Jag trodde han var min pappa, men faderskap sitter inte i blodet det sitter i hjärtat.
Han blev dömd för våldtäkt mot barn, tösen var drygt 14 år.
Jag har fått stå ut med så många hot och blivit pressad på pengar, stora summor pengar. Kryper på knäna och vill knappt leva i tanken av att det är min pappa, fy vad äckligt! Jag önskar han bara försvann under jordens yta! Jag mår så dåligt och får alltid höra: ”det är hennes pappa som är peddo”…”de är hennes pappa som är våldtäktsmän, usch” …..
Jag bröt all kontakt (den lilla vi hade). Har sökt mycket hjälp från olika myndigheter men inte fått någon. Polisanmält utpressningarna hela tiden men det har lagts ner då det inte kunnat bevisats vem som legat bakom.
Tack för ni gör det ni gör, ni är så bäst
/Anonym
Denna berättelse har även publicerats på Facebookgruppen dumpen.se

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X