Sponsorer

2021-01-15 var IF Elfsborg glada att presentera Jakob Franzen som ny ungdomsansvarig i klubben. Jakob hade vid tiden för rekryteringen varit tränare i klubben under flera år.

 

 

På Elfsborgs hemsida står följande att läsa:

Berätta lite om dina roller, vad specifikt är det du kommer att arbeta främst med?
-Jag blir ungdomsansvarig där jag kommer ta över efter Joakim Alexandersson som lämnade strax innan årsskiftet. Det innebär i grunden att jag har ansvar för verksamheten mellan åldrarna 8-14. Där blir det stort fokus på det administrativa, tränarrekrytering och att kunna utveckla vår utbildningsplan för ungdomsverksamheten.

När vi träffade Jakob Franzén (Ola lin) i en hotellkorridor så verkade han inte riktigt beredd på ett möte med vuxna. Kanske inte konstigt med tanke på att han bestämt träff med en trettonårig pojke som han ville förgripa sig på.
Jakob ville inte diskutera saken och evakuerade sig raskt med hjälp av brandtrappan.

Jakob har senare försökt rädda upp situationen via SMS, där vi tydligt förklarat för honom att man inte räddar barn genom att boka in sig på hotell och erbjuda ”att ta oskulden” på trettonåriga pojkar.

Se chattloggar i Jakobs i första artikeln om Jakob i länk:

Gäddlopp 0-100 i hotellkorridor (Napp #137) Göteborg

 

IF Elfsborg är informerade om att de behöver se över den person man valt att tillsätta för som ansvarig för ungdomsverksamheten.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

22 thoughts on “Ansvarig för IF Elfsborgs ungdomsverksamhet (8-14 år) bestämmer träff med barn (Napp #137 igen)

 1. Jävligt bra jobbat Dumpen! Stor eloge till er! 👏👏👏😀 Än en gång visar det sig att pedofiler gärna tar tjänster där de får röra sig bland barn som de tänder sexuellt på. Viktigt att idrotts-Sverige tar större ansvar när barn- och ungdomsledare rekryteras! Någon som har förslag på hur vi förhindrar att pedofiler rekryteras i verksamheter som rör barn och unga? Som det ser ut nu får vi ju helt förlita oss på att folk åker fast på Dumpen, risken är ju extremt liten att de åker fast på något annat sätt med tanke på hur underprioriterad fråga detta är i politiken( inga resurser till polisen, inga hårda tag i lagarna, osv)…

 2. Glädjer mitt mormor ❤❤hjärta att ni tog fast honom och meddelat Elfsborgs IF om vilket odjur dom anställt.

  Att inte en enda människa inom den organisationen sett en enda tendens på honom förvånar mig.

  Blir så förbannad på människor som sticker huvet i sanden för att dom e så rädda för att se verkligheten.

  1. Hej här kommer en till mormor👊Tendenser är svåra att hitta
   Den fins ingen profilbild hur ser en Förövare ut som vill förgripa sig på våra barn/barnbarn🤦‍♂️Jag själv skruvar mitt huvud är livrädd att barnen ska bli utsatta av dessa makabra monster. Tips! Om vi alla mor och farföräldrar. Kan agera som Tillsynings Värdar inom idrotten – Insyn Vad sker i omklädningsrum beteende hos tränare HA KOLL HELT ENKELT
   VI är Många av oss som har barnbarn och Ställer upp av hela vårt ❤️
   Kanske vi ska bilda en Grupp
   ”Rör inte Mina Barnbarn
   Kram mormor Ann

 3. Storfångst!!
  Uttrycket: ”i det lugnaste vattnen…” stämmer kusligt in på denna.
  Verkligen bra att (Borttaget av Admin) blev avslöjad. Hoppas att ni följer upp det här och ser till att kräket ALDRIG kommer nära ett barn igen.
  (Borttaget av Admin)

 4. I intervjun säger han även att han ”vill arbeta hårt för att våra ungdomsspelare ska känna att de kommer till en trygg miljö och känner sig som hemma.”
  Trygg miljö? Jo jo…

 5. Alltid skönt när man ser resultat, dom ska inte kunna smita undan. Ungdomsledare ska barn kunna se upp till som förebild, inte uttnytjas av 🤮🤮

  Bra jobbat Sara, Patrik och alla ni andra som jobbar för sidan!

 6. Nu är han tagen ur tjänst enligt tidningen.
  Hurra 🥳hurra 🥳för Sara och Patrik som gjorde ett fenomenalt jobb,
  stort hjärligt tack till er.
  Älskar er ❤️

 7. De e f-n inte klokt. När skall de ta slut? Förmodligen aldrig. O de finns nog bara ett sätt att fånga dessa svin. Gäddfiske. Pedofiler finns nog överallt.
  Bra jobbat Sara o Patrik.

 8. Skulle vara intressant att läsa hur en pedofil, förövare eller inte, som arbetar med sig själv för att få bukt med sin destruktiva läggning och kanske även försöker förlika sig med sig själv tänker och tycker om allt som händer. Finns kanske någon ni skulle kunna få att tala ut?
  Ni kanske redan försökt såklart?
  Bara en idé.

 9. Fantastiskt arbete av er! Hoppas klubben tar ett krafttag i detta nu. (Borttaget av Admin)

 10. Fantastiskt gjort!
  Jag vill inte bli allt för politisk här, men oavsett var alla står politiskt på vänster-höger-skalan, så tror jag att vi alla måste rösta på dem vi tror har störst chans att kriminalisera sexuell kontakt med vad man tror är barn. Detta kan inte fortsätta!

 11. vafan ska man inte ens kunna lita på fotbollstränaren nu. Dumpen har fått mig att low key misstänka alla som har positioner där de är nära våra barn. De är tur att det är dumpen som är först att avslöja dom, för jag vette fasen vad jag hade gjort med en sån jävel om jag tagit en.

 12. Fyyfaaaan va obehagligt att han kommer åt barn via denna väg… Som ska få vara fria, leva ut och utöva sport utan att betraktas av ett äckligt monster vid sidan om i tron om att det är deras tränare.. Fyfaaan va glad jag är att ni plocka denna. När fan ska detta sluta. Hur i helvete kan ni släppa videos varje vecka. HUUUUR har det sett ut innan Dumpen?? Vilket jävla mörkertal det måste finnas. Hur många offer som helst. Vilken jävla fristad?!?! Så glad att ni finns. Fy helvete.

 13. Det har var varre an de flesta andra. Mannen har insikt i hur drabbade barn mar enligt vad han sjalv skriver och ar anda villig att bega overgrepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *