Sponsorer

Första gången vi skulle träffa denne gäddan hade fiskaren bokat upp vårt möte till en skogsparkering mitt i spenaten utanför Kristianstad.

Mannen uteblev dock i sista stund.

Andra gången bokade vi av då vi misstänkte att han kommer att utebli ännu en gång.

Tredje gången vi bokade upp honom på träff hade vi lockbete med oss. Fröken Lockbete släpptes av en bit från platsen och kom gående till fots. Med oss i livekamera satte hon sig på avtalad grillplats. Mannen skrev och bad om att ”barnet” skulle gå från grillplatsen till parkeringen för att se om hon ser en blå Mercedes.

Fröken lockbete gick snabbt fram till parkeringen, bara så att gäddan som troligtvis spanade från lämplig plats skulle se någon som går fram. Sedan återvände hon till grillplatsen i skogen.

Iförd aprikosfärgad tröja brakade gäddan genom buskar och vinkade frenetiskt till ”barnet” som samtidigt larmade oss med tyst signal i livekamera att han är i närheten.

Lockbetet följde med mannen och vi följde efter dem.

Mannen insåg dock att en i övrigt tom skog blev lite väl befolkad när han inte bara hade barnet i släptåg.

Han gick iväg i rask takt och fibblade samtidigt med telefonen. Fiskaren fick meddelande från gäddan där han skrev:
”Vi avblåser. Du har någon med dig”

Hon hade inte bara någon med sig.
Hon hade några.

Efter ett kort samtal med mannen knatade han iväg. Kände dock att jag inte riktigt hade snackat klart med honom så jag satte mig och väntade vid hans bil.

Ett kort skyfall skyndade på hans väntan i skogen. Han dök upp men var inte alls sugen på att prata. Istället var han lite arg och fick jättelånga armar.
Sedan körde han iväg.

Han ringde dock upp efter en stund och vi hade ett bra samtal.
Han ska in i vården och lovade att vi aldrig ser röken av honom igen.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish: 076-0075779

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

37 thoughts on “Gäddans återkomst (Napp #120)

  1. Han är redan singel och bor själv. Ingen mer skriven på hans adress än honom.

   1. Ska ha ett förhållande. Och studsmatta o saker i trädgården så där är nog barn också om han inte har en fetisch att hoppa studsmatta också.

  1. Arbetande frun? Han har ingen fru. Han är singel och bor själv. Ingen mer skriven på hans adress än honom.

 1. Vilket jävla beräknande bedrägligt ärkesvin! ⚡️⚡️⚡️ Ge fan i andras barn!

 2. Bra jobbat återigen 👏. Så har han ett barn i nästan samma ålder. Vidrigt! Att ens bete sig så mot en ”13 åring” är avskyvärt och speciellt när man är pappa till en 12 åring då borde man definitivt veta bättre!!!

 3. Bra jobbat dumpen.se ! Ni får ett Swish stöd vid löning. Gratis lyktstolpar och rep till alla p*dofiler!
  ÄCKEL! SMUTS!

 4. Herregud vilken fåntratt i verkliga livet! Online groomar han och är tuff mot barnen, begär bilder det jävla egot han är: han bryr sig bara om sin egen säkerhet, att inte åka fast, men skiter fullständigt i att han bedrar, förstör sin egen familj och förstör ANDRA MÄNNISKORS BARN! 🤯🤯🤯

 5. Men man önskar ju att den havererade vården i Sverige skulle kunna ”bota” dessa avarter. Man kan ju alltid hoppas på det i alla fall.

 6. Nonchalant när han blir konfronterad!! Tråkigt att se, äckligt att se. Så rädda för att bli tagna är dessa Gäddor men när dem väl blir det kan dem inte stå för sina Handlingar, känns farligt att han är pappa till en fyra och 12 åring med sina fantasier! Usch för honom att göra så mot barn, mot sina barn!! Hoppas verkligen han inte gör om detta ..orosanmälan oavsett?

 7. Alltså fy fan vilket äckel! Tror han att någon tror på han också när han går där, sånt lowlife. Blir dock lite orolig över din säkerhet Sara, du är otroligt tuff och modig i alla fall. Tror det är lätt att säga att han ska och kommer söka hjälp, för att liksom ta sig ur situationen men tror dessa människor är obotbara. Stackars familj som levt med en sån idiot!

 8. Han lämnar alltså en 4åring ensam hemma med sitt äldre syskon för att åka och våldta ett barn i en skog? Ja en orosanmälan till soc måste det ju bli. Vem vet vad han har gjort mot sina egna barn? Man kan alltid hoppas på att det blir en utredning åtmistonde.
  Återigen bra jobbat utav er på Dumpen!

 9. Sugen på att få satsen i munnen? 13 år med en gubbe? Sanslöst vilket självförtroende dessa avarter har. Stackars hans familj, måtte dom hålla sig så långt borta från honom som möjligt…. Och 13-åringen ska hålla utkik efter bilar som han verkar skraj för? Vilken jubelidiot..

 10. Varför säger ni gån efter annan att der är ”för er säkerhet” som ni filmar, när det i själva verket finns en helt annan baktanke med filmandet, nämligen uthängning?

  1. För att om det filmas, så kan ingen komma i efterhand och påstå att det skett saker som inte är sant.

 11. Nu är han ju en gränslös snuskgubbe då, men…
  Fattar inte hur gäddan kan vara så jävla korkad. Att lägga ut sig med bild och till råga på allt antyda vad han jobbar med. Jag utgår från att snubben är ganska intelligent i detta fallet, så varav detta beteende. Vill han bli uthängd kanske?

 12. Vilken tur att gäddan har ett sådant ego, blir då så lättlurad. Ingen normal människa tror att en oerfaren 13-åring skulle gå igång på det han skriver. Spruta i ansiktet, svälja sperma, fel i huvudet på honom.

  1. Nä det är sant 13 åringar inte skulle intressera sig för det med vuxna människor, men dem kan falla i såna här fällor att prata såhär för att dem är trasiga eller vill ha uppmärksamhet jag började ta olämpliga bilder till äldre på internet typ som 11 år. Jag var aldrig genuint intresserad av vuxna ville bara ha uppmärksamhet. Oavsett vad så är det extremt vidrigt att prata med någon under 18 om man är
   Vuxen

 13. Vet inte om jag har fel men är inte denna man jurist?? 😳 Hemskt såfall, att män med position i det dolda söker efter barn i sexuellt syfte. Det urholkar liksom allmänhetens tilltro till lagväsendet när de som jobbar inom det själva är sugna på att begå horribla brott mot våra barn..

   1. Å gode gud. Undra vad han har gjort mot sina barn. Jag kan bara föreställa mig hur många gånger han har våldtagit dom. Någon som vet om han jobbar kvar som jurist eller fick han sparken? Isåfall måste hans chef få samtal efter samtal tills pedon blir avstängd.

 14. Fy en så ofräsch person, man ska inte hänga upp sig på hur någon ser ut, men usch. Vilken förkrympt själsligt liten människa som vill utsätta barn för sin motbjudande uppenbarelse, det är så att man kan kräkas. Om de var hans egna barn?

 15. Han är på Migrationsverket i Kristianstad. Han får jobba kvar trots att han gjorde detta på arbetstid och han får även jobba hemifrån för det är så ”synd” om honom. Jurist i grund & botten. (borttaget av Admin) heter han

 16. Är det hot om förtal som gjort att gäddans chatloggar och videokonfrontationen är så hårt redigerade? Jämfört med hur hårt uthängda andra gäddor blivit… en får hoppas att dumpen i vart fall överlämnat allt material till polisen även om vi inte får ta del av det här.

 17. Helt sjukt att det förekommer på min arbetsplats. Skönt att han är väck. Som jag tipsat dumpen om så finns det en till på samma myndighet fast på annan ort som är misstänkt pedofil och f d polis. Bra jobbat dumpen.

  Vad gäller jobba eller inte så måste det väckas åtal osv för att kunna avskeda.

  1. Så pedo äcklet blev av med jobbet? Jag beklagar att du har haft monstret till kollega. Önskar honom ett livslångt helvete med allt vad det innebär.

   1. Ja, äcklet fick till sist avsluta sin anställning. Det verkar som att han blev utköpt med alla våras skattepengar. Han påstår sig nu vara på god väg att ”komma ur sitt missbruk” och att han gör ”framsteg varje dag”. En saftigt fallskärm från staten, jämte narcissistens offerkofta, gör nog det hela ganska smärtfritt.

  2. Men hur kände du till detta på din arbetsplats från början? var det någon av kollegorna som blev utsatt av denna herre eller hur kom detta ut från början? är de någon som vet ?
   Är det flera yngre som blivit utsatta och sedan anmält?
   Låter som att detta är en känd man inom detta i denna staden?

 18. Äckliga djur dessa är ! Hoppas dem brinner i helvetet som förstör barns liv och ett familjs liv. Denna land är ett skämt man får många många års fängelse om man gör brott som har med pengar att göra då staten inte kan äta på pengarna men att dessa djur förstör ett liv får någon månad till 1-2 års psyket 🤮🤮🤮🤮

 19. Vet någon om hans exfru vet om detta och har fått ta del av det ? Dem verkar fortfarande ha ett förhållande om jag uppfattar chatten rätt?
  Vet att han varit otrogen mot henne x antal gånger. Hört en kvinna som mått väldigt dåligt psykiskt efter att ha haft en relation till honom med ett figurerat namn. ” Henrik Olsson ” som han kallade sig då.

  1. Det är väl bättre att du frågar exfrun, istället för att fråga här. Hon skulle nog vara tacksam för omtanken om du bjuder henne på fika och ett vänligt samtal, istället för att känna sig omtalad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *