Via kontot Busmys och Busmyss har mannen som kallar sig PA haft kontakt med oss. Han hade ett helt litet kompisgäng av likasinnade online tills vår pedofilmamma dök upp och rörde om i kastrullen.

Gänget börjar spridas för vinden och kompisarna verkar inte längre vilja kännas vid varandra.

Mannen har även tidigare utgett sig för att vara kvinna då det varit lättare att etablera kontakt med andra men avslöjades relativt fort då telefonsamtal var omöjliga.

Karln är en riktig social hedersknyffel som dök upp för att efter en stunds samtal hävda att han tänkte konfrontera oss. Att han tycker om små barn i baddräkt, pratar om vad han gör och vill göra samt omgärdat sig av ett kompisgäng med mysiga män och kvinnor som gillar övergrepp verkade han inte tycka att vi skulle fästa notis vid.

Chatloggen är lite rörig då vi tagit bort en del som innehåller bilder på hans kompis fru samt privata detaljer som rör andra människor.

 

VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

32 svar på ”Kompis i gäddklubben (Napp #129) Tibro”
 1. Ååh herregud vad ont i magen jag fick att läsa detta ! Vem menar han när han skriver att han förgripit sej på en flicka han försöker töja ut henne ? (Borttaget av Admin) Fy 🥺🥺

  1. FANTASTISKT jobbat IGEN med att dra fram asen till beskådan! Hoppas Jultomten här får känna på konsekvenserna av sitt handlande!

 2. Det här gjorde ni bra !!! Väger han 97 kg och ska kn*lla en liten flicka på 10 kg ?!
  Såna som han ska inte gå lösa.
  Glad o tacksam att ni orkar.
  Jag orkar inte.

  1. Nazister (nationalsocialister) tycker garanterat inte om pedof*ler. Men lite underlig image han har. Ser nästan ut som han har ett par kalsonger på huvudet. Lås in äcklet på livstid i en grotta med vatten och bröd!

  2. Tror nog SSA tar illa vid sig att bli inblandad i detta. (deras logotyp) Förmodligen en arbetströja med en anställd.

 3. Blir så trött på dessa fega äckliga kräk som tror de ska komma undan genom att förneka det de alldeles nyss skrivit i sparade chatloggar.
  Tack för att ni finns och tar dem, de fegaste är de farligaste.

 4. Ett riktigt äckel! Ni som bor i området får se till att han inte glor och fotar på era barn vid stränderna

 5. Hårdare straff för dessa svin! De gör sin grej, sitter inne nåt år, för att sen komma ut o göra samma helvete igen, det blir liksom “värt det”.
  Det är alltid barnen som är förlorarna o det smärtar 😥

 6. Vidrigt. Det är alla vuxnas ansvar att skydda alla barn från dessa pedofiler.
  Fantastiskt bra av dumpen.se att hänga ut dessa ljusskygga rovdjur, hatten av🏆

 7. Satans vad vidrig individ.
  Ni kan ha räddat många oskyldiga barns liv från detta monster.
  Det är så illa ställt då en gammal man som ser sig själv hamna i denna situation inte överhuvudtaget kunna se er i ögonen när han konfronteras och står och blåljuger istället för att ge upp och inse sina problem.
  Det gör honom inte godare, -tvärtom.
  Att inte kunna hantera konsekvenstänk för att det bultar för mycket i byxorna.
  Att ta sig den friheten för sina egna behag till bekostnad av att skada totalt oskyldiga barn och ta ifrån dem livet. Det, om något är sjukligt och det mest fruktansvärda med dessa människor, och då förtjänar de endast bli kallade monster tills de tar tag i sig själva för sin sjuka läggning och ser sig känna någon som helst empati.

  Tack finaste Sara och Patrik ❤️❤️

 8. Sorgen och ursinnet växer för varje video ni lägger ut. Tack för att ni gör vad rättsväsendet borde. Den fria rovjakten på det värdefullaste vi har..våra barn måste få ett slut.

 9. Tvi. Så använder han en av våra symboler dessutom. Det här vidriga kräket kommer aldrig att komma i närheten av ett nationalistiskt sammanhang. Skriv gärna hans namn i ett mejl. Tack Dumpen!

 10. Ibland fattar jag inte hur ni klara hålla er jag själv hade ju (Borttaget av Admin) all respekt till er!!! Fortsätt sätta dit idioterna 👍👍👍👍

 11. Mytomangäddan haha fan vad han ljuger sig blå. Tror han tar priset i att ljuga av alla gäddor ni tagit!

 12. Sveriges rättsväsende är ett stprt jäkla skämt. Man skulle ha ett undanntag i brottsprovokationslagen vad gäller sådana onda männoskor. Våra barn måste skyddas. Man måste ju anställa poliser som bara sitter och jagar dessa vidriga varelser. Och sen så ska det vara livstid i fängelse när dom åker fast. Allt för att skydda våra barn. Har för mig att det var uppe som förslag i riksdagen att man skulle göra ett undantag i lagen just för att komma åt dessa as. Men det röstades ner. Hur är det möjligt att man kan rösta emot ett sånt förslag. Hela grejen med att man inte ska använda brottsprovokation är ju bara löjligt. Man måste ju komma åt asen.

 13. Tack för ett bra jobb att spåra upp ett sådant äckel, man blir än mer bestört när det är någon man ”känner”.
  Förvånad att han inte stammade mer, vilket ofta är fallet då han ljuger.

 14. Fy fan va bra ni är Sara & Patrik!! 😍✨✨✨👍 Ni är grymmast, love you! Tack för att ni infiltrerar pedofilnätverk och exponerar dessa as! Blir en swish direkt! ✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.