Sponsorer

På sista tiden har ett gäng sadist-gäddor exponerats på Dumpen. Den andra typen av gäddor är romantikern. Till skillnad från sadisten njuter romantikern inte av fastbundna barn som skriker och gråter. Istället inbillar de sig att de gör någonting gott för barnet som de förgriper sig på. Denna typen av gäddor föredrar barn som fryser i skräck eller helt enkelt sövts ner till medvetslöshet.

För att lyfta upp ännu en del av den parallella verklighet som individer med ett sexuellt tändningsmönster mot barn lever i, så valde vi att matcha denne romantiker med en mamma vars barn har en funktionsnedsättning.
Barn med svårigheter att föra sin egen talan och berätta vad de är utsatta för är nämligen omåttligt populära bland förövare.

19-20/9
Mannen berättar utförligt om grova övergrepp som han begått. En del så långt tillbaka i tiden som 30 år. (Stora delar av dessa loggar har dolts med hänsyn till offer)
Han sprider även övergreppsmaterial.
Kontakt förmedlas med mamman, som vill upplåta sitt barn för övergrepp.

21/9
Mannen berättar lite för mamman om tidigare erfarenheter. När han får veta att det finns ett barn tillgängligt som med stor sannolikhet inte kommer att skvallra om övergrepp så blir han eld och lågor.
Mannen vill ses redan samma dag.

22/9
Vi åker upp till Stockholm.
Samtidigt håller vi kontakt med mannen.
Han vill ses på torsdagen.
Vi sköt dock på träffen ännu en dag.
Då mannen i tydliga ordalag berättat om vad han tidigare gjort mot barn och drssutom spridit övergreppsmaterial, så var det viktigt att polisen skulle ha möjlighet följa med.
Fick ett telefonnummer till polisen som vi skulle ringa klockan åtta på morgonen.

23/9
Träffen är spikad.
Mannen ska meddela mig när han rastat alla hundar och smitit iväg hemifrån.
Klockan åtta etableras kontakt med en civilklädd ängel.
Han tar emot den information som vi har och upprättar anmälan.
Patrik ställer sig och tittar mot Willys-entrén samtidigt som jag sitter i entrén och väntar på att en man i röd skjorta och svarta jeans ska dyka upp.
Efter en stund dyker mannen upp. Han har dock andra kläder. Mannen släntrar in i butiken och går ut med en spann tomater i handen.
Vi går efter.
Han såg lite förvånad ut då jag inte var speciellt lik den digitalt framställda bild som han hade fått på mig.
Poletten trillade dock först ner när han genom framrutan fick syn på Patrik Sjöberg.
Han brast ut i ett ”Nää”, stoppade in mobiltelefonen mellan benen, backade på Patrik och körde iväg över Willys parkering.
Trots att mannen arbetat länge som helikopterpilot hann han inte speciellt långt iväg innan polisen fick stopp på honom.
Mannen anhölls, misstänkt för våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Det finns verkligen änglar.
I detta fallet var de blåa och civilklädda ❤

Stort tack till vår gädd-modell för kroppsbilder.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

61 thoughts on “Det blev gäddrannsakan (Napp #152) Stockholm

 1. Alltså detta är så fruktansvärt sjukt att vi har såna här äckliga jävla svin i vårt samhälle.
  Jag kan inte kalla dessa män för män då jag ser dom som varulvar.
  Önska man kunde utrota dessa varulvar för gott

  1. Röstat 🥳.
   ALLA som är inne på Dumpen.se bör absolut in och rösta.
   Största arbetet måste lyftas.
   Tack för länken Krille 😇

  2. Nu har jag röstat på Sara och Patrik till Svenska hjältar galan. Dumpen är ett måste som behöver finnas när inte samhället gör mer och behöver hur mycket uppmärksamhet som helst. Och till alla andra som jobbar med Dumpen ni gör ett bra och viktigt jobb.
   Rösta alla!

 2. Vidriga människa. Att han och sådana som honom dessutom tror sig på allvar göra något gott för dessa barn, barn!!? Det är för mig helt obegripligt. Han har barn och barnbarn själv. Det är så ofattbart hemskt och han är långt ifrån ensam dessutom. Tusen tack för det jobb ni gör. Har swishat er. Önskar jag och samhället kunde ge mer. Snälla fortsätt med det arbete ni gör så länge ni kan. Tack tack och tack

 3. Det är synd att ni inte bär en dold kamera så att personen hinner lätta mer på sitt hjärta och kanske inte sticker iväg direkt. Nu får man liksom inte veta vad som skulle ha hänt om de fick chansen att gå vidare. Trots allt säger många att de haft andra uppsåt än det som skrivits, men detta blir ju omöjligt att veta när de blir medveta om läget direkt. Detta gäller säkert bara en bråkdel av alla gäddor, men ändå.

  1. Håller med Jonathan om att ni borde konfrontera utan att trycka upp mobilerna i deras ansikten. Prova någon form av kroppskamera. Då är chansen större att få personen att stanna kvar och ge svar på tal och inte åka därifrån på direkten. Om konfrontationerna var mindre offensiva kanske det tar en stund innan personen förstår vad som händer = ytterligare givande information och bevismaterial!

   Men riktigt bra jobbat!

 4. Hur kan dessa vidriga as på riktigt tro i sin skeva hjärna att små barn ska bli KÅTA?! Tydligen på honom dessutom. Lönnfeta gäddjävel.
  Detta. Är. Så. Fruktansvärt. Beklämmande. För hans fru, barn och barnbarn.

 5. Herregud vilket jävla äckel, må hela hans liv rasa ihop som ett korthus.
  Alla peddosar är ju iofs vidriga men denna typen slår nog tamejfan alla rekord, jag känner att jag vill göra massa olagliga saker mot honom som renderar i långt fängelsestraff!
  Fyfan tvi usch!
  Det blir svisch 👍 keep going!

 6. Usch! Ännu ett äckel. Det tar aldrig slut på vidriga människor.
  Alla ni bakom dumpen.se gör ett väldigt bra jobb!

 7. Det där leendet får mig att vilja spy. Riktig gammal gubbe med många vidriga hemligheter begravna, som andra offer lever med.

  Men han ville ju våldta ett litet barn med downs, så hans mentalitet är bortom räddning. Han bor inte i så stor ort så jag skulle inte känna mig jätteglad å röra mig bland folk om jag var honom..

  Jag ville spy när jag läste om vad han påstår att han gjort mot en liten flicka, inget barn är ”kåt” gubbe. Även när man blir våldtagen skyddar kroppen en så man blir våt.

  Om du gillar vådltökrer så mycket hade du gillat om det hände dig med ngn du verkligen inte ville gubbe? Bara nyfiken..

  Bra att du förstörde ditt egna liv iaf!

 8. Ni använder samma bild på gäddans Mercedes som på Gäddrannsakan från 23e September när ni skriver: ”Gigantisk eloge till polisen för snyggt ingripande och stort tack till team2 som var på plats i en helt annan ände av landet när vi inte hade möjlighet att vara på två platser samtidigt.”
  Men här var nu ju med? Hänger inte riktigt med…

 9. Vilken vidrig typ😡
  Uttrycker sig som en snäll PEDOFILinget våld 😱 Hoppas att han blir inlåsta för sina erkännanden .
  Frun på semester i cabben, ja det är det nog slut med nu. Usch vilket avskum vi har i samhället, känns som dessa typer dreglar i varje gathörn. Vågar man låta barn vara ute själva någonstans?
  Bra jobbat alla inblandade👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻❤️

 10. FY FAN!! Denna adliga kennelägare ville alltså förgripa sig på en liten handikappad flicka. Hoppas att hans anhöriga och vänner inser hur jävla genom-ond denna människa är och tar fullständigt avstånd från honom.

 11. Vilket genomruttet ynkligt monster! Tycker synd om hans fru som förmodligen har slösat hela livet på en sån här hemsk människa. Hoppas hon har kraft att lämna i alla fall. Som sagt man tappar hoppet om människor när man läser om alla ni har hittat, hur många mer gömmer sig inte i vassen bakom tangenterna? Jag mår illa.

 12. Chocken i hans ögon innan han försökte dölja det med sitt fåniga flin, när han upptäckte att det är Patrik och Sara, blev en repris tiotals gånger. Underbart! Han kunde lika gärna ha varit kvart och erkänt allt.

  Han ser Patrik, kollar snabbt på Sara, som att ”är det verkligen hon? Är Patrik verkligen här på grund av mig.” Han tittar igen på Patrik och sen blir hans blick helt grumlig och chockartad, hals-muskulaturen blev spänd och axlarna drogs upp plötsligt osv, när han kollar på Sara igen. Jag älskar det.

  Hans hjärna blev helt överbelastad sen. ”Nej, nej det e ingenting, nej, nej” som svar på ”jag trodde att du skulle ha en röd skjorta på dig” vilket var det senast uttalade.

  Love it.

 13. Det finns då alla sorter i vår herres hage, vem kommer inte slingrande i all sin lumpenhet dold av prakt. Ett genomskinligt klassförakt döljs bakom ett lismande sätt att utöva makt… över de svaga för de är självklart till för att behaga.

  Ett adligt odjur med smil som tror att han kan le sig bort och komma undan med allt… med sin påklistrade stil. Ett vedervärdigt äckel utan mänsklig substans, det bästa vore om du inte fanns.

 14. Fyyy fan… detta e ju mardrömen, som mamma till barn m downs utan riktigt språk.
  Att ens barn ska bli våldtaget och uttnyttjad å inte kunna förmedla det!!😭😭
  Ta dem, alla äckel!!!

 15. Finns inga ord som beskriver dessa avarter till så kallade människor …. Usch!!

  Tack till Dumpen!

 16. Via Dumpen har en bild av hur många pedofiler som döljs under ytan i alla samhällsklasser och tydligt visas att detta är en utbredd samhällsproblematik. Detta är förklaringar till att många ungdomar bär svåra psykiska besvär på grund av dessa pedofiler som inte minst ofta leder till livslåmgt lidande, drogmissbruk och självmord.

  Den ena vidriga pedofilen efter varandra avslöjas och vi ska hjärtligt tacka Dumpen för ett ovärderligt arbete, för att se till att dessa barn-våldtäktsmen ställs inför lagens rättvisa. Att dessa pedofiler inte kan fritt härja i digital värld där barn finns.

  För min personliga del kunde jag inte i min vildaste fantasi föreställa mig att pedofili var omfattande i så stor mängd som tydligt framgår i Dumpens avslöjanden.

  Denna vidriga mannen togs på bar gärning och visst skulle man vilja se han dystra min när han greps av polis efter då han fick bilen att accelerera från platsen fortare än bilen troligen normalt gör. Hoppas straffet blir långt. Inte bara för straffet för sakens skull utan för att beskydda barn från dessa omänskliga monster.

 17. Nu har JAG nominerat Er,Sara o Patrik till Svenska Hjältar, Aftonbladet!!
  In med er alla läsare o nominera!!!!
  Gör vad NI,VI kan för att uppmärksamma,stoppa,belysa dessa fruktansvärda brott på,mot Våra barn!!
  Mvh Ditte i Örebro 🤘

 18. Jag mår illa av att det vecka ut och vecka in dyker upp män som vill våldta barn! När går det fel hos dessa pedofiler….när de själva är barn? Hur uppfostrar vi våra söner? Är det genetiskt…Ni gör ett FANTASTISKT jobb och tycker att staten skulle anställa er. Detta är ett heltidsjobb och fler som ni behövs! Min ilska och frustration är att inte ”hinna” hjälpa alla barn innan de i mörkertalet få utstå överger och att vi kan stoppa alla pedofiler i tid!
  Tack för allt ni gör!♥️

 19. Fru, barn och barnbarn 🥺😑 tankarna går ju givetvis direkt till ”gav han sig på sina egna barn oxå, eller barnbarn” jag hoppas att du ruttnar i fängelset o får det du förtjänar ditt sjuka monster

  1. Till Maria. Ruttna i fängelse????? I dårhuset Sverige?????? OM han får fängelse,OM,så blir det väl runt 14 sekunders fängelsestraff. Är väl vad detta är värt enligt svenskt rättsväsende.

  2. Tss.. vilket fängelse? Läste idag om en man som dömdes till 1,2 år för våldtäkt mot barn.

   Jag kan inte tolka det annat än ett uppmuntrande till lokala lynchmobbar.

 20. När jag ser alla dom här fallen av våldtäksmän och pedos så tänker jag herregud så mycket äckliga folk det finns det är helt jävla stört. Och det är så blandat folk. Gubbar som skriver dom har barn och barnbarn och dom kan göra så här mot små barn.. (Borttaget av Admin) Ni är riktiga hjältar dumpen crew. Tänk så många ni har fångat nu, alla andra tidigare år har dom här äckliga jävlarna fått leva fritt i detta landet. Vi står bakom er! 💛💙

 21. När jag flyttade till Sverige fick jag höra att svenska män är kända för att förgripa sig på sina egna barn. (Borttaget av Admin)

 22. Ni gör ett fantastiskt arbete med ert fiske. Ni är mina och alla barns hjältar och därför har jag nominerat er till Svenska Hjältar 2022

 23. Jag har nu nominerat er till svenska hjältar 2022. Ni är det bästa som hänt Sverige. Tänk så många liv ni har räddat ❤️

 24. Har också nominerat er till Svenska Hjältar 2022, för att det viktiga och bra arbete som ni gör. Snälla, ni andra som också läser & följer Dumpens arbete – gå in och nominera både Sara & Patrik till Svenska Hjältar 2022! Låt oss få deras arbete på kartan och main-stream media! Så att Sverige & svenska folket slutar blunda och börjar inse hur utbredd problematik det är med dessa ”gäddor” som i princip får härja fritt på nätet (det vill säga innan Dumpens intåg!!).

  Tack!

 25. Vilken jävla gris, så underbart att han åkte fast tack vare er, karma! 👏👏👏 Har självklart nominerat er, ni är fantastiska! 💗👏👏🫶

 26. Till er alla som röstat på Sara o Patrik till Svenska Hjältar.
  Tack!!! Jag försöker få ihop ca 5-8 röster om dagen.
  Sprid till vänner o jobb.
  Gjorde gruppmail på jobbet.
  Tänk om de får prata på bästa sändningstid i 2 minuter…
  Herregud vilken medgång!!

 27. Min nominering till svenska hjältar:

  Sara och Patrik arbetar outtröttligt med att rädda barn från pedofiler via Dumpen.
  I sin organisation så har de personer som hjälper till att chatta med dessa pedofiler.
  För varje pedofil de exponerar så räddas ett antal barn från övergrepp. Samt att de kan fällas för tidigare brott.
  Tack vare Sara och Patrik har polisen kunnat anhålla och häkta pedofiler som velat förgripa sig på barn från 2 år och uppåt. Barn med funktionshinder. I samband med dessa gripanden har de även kunnat samla in bevis som filmer och bilder på övergrepp på andra barn.
  Sara och Patrik är verkligen allas våra barns hjältar.
  De ställer även upp och stöttar familjerna till pedofilerna. De som också blivit offer efter att ha levt med en person som har ljugit för dem.
  Sara, Patrik och deras medhjälpare gör ett jobb som vi alla önskar inte behövdes.
  Men de gör det för våra barn.

 28. Har också nominerat Sara och Patrik till Svenska hjältar, finns dock risk för att vanliga Media inte har mod nog att lyfta fram dem, inte PK nog, morr.
  Men Tack för allt gott ni gör!!
  /Martin

 29. Den här gubben kom fram till mig och min dotter på affären och visade bilder på hundvalpar och frågade om vi ville komma och titta🤢 Tyckte det va väldigt märkligt att bara gå fram till en okänd kvinna och hennes lilla dotter…. Now i know🤮

 30. De blir alltid lika jävla förvånade när de blir tagna med händerna i kakburken om man ens kan kalla det så oskyldigt. Man såg verkligen hur livet bara passerade förbi honom där på ingen tid alls jävla svin. (Borttaget av Admin) Fy fan vilket jävla as..

 31. Stackars det barn som blivit utsatt av honom. Var är detta barn idag? Har barnet fått hjälp? Och man undrar ju också vad relationen han hade till barnet var… avskum!

 32. usch för sådan vidriga äckliga män, jag har inga ord jag spyr, jävla vidriga as!!

 33. Alvarligt! Det här måste få ett slut, kan inte få finnas sådana människor med dessa sjuka hjärnor ute på gatorna.
  Att Polisen inte sätter 10 personer som aktivt gör det ni gör är ju sjukt.
  Finns inget annat sätt att stoppa detta om risken att åka dit är hög.

  Tack för att Ni gör ett bra jobb som staten borde bekosta Er för!

 34. Snuskgubbe! Lögnerna är så stora att man inte tror på det. Inte kan han stå för det han sagt och gjort heller, det kallar jag verkligen för att bli tagen med byxorna nere. Ynkrygg!

   1. Det fungerar inte, har testat olika webbläsare. Ett vanligt fel är att Admin kan göra allt på en webbplats och alltså inte ser att användare inte kan. Skall webbläsaren godkänna popup-fönster etc? Hur sker autentiseringen för att man är 18+?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *