❌ Om man ber någon som tänder på barn att beskriva vad personen ser när denne betraktar filmen med det lilla barnet vars ansikte försvann in under en stor och hårig mage så kallar man det troligtvis för barnporr.

Ur förövarens perspektiv betraktas filmen som pornografi med barn inkluderade.

✅ Om man ber någon som inte tänder på barn titta på filmen och beskriva den så skulle de troligtvis kalla det ett dokumenterat övergrepp eller kanske rentav tortyrfilm.

Vi är så vana vid att dokumenterade övergrepp betraktas ur förövarens perspektiv att det än idag är socialt accepterat att kalla filmer där treåringar torteras och våldtas för barnporr.

😳😳😳😳

❌ Om man ber någon som tänder på barn att beskriva vad personen gör när denne förgriper sig på ett barn så kallar man det tveklöst sex.

I förövarens ögon är det någoting fint.
Därmed betraktar man det som sex med barn inkluderade.

✅ Om man ber någon som inte tänder på barn beskriva samma sak så skulle de troligtvis benämna det övergrepp eller våldtäkt.

Vi är så vana vid att övergrepp betraktas ur förövarens perspektiv att det än idag är socialt accepterat att skriva barnsex istället för våldtäkt mot barn

😳😳😳😳

Händelsen med barnet vars ansikte försvann in under förövarens mage kommer aldrig att bli någonting fint.

Förövarens glasögon som förmedlar en luddig bild av dokumenterade övergrepp och våldtäkt kan vi därmed packa ner i en liten kartong och förpassa till evigheten.

2022 är nämligen här och det är dags att betrakta våldtäkt mot barn som den tortyr som det faktiskt är.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 0760075779

2 thoughts on “Skicka förövarens perspektiv

  1. Sluta kalla det för dokumenterat övergrepp. Kalla det för dokumenterad våldtäktstortyr på barn istället i så fall. Benämningen barnporr är en kvarleva från 70-talet när barnporr var lagligt att handla i porrbutiker. Sen förbjöds det, men ordet behöll man för att beskriva vad det är som förbjöds och för att veta vad det är som folk har blivit dömda för. Pedofilerna använder materialet som porr och därmed benämningen. Skulle man prata om övergrepp så låter det mindre allvarligt. Det låter inte som att vi pratar om material som exempelvis visar penetration på ett barn när man använder ordet övergrepp. Exempelvis så innebär övergrepp i rättssak, att man har hotat någon inför eller under en rättegång. Gick en gärning från att vara en våldtäkt till att bli ett fjuttig hot kan man uppleva om man använder den milda termen.

    Onödigt att mecka med termer och benämningar när alla faktiskt förstår vad det är som personen är dömd för. Personerna som döms för det förlorar, vänner, familj och hem. Alla fattar vad de är dömda för och hatar dem för det, så ägna er tid till att fånga gäddor istället för att fjutta runt med massa termer. Ni ägnar värdefull möda på icke nödvändiga saker då.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X