28 januari, 2023

Lite öl så barnet skulle kunna slappna av, och en sunkig våldtäkt.

Eller kanske inte, det blev Dumpen istället.

70 årige Karl från Gnarp hade stylat bilen med lukt av bränd koppling och sig själv med fräsiga solglasögon. Han hade dessutom lagt sig till med en kommentar på engelska, för att slippa diskutera varför han bjuder hem barn på öl och våldtäkt.

Kommentaren var “NO comments” och Karl verkade använda den för att besvara alla frågor.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

39 thoughts on “Mannen från Gnarp (Napp #150)

 1. Herregud vilket svin och vilket jävla stolpskott. Använder sitt eget namn och raggar på minderåriga. Gnarp är inte stort heller. Snart vet alla vilken sjuk människa han är.

 2. 70 år gammal man med ett sådant dåligt vokabulär och dessutom kaxig. Usch, gå hem till ditt rätthål och stanna där äckliga smutsiga gubbfan.

 3. Vilken vidriga gubbe,jagbor i gnarp o vet vem han är o han har alltid varit sliskig. Detta är en liten by och lär spridas som en löpeld. Så han lär nog inte kunna bo kvar.

 4. Även 50 hade vart ungt för honom eftersom han är 70. Han är så äcklig. Han borde inte dejta 15 åringar Heller även om det vore ”lagligt”

 5. Jag tror genuint ingen ung kvinna är attraherat av honom ända sättet för honom att få någon är att lura barn till hans hus, han är farlig

 6. Blir arg för att han inte får förgripa sig på ett barn… Ja så skyddade av samhället är de pedofilerna att de tar det för givet att de ska få operera fritt och ingen ska stå i deras väg. Vidrigt.

 7. Vilken jävla äckligt gubbe !! “Kul ” att se patrik ryta till ordentligt.
  Gubben skriver ” jag är en snäll man ” du behöver inte vara orolig, och kallar henne för kvinna när hon är 14 år !!! Fyyyyy

 8. Snubben har en tendens till att överskatta sig själv.
  70 bast o frågar en 14 åring vad hon vill göra med honom.

  Finns det NÅGON i hela världen som vill hitta på något men en gubbe på 70 man inte ens känner lite??

 9. Har ni en skyldighet att censurera äcklets regnummer eller varför gör ni det??!

  Ni gör iallafall ett jävligt bra jobb! All heder till er! Dom här svinen borde inte få existera enlingt min mening.

 10. ja man måste ha väldigt dåligt självförtroende när man åker och ha sex med en 70 ÅRING. han var ju så vidrig att man får ju mardrömmar

 11. Samma jävla äckligt sjuka kräk, som tror att ett barn är intresserad av att bli våldtagen av en gubbjävel😤
  Gnarp, ja där vet nog alla vem pedofilen är, ett mycket litet samhälle.
  Säger sig vara snäll 😂😂😂😤 vilken jubelidiot, finns inget snällt med en pedofil, jobbar enbart för eget syfte. Någon tanke på vad de utsätter barnet för, existerar inte. I deras hjärna så tror dom på fullaste allvar att barnet vill ha sex, dom förstår inte att dom våldtar barnet och barnets fruktansvärda konsekvenser av detta.
  Därmed så ska dessa förövare aldrig lämnas obevakade någonsin.
  Konsekvenser av sitt handlande gäller, som vid alla brott. Vi får hoppas att det blir hårdare tag för denna kategori av varelser.
  Barn är fridlysta.
  😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

 12. Snacka om att INTE vara den vassaste kniven i lådan.
  Tycker synd om personalen på äldreboendet han hamnar på senare, för att ränderna går aldrig ur slemgubben…

 13. Han är välkänd i Hudiksvall med omnejd då han är gammal musiker. Vi är många som känner honom. Sunkig kvinnosyn och avverkar kvinnor lika ofta som han byter kalsingar och nu börjar jag förstå varför… Dom har nog kommit på honom.

 14. Äckliga gubbfan. Du ser ut som en skräcködla. Ingen 14 åringen skulle ens titta åt ditt håll. Nu vet hela din by att du tänder på barn. Bra jobbat

 15. Den mannen borde ställa upp i Sveriges mästerkock. Då jäkla läcker mat han har i stekpannan. Sån färgkavallad!

 16. Många av dessa barn som söker kontakt med andra online är redan ensamma eller mår dåligt . Det enda dom vill är att ha någon att prata med eller få nya vänner.
  Fy fan för dessa vidriga “människor”som utsätter barn för hemskheter.
  Det verkar inte finnas något kännbart straff i dagens sverige .

 17. Ska ge öl i utbyte mot att ”mysa” fräsch våldtäkt.. mot ett barn, undrar vad denna mannen har för hemligheter begravna

 18. Så sjukt och äckligt, undrar hur länge han kan bo kvar eller så själv-isolerar han sig på obestämd tid men nu vet alla där han bor vad han är för något. Bra jobbat av er alla som jobbar med detta ni är grymma, fortsätt fiska.

 19. Jag har känt han länge o jag hade mina misstankar om att han var på barn, bra att det har kommit upp till ytan nu, hoppas att han drar här i från, hoppas att polisen får veta om den här videon o stoppar hans fram fart att lura minderåriga, jag vet var han bor, han försvann från byn ett tag hoppas han inte !!! Lurade ett barn på det stället, hoppas att han får sitta inne resten av sitt liv !!! Jävla äckel gubbe !!! 🤮🤮🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

 20. Han har varken utseendet eller åldern på sin sida. Ändå roligt att gubben trodde att han vunnit på lotto😁 Vad besviken han måste ha blivit när 2 vuxna dök upp. En örfil och gubben hade slocknat 😅 Hans kaxiga beteende bottnade i rädsla och panik. Han lär nog tvingas flytta nu😄

 21. Tänk er den här misfiten har fixat till sig och tagit på sig fin kläderna för att gå och träffa ett barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *