Sponsorer

2017 dömdes TömmarJanne för sexuellt ofredande mot en sextonårig flicka.

I februari 2022 dök Janne upp för att köpa en våldtäkt av ett barn.
Barnet var fiktivt.
Janne fick behålla sina 3000 kr och gylfen stängd när han körde iväg för att slippa konfrontation.

https://dumpen.se/2022/02/11/tommar-janne-skulle-kopa-valdtakt-av-barn-napp-igen/

I Augusti dök TömmarJanne upp ännu en gång i försök att köpa en våldtäkt av ett barn.
Ännu en gång var barnet fiktivt.
Janne fick ännu en gång behålla sina 3000 kr och gylfen stängd när han rullade iväg med sin gamle bil som så väl skulle behöva de pengar som han erbjuder barn för en våldtäkt.

 

Tveklöst tillhör TömmarJanne den ”elit” av faktaresistenta måndagsexemplar som vägrar förstå att barn inte ska bli våldtagna. Han fortsätter alltså med alla medel han har att förmå barn att ställa upp på saker som inga barn ska behöva utstå.

 

 

 

TömmarJanne får nu dessutom en helt egen kategori under Hall of Shame så att vi kan följa upp alla hans försök att hitta fler barn. Han har även informerats om detta via SMS.

Har du råkat ut för Janne? (Sven-Ove Karlsson)
Har du övertalats att ta emot hans pengar så skulle vi vilja ha kontakt med dig.
Ring 076-0075779

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

32 thoughts on “Tömmar-Janne del 2 (Napp #140) Kisa

 1. Vad fasiken är de för rehabilitering han fått, den har defenitivt inte varit hjälpsam för 5 öre eller så var svinet inte mottaglig för att ta emot hjälp eftersom han kör vidare i samma spår.
  Grrrr blir så arg och förtvivlad över dessa män.
  Tror inte många har vetenskap om att rädda dessa äckliga männen tyvärr.

 2. Ni gör ett sådant viktigt jobb. Blir helt skärrad av att läsa vad manssvinet planerar att göra med ett barn. Hoppas han hamnar under lås och bom. Livsfarlig då han dessutom inte har insikt i att han förstör för barnen och deras framtid. Tragiskt.

 3. Är orolig vad han gör om han drar till Asien. Där väldigt unga barn ibland blir våldtgna ! Man får hoppas någon har koll på honom

 4. Börjar tröttna på att se denna gubbes tryne dyka upp här, om jag ser honom ute någonstans så kommer jag ha ett snack med honom! Har sett honom innan.. (för att förtydliga inget hot bara snack) hur har denna mannen 3000 att ge för sex?? Fick han inte sparken??

 5. Synnerligen slemmig gädda. Fy fan. Så oerhört infantil i sitt fixerade upprepande av könsrelaterade formuleringar. Som en sjuårig gosse. Fan vad läbbigt.

 6. Om man kollar hans Facebook på ”gillar”. Så ser man att han är en Thailandsresenär.. man undrar ju vad han har på sitt samvete där😡.

 7. Jag läser inte chattloggarna längre. Tror jag slutade någon gång efter #25. Det är samma vidriga innehåll men olika kräk. Bra att ni inte släpper den här livsfarliga förövaren. Han ska inte kunna utsätta ett enda barn till. Tack för att ni kämpar på.

 8. Han är ju helt obotlig… Han kommer aldrig att sluta försöka köpa sex av barn. Har sett att han gärna åker till Asien, är ju inte så svårt att lista ut att han köper barn där, säkert av barnprostituerade, fattiga föräldrar och vidriga pedofiler som säljer gatubarn och sina egna barn… 💔 Polisen borde göra span på han när han reser iväg till Asien…

  1. Ja jag mår illa av att tänka på hur många små barn som behövt ha han över dem 🤮

 9. Påföljderna är ju närmast löjliga! hur kan han få gå lös?! Han borde frivilligt gå med på kastrering för att få vistas i frihet. Detta, liksom flera andra, är ju sjuka individer!

  1. Det kan väl kanske bli ändring på det nu. SD har ju aviserat att straff ska vara just STRAFF och inte någon flummig ”rehabilitering” som bevisligen ändå inte fungerar.

   Och Dumpen ska ju författa ett förslag på lag enligt Britttisk modell som innebär att det skulle vara olagligt att ens nappa på det som Dumpen gör, som den nya riksdagsmajoriteten förhoppningsvis kan ställa sig bakom. Mp, V och speciellt C skulle ju aldrig ha gjort det.

  1. Lär ju vara en tidsfråga innan han gör något mot ett barn med en familj/far som tar saken i egna händer så att säga

 10. Jag tror han är den tjatigaste peddon, vilken vidrig typ.
  Så tacksam för att en liten flicka slapp råka ut för honom.
  Aktar mig för att skriva mer om vad jag tycker för då blir jag blockad.

 11. Så som han tjatar som helt besatt så är det väldigt stor chans att han våldtagit barn i Asien (kanske därför han älskar att resa dit!) detta är bara spekulationer men det är OROANDE!!

 12. Tycker ostgäddan och Tömmar-Janne borde dela specialkategori, möjligen med den bölande pedoraptorn, om han visat sig fortsätta sin karriär som riksäckel.

 13. Synnerligen äcklig jäkel, han ska nog bränna sin bil med regnumret syns ju. Nej denna äckel en av de många förtjänar ingen andra chans…

 14. Hhhhh tömmarjanne ! Den där har man svingat nån bägare med . Han är ju trevlig o så och kan va jävligt rolig om han vill . Men inte nu längre han kan bara dra åt helvete !!!

 15. Ååå vad äcklig han är. Ser ut som en riktigt pedofil. Ingen normal kvinna skulle ta i honom med tång. Han verkar inte vara vän med gymmet precis. 🐷

 16. Det är komisk att han på allvar tror att barn skulle attraheras av honom😅

  Sara och Patrik ni är guld värda. Jag hoppas att alla dumpen fan skänker pengar så ni kan fortsätta jaga pedofiler. De flesta som ni har avslöjat tror jag har fått sig en tankeställare. Dumpen har nog mer effekt på pedofilerna än ett polisförhör. Dumpen är pedofilernas mardröm. TACK TACK TACK till er alla som anstränger sig för att avslöja pedofilerna❤️❤️❤️

 17. Tömmar-Janne planerar en liten tripp till Thailand i November, stackars alla underåriga han kommer besudla! Han är med i facebookgruppen ”Svenskar i Thailand”, där han verkar vara anonym/okänd för övriga medlemmar i forumet. Undrar om det skulle uppskattas om gruppen blev upplyst om S-O Karlssons förehavanden och läggning…..? Nudge nudge 🙂

 18. Jamen självklart ska detta rovdjur ENDAST få betala några ynka kronor i böter & skadestånd för dessa allvarliga brott han gör. Som vanligt i Sverige! Pedofiler kommer ALLTID undan så lätt!

  Nyligen sades det på nyheterna att straffen för våldtäkt mot barn har ”skärpts” från 2 till 3 års fängelse. Det roliga är att det är bara regeringen och dessa uthängda gäddkräk här som tycker att dom straffen är rimliga. Frågan är hur många i regeringen är pedofiler egentligen…

 19. Tycker man kan se ett mönster i hur dom här vidriga avarterna till människor skriver. Det är som att deras intellekt är på en 10-årings nivå.

 20. Jag sitter och kollar runt lite på nätet för jag inte kan sova. Kollar lite flashback och ser där en tråd om Dumpen.

  Har sett ett par konfrontationer ni gjort men inte reflekterat speciellt mycket över det. Tyckt att det är bra att några troligen skräms bort från övergrepp när ni nu finns där ute.

  När jag läst lite mer här inne på er sida så är jag helt CHOCKAD över vilka jvla människor det finns. Fy fan säger jag bara. Hur fan kan detta få fortgå… Har sett att ni hittat skolledare och andra…

  Vad kan man som vanlig person göra för att förhindra att sådana här äckel kan hålla på?….

 21. Man trodde ju att Tömmar-janne skulle tappa alla vänner på FB när det kom ut att han försökt att köpa sex av ett barn. Men det är lustigt vad en del blundar för. Tack för allt jobb ni på dumpen gör. Kram.

 22. Fy fan..
  Klarade att se två minuter av videon med Pekka och läsa det här inlägget.
  Mår bara illa nu. Det ni gör är fantastiskt.

 23. Men…andra filmen är från hallen i Rimforsa!

  Fy fan vad nära det här blev nu. Ångrar lite att jag gick in på sidan för nu mår jag fysiskt illa, fördjävligt att det behövs men jobba på!

  Visa upp alla dessa gäddor så att vi om inte annat kan skydda våra barn bättre, för de finns i de lugnaste vattnen, även här i lilla Rimforsa tydligen (även om han verkar vara från Kisa).

  För 40 år sedan hade vi en gädda på besök, han kom inte igen. Våld är nästan aldrig bra, men det är heller inte bra att de som gör sånt här kan göra det utan risk för offentligt spöstraff. ”dumpen.se” är väl det närmaste vi kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *