Sponsorer

Här halkade Fackbody Fackbody in på ett bananskal och fick plats 160 i Hall of Shame.

Han hade iallafall rätt i en sak. Han träffade aldrig den trettonåring som han skulle ta oskulden på. Fackbody fick jättebråttom iväg.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

38 thoughts on “Fackbody (Napp #160) Stockholm

 1. Fan, dom senaste Gäddorna kommer undan med väldigt lite ”filmtid”
  Man vill ge dom tid att göra bort sig..
  Bra jobbat 💙

   1. Nej då. Du ska kunna se alla. Vilken kan du inte se. Vi har några gamla rullar som länkats till ett annat ställe, så ser du några sådana, så bara hojta till.

    1. Det stämmer. Jag påpekade också det för flera månader sedan. Det finns tiotal stycken av de äldre som man inte kan se.

     Skönt för de gäddorna som kan börja jaga igen utan att bli igenkända härifrån.

     1. Det är ju bra om du skriver specifikt vilken rulle det gäller så ska videosnubben kolla på det.

  1. ”Nej nej, min man/pappa/bror/son är en fin kille” Ingen i hans familj kommer bry sig

 2. Sjukt, detta spelades in precis vid mig! Nu börjar gäddornas lukt komma närmare och närmare..

 3. Lite eller mycket filmtid spelar mindre roll. De viktiga är att dom får synas här så alla kan se svinen.
  Heja Sara, älskar hennes tuffa orädda sida 💪

 4. Låt barn vara barn! Hur svårt ska det vara för dessa äckel att förstå det? Usch!

 5. Att det finns så sjukt många sorgliga män? Det visste jag inte för ett par år sen…

 6. Sån svenska…. Fackbody??? Vad fan är det???? Nån som sålt sin kropp till LO?

 7. Ser ut som han klär om i ett polisklädesrum med sådana skåp! Kan även vara häktesvakt! Ett statligt jobb i vilket fall ser det ut som.

  Vilken idiot också som kallar sig ”fuckboy”???? Sinnessjukt o vara på en sida där småbarn håller till.

  1. Hur tänkte du? ”Polisklädesrum”? Jag tycker det ser ut som ett helt vanligt omklädningsrum, sånt som finns på alla möjliga arbetsplatser. Inget utmärkande alls. Dock också irrelevant.

 8. Smuts!!! Du är en skam för det manliga släktet. Fega råtta som utnyttjar små barn. Du äcklar mig.

 9. Önskar att man på något sätt fick namn och adress på dessa gäddor. Jag förstår att ni inte publicerar namn på icke dömda personer, men vi andra hade kunnat hålla koll på deras arbetsplatser och bekanta.
  Ni gör ett viktigt och hedersamt arbete!

  1. Dumpen publicerar hans bild för att visa han tyvärr bara är en av många. Vårt fokus är att det ska bli olagligt i Sverige att grooma barn.

  2. Ibland har man fått tillräckligt mycket information här för att hitta dem på internet osv. Han som stod vid tågstationen och påstod att han skulle hämta frugan har lätt att finna. Ungdomstränaren var också lätt att finna. (Borttaget av Admin) 🙂🤭❤️

 10. När hans kunder blir informerade på måndag kommer det bli svårt att få behålla intäkter och bil. Grannarna kommer inte heller bli så glada över att få veta vem de har i sitt område.

  Skulle önska att ni använde Gäddsaxar på dessa perversa pedofiler.
  men Gäddsaxar är förbjudna och det borde även dessa fula gäddor vara.
  Tack för er kamp mot gäddor för barns bästa.

 11. Hahahha asså det är en sån onaturlig reaktion. Han slänger ur sig ”Jag har barn som är 13 !!!” hahah ehh ok? Fråga istället va det handlar om? Varför rivstartar du och åker iväg helt andfådd?

  1. De blir så stressade av att bli tagna på bar gärning i sina våldtäktsförsök, så deras förmåga att tänka logiskt om vad en rationell reaktion skulle vara, är helt frånvarande.

 12. En riktig man kontaktar inte barn i sexuellt syfte, man skäms över denna typ av människor och självklart är detta inte första gången utan han har troligen sysslat med detta mycket länge.
  (Borttaget av Admin) – tack dumpen för att ni varnar för dessa gäddor, detta tror jag kan vara en farlig gädda när han känner sig säker.

 13. Usch och fy! Hade ingen aning om att det fanns så här pass många äckliga pedofiler i det här landet. Man börjar undra om vi är på första plats i världen när det kommer till pedofili och sexuella övergrepp…i Europa är vi ju tydligen det. Så fruktansvärt och sorgligt att det finns såhär många genom störda människor här.

  1. Källa till ditt påstående att Sverige är på första plats i Europa när det kommer till pedofili och sexuella övergrepp tack.

 14. Meeen va i helvete! Hur kan detta va möjligt, jag sitter här och är i chock. Har kollat om videon 10 ggr om för att vara helt säker. Här satt man och undrade ifall någon man känner skulle någon gång dyka upp på Dumpen och värst vad det är så pang bara så dyker det upp en man umgåtts med! Jävla as, hur fan kunde du!?? Varför!? (Borttaget av Admin) Hans ålder framgår inte i chatten eller videon men det är ju han!
  (Borttaget av Admin) Tvi…

 15. Finns det någon uppföljning kring detta as? Brukade jobba inne i stan och han jobbade i ståndet intill. Jäkla as…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *