Pappagäddan hittade sina själsfränder i en ensamstående mamma och hennes treåriga dotter. Redan från start var han tydlig med att visa ett stort sexuellt intresse för hennes treårig flicka.

Lite blandade röstmeddelanden från pappagäddan:

 

Över telefon berättade han att han kommer att åka till Thailand i början av december för att våldta små barn och han skröt med att hans brinnande intresse för livesända våldtäkter. Han passade även på att skicka en del videos på barn som blir våldtagna.

Under veckan har han velat att vi skulle skicka bilder på vår strap-on och en massa andra detaljer. Nu är det ju inte så att vi åker land och rike runt med väskorna fulla av fist-grease och extrasnoppar alltså fick vi hjälp av en sexbutik med tjusiga bilder. Stort tack för den 🙏

Han trodde att vi skulle köra från Östergötland till Kalmar för att träffa honom. Vi ljög lite, vi körde nämligen från Stockholm.

Väl framme på IKEA blev han nog lite besviken när den rödhåriga dam som sagt i telefon att hon ”lämnat in barnet” på IKEAs lekplats inte hade något barn med sig. Han försökte slåss lite men när han fick syn på  Patrik Sjöberg så slutade han veva och sprang iväg istället.

Uppföljning följer i helgen om Kalmarpolisens (bristande) insats.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

 

141 thoughts on “Pappagäddan slåss (Napp #159) Kalmar

 1. Vidriga jävla helvetes förbannade svin.
  Kokar över när jag läser hans grymma chattar och lyssnar på hans vidriga samtal.
  Fy fan vilka äckliga monstrar de finns.
  Får mardrömmar av dessa monstrar.
  Hoppas Sara oxå anmäler honom för att vara våldsam mot henne.
  Man kan inte låta bli att uttrycka sig grymt mot dessa svin.

 2. Usch!!!! Om jag någonsin ser honom ska jag snacka med honom lite grann.. (inget hot) 😠😠😠😠

  Jag klarar inte ens av att läsa chattloggarna längre..

  Önskar någon som han absolut inte vill ligga med kan behandla honom så här med ☺️ Det djuret.. (man kan ju alltid drömma…..!!)

  Vidriga människa glad du är uthängd och ditt liv är förstört 😀

  Tack dumpen 😍

  Känner förresten igen dig gubbe lilla.. kanske dags å gömma sig??

 3. Banna män från att åka till Thailand.. tyvärr finns det för många som utnyttjar chansen till att våldta barn! 😠😠😠😠😠 om han ens åker mot flygplatsen till Thailand hoppas jag någon gör ngt mot honom..

  1. Är ALLA män som åker till Thailand pedofiler nu? Jag har varit där ett flertal gånger utan att leta efter barn. Skriv ”Banna pedofiler, oavsätt kön” nästa gång.

   1. Varför är du på dumpen om du förväntar dig något annat än direkt vidriga kommunister som vill förbjuda precis allt. Detta är folket som håller till här.

   2. Du ser väl att att hen skrivit ”Tyvärr finns det för många….” Hen har alltså inte skrivit ”alla män”… men lustigt att du tar åt dig, undrar varför….

   3. Ja det är bara peddos och svin som åker dit. Vi andra bojkottar Skittland i asien.

  2. Tycker snarare att det är bättre om riktiga män åker dit och visar att vi kan vara där utan att våldta kvinnor och barn. Vi kan inte låta dom här svinen representera män som grupp.

  3. Okay? Det där som att ”banna” alla afghaner från att komma till Sverige där de (som barn) förvandlas till sängvärmare (Borttaget av Admin).

    1. Om ett helt inlägg tas bort så ser du inte det. Om en del av en kommentar tas bort så skriver vi som ovan.

  4. ”Banna alla MÄN från att åka” Är du dum på riktigt? Ditt inlägg tyder iaf starkt på det…
   1. Kvinnor kan med vara pedofiler.
   2. Bara för att folk åker till Thailand så är dom inte pedofiler.

   Kanske lika bra att förbjuda alla från att åka överallt? Inser du inte själv hur idiotisk din kommentar är?

   1. J oj vad arg du blev kvinnor kan vara pedofiler men nästan alla är män av någon anledning? Och du kanske inte förstår jag skrev det utav ilska då denna mannen specifikt har vart i Thailand och är en äcklig pedofil jag menade inte bokstavligen att banna, och jag tycker man ska kontrollera mer oavsett kön. Men jag står fast vid att det är majoriteten män. Moget å kalla någon dum annars 👍

  5. Banna män att åka till Thailand.? De är nog många flera som åker dit utan att ha onda avsikter än med. Jag har inte varit där än men kommer att åka dit flera gånger framöver då jag både har familj och vänner som har flyttat dit.

   1. Ja, det är en så otroligt korkad idé och ska då killarna i svenska fotbollslandslaget portas från att besöka Thailand för träningsläger?

    Ska inte svenska utrikesministern eller andra män i regeringen få besöka Thailand?

  6. Du borde kanske andas lite, mindre än 0.1 % av dom svenskar som åker till Thailand köper sex ,i ngn form vilket innebär att 99.99% av dom Svenskar som åker till Thailand är där av andra anledningar. Prostitution är ett skit i alla former likaså sexuellt utnyttjande av barn osv men att förbjuda alla funkar inte🙏

  7. Du som kallar dig ”Hej”: Det du uttrycker är rena manshatet! Ska normala män straffas för det en viss grupp störda män utsätter barn för?!?! Normala män hatar pedofiler lika mycket som kvinnor gör! Det är ju rena kvinnojours-resonemanget från din sida. ”Män är djur”.

  8. Varför ska män bannas från att åka till Thailand?
   Är det inte bättre att förse Thailändsk polis med bilder på förövare.

   Min tjejs brorsa är polis uppe i Chum Phae.
   Jag skulle gärna se kräken sitta i ett Thaifängelse. ☺️

   1. Oj vad många kränkta som svarade på min kommentar 🤣 jag menade inte bokstavligen att alla män ska bannas från Thailand men tyvärr är det alldeles för många gubbar på dessa planen som åker dit av andra anledningar självklart är majoriteten inte Psykon som gör unspeakable crimes, men det räcker att en sitter på planet. Jag tycker inte själv att män ska bannas men att det fördubblas med kontroll av personer som åker dit oavsett kön men speciellt män vad dem ska göra o varför å om dem har någon historik av såna brott, så nu kan ni lugna ner er 😉 roligt ändå att jag touched a nerve

 4. Detta är en livsfarlig person han bör sitta inlåst med 100% övervakning dygnet runt eller förflyttas till USA där man har dödstraff, fyfan att denna varelse går lös i vårt samhälle, VART BEFINNER SIG POLISEN ???????????????????????

 5. Snabba små korta ben på den pedofilen! Bra att Patrik är med även om jag är jävligt övertygad om att Sara hade nitat honom 😎

  1. Kortväxt kille….han skrattar när han springer naken över en fotbollsplan…..gräset kittlar hans pung!! Vidriga aset!!!!!!

  2. Sant, hon kanske slagit tillbaks, men som vi såg var han ej rädd för henne, men de räckte bara partik visade sig så sprang han som aldrig förr..

 6. Det där var ju misshandel av honom, springer som en feg liten nolla när han ser Patrik , skrattretande figur 😆😆😆😆.. !!!! Feg !! Vågar sig på kvinnor och barn .. äckligt!!!! Feg!! Kräk!! Bra bild på ansiktet på vidret kort o flintskallig gubbe

 7. Vad bra ni är och vilket MONSTER. Man mår dåligt när man ser vad som rör sig ute i samhället med andra och vad de gör. Tur att han inte fick in nån smäll på dig Sara det får inte hända. Feg var han också som sprang som en gasell så fort Patrik närmade sig. Patrik måste komma på en snabb elsparkcykel med terrängdäck och fjädring som gör 40-50 km i timmen. Då kommer en sån där inte undan.

  Var försiktiga båda två ❤️

  1. Dom anmäler inte tycker de jävligt fel. Dom borde anmäla han. Detta är över gränsen. Han är ju psykopat

   1. Ska Dumpen anmäla pervot för att han är psykopat?

 8. Ansiktsuttrycket när han insåg!!
  Du är så modig Sara och Patrik borde hålla sig närmre nästa gång.
  Bra jobbat att exponera och varna om en sån här galning

  1. Kanske de, men då hade dom säkert inte fått till mötet om dom ser Patrik direkt. Plus de är ju massor av annat folk där( sen att dom kanske står vettskrämd är väl en annan sak=/)

 9. Men HERREGUD!!!
  Vad är här för vidrig, sjuk jävel?!
  På riktigt. Hur kan detta djur till människa få gå omkring helt ostörd?
  Vård? Skämtar du?!
  (Borttaget av Admin)

  1. Polisen griper folk. Åklagarmyndigheten beslutar om anhållande och begär folk häktade. Tingsrätten beslutar om häktning. En vanlig misstolkning att polisen bestämmer vilka som ska bli släppta.

 10. Måtte han åka fast!! Det kokar i mig 😡
  Ni gör ett fantastiskt jobb och skyddar våra barn! Vilket är alla vuxnas ansvar!!

 11. Kunde inte förmå mig att läsa vidare chattloggen. Finner liksom inga ord för hur vidervärdig en människa kan bli. Och att han dessutom tycker det är fullkomligt normalt att förgripa sig på barn. USCH!

 12. Bra jobbat !love er alltså! Massa styrke kramar till er! Vet ni jobbar häcken av er fortsätt det ger resultat!👊🤙🤘

 13. FYFAN! LÅS IN OCH KASTA BORT NYCKELN! Mycket bra jobbat alla bakom dumpen.se som alltid!

 14. Fy fan det här var nog det värsta jag sett på dumpen. Sjukt farlig individ! Tog farbror blå honom eller kom han undan??

 15. Tack för att ni finns! Ni gör ett fantastiskt jobb! Jäkla äckel människa! Hoppas att han blir tagen och får långt fängelsestraff!

 16. Hahaha vilken ynkrygg!!!! Ge sig på en tjej och så fort Patrik kommer springer han för livet. Jösses vilken tuffing. Eller inte 😛 . Nä hoppas du blir inlåst livet ut för du hör inte hemma i varken Sverige eller Thailand. Fängelset är paradiset som såna som ni förtjänar.

  1. Man kan ju hoppas att han åker fast i Thailand istället.
   Lite mindre hotellstuk på den inakorderingen.

 17. Varför är det censurerat vad gäddan heter men inte fiskarens? Hade inte tvärtom varit bättre?

 18. Denna kille kommer inte må bra resten av sitt liv. Och jag njuter över att han aldrig mer kommer leva sitt vanliga liv. Tack dumpen

 19. Usch vilken snubbe. Jag blir lika mörkrädd varje gång över att det finnas så sjuka människor, dom finns ju verkligen överallt också.
  Tack för allt ni gör och var rädd om er.

 20. Run Forrest, RUN!!
  Vilken feg liten sopa. Naiv som alla andra som tror att INGEN kommer att känna igen dem bara för att dem springer.
  Bra jobbat Teamet. Kärlek åt er alla som jobbar med detta

 21. Fy fan vad vidrig! Hur många sjuka jävlar finns det? Tycker jag känner igen han. Polisen borde tagit han och kollat vad han har i sin dator, varför mötte de inte upp? Undrar om polisen här kunde varna Thailandpolisen också eller bryr de sig inte om pedofiler där. Det bästa vore om han åkte fast i Thailand så slapp vi han här. Stackars alla oskyldiga barn som råkar på dessa hemska våldtäktsmän och kvinnor. Ni gör ett så viktigt arbete!

 22. Säg förf inte att polisen låter honom åka till Thailand ? För han är väl fri och våldta barn nu när polis verkar misslyckats. ?! 😡😡😡😡

 23. Hoppas ni får reda på vem han är!!
  En liten ynklig man alltså liten på riktigt.

 24. Det här är en riktig ärkepedofil, han ska vara inspärrad resten av livet för allas säkerhet!

 25. Hej! Kolla gärna er insta PM. Har skrivit där, är tyvärr kollega med honom🙃 Usch!

 26. Den här var ett riktigt bra kap. Efterlys vem gubben är på dumpen.se och tryck upp tröjor med hans fejs med ”Känner du denne pedofil?”. Riktigt jävla otäcka vibbar! Sättet han uttrycker sig på om Thailand… han borde sitta inne och aldrig släppas ut bland folk igen.

 27. Jösses 🙄🙄 Lås in idioten och släng nyckel i sjön… 🤌🤌 Det måste vara något sjukt fel i deras huvud och så glad att ni orkar åka och fiska 👍👍👍 Keep going 👏👏

 28. Mitt avsky och äckel finner inga gränser för denna vidriga avart. Monstret har förverkat sin rätt till existens på denna planet eftersom han uppenbarligen njuter av att våldföra sig på fredliga varelser. Skicka ut honom i rymden bara.

 29. Vilken skam till människa. En riktig ynkrygg som vill våldta små oskyldiga barn och sen springer iväg som en tioåring. Hoppas ditt liv går åt helvete nu. Jag önskar dig allt ont.

 30. Men vilken jävel.
  (Borttaget av Admin)
  Sällan blivit så arg som på denna jävla skithög.

 31. Så hemskt att det finns så många sjuka människor vandrandes med uppfattningen att dom är friska och fortsätter att hitta andra likasinnade. Dom tar inte heller slut. Så provocerande att han bara kan springa ut i friheten utan konsikvens.🤮🤢😡🤬

 32. Det här var, utan minsta tvekan, den absolut värsta ni publicerat här. Och Polisens ”agerande” därefter…

  Jag behöver ventilera detta med någon för blir på riktigt skräckslagen och illa till mods över denna avart till ”människa”. Fy fan 🙁

 33. Lagarna måste ändras. Har själv som barn varit dum nog att träffa en gädda i Sundsvall. Tur i oturen att vi träffades på ett ställe med mycket folk inget hände. Han borde va kring 50-60 nu.

 34. Han måste stoppas!!!
  Snälla vad kan vi göra?
  Är han anställd? Har han familj? Häng ut honom.
  Skydda alla barn i hans närhet. Låt han inte komma in till andra länder.
  Spärra in honom. Snälla.

 35. Hej!
  Ett tips är att ni går in på tullverkets hemsida och lämna tips om denna mannen att han reser till Thailand. För när han kommer tillbaka till Sverige så kan han tas ut för kontroll och då kan hans bagage kontrolleras och hittar man nån form av bevis som tyder på barnpornografi så kan han gripas och lämnas över till polis för vidare utredning.

  1. Betydligt bättre att Patrik o Sara tipsar Thailändska ambassaden el konsulatet i Sverige, så att polisen där i sin tur griper honom i Thailand o därifrån det fängelset kommer han aldrig ut. Svenska Polisen gör inte ett skit åt detta. De vägrade ju hjälpa till med gripandet berättade ju Patrik.

 36. Ni måste börja ta med er någon som kan ta i lite när det blir handgemäng. Den gubben kunde ni ha gripit då han började veva och härja. Då hade han varit fast nu. Var rädda om er och va på er vakt.

 37. Om han blir påkommen i Thailand kan de vänta värre straff än i Sverige kan bli ganska hårt , så feg han är son springer iväg från Patrik som den korta lilla gubben han är så skulle han aldrig hantera det..

 38. Näe, detta är inte sant?? Vilket kräk.. Hur kan det vara möjligt.. en 3-åring?? ALLVARLIGT? Tack Dumpen!

 39. Jag hoppas ni driver vidare polisens makalösa inställning så att aset åker dit. Måste väl vara tjänstefel ändå?

 40. Det finns olika grader i helvetet- olika straff…Ibland tycks sådana som hamnar i 40 grader, belysas…, dessa går kanske att göra ofarliga…men min fd bekant är ju på 120 gradersnivån…om han inte ljög om allt…Samhällets formella straff blir någon månad för barnpornografi. Han lämnar Kalmar och flyttar till Malmö…lika farlig som nu- om han inte ljög om allt.

 41. ”pappaspruta”

  Finns ett vidrigare, mer stört uttryck?

  1. Ja, det gör det. Killen i Mönsterås pratade om att ”peddospruta”.

 42. Undrar var han ska ta vägen nu? Han är ju inte direkt svår att känna igen.

  Kan han visa sig på stan utan att bli påhoppad? Är tveksam till det.

 43. För en gång skull så tycker jag att Patrik hade haft rätt att sänka detta äckliga svin när han gick på Sara. Fyfan.

 44. Sjukaste och mest vedervärdiga jag någonsin läst/hört talas om.
  Detta var mig en riktigt ond och sjuk individ (Borttaget av Admin)

 45. Denna har många barn på sitt samvete..

  Jag vart så glad tidigare för att det kändes som att polisen börjat ta Dumpen mer på allvar och faktiskt samarbetat i vissa fall med er, men i detta fall blir man verkligen mörkrädd..

  Detta äckel är ett sadistiskt svin som är livsfarlig att ha ute på våra gator…

 46. När Polisen nu missade chansen att ta detta vidriga kräk så kan de ju besöka han om några månader för sluta det kommer han aldrig göra. Han måste ju vara en sadistpedofil som han den där i Mönsterås Skogäddan. Sen borde de kunna hitta skiten i datorn på något sätt kanske. Hoppas det blir riktigt jobbigt för han på måndag när han ska till jobbet. Vet inte hur jag hade bemött denna jäveln. Hur blir man så här störd?

 47. Jag gråter 😢
  Tänker om det varit ” ett riktigt barn” eller alla de gånger han utsatt barn för sina vidrigheter. Jäkla äckel!!!!! Vidriga människa. RÖR INTE BARN!!!!!!!

 48. Chockerande hur man kan bli en så sjukt förvriden person, undrar vad som är medfött och vad som formas

 49. Men va fan😳 Vilket äckligt avskrap.
  Svårt att ta in dialogen om barnet, så sjukt och överjävligt. Att det finns så många barn i samhället som kan utsättas för sådana här monster i tysthet, gör mig så ont. Det är så overkligt och så avskyvärt, Det får inte vara så här, dessa pedofiler ska jagas med blåslampa för evigt. I mina ögon kan varelser som har och utför dessa handlingar, aldrig bli en fri och normalfungerande i samhället. Jag blir så ledsen och jävligt arg, stackars barn som får leva i sådana världar. Bra jobbat Dumpen ni gör ett jobb som verkligen behövs, hoppas ni får mer resurser och blir avlönade, ni har fått upp ögonen för många om vad som pågår i det tysta. Om våra politiker inte förstår och tar krafttag i detta , så är det en katastrof.
  Beträffande om att hänga ut galningarna, så tycker jag det är rätt. Begår man dessa brott så får man ta konsekvenserna. Sorgligt för deras familjer som får utstå denna chock naturligtvis.
  Men pedofilen har valt sitt sjuka handlande själv, familjen vet oftast inget.

 50. Vissa är värre än andra! Denna må klassas som värsta sortens pederaptor som borde få plats på något ställe med hög mur i Sibirien

 51. Wtf blir mörkrädd av att sånt är pågår överallt i landet. Sen polisen låter såna pedofiler gå fria i samhället
  🙁

 52. asså DETTA ÄR MOT EN 3 ÅRING VA FUCK HAN SKRIVER. HELT VIDRIG.. MAN SKA KUNNA FKN POLISANMÄLA DETTA SERIÖST. TÄNK OM HAN GÖR DET MOT EN JÄVLA 3 ÅRING. HAN MÅSTE SITTA INNE. DUMPEN ANMÄL HAN. NI HAR HANS INFO OCH BEVIS SNÄLLA ASSÅ LÅT HAN INTE KOMMA UNDAN.

  1. Som du kan läsa så har det gjorts många försök för att få till en polisanmälan. Men om lokala polisen vägrar, vad ska dumpen då göra?

   1. Till admin om den lokala polismyndigheten inte vill behandla en polisanmälan om brott mot unga barn under 15 år så kan Dumpen testa med att ta kontakt med Polisen i Oskarshamn på telefon 11414 och lämna in anmälan dit för polismyndigheten i Oskarshamn skulle nog förmodligen se mycket allvarligt på att någon begår ett brott som är riktad mot barn under 15 år och sen är det viktigt att de vittnen som kan ha sett händelsen lämnar in tips och viktig information till polismyndigheten i Oskarshamn då finns chansen att man behandlar nyinkomna tips direkt och sen finns det en chans att gärningsmannen blir åtalad och fälld vid en eventuell rättegång.

 53. Fy faen for et ynkelig udyr!
  Sånne har ikke livets rett.
  Tenk hvor mange barn denne djevelen har ødelagt lvet til….fy fa…at ikke politiet tar slike, de får han servert på gullfat og kunne arrestert han der.
  Det er strengere straff å snike på skatten enn å ødelegge små barns liv, hvilken jævlig verden vi lever i

 54. Då tackar vi Kalmar-polisen för en strålande insats! Alla barn som blivit utsatta av detta aset tackar också Kalmar-polisen och alla barn som kommer att bli utsatta för detta as tackar också! Tack även från mig, känns förbaskat skönt att ett sådant här sjukt kräk springer lös på våra gator! Skämmas borde ni! Hade nog bytt yrke om jag var er. Usch!

 55. Jag blir så arg! Och även på polisen som inte kan agera. Jag är inget fan av USA, men när det kommer till lagen & skydd av barn som utsätts för sånt så är USA grymma! Hade detta varit USA hade polisen gripit han på plats & straffet hade varit hårt som det bör! Jag hoppas att de politiker som regerar nu ser till att äckliga & vidriga peddos får mycket hårt straff & att lagen ändras så att ni på Dumpen kan få assistans av polis mkt fortare. Bra jobbat Dumpen!
  P.S har swishat er som tack för det ni gör.

 56. Polismyndigheten och Åklagarmyndigheten i Kalmar har en stor skyldighet att se mycket allvarligt på när en person har begått ett brott riktat mot barn under 15 år och alla barn har full rätt att kunna känna sig trygg och säker i vårat kära Sverige, men tyvärr har inte våra kära riksdagsmän i Riksdagen insett att barnen borde ha mer rätt till att kunna växa upp och känna sig trygg utan att riskera bli utsatt för brott . Sådana typer av sexbrott som är riktade mot barn under 15 år borde rendera i fängelse från minst 4 år upp till 20 år samt att gärningsmannen ska även kunna åka på att betala skadestånd som kan uppgå till miljonbelopp till det unga brottsoffret.

 57. Jag har precis upptäckt dumpen, hittade av en slump. Någon som vet om polisen fick tag i honom?
  (Borttaget av Admin)

  Tack tack tack för detta konceptet och genomföranden.
  Grymma är niiiiii!!

 58. Vi är dumpen, och nu har ni gått på pumpen. Ni groomar barn, men nu har vi er i vårat garn.
  Din jävla pedofil, vi är beredda att köra många mil, med våran bil.
  Ge fan i att försöka tömma era pungar, i Sveriges alla ungar.
  Nu får ni böna och be, för vi hänger ut er på dumpen.se

 59. Hoppas du läser detta. Du är avskum, du är människans värsta sort, du är äcklig. Du är en stor äcklig jävla parasit på en pissråtta!!! (Borttaget av Admin)

 60. Sexpressen och Aftonblaskan har säkert fullt med äckliga peddos bland sina murvlar. Om inte så skulle de hjälpa till att sätta dit pedofilerna. Men att outa gamla damer som skrivit lite korkat på nätet då rycker Uschberg mfl ut. Härliga dumpen.se gör livet till ett helvete för dessa barnförstörare.

 61. Hela han lyser av ondska och galenskap ..
  Tänk alla små barn han redan förstört livet för…mitt blod kokar!!!
  Måtte karma stoppa denna vidriga människa!!!

 62. Jag har varit i Thailand och det verkar vara ett paradis för pedofiler. (Borttaget av Admin) Tycker denna del av sexturismen är vidrig men man ska veta att Thailand har hårda straff för köpt sex med minderåriga. Det går inte att förbjuda ”män” att resa till Thailand men polisen borde kunna samarbeta och ge information om exempelvis denna vidriga gädda, hoppas att han får ta konsekvenserna av sina onda handlingar.

 63. Må kräket få fortsätta springa, varenda dag av sitt ynkliga liv. Kalmarpolisen borde verkligen förklara sig.

 64. Förstår inte varför hans chatlogg är borttagen och inte andras? Ni hade ju kunnat censurera om det fanns nåt som inte borde varit där. Många är intresserade av vad han skrev.

 65. Där har du oss stora människor.

  Man behöver sällan slåss, det räcker att bara dyka upp och vara bra mycket större än exempelvis den här gamla halv-människan.

 66. Bra jobbat Dumpen!!
  Det pratas om att han finns på psyket i Kalmar efter ett misslyckat självmordsförsök, synd att det inte fungerade..
  Hoppas han snart kommer ut därifrån, det finns mängder av kalmariter som gladeligen skulle ge honom ett lämpligt straff.
  Jag känner JF genom både min och hans arbetsplats och anklagar mej själv för dålig människokännedom eftersom jag sett honom som en social, sportintresserad och trevlig kille. Nu vet man vilket äckligt, vidrigt kräk han är!
  Finns inte straff inom det svenska rättssystemet som räcker! 🤬🤬🤬🤮🤮🤮

 67. Gällande KALMARPOLISEN:

  De som har makten att ingripa och ändå inte anser att man man måste göra allt för att förhindra och sätta dit dessa sjuka människor -de är inte bättre än pedofilerna själva.

  Och Mycket möjligt att det är just där som skorna skaver.

  1. Håller med dig Hanna! Det är mycket märkligt att hans chatt är borttagen också. Så himla synd att inte polisen tog han direkt på Ikea och kollade vad han har i sin dator och mobil. Sån jäkla sjuk individ. Undrar om han har jobbet kvar.

 68. Gud va jag skrattat när han fick syn på Patrik och springer varv på varv runt Ikea. 😂😂😂 Jag tittade om 3 ggr på hans språngmarsch!! Vill ha ett videomontage av alla gubbarna, ”gäddorna springer”.

 69. Sorglgt men han ær i alla fall en god sprinter.
  Hoppas att det gick godt før Sara och att vi aldrig någonsin ser svinet igen.
  MVH Ingis Og Tommy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X