(Denna text lade Gruppmedlem ut på Dumpen.se-facebook gruppen i Juli 2022)

Jag var 26 år då mitt liv rasade och idag är jag 47. Allt som fanns i mitt undermedvetna kom upp till ytan och det var som en tsunami som sköljde över mig. Under bara några minuter gick mitt liv ifrån att vara perfekt till att rasa ner i avgrunden. Det var då alla minnen från övergreppen som min pappa utsatte mig för att jag var 3-9 år då BUP gick in och gav mamma egenvårdnad över oss barn.

Jag hade då levt i 26 år ovetande om allt men ändå har alltid mitt undermedvetna fått mig att reagera på fylla och äldre män och när min pappa var hos mig och renoverade så reagerade jag undermedvetet med att inte sova utan låst dörr eller på annat sätt riskera att utsätta mig för att utmana och allt detta gjorde jag omedvetet.
Jag visste att det var mycket bråk och fylla i min uppväxt men själva övergreppen doldes för mig för att på så sätt få mig att överleva. Min pappa hade aldrig fullbordat sex med mig men han rörde vid mig på ett sätt som inte var okej och att jag tillfredsställde honom när han hade druckit.

Jag blev sjukskriven under en längre tid och fått mycket hjälp med olika terapeuter och psykologer. Men jag har än idag sår som visar sig i relationer till andra människor så för mig är det viktigt med tillit, kommunikation och respekt i relationer. Jag har aldrig gjort någon polisanmälan men jag gav min pappa min förlåtelse öga mot öga sommaren 2013 då han låg inlagd på lasarettet och var nykter, detta gjorde jag endast för min egen skull för att jag ska kunna gå vidare. Jag har på senare år även gått hypnos terapi och det är något som hjälpt, men skulle behöva göra det igen för jag behöver få fram ännu mer ifrån mitt undermedvetna för att må bra i relationer till andra människor.

/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X