Sponsorer

Dumpens varande eller ickevarande

I en perfekt värld så skulle dumpen inte behövas!
Men för de som själva lidit oerhört, de som tröstat sina panikslagna barn och ibland t.o.m. behövt begrava det allra käraste de har. Enbart pga människor som tar sig rätten att utföra vidriga övergrepp, för dem är Dumpen.se livsviktig!

Alla som någon gång behövt genomlida detta vidriga brott, antingen som offer eller anhörig till ett offer vet hur rättsväsendet hanterar detta. Att förövarens ord väger tyngre än barnets. Hur polisen medvetet väljer att inte informera om barns utsatthet. Det stora antal fall som läggs ner och aldrig leder till åtal och de extremt få fall där förövaren faktiskt döms.

Att det ens råder en diskussion kring publicering av män som vill våldta barn är för mig en gåta.
Att hänvisa till förövarens barn som anledning till att inte publicera konfrontationer är dessutom att värdera barn olika. För mig är det inte olika värden på barn utan en omöjlig situation där barn kommer att komma i kläm. Då är det konsekvensen av det man utsätts för som måste väga tyngst! Ett barn som har en förövare till pappa/mamma kan för det första mycket väl vara drabbad själv eller bli drabbad. Det man däremot kan garantera är att dessa barn med eller utan dumpen pga sin förälders agerande kommer att må dåligt. De kommer behöva stöd och kärlek från alla håll. Det finns dock en liten tröst i all smärta och det är att dessa barn slipper växa upp med en förövare.

Ett barn som pga varningar om vilka dessa män är och därigenom kan slippa bli våldtagen, kan dock få en ljus framtid. En framtid som inte formats av övergrepp, trauma, skuldkänslor och ångest. Ett liv där inte varje bro betraktas som en lösning. Där är skillnaden!

Det finns så många offer vars liv kunde skonats genom vetskap om vem man borde aktat sig för.

Samhället behöver se och höra barnen. Vi behöver själva skapa förändring när samhället sviker. Som vuxna bär vi ansvar för att barn inte kommer till skada, allt annat är oacceptabelt! Att som vuxen inte sätta sig in i vad 25% av våra barn utsätts för är inte bara otroligt inhumant utan rent farligt för barnen.

Kritik och åsiktsskillnader kommer alltid finnas, man behöver inte tycka likadant. Det man dock har ansvar för är att kritiken är baserad på sanningen. Man behöver läsa på, informera sig och dela hela kontexten.

Dumpen.se har länge varit måltavla för massiv kritik. Det som däremot löper som en röd tråd genom hela debatten är valet att dela sin egen ”sanning”. Man väljer ut delar av texter som gynnar sin egen åsikt, man framför felaktiga uppgifter, man framför ingen konkret fakta och analyserar minsta lilla ord. Det har t.o.m. gått så långt att man börjar göra egna tolkningar av lagar.

Nej det är inga barn som används på bilder eller vid konfrontationer! Det är vuxna och AI skapade bilder. De som konfronteras och publiceras av dumpen är till 100 % identifierade som de som skrivit i chattarna. Bilder på vuxna är inte och kommer aldrig räknas som barnponografiska.

Alla med minsta uns av sunt förnuft kan väl ändå enas om att man när man sexchattar och stämmer träff med någon man tror är ett barn, så spelar det ingen roll vem som faktiskt dyker upp på träffen. Det som spelar roll är att man som vuxen dök upp i tron att man skulle få våldta ett barn.

/Mikaela

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

5 thoughts on “I en perfekt värld skulle Dumpen inte behövas

 1. Förövarens eventuella egna barn kan ju faktiskt också vara/riskera att bli offer för övergrepp. Vi har ju tyvärr lärt oss att det finns pedofilringar som ”lånar” barn av varandra.

 2. Genomtänkt och tänkvärt, bra skrivet. Fokus skall vara på de utsatta barnen, de ska inte hamna i skymundan av hänsyn till anhöriga. Pedofiler utnyttjar närstående för att i skydd av deras sårbarhet kunna begå övergrepp på barn och komma undan med det. Det kan inte få fortsätta, Dumpen är på rätt väg.

 3. Du har helt rätt i de du skriver.
  Finns alltför många som sticker huvet i sanden då dom inte vill beblanda sig när barn far illa på olika sätt.
  Främst på raden sitter vår regering som inte ALLS vill ta tag i frågan.
  Barnen som är vår framtid är inte en viktig fråga för dom som styr landet.
  ALLT annat går före våra barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *