Sponsorer

Här ser vi en gädda av den lite mer försiktiga typen. Först skickade han bilder på sin polare, för att senare erkänna att det inte var hans bilder.

Sedan ville han prata i telefon med det barn som han ville ta oskulden på.

Vi ringde upp.

Han började känna sig trygg och bokade in sig på hotell i Göteborg för att träffa tjejen.

När de skulle träffas verkade han ändå inte vilja komma fram om han inte först kunde se tjejen han skulle träffa.
Vi som börjar tröttna på galningar som kör iväg hade lockbete med oss.
Lockbetet satte sig vid ett bord på en  uteservering.
Vi såg honom på håll när han satt och spanade i sin lilla silverfärgade bil.
Då ville gäddan bli uppringd ännu en gång.
Han blev uppringd.
Samtidigt ringde vi till lockbetet för att det skulle synas att hon pratar i telefon.
Först då kände han sig säker nog att lämna sin lille bil för att hämta barnet.

”Barnet” fick fortsätta äta upp sin sushi i lugn och ro under tiden vi diskuterade med mannen som kört från skövdetrakten och checkat in på hotell för att träffa en fjortonårig flicka i sexuellt syfte.

Stort tack till sushiätande lockbete, en otroligt flexibel telefonist som verkligen var på hugget och den store och gemytlige Göteborgare som hoppade in och vikarierade för Patrik.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

75 thoughts on “Sneakygäddan (Napp #139) Skövde

 1. Dumpen tillhör medeltiden. Vi har en rättsprocess för just sådant som killen håller på med. Ni kan inte ta lagen i era egna händer och förstöra dessa människors möjlighet till rehabilitering. Deras familj och i värsta fall barn lider ännu mer, tänk att bli mobbad och allinerad för att ens pappa är en ” Våldtäksman ”. Ta fast dem och ring polisen. Ni är så motsägelsefulla, ni kan inte påstå att ni räddar barn, när ni indirekt förstör för dem genom att göra sådant.

  1. Tvärtom så är det nog ditt tänk som tillhör medeltiden. Det är inget brott att söka efter barn I sexuellt syfte I de fall som det inte finns någon risk för brottets fullbordan. I detta fall så finns det inte det. Menar du då att det är bättre att låta honom hållas tills han fullbordat sitt syfte och etablerar kontakt med riktiga barn?
   Tänk ett varv till och föreställ dig att det är ditt eget barn som faller offer för honom.

   1. Bra jobbat dumpen. Pedofilkramare som Adam här uppe ska man inte bry sig om. Han tycker att det är bättre att låta rovdjuren på nätet hållas och ta dom först efter att ett barn blivit våldtaget. Sånna som han är ett problem i kampen mot rovdjuren som vill ta våra barn.

    1. Så alla som är kritiska till det Dumpen gör är pedofikramare? Gäller även detta sådana som Martina Montelius och Anny Berglin? Även Elaine Eksvärd tror inte på stigmatisering av pedofiler eller vuxna som söker barn i sexuellt syfte. Är de alla peddokramare, eller? Inte? Har du ändrat dig? Om du inte har ändrat dig, kan du presentera bevis på att de två första är peddokramare? Jag blev inte så övertygad av din kommentar om att alla som är kritiska av Dumpen är peddokramare.

     Ett par frågor till dig Christian:
     1) Anser du att vi ska avveckla rättsstaten som en del av vår demokrati, den moderna rättsprocessen och hur rättsärenden sköts?
     2) Ska alla grupper i samhället som är klandervärda hängas ut på samma sätt? Exempelvis kvinnomisshandlare, våldtäktsmän och bedragare etc.?

     Svarar du ”ja” på båda frågorna så är du i princip för att återgå till ett uråldrigt, medeltidalikt samhälle med ren pöbelmentalitet där man totalt struntar i att låta rättsprocessen ha sin gång för att bestämma vem som är skyldig. Du anser därmed att rättsstaten inte är en nödvändig del av demokratin och du anser att man ska kunna ta lagen i egna händer där folkdomstolar verkar och att man ska kunna hänga ut folk som är klandervärda hejvilt. Du har förmodligen heller inget problem med att anhöriga far illa för sina anknytningar till gärningspersonen. Du hade förmodligen inte heller haft något problem med att hänga ut din egen pappa på Dumpen om det kom fram att han betett sig olämpligt, eller? Du anser att det hade varit fullt rimligt att Dumpen läcker hans info så att folk kan identifiera vem han är och bidra till ännu mer uthängning likt hungriga vargar? Eftersom du tror på detta tillvägagånssätt så förmodar jag även att du inte hade brytt dig om du eller din mamma fick ta emot massor med hot och trakasserier pga. er anknytning till er pappa?

     Att leva i ett sådant här samhälle på storskalig nivå tycker jag låter synnerligen otrevligt, osofistikerat och primitivt. Men visst kan man vara för det, ni som är för detta kanske får skapa era egna parallellsamhällen med denna typ av mentalitet. På sikt kommer ett sådant samhälle bli ohållbart, det kan jag lova.

     Man kan inte både behålla och äta kakan. Man kan inte säga: ”Jag är för rättsstaten ibland, när det passar mig”. Det är som att säga: ”Jag är för att misshandla folk, men jag är samtidigt för det ibland, när det passar mig”.

     Om du istället svarar med ”nej” på fråga 2 så blir frågan varför just den målgrupp som Dumpen riktar in sig på (pedofiler, gäddor) ska hängas ut för? Du kan inte hävda att det är för att de är onda för kvinnomisshandlare kan också vara onda… du kan inte heller påstå att barn är sårbara för de kvinnor som blir misshandlade eller utsatta för övergrepp av stora, starka män som våldför sig på dem är också sårbara. Du kan inte heller hävda att de på Dumpen ska hängas ut för att förövarna riktar in sig på de som är 14 för det finns ju exempelvis även föräldrar som slår sina barn som är 14 år, i sådana fall bör du även vara för att hänga ut denna grupp för att vara konsekvent.

     Som du kan se så landar du i rena absurditeter när du testar argumenten rejält. Kan du förklara hur barnen blir säkrare av att man kontaktar arbetsgivaren så att ”gäddorna” förlorar jobben på de arbetsplatser där de INTE jobbar med barn? Det är ju en form av social exkludering och stigmatisering. Hur minskar man riskerna för övergrepp mot barn genom att använda sådana här metoder? Childhood och andra forskare har ju påpekat att riskerna för övergrepp kan potentiellt öka utav social exkludering och stigmatisering?

     Det verkar inte finnas någon övertygande forskning som stödjer att Dumpens arbetsmetodik är ett effektivt sätt att hjälpa barn på. Varken svensk eller utländsk forskning. Forskare och stiftelser såsom Allmänna Barnahuset och Childhood verkar snarare påpeka vikten av preventiva åtgärder och det är viktigt att få bort stigmatiseringen av pedofiler/gäddor.

     Dumpen verkar mest bestå av ett kallblodigt hat mot gäddor och pedofiler. Det verkar inte finnas en tillstymelse av forskning som underbygger att dessa metoder på något sätt skulle vara effektiva för att minska övergrepp på barn. Men om jag har fel så är det väl bara att presentera statistik eller forskning.

     Vi får väl se om Dumpen lyckas vända trenden, men jag tvivlar på det.

     Sedan hävdar vissa att det inte handlar om stigmatisering men det är inte ens diskutabelt för hänger man ut folk, förlöjligar dem, får dem att framstå i sämre dager och får dem att förlora jobben så är det faktiskt stigmatisering som det handlar om. Dumpen piskar även upp en hatstämning mot pedofiler, vilket bidrar till ännu mer stigmatisering.

     OBS: Poängerna ovan testar logisk konsekvens. Förstår du dig inte på vad det innebär så är det meningslöst att bemöta det jag skrev för du kommer då få för dig att jag exempelvis hävdar att man inte kan säga att barn är sårbara (vilket då visar på att du inte har förstått hur logik funkar).

     Du och många andra verkar drivas av ett känslomässigt hämndbegär. Inte mer än så.

     Om 5-10 år eller längre så får vi se om trenden har börjat vända eller om någon studie görs som tittar på kopplingen mellan det Dumpen gör och övergrepp.

     Nu kommer vissa kanske hävda: ”Men barnen då!?”. Återigen, var är forskningen som stödjer att denna arbetsmetodik som Dumpen håller på med minskar riskerna för barn? Tvärtom vet vi ju att preventiva åtgärder är det som är viktigt i synnerhet men även också att stigmatisering av pedofiler är problematiskt.

     Jag ser fram emot hur du ska bemöta detta Christian.

     1. Du ställde 17 frågor i din kommentar. Alla dina 17 frågor blottar din avsaknad avseende psykiskt välbefinnande. Googla. Det är enbart pedofiler som resonerar som du. För varje pedofil som blir uthängd här, så räddar man mängder av barn. Fler barn än pedofilen kan ha hunnit med att skapa eftersom att han enbart vill våldta sådana som är för unga för att kunna föda barm.

     2. Adam och Kristoffer är samma person. Det finns ingen chans i världen att ”Kristoffer” hade kunnat ta så illa upp över ett svar som riktades till Adam.

      Dina 17 frågor är pinsamma. Du behöver sömn för det är uppenbart att din kognitiva funktion är låg, men det är nog svårt för dig att sova eftersom att du förmodligen har blivit uthängd så att alla dina vänner messar ”pedofil” till dig hela dagarna och nätterna och alla har börjat hata dig.

      Frågor om rättsstat och det juridiska är irrelevant, eftersom att dumpen inte har begått någon olaglig handling. Allt de gör är att redogöra för faktiska omständigheter och det bevisas med film och chattloggar. Skäms man för vad som står i chattloggarna så borde man inte ha producerat dessa från första början. Dumpen har utgivarbevis så det krävs mycket för att åtal avseende förtal ska bli en möjlighet.

      Är du missnöjd så är det ditt fram att stämma dem. Du får betala alla rättegångskostnader och motpartens kostnader för juridiskt biträde om du förlorar. Haha.

      Du vet att du skulle förlora i ett tvistemål så därför gråter du ut på dumpen. Gråt lite på Flashback också. Gråt lite på din riktiga Instagram och Facebook inför dina föräldrar som också hatar pedofiler med vars argumentation är på lss-hems-nivå.

     3. Det är för många hål i din argumentation så man orkar inte bemöta dem. Jag väljer ut 2 dina ärthjärna-argument. Du tycker att det är fel att hänga ut pedofiler för då borde man också hänga ut kvinnomisshandlare och barnmisshandlare. Dumpen har valt ut en typ av barnmisshandel, våldtäkt. Det finns många organisationer som arbetar med barnmisshandel och kvinnomisshandel. Det finns ingenting inkonsekvent med att välja ut en avgränsning i en verksamhet. ICA behöver inte sälja alla världens recept på
      Pizzor i sin frysbox bara för att någon tycker att det inte är konsekvent att missa ett par hundra sorters pizzor. Du väcker löje. Man skrattar åt alla dina meningar för man undrar hur länge din hjärna har varit utan syre.

     4. En bibel i peddo försvar. Skulle min son vilja ha sex med barn skulle han förtjänas hängas ut här. Gällande hans familj skulle han förslagsvis tänkt på detta tidigare.

     5. Jag förstår inte hur du kan tycka att man ska få låta honom våldta ett barn innan man hänger ut honom om den eventuella rehabiliteringen misslyckas. Hur stor är chansen att han söker hjälp överhuvudtaget om han inte hängs ut. Han tycker ju själv inte att han gjort nått fel trots att han innerst inne vet hur jävla fel det är. Han står ju och säger själv att det är olagligt men försöker slingra sig tills han trasslat in sig i alla sina bortförklaringar. Han skulle aldrig söka vård om han inte blev uthängd. Ditt resonemang är så jävla ologiskt och ogenomtänkt trots att du själv tycker att du har så himla mycket på fötterna. Sluta upp med att grooma barn på nätet så slipper du hängas ut på dumpen helt enkelt. Jag vill att mina barn ska kunna umgås med människor runt om i världen via internet utan att hela tiden bli uppvaktade av snuskgubbar. Vilket jävla samhälle vi lever i! Ett samhälle där våra barn hela tiden lockas in i att riskera att bli våldtagna av idioter. Medeltiden förresten? Du tycker alltså att våra grannländer som har mer utvecklad lagstiftning mot grooming tillhör medeltiden? Nej, det är ditt tankesätt som tillhör medeltiden.

   2. Tänk om killen inser vad han har gjort, söker hjälp och lyckas handskas med sin lust. Men han har fortfarande pedofilstämplen på sig, får inget jobb, totalt alienerad. Hans familj och barn lider. Missförstå mig inte, pedofili är riktigt fel. Men ni gör mer skada genom att totalt hindra dem från rehabilitering och upprättelse, inte ens en muckande mördare har samma motgångar som en som har blivit uthängd på dumpen i att återgå till samhället som en god medborgare .Hellre att ni fångar dessa pedofiler på kamera med skärmdumpar och dylikt, sätter dem i rehabilitering , med kontinuerlig uppföljning och om de försöker våldta igen lägger ni upp materialet, folk förtjänar en chans.

    1. Vi arbetar inte med faktorn ”om” Vi arbetar med faktorer som ”att”. Mannen ville våldta ett barn. Du ser saken ur förövarens perspektiv när du tänker ”om han ändå skulle sluta våldta barn” eller ”om vi kunde sätta honom i vård” Han är en vuxen människa som var villig att påverka ett barns mående för sina lustar skull. Hur menar du att vi ska kunna tvinga honom att söka vård?
     Hur många chanser får barnen?

     1. Adam är nog i gränslandet verkar det som, chattar säkert en hel del själv men inte ännu gått helt över gränsen ännu. Dumpen stör hans planer helt enkelt.

     2. Barnen har bara en chans! Tack! För att ni jobbar för deras trygghet! Förövarna skall inte gå säkra, de ska våra barn göra 👌

    2. Varför är du inne på Dumpen Adam? Varför är du inte på barnens sida? Mycket suspekt människa, du äcklar mig.

    3. Adam pedofiler förtjänar inga chanser!
     Han får skylla sig själv som bestämmer träff med barn i sexuellt syfte.
     Jag tror säkerligen att över 90% av nära och anhöriga är tacksamma över att de får reda på vem de lever ihop med!

    4. Vet du vilka pedofiler som förtjänar rehabilitering och att aldrig hängas ut? De som aldrig någonsin försöker etablera kontakt med barn i sexuellt syfte. De kan lugnt söka rehabilitering och ta tag i sina problem, utan risk att hängas ut för något.
     Om man istället väljer att kontakta barn för att våldta dem har man förbrukat sin rätt att inte ”hängas ut”. Det är inga andra än pedofilerna själva som försätter sig i den här situationen. Och vem försöker du inbilla att pedofilerna ska ”inse att vad de gjort är fel”? De är givetvis fullt medvetna om att vad de gör är fel och att man inte får våldta barn. De väljer aktivt att totalt strunta i barnens välmående bara för att tillfredsställa sina sjuka lustar.

    5. Men allvarligt! finns du på riktigt elr? när man skriver som du gör är man nog inte bara pedofilkramare

    6. Adam, du är verkligen medeltiden. Dessa avskum till varelser går inte att bota. Kanske du är en gädda med din syn på saken.

    7. Adam: Det borde han själv tänkt på innan han började chatta med ett barn. Det är hans eget fel och ingen annan om hans anhöriga råkar illa ut om han får en pedofilstämpel på sig eller om hans ”liv” förstörs. Skjut aldrig budbäraren, den har aldrig gjort något fel! Nu gjorde han ett val att börja försöka få till en träff med ett minderårigt barn och då får han stå sitt kast – som jag skrev inledningsvis: Det skulle han tänkt på INNAN han började chatta.

    8. Du, Adam, vet inte vad du pratar om. Vart vill du komma? Att det är synd om vuxna män som har för avsikt att skada en ung människa för livet?
     Slösa inte dina ord på att försöka förklara något som saknar en poäng. Du framstår bara som en skit som står på förövarnas sida.
     Du borde skämmas.

    9. Har fullvuxna människor inte fått sin chans när dom är fullt medvetna om hur fel det där som dom gör är.
     Alltså det är olagligt att ha sex med barn! Och det vet man som vuxen!! Så jag förstår inte hur du menar med att ge honom/dom en chans? De är vuxna människor som vet precis vad som gäller men ändå väljer att göra så här mot oskyldiga barn! Vuxna människor som vet precis vad dom gör ! Och vet precis hur olagligt det är ! Och det förstör barnens liv för all fram tid !!
     Dumpen får dom förhoppningsvis att ge fan i barn i framtiden och faktiskt söka hjälp. !!!

    10. Pedofiler förtjänar inte en andra chans. De har den lägsta statusen en man kan ha i vårat samhälle. De ger sig på de svagaste. De här männen vet precis vad de gör. Det är ingen sjukdom att vara pedofil. Det är ett val som man själv gör.
     Varför ska man ta hänsyn till deras anhöriga när pedofilerna inte tar hänsyn till offrets familj?

    11. Det finns ingen rehabilitering som hjälper. (Borttaget av Admin) Fy fan för alla jävla äckel som finns i samhället och dom som försöker förmildra äcklena.

    12. Pedofili är en sexuelläggning som inte försvinner bara för man får rehabilitering, vad för rehablitering ska de ens ha? Snarare Habilitering isf… tror du på fullaste allvar att en pedofil skulle erkänna för sin terapeut att hen har förgripit sig på barn igen om så skulle ske under, vad du nu ville kalla rehabliterings tiden? Och när skulle man kunna säga att hen är färdig rehabiliterad?? Hur lång tid tror du att det skulle ta att få bukt med din sexuella läggning så du blev av med den? Det är inte dumpen som sabbar deras liv, det är de själva som förstör ev sitt eget (om de ens fattar det) och framförallt deras familjers. Återfall i brottslighet i dessa fall är överrepresenterade och ska då ytterligare fler barn bli våldtagna för att man inte kunde passa aset 24/7?!?
     Blir de då dömda för det så försvinner stämpeln ändå inte.
     Så bättre är väl att de ger fan i barn och att de runt om kring kan hålla fanskapet på avstånd. T.o.m kanske deras familjer blir lättade att slippa hen!
     Dumpen räddar barn

    13. Det är inget jämfört med vad de utsatta barnen får gå igenom och deras anhöriga. Dumpen är avskräckande för pedofiler och de som blir uthängda förtjänar det så föräldrar och barn kan hålla sig borta från dom. Men visst jag förstår hur du tänker. Men jag säger som Sara. Tänk ett varv till. Det hade kunnat handla om din 14 åriga eller 4 åriga barn.

   3. Hejjja dumpen och Sara! Ni gör ett fantastiskt arbete! bara häng ut dom äckliga människorna! Riktigt vidriga jävla as, fullvuxna karlar som tycker det är roligt att våldta barn förtjänar inte att leva enligt mitt tycke och jag hoppas verkligen att man inte skyddar dessa människor på något sätt!!!!!!!!

  2. Dumpen ÄR en offentlig skampåle. Så är det. Dessa män hängs ut utan rättegång eller rättsprocess. Kanske är det ett problem, jag är väldigt kluven inför detta.
   Jag tänker i min kluvenhet att ”desperate times calls for desperate measures” – den svenska polisen får inte göra detta för att locka ut dem i ljuset. Kanske borde lagen ändras så det blir möjligt, men tills det sker så är Dumpens jobb nödvändigt. Tänk såhär: för varje gädda som hängs ut kanske tre-fyra barn träffar en våldtäktsman. Kanske inte ens den siffran räcker till. Då blir Dumpens jobb genast mer begripligt och acceptabelt, för barnen har mycket högre skyddsvärde än en vuxens rätt till att inte hängas ut. Ja, det är en jävla tragedi för partner, barn, övrig familj och för gärningsmannen själv, men vad ska man göra för att sätta ljuset på det här? ”Ont ska med ont fördrivas” – Dumpen behövs. Tyvärr.

   1. Var i detta du skriver ser du tragedin för de våldtagna barnen?Deras familjer och livslånga straff? Ska de alltså få gå lös och utföra våldtäkter för att du vill skydda pedofilens familj mot något de inte valt att ha med att göra.
    Vem dömmer en familjemedlem vars äckel till man, pappa, mamma, dotter, son etc. upptäcks här? INGEN om de inte är inblandade själva.

    Du förstår att detta är människor som aktivt söker barn för sexuella egna syften?
    Personer som medvetet vill våldta barn. Du har förstått det?

    Tragiskt ja men menar du att vi ska låta mördare mörda om vi vet att de planerar ett nytt mord för att det är synd om mördarens familj om hen avslöjas?
    Var i ligger logiken?

  3. Dumpen ger potentiella förövare chansen att söka rehabilitering, i bästa fall innan ett barn har hunnit lida. Har pedofilen kommit så här långt i självständigt aktivt uppsökande utan att söka hjälp behövs en konsekvens, här är det offentlig skam. Att det kan påverka omgivande människor är inte Dumpens fel. Alternativet är ju att vänta in ett fysiskt brott och då ha skadade barn och en förövare som ska sitta av tid och leva på samhället i någon form av institution ett tag. Omgivningen lär inte föredra att uppleva att deras anhörig hinner utföra ett verkligt övergrepp mot ett riktigt barn.

   Ingen väljer att vara pedofil, men man väljer sina handlingar och konsekvenserna av dem.

  4. Men snälla du, den enda som ska ta ansvar för att hans barn lider för att pappa är våldtäktsman, är såklart VÅLDTÄKTSMANNEN. Ingen har tvingat honom att söka kontakt med barn. De kontaktar alltid polis efter såna här ingripanden, men polisen får inte utföra brottsprovokation, då är det upp till gemene man att ingripa. Du kanske bara skulle ringa polisen och inte hjälpa till om en kvinna blev våldtagen framför dig också? Samma logik.

   1. Sara är så jävla fucking grym😁 Hon äger dom 🙌🙌💣💣💥💥
    Äcklet försöker verkar cool, men inombords så rasar hans värld samman. Den här konfrontationen har mer effekt på pedofilerna än rehabilitering.

  5. Äntligen några som gör något för alla dessa barn som blir övergreppsutsatta, och som inte vare sig har blivit sedda eller lyssnade på för att de här människorna har blivit skyddade av etablissemanget och av undanglidande resonemang som ditt, där man försöker urskulda dessa män och deras beteende, genom att ta upp deras familjers lidande och förövarnas rehabilitering. Ingenting om hur dessa barn mår som blir utsatta av vidriga övergrepp av vuxna. Barn som i många fall får ett vuxenliv kantat med psykiska problem och svårt att fungera i samhället. Här prioriteras med all rätt de barn som har blivit utsatta för dessa monster som tycker de kan penetrera barn från 0 år och uppåt och begå de värsta övergrepp som kan tänkas, ut med äcklen i ljuset bara, skammen är deras att bära på.
   De förstör andras liv och gör det svårt för sin familj men ansvaret ligger helt på den som begår sexuella övergrepp och konsekvenserna som blir utav det för alla inblandande. Dumpen ger utsatta barn upprättelse och egenvärde. Äntligen någon som fullt ut står upp för dessa barn. Tycker Dumpen gör ett fantastiska jobb, som får så mycket skit att flyta upp till ytan, det visar på hur stort problemet är och förhoppningsvis blir allt fler medvetna om det.

  6. Blir ju rädd nästan. Snälla säg att du skämtar? Ska man ge pedofiler en CHANS? Vet du hur det känns att bli våldtagen i alla dina mänskliga kroppsöppningar o vara ett litet barn? Inte? Ok. Håll truten då.

  7. Äh ge upp, rättprocessen gör ju knappt nått med dom. Sen är det helt lagligt att filma folk på offentlig plats. Det är däremot inte ok att försöka våldta barn. Om ens pappa är mördare så kommer det ut, är dom pyromaner kommer det ut med. Dom här har förbrukat sin rätt och det är bättre att dom hängs ut så att dom får svårt att röra sig bland barn. Sen måste detta upmärksammas i allra högsta grad.

   Jag minns själv när jag var runt 12-14 år och hängde på Aftonbladets chatt på sent 90 tal. efter klockan tolv så fylldes chattrummen med pedofil svenssons som försökte ragga barn. Det finns hur många som helst av dom och det är så bra dom hängs ut. Troligtvis jävligt avskräckande med om dumpen blir större och uthägningarna nådde fler, säg alla..

  8. Lägg inte skiten på dumpen. Föräldrarna har egna ansvar över sina barn!! Det borde de tänka på före de hittar på massa dumheter och det är bra att dumpen drar upp dessa äckliga gäddor. Självklart kommer deras barn må dåligt men hur dåligt mår inte det barnet som skulle blivit utsatt!!! Så i jämförelse är det ingenting och detta borde föräldrarna tänka på först om de nu älskar sina barn.

  9. Medeltid är nog snarare att tycka synd om kriminella och att inte kunna se vikten i att förebygga grova brott.
   Att tro att dessa monsters barn far mer illa av att deras ”förälder” inte avslöjade än att man låter dem få fritt spelutrymme, det är extremt föråldrat.
   Fråga barnet som redan våldtagits eller hans barn om de får se sin förälder våldta. Vad väljer man, föregå eller släppa fritt att utföra? Tänk till!

  10. Adam är helt klart den där ungdomsledargäddan. Förväntade mig att det skulle komma något liknande meddelande som detta, när nästa gädda blir publicerad. Ungdomsledargäddan var ju väldigt skrivglad även om argumenten var svaga.

  11. Adam!?!
   Rättsprocess?
   Om det fungerar hur i helvete kan det springa så många pedofiler lösa då?
   Dom har ju inte hittat på det dom publicerar eller är du blind??
   Om någon hade gjort så här mot mina barn då hade det blivit en rättsprocess fast mot mig, vilket JAG då hade tyckt varit fel.
   O tror du inte det hade stått i varenda dagstidning samt visats på varenda nyhetskanal även innan dom??

  12. Adam
   Om Patrik och Sara fått bort våran pedofil så hade vi haft kvar våran dotter i livet . Sluppit bli trakasserad från pedofilens mamma till hans barn.
   Pedofilen fick 4år . Vi blev trakterade .
   Kan inte se något fel i deras arbete

  13. De flesta som blir uthängd blir rehabiliterade. Detta har mer effekt än en cell hos polisen

  14. Den ”rättsprocessen” fungerar bra tycker du? Med tanke på alla som publiceras här. Den processen är uppenbarligen inget annat än ett skämt. När det kommer till hur familjerna till gäddan drabbas, så är det ju inte dumpens fel, det är ju gäddan som sätter sig och sin familj i situationen och han gör det helt själv. Tror du inte de vet att det de gör är straffbart? Varför tror du de smyger omkring med alias på alla ljusskygga webbsidor, om de inte begriper att det är olagligt? Många av dem erkänner ju till och med att de vet att det är olagligt. Så den som bör tänka på familjen är gäddan. Dumpen lägger dessutom inte ut något om familjerna.

  15. Och vilket straff ska han få då menar du på? Går han som längst så våldtar han barnet och får i värsta fall 3 år i fängelse och det är väldigt få pedofiler som ens får 3 år…

  16. Aldrig någonsin ska rovdjur som dessa skyddas på något sätt. Att aktivt söka och planera hur de ska våldföra sig på de mest hjälplösa i samhället ska föraktas!. Det finns ingen rehabilitering för dessa monster.

 2. Oroväckande att han skickade bilder på sin (förhoppningsvis oskyldiga) vän och utgav sig för att vara honom i ett brott! Tänk vilka rättsliga påföljder det kan få! Hoppas vännen ser detta och dumpar honom som ”vän”.

 3. Bra där! Hoppas att ni även hann gräva lite och informera hans ”vän från Norge” att han använt hans bilder. Om ni behöver hjälp med grävande/admin någon gång så ställer jag gärna upp. Ni har min e-postadress ❤️

 4. Man märker verkligen så tydligt på dessa män att de är vana vid att ljuga folk (anhöriga med?) rakt upp i ansiktet och komma undan med det. Det behövs alltid bevis mot dem, annars snackar de sig ur det. Därför är det så jäkla GÖTT att ni på Dumpen kastar bevisen i huvudet på dem så deras snack smulas sönder på samma sätt som deras äktenskap och karriär nu smulas sönder! 😀👍👍 Det märks övertydligt i chattloggen att han är skiträdd att bli lurad/avslöjad av pedofiljagare, men suget i kuken efter små flickor vinner till slut och BAMM!! så slog Dumpen-fällan honom rakt i nyllet. Det är sån jäkla tillfredsställelse att dessa gäddors inte längre kan jaga barn riskfritt, tack Dumpen för detta! 🙏💗

 5. Måste ni släppa igenom alla troll? Synd att folk nappar på deras hjärndöda kommentarer.

 6. Respekt till er! Ännu en man sexuellt präglad på barn som åker dit. Vi måste få en ändrad lagstiftning i Sverige, det är horribelt att dessa avarter ska få hållas.

 7. Blir så trött på dessa äcklen till män.
  Stackars barn som hamnar i klorna på dessa män.
  Får mardrömmar

 8. Funkar ej att ge förövaren en ”chans.
  Trovärdigheten är zero
  Häng ut skräpet bara
  Bra jobbat

 9. Pedofiler ska hängas så att man skydda sina barn från dessa. Sen måste vi medmänniskor inte blanda in deras familjer, de är upp till oss andra att inte utsätta dom för mobbing utan stötta och hjälpa dom.

 10. Bra jobbat Sara! Dumpen finns här för att polisen inte prioriterar brotten, hade polisen gjort det sen tidigare hade dumpen med största sannolikhet inte funnits idag. Vi är många som är tacksamma för att ni tar detta på största allvar och ser till att vi föräldrar får upp ögonen på potentiella förövare.

  Att söka barn i sexuella syften ska få konsekvenser! Att förövarens anhöriga får indirekta konsekvenser av detta är givetvis sorgligt men oundvikligt och den man i första hand ska kräva ansvarig för just detta är såklart MANNEN i huset som bakom ryggen på sin familj söker efter minderåriga att våldta. Knappast de som avslöjar hans intentioner… Vi talar om vuxna män här! De bär ansvar för sina egna handlingar och är väl medvetna om vilka konsekvenser det innefattar att begripa sig på ett barn eller att åka dit för det innan de ens försätter sig i en sådan situation.

 11. Jättebra att du frågade honom hur han trodde folk som känner honom kommer reagera på filmen och chattloggarna!

 12. Jag blir faktiskt inte klok på alla som klagar på Dumpens tillvägagångssätt. Är det SYND om en pedofil för att de hängs ut? Nej, verkligen inte. Det är vuxna människor som fattat ett beslut som skulle kunna innebära att ett oskyldigt barn får sitt liv förstört så varför ska de då komma undan? Detta daltande med pedofiler måste upphöra!

 13. Ja det är självklart en katastrof för den som blir uthängd och för hans familj, socialt etc. Men som sagt ovan dom har ju gjort ett val och nu gick det riktigt fel. Till att börja med har man ju dock stoppat denna person från att utföra ett allvarligt brott vid detta tillfälle och förhoppningsvis både räddat barnen i fråga och gärningsmannen innan det gått för långt. Tyvärr är det ju så att polisen inte har dom resurserna för att jobba med detta effektivt, väldigt tidskrävande och eftersom brotts-provaktion inte är tillåtet blir det mest sätta dit folk för grooming och liknande, som i sig är allvarligt men en annan straffskala. På dumpen är det ju också mest vanliga svensson som är korkade alt. saknar empati och konsekvenstänkande. Det kan ju finnas hopp att dom kan få sig en riktig tankeställare och söka hjälp, funkar nog inte lika bra om man bara säger till dom. Sen att familjen blir indragen är ju en tråkig del men man kan ju se det på olika sätt. Har din sambo/make/maka den läggningen skulle jag nog vilja veta det för att ev. skydda mina barn. Jag säger inte att alla dessa kollar på sina barn på detta sätt, skulle tro tvärt om i många fall att dom inte ser likheten mellan sin 13 åring och den 13 åring man skall träffa. Men som avslut det finns många hemska brott som mord och kanske ännu värre om det är barn. Det här brottet känns nog lite värre Dels mördar du inte ett barn utan mördar deras framtid. Berövar dom allt som kan bli fint i livet och allt man skall få upptäcka, bli kär, olycklig kärlek , dela normala hemligheter med sina kompisar, göra bort sig, bli för full men din pappa hämtar dig så du är trygg ,träffa den man vill leva med, flytta ihop och kanske får barn som man vill se växa upp och bli lyckliga. Och det är inte normalt att en 13 åring vill träffa en äldre snubbe utan då är det en tjej/kille som redan är skör av olika anledningar så man utnyttjar även det utan att tänka till. Men jag tycker uppriktigt synd om förövaren också i dom flesta fall. Tror att väldigt få är i botten onda utan omständigheterna har gjort att det gått fel/för långt. Däremot skall man söka hjälp när man inte kan hantera det Men så är det ju för alla missbruk och det här är ju extra skambelagt och tabu Men som man ser är dom inte ensamma och det finns folk som jobbar med detta och inte fördömer utan vill hjälpa och stötta

 14. Jag tycker inte den här gäddan verkar det minsta lilla orolig för pedofilfiskare?
  Däremot är han ju uppriktigt orolig för om det verkligen är rätt och riktigt att ”hjälpa” en 14-åring med oskulden. Tyvärr vinner ju lill-hjärnan över stor-hjärnan i det här fallet.
  Tycker fiskaren fick pusha på ovanligt mycket för att få honom på kroken. Börjar gäddorna bli svårare att få på kroken tack vare dumpen.se? Tråkigt i så fall. Jag vill se dumpens fångster komma från de djupaste vattnen!

 15. Släpp fler poddar!! Älskar er duo!
  Och allt Patrik kastar ur sig är förjävla ball. Helst två avsnitt i veckan, ni behöver inte nödvändigtvis ha något särskilt manus, bara shit-chatta lite och lite gädd-skvaller givetvid!
  Kung är Patrik. Alla i Malmö älskar dig.

 16. Dumpen finns just for att inget annat alternativ till att skydda barn fran pedofiler med radande lagstiftning finns. Det ar inte sa att Sara och Patrik gor detta for nojes skull aven om de maste anvanda galghumor ibland for att inte ga under sjalva. Ar sa otroligt tacksam for allt ni gor for alla de barn som annars skulle ha traffat pa dessa forovare och fatt sin barndom forstord.

 17. Tack för att ni la ut detta… denna människa kommer inte få de lätt i denna stad.. då de redan är ute bland invånarna här…

 18. Söker man inte kontakt med barn för sex, så riskerar man inte att bli uthängd på dumpen. Är pedofilerna medvetna om att de riskerar bli avslöjade och uthängda på dumpen, så kan det troligtvis leda till ett antal minskade övergreppsförsök som verkliga övergrepp på barn. Måste vara skitjobbigt när hela livet rasar men det är ju också det som är den avskräckande biten. Nu vet pedofilerna vad som eventuellt kan hända när de söker barn för sex och har möjlighet att helt enkelt låta bli eller söka hjälp innan det verkligen är för sent.

 19. Vad finns det att diskutera. Mannen sökte kontakt med barn, för sex med barn. Hade han inte gjort det hade han varit utan skuld nu. Hade han inte mött Dumpen hade han haft sex med ett barn. Sjukt.

  Ni som försvarar, det är pedofilens fel att hans familj får lida. Inte Dumpens fel

  1. såg på fejjan att hans fru ber om ursäkt med en tecknad bild samt innehållet på konton e borta.
   det är synd om frun o barnen
   dumpen gör ett bra jobb o tar fast peddos innan dom förstör livet på barnen

 20. Denna mannen bor inte i Skövde. Han bor i Mariestad.
  Tack för ert fantastiska jobb!

 21. Fram tills idag visste jag inte vad dumpen är för något tills detta dök upp i mitt messenger. Och här ser man en fd kollega…
  Jag spyr! Din äckel!

 22. HAHAHA! Tack för läs stunden 🙂

  Bråket på toppen var bäst i de hela !

  Bra Jobbat Dumpen! ni gör ett Dunderjobb!
  Usch och fy fan för dessa jävla människor!

 23. Alltså jag spyr…förlåt men vad f*n!
  (Borttaget av Admin)
  Tack snälla för informationen.

 24. Samhällets avskrap, naturligtvis behöver de psykologisk hjälp, men de verkar sakna all sjukdomsinsikt och empati.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *