Jag berättar gärna min historia som plågat mig i snart 40 år. Jag vet inte om det är övergrepp eller inte….har svårt att definiera det. När två barn ”leker”, där den ena (jag) är 4 år yngre.
Min familj var frispråkiga med porrtidningar och dessa fanns alltid till hands i diverse skåp och lådor runt om i huset. Det innebar att syskon och besökande kusiner experimenterade, från tidig förskoleålder. Allt i tidningarna skulle utforskas och testas. Till slut blev det ett sätt att leka oavsett om det var inomhus, utomhus, kalas, semesterresa etc. Jag och en kusin (av samma kön) höll på från att jag var ca 6 år tills jag var 11. Då skulle min kusin fylla 15 och jag ogillade att behöva ”gå ner” på henne i våra ”lekar” och hon skulle ju dessutom bli byxmyndig. Först då jag påminde om hennes ålder så upphörde det. Samtidigt samlade jag ihop alla tidningar och gömde dem. Skämdes för att kompisar skulle komma och se dem.
I många år har jag mått dåligt över vad jag och min äldre kusin gjort med varandra. Att jag vid 10 års ålder gjort + försökt göra samma sak både på syster och en vän. Jag visste ju liksom inte annat, det var min lekvardag och nu mitt bagage.
Jag har nu sista åren skrivit brev till min kusin för att försöka lätta på all spänning mellan oss, men svaret blev tyvärr bara en stängd vägg och nu tre år senare har vi ännu inte setts. I dag är jag närmare 50 år och det påverkar mig än idag trots att jag delat min historia med terapeut och min make.
Blev jag utsatt av min fyra år äldre kusin? Jag var ju med på ”lekarna” eller blev vi barn utsatta båda två av all tidningsexponering?
/anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X