Första gången jag skriver detta.. även första gången jag berättar.

Min pappas bästa vän som vi kan kalla Bosse bodde i perioder hemma hos mig och min mamma. Min mamma och Bosse var goda vänner, och båda amfetaminmissbrukare sen 30 år tillbaka.
Mamma sov i flera dygn ibland, och jag fick tigga mat hos grannarna från att jag var 7 tills jag flyttade hemifrån.
Bosse passade ofta på att sitta i min fotände av sängen när jag låg och sov för att kunna ta på mig… jag sprattlade och rörde mig för att han skulle sluta.
Detta pågick i flera år.
Han släpade med mig som tolvåring ut mitt i natten för containerdumpstringar och passade på att stoltsera med mig som flickvän. Jag vågade inte säga något annat.
Han tvingade mig att köra hans bil, då han var alldeles för hög. Och fick jag motorstopp så tog han mig på brösten. Kan säga att jag var en utmärkt bilförare vid 12 års ålder och har varken förr eller senare fått några motorstopp.

Min älskade pappa dör hastigt när jag är 16 år gammal, och strax innan ber min pappa Bosse att ta hand om mig ifall något skulle hända mig.
Det tog han fasta på, och förföljde både mig och mina väninnor, hade koll på när jag slutade skolan, och stod som en hök utanför och såg till att jag tog mig hem utan vänner.
Allt för att han skulle kunna ha full makt över mig. Han jagade mig med yxa i 3 kvarter för att jag vägrade byta om framför honom, då han misstänkte att jag var otrogen mot honom.

När jag var 20 år gammal, så opereras han för ljumskbråck och dör på operationsbordet, och jag drar en lättnadens suck… äntligen var jag fri.

(Denna text lade Gruppmedlem ut på Dumpen.se – facebook gruppen i Augusti 2022)

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X