Sponsorer

Det är märkligt hur mycket livet kan förändras på ett dygn. I alla fall om man söker efter barn i sexuellt syfte.

Detta är någonting som gäddan i blått fått erfara.
Igår morse gick har ur sängen.
Livet lekte och allt var bra.
Träffen med ett barn som skulle ägt rum i söndags var uppskjuten tills igår.
Livet lekte och gäddan gick ur sängen, väl medveten om att dagen var här.

Innan han dök upp, skickade han en rad meddelanden och bad om bilder med både ett och två fingrar uppsträckta i luften.
Han skickade även ett meddelande för att försäkra sig om att barnet är medvetet om att han är 51 och kommer för att ta hennes oskuld.

Vi satt på parkeringen och väntade på att han skulle dyka upp när en elbil kom glidande in på parkeringen. Han körde snabbt ut, körde runtom kvarteret och skrev till barnet att det såg ut som att någon bevakade trappuppgången. Han bad henne gå upp till en närbelägen nedlagd pizzeria i samma område.

Vi mötte honom och han verkade tycka att situationen blev ganska jobbig. Än mer jobbig blev den när arbetsgivaren fick vetskap om hans aktiviteter.
Mannen är nu arbetslös.
Tjänstebilen lär vara ett minne blott.
Arbetsgivaren kommer att bekosta mannens  behandling så att risken för att han kommer att fortsätta söka barn i sexuellt syfte minskar.

Tur som var så slapp han i alla fall göra sig skyldig till våldtäkt då vårt barn inte var en riktig trettonåring.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 0760075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

43 thoughts on “Gädda i blått (Napp #134) Stockholm

 1. Bra jobbat, hörni! Berätta gärna nästa gång att skärmdumpar av hans chattar och denna film kommer läggas upp på Dumpen. Tala sen om att han nu har chansen att förklara sig för alla han känner som kommer ta del av materialet. På så sätt kanske ni får folk att snacka mer än denna.

  1. Håller med. Säg att skärmdumparna kommer läggas upp och att han får en chans att förklara sig. Behöver ju inte nämna att dom kommer läggas upp oavsett. Det mest intressanta med dessa konfrontationer är när de får chansen att prata och stå till svars. De kan t.o.m. ge ännu mer stöd till rättsprocessen. BRA JOBBAT!

   1. Vilken rättsprocess? Hur vidriga dom här männen än är så är det dom hängs ut för inte olagligt eftersom bara TROTT att det var ett barn, men i själva verket var en vuxen. Inget brott har begåtts.

  2. Tänkt samma sak. Låt dom linda in sig själva ordentligt. Prata bort sig med info som kan användas i rättssak t ex.

 2. Ser fram emot en uppdatering. Berättade han för familjen, hur har det gått polisiärt, har han sökt hjälp. Patetisk, mist sagt.

 3. Man tror knappt det är sant vad dumma och patetiska de är och det är skrämmande många som vill leva ut sina perverterade lustar, helt makalöst !

 4. Han är ju fullt medveten om att det är olagligt, är jättefeg men hade vart väldigt farlig OM det var ett barn som dök upp och inte Patrik o Sara viktigt att inte glömma det.

  Denna mannen är alltså 50 år, han skulle kunna vara pappa till en 30 åring. Han kan alltså inte ens dejta någon som fyllt 18 utan går för 13 åringar ?? Något är ju allvarligt fel.

 5. Ja herregud vilken patetisk gädda! Smyger i vassen för fullt, ska glupskt smaska i sig av andra medmänniskors barn, klämma, kleta och smeta, äckla sig på nätet och grooma, allt för den egna egoistiska lusten skull 🤮🤮🤮 De är lika jävla patetiska hela peddo-högen när de blir påkomna med tassarna i syltburken, fy fan 🤮 ALLTID åker offer-koftan fram, den ivriga ku*ken slaknar, ”det va första gången”-snyft historien och ”det va fel”-ramsan… 🤮 Ni är så jäkla bra Sara och Patrik! ÄNTLIGEN hjälper inte peddosarnas skitsnack, äntligen blir de inte blurrade när de åker fast, I LOVE IT 🥰

 6. Tagen ur tjänst?
  Outa företaget så vi kan ”ta det ur tjänst”
  Vilka jäkla skitföretag. Lägg upp företaget på Fl.ba

  1. Företaget har ingenting med gäddans privata chattar att göra, så det finns ingen anledning att outa företaget.

  2. Florre Vadå tagen ur tjänst? Står ju att han är arbetslös nu. Vilket jävla skitföretag???? Det här laddes upp igår? Vad tusan begär du? Varför ska du straffa företaget? Skärp dig för tusan.

   1. Håller med dig!!! Inte arbetsgivarens fel. Det är som dom som kontaktar förövarnas familjer med hot etc. Det är förjävligt. Som om dom inte har det nog jobbigt som det är då det uppdagas att deras familjemedlem sysslar med såna här vidrigheter.

 7. Intressant att dessa gäddor alltid är ledsna, ledsna att de åkte fast. Och inte fick våldta ett barn. Helt otroligt!

 8. Fattar inte varför ”arbetsgivaren” skulle bekosta någonting för någon som är arbetslös? Låter ovanligt generöst.

  1. I vissa fall är arbetsgivaren skyldig att hjälpa anställda som har vissa typer av sjukdomar t.e.x. alcohol, drogproblem, nu också sexuella problem. De är ju anställda vid gärningstillfället. Sen kan man få sparken ändå, men hjälp skall man ha. Det är ett sätt för företaget att skydda sig själv från problem som den anställde kan ha orsakat företaget. Ofta sker hjälpen i samråd med F-kassa och andra sociala myndigheter, så företaget bekostar inte allt själv. Precis som att företag har skyldigheter när det gäller rehab av personal.

  2. Nixon Fast det är väl positivt att dom väljer att göra det? Även om dom kanske inte behöver.

  3. Håller med dig Nixon, visserligen generöst men jag är skeptisk att det kommer hjälpa.

 9. Hade den här gäddan familj?
  Skulle vara intressant att veta.
  Kan tänka mig att ångesten river i honom vilket är bra.

 10. Ibland händer det att jag för ett kort ögonblick känner ett uns av medlidande med de ångerfulla gäddorna. Sen tittar jag i chatloggen och då går det över.
  Tack Dumpen för att ni ”tvingar” oss att se vad som tidigare har skett i det fördolda.

 11. Det är ju jättebra inställningen av företaget att bekosta mannens behandling. Ingen vill väl att mannen ska fortsätta försöka våldta barn. Sen om det hjälper i slutänden är en helt annan fråga men initiativet är föredömligt.

 12. Patrik/Sara: men varför gör du så här då? Varför hänger du på sajter för barn och raggar på barn?
  Gädda: Jag vet inte.
  Finns det inte en enda av dessa typer som en enda gång kan vara raka och säga rätt ut att de hänger på såna sajter och raggar på barn därför att DE TÄNDER PÅ BARN! Det är ju så jävla uppenbart för alla som ser dessa videor. Vad tror de att de har att vinna på att slingra sig…? Det blir ju bara ännu mer patetiskt.

  1. Ja, hela chatten handlar om hur tända dom är på barnet. Och hur mycket de ser fram emot att träffas. Sen hävdar dom att dom inte har en aning om varför dom är på mötesplatsen.

 13. Oj, den ångesten var påtaglig. Bra då fick han känna på en bråkdel av vad överlevarna har känt.
  Jag måste dock ge en eloge till företaget vilket det nu är (oviktigt i sammanhanget) som bekostar vården för någon de har kickat. Fantastiskt att vilja göra vad de kan för att inga fler barn ska bli utsatta av just den här mannen iaf.

 14. Han hade inte fått ångest om han inte blivit tagen, han visste mycket väl vad han ville och var ute efter. Sjuka fantasier han vill göra till verklighet för sitt ego. Tänker på om han har familj vilket Patrik säger att de ska informera, så det har han nog, jag tycker så otroligt synd om ev. fru/sambo och ev. barn. De tycker jag synd om och såklart om han har utsatt något barn för våldtäkt eller de han försökt grooma. Sån jäkla patetisk människa….

 15. Äcklig. Han tror alltså att en unge blir våt av en 50-plussare. Flera gånger frågar han ju. För att kåta upp sig själv antar jag. 🤮

 16. Fast den här gäddan förvissade sig faktiskt flera gånger om att hon verkligen ville, så om det hade blivit en träff i verkligheten, då hade knappast tjejen upplevt det som en våldtäkt, eftersom att hon var ju väldigt drivande om att träffas. Vanligtvis så skulle knappast något barn bete sig så där i när det inte är ett bete.

  Alla sanna berättelser som ni har publicerat som har det ju alltid handlat om folk som tvingat sig på 6-åringar upp till 14.

  Ni har aldrig publicerat någon berättelse som handlar om en tjej som sökt upp gäddor, mött upp en gädda, och sen har valt att ha sex med gäddan, och sen kallar det för våldtäkt. För du verkligheten så skulle aldrig ett sånt skevt barn, uppleva det som våldtäkt. Hon skulle heller aldrig bli förstörd av det psykiskt, eftersom att inget förtroende har utnyttjats, som är fallet när exempelvis en förälder tvingar sig på sitt barn.

  Ni fångat ingen av de gäddorna som tvingar sig på sina barn, vilket är de gäddorna som barnen upplever som våldtäktsmän, medans de gäddorna som inget barn irl, skulle uppleva som våldtäkts män, det är de enda som ni tar. Ni tar de ”schyssta” gäddorna, medans de oschysst, de som våldtar med tvång, de går fria.

  Vem fan bryr sig om dessa helvirrade ungdomar som söker upp äldre och väljer att träffa äldre med den enda tanken att de ska ha sex med den äldre. Alla som åker till Ibiza varje sommar har ju samma historier i bagaget. De var sexuellt ohämmade och träffade äldre, men ingen av de är skadade och ingen av de tjejerna håller med om Patriks syn på dessa gäddor.

  1. Läs lagen, den finns där av en anledning. Barn kan inte ge samtycke till sex. Barn tänder inte på gubbar. Ibiza? Barn åker inte till Ibiza för sex. Om de åker så är det med sina föräldrar. Dina argument är helt verklighetsfrånvända. Det är inte slumpen som gör att man hamnar på dumpen och skulle inte bli förvånad om du dyker upp där framöver.

  2. Din kommentar får mig att misstänka att du träffar yngre (läs barn) för just det.
   Man kan ta skada även om man inte blir ”psykiskt förstörd”. När jag var 13-14 träffade jag ofta äldre män och även om ingen av dom tvingade sig på mig så har det definitivt påverkat mig.

   Jag skulle tro att de flesta barn, liksom jag när jag var barn, som träffar äldre redan har en massa skit i bagaget och inget blir bättre av dessa träffar men det kanske är överkurs för dig.

 17. Så sjukt att vuxna tror att barn vill ha sex med dem. Tacksam för varje kräk ni exponerar.

 18. Tänk om en enda jäkla gädda skulle ta på sig vad han gjort och på frågan: Varför gör du det här då? svarat: För att jag är pedofil och för att jag är sjuk.
  Man hade inte mått mindre illa, men det hade ändå varit bra att EN ENDA GÅNG fått höra sanningen av en sådan här predator.
  – Ja jag har problem! Ja jag är pedofil! Ja jag är sjuk! Ja jag ska skaffa hjälp! (och sen faktiskt skaffa hjälp).
  Det är så skruvat drygt att höra om och om igen alla dessa bortförklaringar.
  Och du ”Martin” som skrev här…..hur tänkte du nu?? (Eller tänka var väl att skryta kanske….)

  1. Har sett ett par på PP eller om det var cc unit på youtube som faktiskt gjorde just det.

 19. Varför publiceras inte namnet på gäddan? Har letat efter en policy rörande det men hittar ingen information om det? Får det publiceras i kommentarerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *