Jag kommer från en grymt strulig uppväxt. Mamma är missbrukare och prostituerad. Pappa finns inte. Mamma jobbade ofta nätter som taxichaufför och sov oftast på dagarna när jag kom hem från dagis/skola.
Jag fick en kontaktfamilj tidigt och minns att jag inte var så förtjust i familjen, men som liten betyder inte ens röst så mycket. Jag kan ha varit runt 7-8 år. I denna familjen fanns det en äldre kille som jag idag minns sporadiskt, men det han utsatte mig för minns jag väl. Jag minns den där eftermiddagen när han bad mig stoppa hans könsorgan i munnen. När jag tänker tillbaka på det så ser jag hans ansikte kolla ner på mig. Hur han håller emot mitt huvud så jag knappt får någon luft.
Det sjuka i detta va att min mamma trodde att jag sa så för att jag inte ville bo hos dom och ja det ville jag inte efter vad jag blivit utsatt för.
Idag är jag 33 år gammal, har en underbar fru och tre barn. Det är nu på senare år jag har fattat vad fan han har gjort och vad jag har blivit utsatt för. Man skäms, fast man ej ska göra det så skäms man iallafall. Han har även förstört mitt sexliv då detta har påverkat mig och det tog många år innan jag vågade berätta för min fru. Istället har jag kommit på massa dumma anledningar varför det inte går och göra vissa saker sexuellt.
Vi är överlevare och vi är vinnare. Glöm aldrig det!
/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X