Sponsorer

Pappagäddan hittade sina själsfränder i en ensamstående mamma och hennes treåriga dotter. Redan från start var han tydlig med att visa ett stort sexuellt intresse för hennes treårig flicka.

Lite blandade röstmeddelanden från pappagäddan:

 

Över telefon berättade han att han kommer att åka till Thailand i början av december för att våldta små barn och han skröt med att hans brinnande intresse för livesända våldtäkter. Han passade även på att skicka en del videos på barn som blir våldtagna.

Under veckan har han velat att vi skulle skicka bilder på vår strap-on och en massa andra detaljer. Nu är det ju inte så att vi åker land och rike runt med väskorna fulla av fist-grease och extrasnoppar alltså fick vi hjälp av en sexbutik med tjusiga bilder. Stort tack för den 🙏

Han trodde att vi skulle köra från Östergötland till Kalmar för att träffa honom. Vi ljög lite, vi körde nämligen från Stockholm.

Väl framme på IKEA blev han nog lite besviken när den rödhåriga dam som sagt i telefon att hon ”lämnat in barnet” på IKEAs lekplats inte hade något barn med sig. Han försökte slåss lite men när han fick syn på  Patrik Sjöberg så slutade han veva och sprang iväg istället.

Uppföljning följer i helgen om Kalmarpolisens (bristande) insats.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

 

18 thoughts on “Pappagäddan slåss (Napp #159) Kalmar

 1. Usch!!!! Om jag någonsin ser honom ska jag snacka med honom lite grann.. (inget hot) 😠😠😠😠

  Jag klarar inte ens av att läsa chattloggarna längre..

  Önskar någon som han absolut inte vill ligga med kan behandla honom så här med ☺️ Det djuret.. (man kan ju alltid drömma…..!!)

  Vidriga människa glad du är uthängd och ditt liv är förstört 😀

  Tack dumpen 😍

  Känner förresten igen dig gubbe lilla.. kanske dags å gömma sig??

 2. Ansiktsuttrycket när han insåg!!
  Du är så modig Sara och Patrik borde hålla sig närmre nästa gång.
  Bra jobbat att exponera och varna om en sån här galning

 3. Bra jobbat !love er alltså! Massa styrke kramar till er! Vet ni jobbar häcken av er fortsätt det ger resultat!👊🤙🤘

 4. Hoppas ni får reda på vem han är!!
  En liten ynklig man alltså liten på riktigt.

 5. Men vilken jävel.
  (Borttaget av Admin)
  Sällan blivit så arg som på denna jävla skithög.

 6. Kortväxt kille….han skrattar när han springer naken över en fotbollsplan…..gräset kittlar hans pung!! Vidriga aset!!!!!!

 7. Lagarna måste ändras. Har själv som barn varit dum nog att träffa en gädda i Sundsvall. Tur i oturen att vi träffades på ett ställe med mycket folk inget hände. Han borde va kring 50-60 nu.

 8. Jag gråter 😢
  Tänker om det varit ” ett riktigt barn” eller alla de gånger han utsatt barn för sina vidrigheter. Jäkla äckel!!!!! Vidriga människa. RÖR INTE BARN!!!!!!!

 9. Polismyndigheten och Åklagarmyndigheten i Kalmar har en stor skyldighet att se mycket allvarligt på när en person har begått ett brott riktat mot barn under 15 år och alla barn har full rätt att kunna känna sig trygg och säker i vårat kära Sverige, men tyvärr har inte våra kära riksdagsmän i Riksdagen insett att barnen borde ha mer rätt till att kunna växa upp och känna sig trygg utan att riskera bli utsatt för brott . Sådana typer av sexbrott som är riktade mot barn under 15 år borde rendera i fängelse från minst 4 år upp till 20 år samt att gärningsmannen ska även kunna åka på att betala skadestånd som kan uppgå till miljonbelopp till det unga brottsoffret.

 10. Jag har precis upptäckt dumpen, hittade av en slump. Någon som vet om polisen fick tag i honom?
  (Borttaget av Admin)

  Tack tack tack för detta konceptet och genomföranden.
  Grymma är niiiiii!!

 11. Må kräket få fortsätta springa, varenda dag av sitt ynkliga liv. Kalmarpolisen borde verkligen förklara sig.

 12. Gud va jag skrattat när han fick syn på Patrik och springer varv på varv runt Ikea. 😂😂😂 Jag tittade om 3 ggr på hans språngmarsch!! Vill ha ett videomontage av alla gubbarna, ”gäddorna springer”.

 13. Sorglgt men han ær i alla fall en god sprinter.
  Hoppas att det gick godt før Sara och att vi aldrig någonsin ser svinet igen.
  MVH Ingis Og Tommy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *