Sponsorer

Hej Alla
❤❤❤

Nu har Dumpen fått en alldeles egen liten Facebook-grupp. Tanken med gruppen är att vi kan träffas där och diskutera hur man ska kunna skapa förändring.

Vi har en önskan som vi skulle vilja dela med oss av. Vi skulle vilja att vi som går med där förbinder sig att agera utifrån barnets bästa i alla lägen. Den generation som ska ta över samhället, måste vara starka och friska att klara det. Utan barnen kan vi nämligen inte kosta på oss några framtidsdrömmar alls.

Gruppen är tänkt att hålla ett klimat så att alla kan vistas i den.

Oavsett hur man mår – oavsett vad man arbetar med.

Alla har rätt till sin åsikt därinne. Vi vill främja ett bra diskussionsklimat. Ingen ska behöva bli slagen på fingrarna över vad man tycker och tänker. Alla är välkomna sålänge så man respekterar varandras olika åsikter och håller ett respektfullt bemötande.

Diskussionerna är nämligen de som för oss framåt.
Framåt måste vi om vi ska skapa ett samhälle med adekvat skydd för våra barn.

Ämnet är ett av de mest laddade som finns, därför är det otroligt viktigt att vi alla tänker efter innan man skriver vad man tänker och känner därinne.

Att kalla människor för pedofiler med orsak av att de kanske är oliktänkande eller måhända har förövarens perspektiv är inte verksamt. Det tar snarare udden av den fruktansvärda störning som skadar så många barn.

Vi kämpar alltså mot övergrepp. Våldsbejakande kommentarer hjälper inte några barn. Tvärtom så kväver våldet det klimat som främjar diskussion.

Alla inlägg med bra idéer om hur vi ska kunna förändra situationen är väldigt välkomna.
Låt idéerna poppa som små popcorn 🙂

Med förhoppning om att alla våra samlade krafter  kommer att skriva om framtiden för de som är barn idag ❤

Välkomna till Dumpen på Facebook önskar

Patrik Sjöberg, Sara Nilsson & hela TeamDumpen

Länk till grupp:

https://www.facebook.com/groups/776883263665426/

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish: 0760075779

5 thoughts on “Välkomna till Dumpen på Facebook

  1. Läser om er o ja ni behövs o tänker helt rätt💪önskar självklart att ni inte skulle behövas utan att samhället o rättssystemet ska skydda våra barn.
    Fortsätt kämpa o gör skillnad!
    Camilla

  2. Det ni gör är så bra! Vårat rättssystem har aldrig straffat dessa avskum. Uppskattar allt ni gör häng ut dem här äcklena! Swishat er precis önskar ja kunde skicka mer. / Nabil Kassab

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *