Sponsorer

Heta Bengt som han kallade sig, kände sig nog ganska het när han i Maj (halvvägshus sep-maj) släpptes från ett fyraårigt fängelsestraff för våldtäkt mot en tolvårig flicka. Han kastade sig ut i ett online-hav av barn och det finns inte en enda fiskare som inte haft kontakt med honom.

I en av grupperna passade han på att bjuda på lite narkotika (se bild).

När pedofilmamman korsade hans väg så blev han helt såld. Tråkigt för honom så fanns hon inte i verkligheten. Istället mötte han oss under en ganska rörig konfrontation.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

076-0075779

 

En del av väldigt många chattloggar är publicerade nedanför

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

En

En av tonåringarna:

73 thoughts on “Heta Bengt (Napp #138) Eslöv

 1. Hur i helvete kan man släppa ut detta monstret efter de han gjort mot ett barn????
  Den som ansett att han är frisk och ska släppas ut i samhället igen, den personen kan inte sitt jobb.
  Han borde spärras in på livstid då de på långa vägar märks att han inte är frisk och kommer begå samma brott igen.
  Fy fan för dom som tar de beslutet att släppa ut dessa äckliga odjuren.
  Dom är lika skyldiga som odjuren.
  Vårt samhälle, våra politiker, våra poliser blundar för detta eländet som våra barn går till mötes.
  Ett kortvarigt straff är inte tillräckligt, de bör genomföras resten av livet straff för dessa förbannade vidriga omänskliga varelser.

  1. Största problemet verkar vara att det helt enkelt inte finns plats i fängelserna vi har i Sverige. Tänk om man spärrar in varenda sexuella förövare?! Vi skulle behöva fleeeera nya fängelse byggnader och kanske ändå inte ha nog med plats och nog med fångväktare! Vidrig situation men så ser samhället ut..

 2. Det fanns en tid när Sverige kontrollerade intelligensnivån och sexualdriften, och gjorde sitt bäst för att idioter som den här inte skulle få gå på gator och torg. Han är ju inte bara ett hot mot barn… Vi vill inte ha dessa personer ute i samhället!!!
  Jag skulle gladeligen avvara vartenda välfärdsbidrag för att idioter som den här skulle ”låsas in på hem” på livstid och aldrig få frigång! Hur många j-a avarter som går lösa ska vi ha i Sverige??

 3. Han var allt inte lite påtänd! Syntes lång väg samt att han inte kunde vara tyst.
  Hoppas han fick besök av polisen så han får avtjäna sin villkorliga del iallafall.

 4. Detta är nog det värsta jag sett och hört hittills!
  Har fortfarande inte gått ner i varv vid frukostbordet, trots hundpromenad, snus och två koppar kaffe.
  Stor eloge att ni klarade av att invänta polisen, istället för att slå ihjäl honom.
  För BARNENS, men även för hans egen skull, så hoppas jag att han blir inlåst på livstid.

 5. Oooh, vilket as denna människa är. Lås in och kasta bort nyckeln.
  Uppenbart är att detta är ett enorm samhällsproblem, tack för att ni gör ert yttersta för att fånga in dessa kräk.

  1. *Blir haffad av dumpen i färd med att möta upp minderårig* -”Jag är rehabiliterad” Komik.

 6. Helt galet.De fins överallt..

  Långa hårda fängelsestraff. Kemisk kastrering kanske är ett alternativ så att de håller snorren i byxorna.

  Tyvärr är det väl så att har de en gång satt sexuell drift ihopa med något annat.tex barn eller djur så är det nästan omöjligt att rehabilitera bort..Det blir den sexuella driften.

 7. ”Aboow” trycker det lilla äckliga avskrädet ur sig också….en svensk man som ens yttrar det tramsordet…

  Pedofil, orten-wannabe och våldtäktsman, detta fanskapet hade inte ens dugit att ha som brasved i mina ögon. Släng skräpet.

  1. Största problemet verkar vara att det helt enkelt inte finns plats i fängelserna vi har i Sverige. Tänk om man spärrar in varenda sexuella förövare?! Vi skulle behöva fleeeera nya fängelse byggnader och kanske ändå inte ha nog med plats och nog med fångväktare! Vidrig situation men så ser samhället ut..

   Ja svenskan och svenskar har tillräckligt med tramsiga uttryck redan som det är eller hur?

 8. Ett till sådant där stolpskott! 🤦
  Utnyttjat och våldtagit en tolvåring och nu går det där vidundret fri, usch!

 9. Vad har Sveriges partier för förslag för att dessa livsfarliga pedofiler inte ska kunna gå lösa i samhället? Vilka partier vill ge mer resurser till polisen, höja straffen, göra förberedelse för barnvåldtäkt till lag, ge mer pengar till traumabehandling??? Jag har inte hört ETT SKiT från partierna och snart är det val 🧐💔

  1. Håller med dig till fullo. Inte en enda jävel till politiker har tagit upp dina frågor.
   Alltså är det ingen som bryr sig om våra barn inom politiken.
   Dessutom finns där inte en enda politiker i hela världen som kan styra upp ett land någonsin, de ser vi resultat på. Ju mer våra politiker lovar desto mer kaos blir de.
   Våra barn och ungdomar är som bort glömda av våra så kallade politiker.

  2. Ni kunde lika gärna ge han spaden han grävde gropen djupare och djupare och hade ingen skam i kroppen! Mvh stålis

  3. KD förespråkar kemisk kastrering innan vissa skall tillåtas åter i samhället. 🙏🏻👌🏼 Läs vidare på Kristdemokraternas hemsida.

  4. Kristdemokraterna har förslag på kemisk kastrering för vissa brott innan personen får komma tillbaka till samhället efter avtjänat straff. Läs mer på KD:s hemsida.

 10. Märks att han har kulturellt influerats på kåken. Bara att använda ordet: ”aboo” märks vilka han har umgåtts med. En notorisk brottsling utan ånger, mycket farlig.

 11. Känner igen honom.
  Har skrivit med och pratat med honom.
  Han var försiktigt aktiv på liknande spår med mig i juni +samtalsämnen för mig som i er Fiskarekonversation ganska identiska. (chatlogg)
  Definitivt ett mönster. Killen har ingen ånger.
  Detta är en bra fångst.
  Fortsätt bra jobbat!

 12. Ett tydligt exempel på att sverige är ett stort jävla dårhus. Vårat rättsväsen är ett jävla skämt. Han ska inte vara ute. Och 4 ynkliga år för att våldta ett barn. Sveriges rättsbäsende är sjukt. Men vi får ju vad vi röstar för. Så det är ju folkets fel och inte politikerna.

 13. Å han skulle vara rehabiliterad 🤮. Fattar inte hur dom kan släppas ut. Det han hoppas på att få göra med barn gör mig spyfärdig . Hoppas han åker in på väldigt lång tid och det NU!!

  1. Jag träffade denna kille för x antal år sedan… Dehär är helt sinnessjukt att jag fortfarande inte kan fatta det även om jag kollar på videon 50000ggr…. Jag känner mig så jävla äcklad……😭 fyfan för dig Adde! ditt jäääävla smuts….

 14. Det va en gång en snubbe som hette Tobias,
  han va ett barnjagande kåt as.

  Han på kåken åkte in,
  men återföll i brott med belåten min.

  Detta aset han jaga 6-åringar och knarka,
  när han egentligen på livstid borde på kåken snarka.

  Vad då våra politiker åt det här gör,
  inte ett skit så Tobias våldtagna offer traumatiseras och en för tidig död dör.

 15. Syftet av ert arbete är gott. En undran: Hur tar ni (Sara/Patrik) hand om/skyddar er fysiska och mentala hälsa? De gäddor ni möter är ju ett rent gift för hälsan.

 16. Vilken satans … ja, finns fan inte ord.

  Detta är video 138, men finns det en 137 också? Något man missat?

 17. En psykopat som behöver straffas på lämpligt sätt och ta medicin för sätta sin sjuka sexualdrift ur spel .

 18. Hehe han förnekar att det är hans kukbilder, men man ser hans tatuering på handleden på bilderna och i videon. Han kanske brukar hålla i andra mäns snoppar då?

 19. Om något verkar han nästan ha blivit sjukare, skriver att han vill träffa ett barn som inte sätter honom i fängelse skriver att han vill våldta sitt eget barn den här mannen är så psss farlig att han skulle kunna attackera en främlings barn på gatan.. myndigheterna kommer få ha detta på sitt samvete om dem inte tar åtgärder i tid.

 20. Bra att ni kom! Annars hade kunna gå illa för någon. Ni är bäst! Jag skickar en slant

 21. Näääää!! Jag blir så förbannad på dessa så kallade män!!! Hur många har vi i det här j*vla landet?!?!?! Bra jobbat dumpen att ni ser till att den här typen av människor får på nosen. Ni är bäst, jag swishar gärna en slant!

  1. Jag träffade denna kille för x antal år sedan… Dehär är helt sinnessjukt att jag fortfarande inte kan fatta det även om jag kollar på videon 50000ggr…. Jag känner mig så jävla äcklad……😭 fyfan för dig Adde! ditt jäääävla smuts….

 22. Ursh vad vidriga chatt loggarna var !! Han vill skaffa ett barn, en dotter som de kan förgripa sej på tillsammans. Det är blurrad vissa text är det hans bror han pratar om som har sex med han eller är det en hund ?

  Ursh vilket jäkla farligt peddo äckel !!

 23. Ursh vad vidriga chatt loggarna var !! Han vill skaffa ett barn, en dotter som de kan förgripa sej på tillsammans. 🥺🥺🥺🥺🥺

 24. Censurera era bilder bättre. Man behöver inte se vilka rum ni har varit inne och chattat på. Både för att det försvårar ert jobb och för att här finns garanterat pedofiljävlar som tittar på denna sidan också och nu vet dom att ni är i dom rummen (se sista bilderna)

  Bra jobbat annars!

 25. Tycker man ser komplexiteten i sjukdomen dessa är drabbade av här väldigt tydligt .Att gilla folk som kanske är under 15 år må vara en sak men att som denna killen skriver att han vill göra någons 6 åriga dotter gravid är i alla fall enligt mig på en helt annan nivå …av en ordentlig störning ….😱
  Man blir ordentligt mörkrädd iaf .

  1. Känner exakt samma, magen vänder sig i panik över att en sån person släpps fri

 26. Det måste finnas en bevakningsfunktion för polisen/socialtjänsten att ingripa direkt om han någonsin skulle försöka skriva på ett faderskapsintyg. Han är livsfarlig. Har ju inga gränser för sina perversioner.

  Hur kan politiker sova gott om natten med vetskapen om att rättssystemet har färdigbehandlat en sådan person? Politikerna i Eslöv som har barn som går på samma gator som denna man? Vågar de läsa chattloggarna eller blundar de?

  Skandal. Så mesiga straff i vårat land. Han ska inte vistas i samhället bland kvinnor och barn.

  Vad hände med polisen? Han var ju tydligt narkotikapåverkad också. Finns säkert massor de kan haffa honom om de inte anser att chattloggarna är brottsliga.

 27. Tack för att ni exponerade denna farliga människa. Han saknar spärrar. Vidrigt kräk.

 28. Abeou Han är rökt … bra jobbat allihopa på dumpen för det jobbet som ni gör !!!!!!! Blir det brist på personal så ställer jag gärna upp för att dammsuga landet från såna människor.

 29. ”Kriminalvården” är ett jävla skämt. Den här individen är inte ”vårdad” på långa vägar. Någon har låst in honom i en cell – startat nedräkningen – släppt ut honom vid nedräkningens slut utan vidare eftertanke.

  Dessa äckel (med flera) är ett symptom på ett mycket trasigt samhälle.

 30. Det börjar ju bli ganska uppenbart för var och en av oss som följer Dumpen att det här med rehabilitering av pedofiler inte är ett framgångskoncept, snarare ett fruktansvärt slöseri med skattebetalarnas pengar och en oerhörd fara för samhällets alla barn! 💗 Nu är det daxs för hårdare tag mot sexualförbrytare, barnpornografi och grooming samt inför ny lag som kriminaliserar förberedelse för barnvåldtäkt!!

 31. Har sett alla era videor nu och denna ”individ” tar nog hem priset som den trögaste! Hur fan kan ens blivit utsläppt… ” jag tycker ni hänger ut folk” hahaha smart👍

 32. Ju mer jag har följt ert utmärkta arbete här på dumpen, desto mer mörkrädd har jag blivit. Ni lyckas avslöja en del, men mörkertalet måste vara enormt. Hur många pedofiler finns det egentligen i samhället? Är det 1% eller 10%? Eller kanske 20%? Hur många pedofiler finns det i min umgängeskrets? Jag har ingen aning, men jag är övertygad om att jag är bekant, kanske t.o.m. vän, med ett antal pedofiler utan att ha den blekaste aning.

 33. Han är mycket farlig för barn som inte kan försvara sig. Ett riktigt feg äckel. Han har våldtagit en 12 åring. Jag kan bara tänka mig hur livrädd 12 åringen måste ha känt sig. Synd att man inte låste in honom på Kumla anstalten. Han hade inte klarat sig där i 1 minut. Äckliga pedofil.

 34. Han tycker det är helt fel att ni hänger ut pedofiler som vill våldta barn med sin lilla k*k
  Hade inte Patrik varit med så hade han säkert gett sig på Sara för att ta hennes mobil. Han är den sortens fegis som aldrig skulle våga ge sig på riktiga män.

 35. Varför inte ha som dom har i USA, att dessa individer registreras som sex förbrytare och inte närma sig barn i samhället.

 36. En nästan 100år gammal familjekonflikt från e-town spårar in på dumpen, märks ni inte fattar ett skit Sara å Patrik.. va glada för de..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *