Mina föräldrar skiljdes och min mamma skaffade en ny man snabbt.
Plötsligt befann jag mig i klorna av en pedofil. Jag var 5 år när allting startade, mitt minne är som bortblåst från hela min barndom. Han fortsatte med sina olika typer av lekar och mind games. Han har inte våldfört sig sexuellt – vad jag minns. Utan allting har gått ut på att jag ska ge honom tillfredsställelse på olika sätt.
Jag visste att sekunden mamma åkte till jobbet och han gick ner i källaren så var det dags, dags för mig att sätta mig på mitt rum och invänta på att han ropar på mig att jag ska komma ner. Antingen var det olika typer av ”filmer” vi skulle kolla tillsammans då jag skulle sitta i hans knä eller så var det ”lådan” som jag skulle stoppa in mig hand i.. och ja resten kan man nog lista ut. När det blev varmt på handen så var jag klar att gå upp.
Jag var övervakad på mitt rum, på toaletten och jag fick inte leka med vem som helst eller var som helst. Han gjorde det tydligt att han gillade små tjejer. Han hade olika alias på olika webbsidor etc etc.. (Finns massvis mer att skriva men det blir för långt för fb) Allting slutade tvärt efter jag fyllt 11/12/13(??) Har tyvärr ingen koll på ålder när han slutade mer än det året jag vågade berätta och allting anmäldes.
Han är den ynkligaste mesigaste aset i hela världen. Jag önskar honom inget gott och jag hoppas han lider varje dag för sina handlingar.
JAG VET att jag inte kunde gjort något annorlunda och att inget jag sa kunde ändrat på min situation.
/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X