Sponsorer

Solen gick ner bakom hustaken i ett vanligt svenskt villaområde. Sånär som på en och annan fluga var allt stilla. En bil av nyare modell körde in i garaget till en av kvarterets villor. Föraren gick ur och växlade ett par ord med grannen som tagit sin hund på kvällens sista promenad.

Allt var som vanligt.
De två medelålders männen diskuterade väder, skolstart, elpris.
Sådant som engagerar.
Hundägaren gick hem till sitt.

Bilägaren famlade efter husnyckeln.
Han siktade på en helt vanlig kväll framför datorn.
En livesänd våldtäkt på ett barn var beställd.
Han skulle titta den tillsammans med en kvinna. Hon hade på det mest märkliga sätt fångat hans intresse.
Hon verkade förstå honom.
Hon verkade inte alls tycka det var konstigt att hans favoritfilm var första delen i serien med Daisy filmerna.
Scenen när lilla Daisy på 18 månader hängde från taket och penetrerades med en dildo var det häftigaste som någonsin producerats.

Stillheten rådde i ett vanligt svenskt villakvarter.
En helt vanlig man promenerade på gatan.
Mannen pratade i mobiltelefon.
– Persiennerna är nerdragna och lamporna är släckta. Vi kan inte lokalisera i vilket rum mannen befinner sig, sa han tyst i telefonen.

Persiennerna hade mannen i huset dragit ner. Ingen visste vad som försiggick bakom nerdragna persienner.
Ingen visste vad som försiggick i huvudet på mannen med den nya bilen.
Nästan ingen iallafall.

Han hade delat sina hemligheter med kvinnan som lyckats fånga hans intresse.
Han visste inte att kvinnan var vår fiskare. Sanna fiskare hade i sin tur delat hans intresse för små barn som blir torterade med polisen.

En motorsåg skar abrupt sönder tystnaden i ett vanligt svenskt villakvarter.
Dörren i huset med de nerdragna persiennerna blev till kaffeved under motorsågens kedja.
Ett dussintal personer gick rutinerat mot dörrhålet som nu gapade tomt.

Lugnet bakom persiennerna förbyttes mot trampande kängor.
Huset fylldes med människor, som arbetar med livet som insats för att barn inte ska bli våldtagna och torterade.
Mannen som kört sin egen bil hem transporterades in till arresten i handklovar.
Datorenheter märktes med streckkodsettiketter och togs i beslag.

Vissa dagar är man extra stolt över att bo i Sverige. När man ser insatsstyrkan och polisen agera mot någon som njuter av att se människor som precis kommit till livet torteras på de värsta tänkbara sätt så blir det precis en sådan dag.

Med all respekt för att polisen behöver arbeta i lugn och ro med Daisy-mannen så kommer vi inte att gå ut med mer information just nu.

En sak som vi kan lära oss av händelsen är att det kan vara precis vem som helst som njuter av att krossa livet för små barn.
En annan sak är att oavsett hur trygg någon sedan känner sig med sitt frossande i övergrepp så kan dörren lätt bli till kaffeved för mörka hemligheter att nå dagens ljus.

Mannen sitter nu häktad, misstänkt för grovt barnpornografibrott och förberedelse till våldtäkt mot barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

51 thoughts on “Ännu en häktning.. (#151)

 1. Man blir i chock …. Så brutalt med filmen och den sjuka sanningen att detta finns överallt … Dumpen har blivit så känt så rätt snart vet många vart detta är… Lås in kräket och släng nycklen 👍

  1. Ondskan har många skepnader, men denna kände jag inte till. Hur kan man bara exploatera barn för egen njutnings skull… Jag häpnar och förfäras.

 2. Skulle kunna vara villakvarteret där jag växte upp. Hade önskat att denna polisstyrka hade sågat upp vår dörr och tagit min far med sig. Tack för ert fantastiska arbete, fiskare, polisen och Sara och Patrik! Ni räddar verkligen liv!

 3. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻⭐️
  Men barnet på filmen,18 månader gammal😱😰😰💔😡😡😡😡😡😡 Vilka fruktansvärda och störda människor som vill se något så ÖVERJÄVLIGT😔 Och dom som gör såna filmer, vilket avskum. Det går fan inte att sjunka längre än så. Lås in och släng nyckeln. Stackars barn 💔😰

  1. Råkade stöta på den filmen för något decennium sen på gnutella-nätverket. Sånt där program som man hade för att ladda ner musik och film olagligt. Såg namnet destruction-någonting. Jag kan säga att man måste vara jävligt sinnessjuk om man gillar att titta på det där. Ingen kan göra det. Det lilla livet hänger upp och ner och en tjej eldar på barnets fötter och på andra ställen tills att barnet gallskriker av smärta. Man kan inte glömma det skriket. Barnet kunde inte röra sig, var helt i kvinnans våld, och skriker förtvivlat om och om igen. Kommer inte ihåg så mycket men jag tror att hon nöp barnet med något också. Jag minns iallafall att det absolut inte fanns någon dildo, men det spelar nog knappast någon roll med tanke på den smärta som hon upplevde.

   Vidrigaste som jag har sett.

   1. Hedersmedalj till teamet Patrik, så bra jobbat.
    Nu ledde det till polisinsats också, jättebra.

 4. Alltså 💗 Ni är HELT fantastiska allihop på Dumpen! Ni räddar barn på löpande band som ingen annan. Ni orkar ta i det vidrigaste ämnet på denna jord – sexuella övergrepp på barn. Det finns bara ett ord: Hjältar! 🙏
  Stor eloge även till polisen, som verkar ha insett att Dumpen-gänget är en värdefull tillgång i arbetet mot att hitta och lagfara extremt farliga individer!

 5. Toppen, fortsätt jaga dessa barnkrossare, jag nämner ofta er sida när jag pratar med folk och många låter loja då får jag direkt dåliga vibbar, sjukt hur många pedofiler det verkar finnas. jag kollar varje dag och hoppas ni skall ha fångat någon ny som får sitt eget liv krossat. Keep up the good work.

 6. Häng ut denna mannen så Snart ni får chansen!! Han förtjänar inte att gå fritt!!

  Daisy fallet har gjort mig illamående och tårfärdig, hon lever men kommer alltid vara skadad o traumatiserad jag hoppas hon är i goda händer nu av riktiga vuxna inte elaka djävular

   1. Bra Sara!! Denna gubbe är för farlig för att inte hängas ut sedan vill man ju inte att han ska vara glad att han slapp undan.

  1. Hedersmedalj till teamet Patrik, så bra jobbat.
   Nu ledde det till polisinsats också, jättebra. Välkänd man i Mönsterås, bor i Timmernabben

 7. Fint ljud ifrån den där motorsågen! Heja Polisen! Förhoppningsvis får Polisen lite mer att göra efter valet med en ny regering som sätter ner foten! Hoppas nu allt går åt helvete för p*ddot!

 8. Jag blir så glad att tårarna trillar att det går att komma åt såna här typer. Varenda swishad krona till dumpen känns välinvesterad. Fantastiskt jobbat av alla inblandade.

 9. Varför bäddar ni in ett sådant här viktigt meddelande i luddiga ordalydelser? Vi läsare är inte här för att läsa en roman. Det här är väl viktigt? Lulla inte bort er likt sämsta decakarförfattare. Agera som journalister! Det är ju liksom inte baksidestexten på en Camilka Läckberg-bok vi får läsa här. Rapportera, var stringenta! Från första raden.

   1. Jag har inga problem med texten som sådan men när det tog ett tag innan jag förstod vad jag läste första gången. Texten blev mer intressant gång#2 när man förstod vad det rörde sig om. Jag saknar en lite mer sammanfattande ingress i den här typen av texter. Bara någon liten trudilutt så man förstår vad det är man ska förvänta sig av innehållet.

    Kul att det verkar ha blivit ett bättre samarbete med polisen. Nu klampade de på ordentligt! Hoppas att det leder till ett vettigt straff.

   2. Ok, så ni har ingen tanke på att bli mer stringenta i ert språk och behålla och locka fler läsare till detta viktiga ämne? Konstruktiv kritik är ointressant för er?

    1. Absolut inte!
     Vi skriver så som vi känner för att beskriva saker. Med tanke på att jag var där på plats och upplevde denna ytterst besynnerliga situation mitt i ett lugnt villakvarter så ville jag förmedla det som jag såg och kände. Tycker man inte att det har med saken att göra så förstår man kanske inte vikten av att människor förstår att detta händer även i de lugnaste kvarter

    2. En läsares åsikt är inte nödvändigtvis sanningen för andra läsare.

     Jag tycker att texten på ett bra sätt beskriver vardagen kring dessa gärningsmän. Oftast är det inte ”fula gubbar”, utan vanliga ”svenssons” med vanliga jobb, villa, volvo, vovve, osv.

  1. håller med.
   Visst är det kul att läsa lite mer än bara nån mening men man behöver inte vrida och vända på det och göra värsta aftonbladetartikeln om det hela.

  2. Jag gillar hur det är skrivet på dumpen men måste erkänna att jag inte fattade det rörde sig runt en riktig människa först pga hur det var skrivet trodde det var en berättelse om hur det kan vara, om det var skrivet mer svart på vitt utan massa beskrivande detaljer hade jag hajjat snabbare. Men det är bra som det är ✅

  3. Jag håller med dej Heidi även om jag uppskattar ambitionen.
   Händelseförloppen framställs i text på deckarmanér av sämre slaget. Jag uppskattar Dumpens arbete men tycker att beskrivande texter som denna reducerar artikelns allvarlighet för oss läsare.

  4. Varför länkar du henne en psykistrisk klinik bara för hon tycker konstruktiv kritik är bra? Förstår inte

 10. Gillar denna motorsågsfilm. Pedophile’s destruction

 11. Det ni gör är fantastiskt! När man läser på denna sidan så undrar jag hur de är funtade i hjärnan, om de har någon vill säga. Ni borde vara anställda hos polisen och få lön. Dessa män och säkert en del kvinnor sitter tryggt i sina hem och letar offer, oskyldiga barn, det är vidrigt och det måste få ett slut. Så himla gutt att ni tog denna mannen tillsammans med polisen, som sagt, lås in och kasta nyckeln, kastrera de jävlarna.

 12. Bra gjort av er och polisen, ni ger en hopp om mänskligheten till skillnad från denna avart till människa som åkte fast. Dessa Kapten klänningmänniskor, engagerade i samhället, fotbollsklubben, talar sig varma för jämlikhet eller vad det nu kan vara, som ska få dem att framstå som godhetens förespråkare och samhällets stöttepelare. Att det finns så många är skrämmande och ett stort samhällsproblem.

 13. Mådde fysiskt illa när jag läste beskrivningen av Peter Scullys filmer. Ännu mer illamående blir jag av att det finns folk i stugorna som konsumerar skiten istället för en filmkväll på Netflix. Fy fan🤢😖

  1. Netflix visar också pedofil-innehåll på löpande band. Glöm aldrig bort Cuties. Säg upp prenumerationen och ge Netflix fingret!

 14. Dumpen + alla fiskare.
  Fruktansvärt att ni behövs, men fantastiskt att ni finns!.
  Blir verkligen djup påverkad av att det existerar så fruktansvärda öden som Daisy och många andra barn möter i sina liv.
  Sara, Patrik + alla fiskare, ni är bäst!.
  //Kristian

 15. Varför blev inte min kommentar om peters medhjälpare godkänd? Där jag sa att vissa har sett henne som oskyldig men att jag tycker det är galet för hon är lika mycket skyldig🤮 jag hade hellre velat bli skjuten än att tortera ett barn

  1. Kanske för att du skrev lite mer våld än det? Vi förstår om känslorna är upprörda när man läser om Daisys förövare, men då blir det svårt för oss att släppa igenom kommentarerna.

 16. Om jag så fått tillbringa livet inspärrad för att hindra att en flicka blir utsatt för dessa demoniska brott, då hade jag inte tvekat. Har ett gott hjärta men det finns sk människor jag med glädje skulle stoppa på tänkbara sätt.

 17. Det finns förstås relevant kritik mot era metoder, men det här var ett bra jobb. Den trevliga mannen hade ingen kunnat misstänka. Man blir livrädd.

 18. Admin får gärna ta bort detta, men det här är det absolut värsta jag varit med om!!!
  Har nog sagt det 2 ggr tidigare, men era fångster blir bara värre och värre.
  Allmänheten måste varnas!
  Om man söker på allabolag på det företag han påstås driva, kommer namnet upp och söker man adressen på Google Maps, så är det exakt samma hus som i filmen.

 19. Fruktansvärt att utsätta barnen för tortyr. Och så avskyvärt att någon vill titta på det!!
  Liksom ”Micke” nämner jag ofta Dumpen för andra. Kollegor, bekanta, grannar, vänner och släktingar. Och jag förvånas gång på gång över andras åsikter och resonemang om förövare såväl som offer. Kunde aldrig föreställa mig att andras tankar var så olika mina.
  BARNEN ÄR VIKTIGAST
  Tack för att ni finns ❤️
  Det ni gör är fantastiskt 🙏

 20. Brutalt brutalt brutalt. Monstret förtjänar inte att se dagsljuset igen. Sverige måste införa dödsstraff för såna här odjur. De som betalar för att se på såna här grova övergrepp är lika skyldiga som de som utför övergreppen. Jag hoppas att Dumpen kommer visa monstrets ansikte så Sverige får se vem odjuret är. Han måste hängas ut.

  Sen har jag en fråga till Dumpen. Hur kom det sig att polisen agerade den här gången?

 21. Denna mannen är väldigt sjuk, det är helt ofattbart hur hur någon kan gå igång sexuellt på dessa övergrepp eller överhuvudtaget på barn.

  Det räcker med att ta del av dumpens arbete för att förstå att dessa personer aldrig kommer kunna rehabliteras. När skall makthavarna vakna och inse detta ?!?.

  Hur många Daisy måste offras ? 😪

  Monstret lär iaf inte sälja några mer skor i Mönsterås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *