Sponsorer

De flesta gäddor brukar komma med en dålig förklaring på varför uttryckt att de vill våldta barn, för att sedan dyka upp på platsen för att träffa barnet. Ungdomsledaren nöjde sig inte med en version. Han kör istället med dubbla förklaringar på sitt agerande. 

I en intervju i BT berättar ungdomsledaren hans version av det inträffade. Märkligt är dock att de förklaringar som han gett oss via SMS skiljer sig helt och hållet från de som han avgett under intervjun. Vissa saker skiljer sig dessutom markant från verkligheten, vilket går att bevisa.

En av de saker som han hävdat i Borås tidning är att han var på hotellet med orsak av en Tinder-dejt. Tinder-loggen har han inte kvar. Hans uppgiften om att han bokat hotell redan innan stämmer uppenbarligen inte.

I BT hävdar han att han redan innan bokat en Tinderdejt.

Enligt hotellbokningen som mannen skickat över i chattloggen med barnet så bokades hotellet 15.40 den 26/7. Dvs. samma dag som de skulle ses.

 

Mannen säger i loggen att han helst vill att Rasmus dyker upp på kvällen vid 19-21.30 tiden.

 

Enligt ett av ca trettio SMS som mannen skickat till oss efter publicering så hade han åkt till Göteborg för att titta på fotboll klockan 21.

Tinder? Fotboll? Eller skulle han helt enkelt träffa trettonårige Rasmus?

I telefonsamtal beskriver mannen att han föll för ett konto, då pojken var så ung och han trodde att pojken var prostituerad. Han tyckte helt enkelt synd om honom.

Han tyckte så synd om honom att han uttryckte sig i såpass grova ordalag att det skulle ha varit ett lagbrott om Rasmus faktiskt skulle ha varit ett barn.

 

 

Han tyckte alltså så synd om pojken att han uttrycker att han var beredd att ta hans oskuld. Gentlemannamässigt nog så frågar han var Rasmus vill att han sprutar.

För att sedan förklara det hela med att han vill rädda pojken.

SMS från mannen
SMS från mannen

I BT beskriver han dock att han genomskådade att det inte var ett riktigt barn bakom kontot. Han ville helt enkelt se vem det var.

Bt.se den 25/8

Med tanke på alla ligor med bedragare pressar individer som söker efter barn i sexuellt syfte på pengar, så faller det sig utanför sakens orimlighet att någon med denne mannens yrkesroll skulle boka upp en träff med någon som han vet är fejk, på ett hotell där han faktiskt befinner sig.

Mannen hade helt enkelt ren tur som träffade oss.

Tre helt olika berättelser kan nämligen aldrig bli till en trovärdig sanning, detta är någonting som vi hoppas att mannen tar med sig och har i åtanke inför framtiden.

Det är inte slumpen som gör att man hamnar på Dumpen.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA.

44 thoughts on “Lögner, lögner och ännu fler lögner från en kränkt ungdomsledare

 1. Så jävla vidrigt att han försöker snacka sig ur det här. Han tänder på unga pojkar, punkt slut. Det finns inga ursäkter. Han SKA därför inte arbeta med barn, punkt slut. Typiskt en kille som alltid har lyckats snacka sig ur svåra situationer. Tack o lov att Dumpens gäng är så slipade att det alltid finns bevis som slår hål på skitsnacket och lögnerna dessa förövare fäktas med när de fiskats upp till allmän beskådan 🙏

 2. Kuslig läsning. Blir illa berörd utav lögnerna. Troligtvis en sociopat/psykopat som varken känner ånger eller skuld. Ljuger och vrider på sanningen. Denna mannen får man har ett öga på, han kommer inte att sluta pga detta.

 3. SUCK…. Att det ska vara så svårt att stå upp och söka hjälp för sina böjelser, istället för att stånga sig blodig med lögn på lögn på lögn…

 4. Gud vad han snurrar in sig i sina lögner, blir bara mer pinsamt hela tiden . Ingen tror på detta , och folk får bara mindre empati för någon som inte ens försöker hålla sig till sanningen

 5. Alltså. Detta är skrämmande att han ens ljuger om de oxå och gör allt för att framstå som en god människa när han själv bjudit på vilket odjur han egentligen är.
  Om man ska rädda ett barn så skriver man absolut inte sexuellt oavsett. Denna grabben är nog mer än sjuk som både är redo för att sexuellt utnyttja ett barn och ljuger för att manipulera resten av oss andra.
  Dessutom lägger han ner minimalt med energi på detta, de förstår jag att han gör då han nu måste lägga ner sin energi på alla lögner han snurrat in sig i.
  Han borde lägga sin energi på att erkänna övergreppet han var redo att utföra.
  Blir så förbannad på alla jävla lögner han drar, hoppas verkligen ingen tror på dom.

 6. Faktiskt inte den första förövaren som kontaktar media för att rentvå sig själv. Det blir oftast väldigt tokigt men en och annan journalist har sympatiserat med dem.

  1. Inte konstigt att han fick plats i media, killens pappa arbetar på Borås Tidning och därför valde man att intervjua med försök att ge han en chans att förklara sig.

   1. Det är mycket intressant. Så det är därför som en pedofil, för första gången i Sveriges historia, ges utrymme till att försöka rättfärdiga sitt försök till våldtäkt mot barn. Farsan hade dock inte förmåga till att städa upp efter honom och pedofilens kognitiva kapacitet är så låg att han inte kommer ihåg de tidigare lögnerna vilket leder till att hans nya bortförklaringar väcker löje bland hela Sveriges befolkning.

 7. Det här måste ändå vara VM i trassel av lögner. Han snärjer in sig i ett trålnät utan utgång. Herregud! Kan han bara sluta och bara säga: Jag fuckade totalt. Jag själv behöver hjälp och är sjuk. End of story.

 8. Om ungdomsledaren är Moder Teresa ut i fingerspetsarna varför flyr han då hals över huvud vid konfrontationen?!
  Givetvis så förstår han nu att han har bränt alla broar och snart är paria inom ungdomsverksamheten!! Ni har säkert räddat många unga genom detta avslöjande! Tack!!

 9. Man kan ju fråga sig varför han då sprang i väg i korridoren? och varför han överhuvudtaget bestämde träff om han hade tänkt sig att rädda barnet och från början visste att det var ett fejk konto? Då borde han ju inte bli super förvånad när två vuxna dyker upp? Så varför springa sin väg…

 10. I intervjun betonar han hur rädd han var och hur läskigt det kändes att någon dök upp.

  ”Varför stannade du i så fall inte på rummet och släckte ner kontakten?
  – Jo, det var min första fundering och jag satt nog där inne i fem-sex-sju minuter, men tids nog kanske de får reda på att jag var här inne och ställer sig utanför dörren. Det går inte att tänka rationellt.”

  I chatten däremot uppmanar han pojken (som han betonar att han minsann visste att inte var ett barn) att gå upp en trappa och direkt till rum 162.

  Att han är usel på att ljuga är nog det enda positiva man kan säga om denna gädda. Hoppas han söker hjälp och ALDRIG mer får arbeta med igen.

 11. Men herregud han ar ju helt desperat. 3 olika versioner pa en gang. Hade jag varit hans mor /syster hade jag sagt upp kontakten. Vissa saker ar oforlatliga…

 12. Så genomskinligt och uppenbart att han bara försöker gaslighta sig ur sitt hörn han målat in sig i. Det är så jäkla vidrigt beteende så det finns inte

 13. Bra att det lyfts fram hur pedoraptorer agerar med lögner och försök till manipulation av omgivningen. Det är en stor del i att barnen inte skyddas. Hoppas detta får fler att tänka efter, tro på barnen och vara uppmärksamma. Det är inte slumpen som gör att man hamnar på dumpen.

 14. Skicka denna krönika till BT så de får faktagranska sin intervju-artikel. Även länken till konfrontationen och chatloggarna.

 15. Är en polisanmälan gjord. Hans arbetsgivare sitter väl på hans mobil och dator. Dessutom har han säkert detta i egen ägo också. Vore ju katastrof om det inte är anmält och utreds ordentligt.

  1. Finns inget att anmäla. Han har inte begått något brott. Finns ingen brottsrubricering som beskriver att man inte får prata med vuxna även om man trodde att det var ett barn.

 16. Fullblodspsykopat. Håller med tidigare talare , kuslig kuslig läsning . Tycker inte synd om detta monster , han ska spärras in på livstid , tycker dock synd om hans nära och kära .

 17. Är det ställt bortom alla tvivel att han inte ljuger? Blir så svårt att förstå vad som egentligen händer i det här fallet. Han har alltså tidigare hjälpt massvis med ungdomar och fått en viktig post som utmärkelse för detta? Låter ju helt galet att han då skulle ge sig på ett barn på nätet istället för inom organisationen? I många fall har det varit ganska uppenbara lögner, men av någon anledning känner jag att den här kanske, och bara kanske, talar sanning. Han verkar ju också ta det hela väldigt hårt och seriöst. Interju med tidning osv. Tragiskt för alla.

  1. Läs chattarna för ett verklighetsförankrat perspektiv. Du behöver nog även fundera kring din egen förmåga till kritiskt tänkande. Många vuxna går på förövares lögner och manipulation vilket är en stark bidragande orsak till barnens utsatthet. Se bara på fallet med kapten klänning, även han hade fått utmärkelser. Perfekt rökridå för en pedoraptor. Alternativt har du en dold agenda med ditt inlägg

  2. Jag tänker att alla hade jättesvårt att ta in att tex Kapten klänning va psykopat, sexualsadist, våldtäktsman och pedofil – då han fått både chefsposition och utmärkelser pga sitt enorma arbete och engagemang för feminism och våld mot kvinnor (till och med feministen herself Gudrun Schyman hyllade honom!). Det ÄR svårt att greppa dessa personer, för de ÄR Dr Jekyl and Mr Hyde, de ÄR bra på att kamouflera sitt vidriga inre och sjuka böjelser, de ÄR experter på att manipulera sin omgivning. Och det gör det helt obegripligt för en normal människa att greppa, man tror inte sina ögon och öron och blir förvirrad, ”det kan inte stämma”-tankarna yr runt… 💔 Tack gode gud att det finns människor (poliserna som började ana ugglor i mossen angående Kapten klänning och Dumpen som ger sig ut på gädd-fiske gång på gång) som kan visa svart på vitt att här har vi med en sån typ att göra, en förvirrande manipulativ Dr Jekyl and Mr Hyde som aktivt letar offer (barn) i vassen att förgripa sig på.

   1. Får nog ändå påstå att många gånger finns tydliga tecken att dessa individer inte är bra personer. Men människor vill inte se det, de vill tro på lögnen för det är bekvämast. Lite som faktaresistens. Ofta utnyttjar de också bekräftelsebehovet hos andra vilket kan vara bra att vara uppmärksam på och fråga sig varför istället för att göda sitt eget ego.

  3. Men är du dum i huvudet? Att han ”hjälpt” så många andra ungdomar gör ju detta bara ÄNNU värre. Vill man hjälpa någon utsatt skriver
   Man väl för fan inte att man vill knulla dom i rumpan?

  4. Jonathan, jag förstår hur du tänker, men det är lite olyckligt att du tänker så, utifrån många aspekter. Här har du en pedofil som försöker leva på gamla meriter. Förmodligen är dock meriterna fantasier. Pedofiler finns där som det finns barn. Han får lön samtidig som han letar efter ett offer, men för att han ska vara redo att begå våldtäkter mot ett barn inom organisationen så måste han uppleva att det finns en rimlig risk för att inte bli påkommen. Han måste hitta ett barn som han tror, inte kommer att berätta, för annars så skiter han där han äter och med en hög risk att få skit i munnen. Det är möjligt att dessa barn som han beskriver, existerar, men då finns det även en möjlighet att han har våldtagit dessa. De beskrivna barnen utgör optimala offer. Ett redan utsatt barn, är lätt utsätts för mer. Någon har ju redan groomat och lärt det barnet han denne inte har rätt till sin egen kropp. Barn till missbrukande föräldrar är också optimala offer, för sannolikheten att de har en så god relation med föräldrarna så att barnet vill berätta, är låg.

   Det finns en BBC-dokumentär om personer som begick goda gärningar. Folks som grundade Barnhem, så att de enkelt skulle kunna förgripa sig på dessa till låg risk. Skola och hem inom samma väggar. Finns ingen vuxen som dessa barn kan berätta om vad som sker.

 18. Han är nog en av de vidrigaste och ska aldrig nånsin jobba med barn igen. Helt skev självbild och tror dessutom att han kan snacka bort detta. Det var helt uppenbart varför han var på detta hotell. Allt annat är offerkofta och BS. Bra jobbat att ni tog denna perversa narcissist.

 19. ”Alla vet vem idioten är förutom en person”
  Dagens tips.,: Sluta ljuga för då måste du hålla reda på vad du sagt. Du är så långt ner man kan komma, att inte erkänna är något av det vidrigaste du kan göra. (Borttaget av Admin)

 20. Han ger dig inte alltså. Finner inga ord, denne Jakob tar fan priset med den patetiskta ursäkten efter den andra. En farlig människa och det var bra han blev tagen på bar gärning med halvstånd i byxan. Det är fantastiskt. Han precis som många andra gäddor bygger upp en sjuk och gravt avvikande kåthet och tror att det ska få utlopp för sina perversa fantasier och lustar men på på några få sekunder raseras deras liv inför ögonen på tusentals runtom i landet. Tack gör att ni finns och det jobb ni gör!

 21. Han ville först träffa barnet för att han trodde att barnet prostituerade sig, sen blev han nyfiken på att träffa barnet för att barnet kanske hade genomlidit övergrepp. Han trodde att han hade träffat ett svagt och perfekt offer till barn som skulle vara tyst om den våldtäkt som han ville utföra på honom.

 22. Han påstår att han tyckte synd om barnet. Men ingenstans i chatt-loggarna ger han uttryck för att någon form av omtanke. Det enda han frågar är på vilka olika sätt han får våldta barnet. Han har inte frågat om skilda föräldrar, men han hoppades att barnet var ett ensamt utsatt barn utan två föräldrar, som han kunde få våldta riskfritt. Han stod och väntade på barnet men vågade inte gå ut och möta så att inte receptionen skulle se att han hämtar ett barn till sitt rum. Han gav själv utryck för det i slutet av chatten. Han ville inte synas med barnet utan ville att barnet skulle gå direkt till rummet.

 23. Om man misstänker att ett barn är på väg att råka illa genom att försätta sig i situationer som inte lämpar sig för barn, så brukar normala människor ringa socialförvaltningen eller polisen. Normala människor brukar inte fråga om man får våldta barnet och försöka locka det till ett hotellrum och sen boka hotellrummet efter att man har fått det bekräftat att man har möjlighet att våldta barnet.

  Jag hoppas att han har blivit avstängd från klubben. Han ska inte vara i närheten av barn. Han vill fortfarande inte inse eller erkänna att han är en pedofil, att han har själv har bevisat att han är pedofil. Varför sprang han som en rädd hund med svansen mellan benen, om han bara skulle rädda ett barn för att hjälpa det? Varför sprang han som en liten råtta om han bara var rädd för att barnet var utsatt.

  Du ska träffa ett barn säger Patrik.
  Pedofilen säger nej det ska jag inte, vad håller ni på med samtidigt som han springer genom nödutgången.

  En normal reaktion hade i så fall varit, ja jag ska träffa ett barn som jag är rolig för. Jag har ringt polisen så att de kan ta hand om detta utsatta barn. Inte springa.

  Om det var en Tinder-dejt, då hade en normalt svar varit, Vad pratar du om? Vadå för barn? Jag står och väntar på en Tinder-dejt. Han hoppades istället på att filmerna blev så pass otydliga så att han skulle inte gå att identifiera, därför sprang han istället för att hitta på dåliga förklaringar.

  Hans argument håller inte. Jag tror att han förstår det efter denna tredje artikel om honom.

 24. Om man läser bortförklaringarna och sen tittar på videokonfrontationen där han springer och gömmer sej blir eländet nästan komiskt.

 25. Men OMG släpp det!! Du blev TAGEN PÅ BAR GÄRNING HAHAH herreguuud!! ”Alla kunde se att det var fejk” ehh va? Har nu jämfört din chatt med 5 st andra pedofiler tagna utav Dumpen.se. Kunde jag se skillnad? ABSOLUT NOLL. Ni är IDENTISKA. Så varför skulle din plötsligt vara fejk? Du skriver IDENTISKT med andra pedofiler på nätet.

 26. Hoppas verkligen att denna tillsynes oerhört manipulativa människa aldrig mer får jobba ens i närheten av barn och unga….
  Mycket bra jobbat av Dumpen!

 27. Jag skrev till hans telefonnummer.
  Jag: ”Du är inte den värsta pedofilen längre. Tömmarjanne har fått en egen kategori av dumpen. Jag tycker att du ska fortsätta med att skicka sms till dem så att även du kan få en egen kategori. ”

  Han: ” Tack för omtanken!”

  Han är stöddig.

 28. Sämsta lögnen någonsin. Sjukt hur man kan ljuga så rakt upp och ned…. jävligt skrämmande att folk som arbetar med ungdomar gör sånt här också. De har en position som de kan utnyttja..

 29. Domen kommer bli hård med de som låter han komma i kontakt med barn igen. Mycket bra att han fick strålkastarna på sig och alla vet vilket kräk han är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *