När katten är borta så dansar gäddorna ändå inte på bordet.
Vi har nämligen satt in vikarier.

När gäddan var framme vid Trollhättans Centralstation så satt fiskaren och tittade på Bengan som satt i sin lille blåe bil och fibblade med mobilen. När hon skrev:
– Kom och hämta mig, så lämnade Bengan bilen och gick ut för att möta barnet.

Istället möttes han av vår fiskare (med säkerhet som sällskap) Han ville inte riktigt kännas vid att det var han på bilderna och var till en början ganska påstridig.
Vår fiskare, som är en mycket envis dam knatade efter honom till bilen.
Efter en stund så brast fasaden lite.
Han anklagade oss för att provocera fram hans sexuella inriktning gentemot barn.
Läser man Bengans chatloggar så förstår man dock att fallet inte alls är på det sätt som han beskriver det.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

91 thoughts on “Heter kanske Bengt (Napp #156) Trollhättan

 1. Hur många svin finns det.
  Hoppas han har ringt frugan i
  nnan någon annan gjorde det.

  Svinet ringer frugan.
  Hej gumman jag skall resa bort ett tag
  Tror jag kommer hem om några .
  Frun ?? Va??
  Svinet jag skulle bara ha sex med ett barn när du var borta.
  Frun . Flytta till månen där ingen hittar dig. Satans kräk.

 2. Alltså man blir illamående av att läsa dessa loggar och se klippen på dessa vidriga gäddor, att man bara så hänsynslöst kan förstöra ett barns liv…. och som pappa till en tjej i yngre tonåren blir man livrädd att dessa gäddor bara ligger där och lurar och letar efetr ett offer! usch!!

  1. Lonnie, du måste prata med din dotter. Hon anses vara ett legitimt offer för dessa gäddor. Här om dagen släpptes en rapport om barn och internet. Redan i mellanstadiet har 25 % av barnen vad jag minns, blivit kontaktade av personer som de inte känner. I princip alla barn har ”internetkompisar” som de aldrig har träffat i verkligheten eller som de först träffade på internet och sen träffade i verkligheten. Av flera anledningar har föräldrar en högre nivå av koll på sina söners ”internetkompisar” än sina döttrars. Prata med henne och fråga inte bara om hur det går i skolan osv, fråga även hur det går på nätet, Tiktok, Instagram, Roblox osv. Äldre män tittar på henne där, och väntar på indikationer om att hon kan vara ett möjligt offer. Några såna tecken får aldrig synas tyvärr för då kan din dotter bli en siffra i brottsoffermyndighetens statistik.

 3. Bra jobbat av den duktiga vikarien. Och ännu en jäkla ärkenöt är fast! Hoppas han sket på sej i sin lilla blåa bil. Hans tid är över,nu vet alla vem han egentligen är.

 4. Ännu ett jäkla stolpskott som inte bara spelar dum men oxå är det, äckliga gubbe.
  Men så härligt när folk uppmärksammar er och hejar på er, som killen i bakgrunden gjorde 💪.
  Bra jobbat, ni är bäääästa som hänt❤️.

 5. Så underbart när en förbipasserande också lägger sig i och är på Team Dumpens sida. Undra hur lördagen var hemma hos den idioten.
  Bra jobbat 💙

 6. Fy fan vilka vidriga kräk! Och i detta landet daltas det bara med dem så de är snart ute och våldtar nya barn om de ens åker in! Det behövs riktigt riktigt hårda straff! Kolla på USA ett föregångsland när det gäller att straffa sexförbrytare

 7. Vidrigt hur han skrattar som om det vore ett skämt allt detta, även om han var nervös eller ställd så var hans skratt hånfullt speciellt med tanke på vilket brott han ville begå. Det är inget kul. Sen jo det ÄR våldtäkt för dig att ha sex med någon i den åldern hur mycket du än skrattar åt det. Hoppas din fru lämnar dig..

  1. Hahahah Gud vad jag gillar denna kommentar, allt mellan himmel o jord. Iallafall det sista du skrev ” hoppas din fru lämnar dig” tror han förtjänar mer än bara skilsmässa😅

 8. Vilken fantastisk vikarie ni har fått! 👏💪
  Och ännu ett kräk som tänker ”mitt liv är förstört”, men inte en tanke på hur såna som han förstör barns liv.

 9. Braaaa konfrontation. Ni är barnens hjältar. Det blir en swich på det här💕⭐️

 10. Grymt hanterat av personen som konfronterade detta äckel. Bra jobbat av hela dumpen! Hoppas hoppas det en dag blir förändring och att lagen kommer stå på offrens sida och inte på alla äckelpeddosar…

  1. Där kom den. Har bara väntat på att ni får fatt på någon som man känner till.
   En helt normal person utåt sett. Positiv, pratglad och vänlig.

   Fan va svårt det är att inse vilka det är som hissen inte gått ända upp på, som inte har spärren.

   Och en bara hoppas att de höjer straffen ordentligt för brott där barn är inblandade.

   Tack hela gänget bakom Dumpen. Ni gör ett fantastiskt jobb. 🌹

 11. Vidrigt hur han tjatar på i chatten som om det vore hon som ville, när han är så sugen så han dreglar. Vilket äckel!!

 12. Ursäkta Sara. ❤️Men denna ersättare var det krut i. Du är lite för snäll 😉. Skicka henne på fler uppdrag. 👍.

  1. Det beror nog på att hon fått påpekningar av andra att va lugnare. I de första videos kan du se att det är krut i Sara också så hon kan allt men försöker nog va alla till lags. Inte sant Sara?

   Bästa dumpen. Bra jobbat!!

  2. Bra jobbat och jävligt grym ersättare kvinnan som jobbade
   Och ännu ett stort svin fast👍👍

  3. Elsker denne kvinnen, fy farso for rn bra jobb…hadde elsket å bli med henne på jobben hver dag å ta slike krek.

 13. De vet ingenting och förstår inte någonting. Jo jo de vet mycket väl vad de vill och vad de gör! Skrattretande!

 14. Tack för allt ni gör! Ni lappar och lagar ett trasigt samhälle där sjuka individer går helt fritt ute och bara väljer ut sina offer. Tack för allt, sluta aldrig!

 15. Jobbar han som lastbilschaufför? Obehagligt att han åker omkring och kollar in barn.

  Vilket svin till man. Hoppas att han blir utslängd av sin stackars fru.

  Dumpen är bäst! Ni får svisch när jag får lön.

  1. Och arbetet, och livet.

   Lika som det kunde gå åt helvete för den stackars flicka som skulle möta honom.

   Tack, dumpen.

 16. Det är verkligen tragiskt att se alla dessa medelålders sex frustrerade män som jagar barn på nätet. Hur många finns det egentligen?

  Till det yttre så är ju de flesta ganska normala förutom att de ofta söker sig till förpubertala barn, dvs barn under 13 år och då är den psykiatriska termen pedofili. Rör övergreppen barn från 13 och uppåt så kallas det för Hebefili, vilket är vuxnas sexuella dragning till ungdomar som befinner sig i puberteten. Ibland rör det sig om efebofili. Efebofili är en vuxens sexuella dragning till postpubertala tonåringar Detta motsvarar ofta personer mellan 15 och 18/19 års ålder.

  Följer man med i nyhetsflödet gällande dessa våldtäkter så finns ju dessa rövare överallt, I hemmen, i kyrkan, i skolan, bland poliser, idrottsledare, ja ta mig fan överallt.

  Vi som vuxna och som föräldrar måste hålla oss vakna, se de tecken som oftast finns och våga konfrontera om de vuxna finns i barnets närhet men vi som föräldrar måste också engagera oss i barnen. Fråga, lyssna, häng med barnen, kolla upp det barnen säger, ta inte för givet att allt det barnen säger är sant. Kommer barnet hem med saker som de inte bör ha råd med, ge dig inte, kolla allt som de säger.

  Vill man inte anstränga sig och förhindra att dessa rovdjur skall få ett byte, då skall man inte skaffa barn.

  Vi skall göra det jävligt jobbigt för rovdjuren så att de går miste om deras byten!

  1. Ganska normala? Är inte normalt för någon som är vuxen att ta kontakt med en 13-14 åring även om det inte räknas inom ramen av det du säger är fortfarande väldigt olagligt och inte normalt. Den lagliga åldern i Sverige 15 är för den delen för låg med

 17. Provocerat fram ett brott??? Haha!! Ingen normal skulle säga det för ingen normal hade blivit tänd på en person under 18 när man själv är vuxen!! Dessutom skrev han och drev på mycket själv man kan inte provocera fram sånt här det är han som är ett rovdjur

 18. Vikarien hanterade kräket som ett tvättäkta proffs. Stencool.
  Men vad händer med poddarna? Glest mellan avsnitten. Litet uppryck där.

 19. Vikarien gjorde verkligen inte bort sig. Jävlar va saklig och sansad hon var. Otroligt bra inhopp 👌👍

 20. Stackarn, den ”oskyldige” blev brottsprovocerad till att vilja våldta ett barn….
  Jo det är väl normalt att normala män ofta blir? Eller??
  Vidrig predator är vad han är och han ska ge fan i andras barn, skulle bli skogstokig om någon chattade så med mina barn.
  Tack för fint arbete av vikarien och Dumpen.
  En eloge även till den förbipasserande som hejade på, det behövde ärkesvinet få höra.

 21. Snacka om projektiv identifikation. ”Vad söker du efter”. Den frågan ställer han till någon random på Kik. Kik är ingen dejting app. Man kan ha den utan att söka efter något. Det är ungefär som att ta fram telefonkatalogen/Eniro och skicka ett sms på måfå med frågan om vad den personen söker. Bara för att pedofiler söker, så betyder det inte nödvändigt vis att andra söker, framförallt inte när frågan ställs till ett barn. Så mycket omedvetna bekännelser från denna gädda. ”Hur vill du för du känner ju din kropp” för att i nästa meddelande skriva ”jo jag vet hur men om du gillar de vet jag inte”. Han har därmed inga problem med att utföra handlingar som han själv är medveten om att barnet kanske inte gillar. Det skulle därmed falla inom ramen för oaktsam våldtäkt även om det utfördes mot en vuxen, eftersom att han är medveten om att det finns en sannolikhet om att motparten inte gillar. Detta styrks även i ”vad vi skulle vilja hitta på är nog upp till dig” dvs ordet ”nog” i bemärkelsen att det ”kanske är upp till dig” för att efterföljas av ”jag är öppen för förslag” så vad hon vill hitta på är enbart att anses som ett förslag som inte behöver uppfyllas. Han är väldigt metodiskt, han har sin pedofilchecklista för grooming. Han nämner att han kommer att vara ”försiktig” och sen försöker sälja in sig själv i senare meddelanden genom att i generella ordalag förklara för oskulden att bara du hittat någon kille som är ”försiktig” så kommer det att gå bra. ”Jag har inga konstiga saker för mig inom sex”. Snacka om att avskärma sig från verkligheten och vad han håller på med. För ett 14-årigt barn, är allt inom sex konstigt. Vidare, först säger han att hans penis är stor, men när han upptäcker att barnet blir oroligt över storleken så säger han att den inte är stor, om hon har onanerat tidigare. Sen börjar han metodiskt att sänka hennes förväntan genom att berätta att han är orolig för hur han ska kunna göra henne kåt och att han inte vet vad hon gillar osv, så att det inte blir en så pass stor besvikelse att hon ångrar sig i efterhand. Det minskar ju risken för en anmälan till polisen. Hög nivå av missbrukande av ordet nyfiken brukar vara gällande för ortens snuskgubbar, nu även för gamla pedofilgubbar.

 22. Önskar att fiskaren hade fortsatt förhöret när hon väl lyckades bryta igenom fasaden och när att han förstod att det var kört. Så fort som han började svettas lite så avbröt hon. Blev en väldigt kort video. Vill se honom grina lite över att det kommer att gå åt helvete med frugan osv. Vill se honom våndas. Han erkände till slut att det var han och att det är ett brott, men inget mer än så. Det blev enbart en identifiering genom video.

  1. Detta var min första konfrontation och visst jag missade en hel del,men det är erfarenheter man lär sig av. Jag hade kunnat fortsätta men tror inte att det hade gett mer. Jag fick honom på kroken och det var det viktigaste.

  2. De gör inte det här för att du ska njuta av det, utan för att varna allmänheten och eventuellt få äcklena gripna. Sen att det värmer att se svinen lida är bara en bonus.

 23. En till🤮
  Såg spak ut på slutet av filmen, syntes att han började fatta situationen. Svårt att fortsätta ljuga när all fakta visas upp, överbevisad.
  Han får det roligt framöver han, men vill man våldta barn så får man skylla sig själv.
  Kan inte låta bli att fundera på hur frun ska reagera?
  Fy fan vad dessa äckel ställer till 😡
  Bra jobbat dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻❤️

 24. Det hade varit intressant att veta vad tiden var när hon fick fram till honom när han satt i bilen.. ”Gumman skulle ju komma med tåget 14.05” och jag såg då ingen ”gumma” i bilen.

  Herre gud vilket pucko!

  1. Han mötte upp mig på avtalad tid,13.40. När jag skrev att han skulle vara och hämta mig gick han ur bilen,blev konfronterad och då gick han mot tågen. Kom tillbaka och satte sig i bilen för att “ vänta” på frun. Det kom fram en tjej som förstått vad vi gjorde och lämnade fullständigt namn på både gäddan och frun. Hon hade googlat på regplåten. Då gick jag fram till bilen och konfronterade honom med hela namnet. Sen insåg han att det var nog dags att åka,frun skulle ju inte komma förrän på lördag.

 25. Det är stake i damen! Gubbäcklet sitter som ett frimärke i väggen 💪

 26. Tusen tack alla som peppat mig när jag fick förtroendet av Sara att vikariera. Det värmer mitt hjärta och ni ska veta att jag var såååå nervös innan konfrontationen.

  1. Du var helt suverän riktigt kul att se dig konfrontera detta as.
   Han vart inte så kaxig när du tog fram hans namn

   1. Bra reaktion från dig, Bakgrundsgrabben! Du sa det vi andra tycker också. ,😊

  2. Den nervositeten märktes inte av! 😃
   Du gjorde ett strålande jobb och vi är nog många här ute som vill se dig konfrontera fler gäddor för tyvärr ligger det många och lurar där ute i vassen!! 😪

  3. Du skötte det exemplariskt! Så duktigt jobbat! Hoppas att du får / orkar konfrontera fler gånger! 👏

 27. Vad är det för fel på dessa djävla lastbilschaufförer?? Ytterligare en som kör lastbil och ska lära barnen allt om sex!! Hur många lastbilschaufförer har ni avslöjat nu??
  Det måste ju vara den yrkesgrupp som sticker ut mest bland dessa 155 äckliga gäddor som avslöjats.
  Måste verkligen kännas för djävligt, och ilskan måste koka hos alla dessa normala lastbilschaufförer att ha dessa svin i sin yrkeskår!! Hoppas verkligen att de blir utfrysta ur truckergemenskapen!!
  Stora ovationer till damen som var stand in för Sara!! Detta gjorde du med glans!!

  1. Det finns över 60’000 lastbilschaufförer i Sverige. Finns nog inte så många andra yrken med så många medelålders män. Så även om dumpen fått napp bland chaufförer så är det nog inte procentuellt fler pedofiler som är lastbilschaufförer än andra yrken…

 28. Vikarien ÄGER! Och när den andra mannen frågar om ni är från Dumpen ser man att mungiporna på svinet går i moll. Grymt jobbat!! Jävla äcket!!

 29. Snyggt jobbat Dumpen! Helt ofattbart vad många äckel det finns därute. (Borttaget av Admin). Tror han har haft, och kommer att få några svettiga dagar/veckor framöver.

 30. Suverän vikarie & underbart med mannen som gick förbi i bakgrunden och hejade på Dumpen.

 31. Verkligen bra att inte ge upp. Jag blev själv fruktansvärt osäker på om han var skyldig när gäddan valde att lämna platsen. Så otroligt bra skådespel, bara en riktig psykopat klarar av att vara så iskall. Men när du sedan pressade honom till erkännande var saken biff.

 32. Undrar hur han förklarar det här för ”frugan”/”gumman”?
  Har läst att hon jobbar i högt uppsatt position på (borttaget av Admin), sett här måste förutom de svåra familjära känslomässiga kaoset dessutom vara en prikär kollaps.
  Han är inte den han utgett sig för att vara.
  Vilket svek!

  1. Håller inte med! De gör det lugnt och metodiskt men ändå rakt på. Jag hade bara stått och skrikigt och skakat.
   De är verkligen proffs.
   (De bör ju inte stressa upp sig allt för mycket) Deras hjärtan och hälsa ska ju hålla också!

  2. Det är resultatet som är viktigast inte att nagelfara gäddornas tillvägagångssätt. De som fiskar skiljer sig i någon mån i hur de bemöter gäddorna, alla på sitt sätt, ingen är sämre eller bättre bara olika och inga robotar.
   Tycker alla på Dumpen gör ett beundransvärt jobb!

 33. Förstår inte hur Ni orkar. Jag mår själv jättedåligt över att se allt. Sedan tänker jag även på pedofilens anhöriga och deras konsekvenser. Ni kan ju inte må bra av erat jobb. Blir väl en viss tankebörda ändå….

 34. Mår väldigt dåligt efter jag kollat era gäddorvideos. Är väldigt mycket jag tänker på efteråt. Kan tänka mig att det känns så för även Er.

  Funkar ju inte i längden för någon att arbeta så.

 35. Bengan var ett känt ansikte för mig.
  En människa jag tyckte var rolig och trevlig, men bakom det gömde sig tydligen en pedofil. Fy fan!

 36. Hoppas att många swishar ni hjälper barn att slippa träffa på dessa hemska människor.
  Det går inte att förstå att dessa människors sjuka lustar går före allt!!
  Ett oskyldigt barn som ska bli förstörd för resten av sitt liv..

 37. Grym j*vla ”vikarie”, ser fram imot mer konfrontationer med henne 💪🏻
  Kul att folk i bakgrunden uppmärksammar och gör situationen ännu jobbigare för gäddorna 🎣

 38. Finns massor av människor som denna och någon lösning på problematiken finns inte i sikte. Var är utbildningsinsatserna för dessa människor i skolåldern, tonåren och i den yrkesverksamma åldern? Vi lär poliser om jämställdhetsarbete, sexualbrott mot barn och deeskalering, men vanliga arbetare får noll utbildning om effekterna av t.ex. en barnvåldtäkt. Solklart i videon att karln trodde att ”detta ska nog gå bra”. Visst kan man säga att han är DUM, men samhällets ansvar då? Myndigheter och utbildningsväsen, varför pratas det aldrig om att sätta människor i skolbänken igen? Vi tycker att de ska ”fatta själva” men hur många hundratals barnvåldtäkter krävs det innan det svenska samhället vaknar upp och inser att många människor verkligen inte ”fattar själva”?

 39. Fyfan för såna här.
  Jobbat ihop med honom och kunde inte tänka han var ett sån svin! Jag har även sovit i samma hus som en annan chaufförer som har varit med här. Körde Stockholms tur så fanns det ett hus där chaufförer fick rum. Vi låg dörr i dörr med varann
  Han höll på och skriva till mig på Instagram ett tag. Sen får jag se video när han är i gbg för att träffa en 14 åring pojke.
  Fyfan för såna äckel!

 40. Han har bytt namn och bor numera ensam i en liten ort i närområdet. (Borttaget av Admin)

 41. mer av denna vikarien! rakt på sak men ändå inte en gaphals som sara med sin skärande röst som pratar i mun på patrik och avbryter konstant, detta va klockrent!

 42. Haha fyfan vad jag älskade slutet!!!

  DU KAN ÅKA HEM NU! FRUN KOMMER PÅ LÖRDAG!!!! Det blir en lördag båda kommer minnas livet ut! Synd om frun!

  Sitter och funderar HUR i helvete ni kan hålla er! SLUTA ALDRIG

 43. Tusen tack för ert jobb och engagemang som ev. stoppar så många våldtäkter som möjligt. Tyvärr ser det ut som att det finns gott om dessa svin i hela landet. Man vill bara 🤮🤮🤮 av dessa. Fortsätt med den fantastiska arbetet ni gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X