Som liten var jag mitt i mor och fars sexfester. Fester med människor ridandes, sugandes… Ja, allt jag tyckte verkade äckligt och skrämmande.  Porrfilmer i sovrummet med lilla jag intill. Leka ” mjölka kossan” med pappa i duschen.

Allt blev normaliserat och när jag 10 år gammal fick en plastpappa,  var det bara att tiga, för att inte riskeras att placeras på de hem jag hotades med. Basta, duscha med de vuxna som skulle tvåla in. Piskades med kammar, bälten, armbandsur… Mannekänga i mors underkläder. Läsa porrtidningar, få berättelser om mors sexlekar, masseras,  känna penis mot min mun, känna sträva oljiga händer mot mina bröst. Mot min stjärt och in i mig… Stänga av… Koppla bort… Bli oförmögen.  Dofterna… Smakerna…. Ljudet av steg in mot mitt rum… Bönerna till Gud…  10 år pågick det.

Nu 40 år senare är ärren där tydliga. Min familj valde deras sida. Fast de själva är offer. Jag valde att lämna de alla.

/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X