För en vecka sedan etablerade vi och Napp #152 kontakt online.

I fredags greps han av polis.

Idag häktades mannen vid Nyköpings tingsrätt, misstänkt för våldtäkt mot barn, barnpornografibrott och grovt vapenbrott.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

11 thoughts on “Napp #152 häktad

 1. Se där ja! Samhället har misslyckats med att skydda barn från detta rovdjur i mer än 30 år (om jag förstod det rätt har han varit aktiv så länge). Dumpen kliver in efter att ha funnits i 1,5 år och sätter tvärstopp för hans aktiviteter. Ingen som söker barn i sexuellt syfte går längre säker, yeehaa! Stort tack till er och polisen!

 2. Kan ni inte göra en fäst artikel med alla ni tagit som gripits och kort vad som hänt. Tex satt häktad 2 veckor, rättegång väntar eller greps men släpptes i brist på bevis etc och fylla på med information och förövare i samma artikel hela tiden så man tydligt kan se alla ni satt dit för brott och hur processerna går

 3. Dumpen såg till att gubben åkte på pumpen! Han har äcklat päcklat sig i många år men nu j…..klar åkte han dit, slut på hans glidarliv. Ni är fantastiska på Dumpen. Enastående!

 4. Jag är helt säker på att en konservativ regering kommer höja straffen för pedofilerna.
  Den mer liberala regeringen har nästan försökt närma sig en sexuell läggning att tända på barm. Du som röstade på Centerpartiet. Förklara gärna hur du kan leva med det att det tystnades ner, pedofilerna runt Federley..
  Tåls att tänka på…

  1. Pedofilerna och hebefilerna vill att det ska klassas som ”läggning” att ge sig på barn. Det är ju absolut inte en läggning utan en pervers avvart, en parafili.
   Många hakar på retoriken och använder slarvigt eller okunnigt just ”läggning” och det normaliserar perversiteten/parafilin.
   Jag rättar därför ALLTID folk som kallar det läggning, och jag förklarar skillnaden.

 5. Verkar vara släppt ut häktet, enl sn.se. Finns under ’Lokalt, Gnesta’
  Inte tillräckligt m underlag för fortsatt häktning.
  Utredningen pågår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X