Sponsorer

Mannen som beskriver urin i nappflaska till barn och hur han utnyttjar sin hund började skicka övergreppsfilmer till vår fiskare. Fiskaren ringde polisen som anlände och sparade ner hela materialet.

K-nummer upprättades så att vi snabbare skulle kunna kontakta polisen vid konfrontation. Vi hade dock varken bild eller identitet på mannen när fiskaren för bråkdelen av en sekund lyckades fånga honom i livekamera precis innan träffen.
Bilden gick till ansiktsavläsning och resultatet vi fick från var en man bosatt Lysekil. Precis som han uppgav I chatten så var han ägare till den stora hund som han lovat att ta med sig vid träffen.

Vi såg på avstånd hur mannen närmade sig. Han parkerade och gick ur bilen för att köpa parkeringsbiljett. Vi passade på att konfrontera innan han tog ut hunden. Samtidigt ringde fiskaren polisen. Mannen bestämde sig för att köra iväg och vi rullade efter. Patrullen som var på väg till platsen ringde upp för att kontrollera var vi befann oss. Vi uppgav kontinuerligt position samtidigt som vi fortsatte köra efter.

När sirener hördes på avstånd och tätort närmade sig så försvann mannen bakom en sväng. Poliserna lurade han dock inte med sina kringelikrokar. De fick tag på honom strax efter och han sitter nu anhållen misstänkt för grovt barnpornografibrott.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish: 076-0075779

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

39 thoughts on “Mannen med hunden hamnade i arresten (napp #119) Lysekil

 1. Bra jobbat, han var ganska slug. Men ni fick han ändå. Otroligt vilka typer det finns, han har häjat länge. Konstigt om han inte åkt fast tidigare.

   1. Fy faaaaan. Bara 1 mil ifrån mig..! Kryper allt närmare.. :-(. Lysekil är en liten stad så han är snart igenkänd

  1. Inte slug på nåt vis. Korkad människa som gör bort sig, så enkelt att gripa, anhålla och häkta denna vedervärdiga dåre. Amatör, märkligt att han inte åkt dit tidigare eller råkat ut för något.

 2. Vilka hjältar ni är. 💙💚❤️ Klarar inte ens av att kommentera dessa avskum.

 3. Fy fasen vilket äckligt as… Var det denna som det skrevs om tidigare tro.

  Bra jobbat

  1. Hoppas verkligen att mamman som ger barn kiss i nattflaskan var en fantasi i hans sjuka huvud. Om ej: att polisen har resurser och går igenom hela hans bekantskapskrets samt allt han gjort på the internet sedan 1999 och hittar henne med.

   Blir gråtfärdig, han ser ut som vem som helst och jag hoppas hans hund får ett fint hem och får vara den oskyldiga varelsen den är.

 4. kan man få tag i den mamman med nappflaskan… Det var det vidrigaste jag läst 😭

 5. Hjärtat går itu. Barn o djur 😥. Så bra jobbat av er 💜. Har själv varit utsatt och haft en omplaceringshund som också varit det. Dessa män behöver låsas in på livstid.

 6. Detta är helt otroligt, jag tror att det var bland det mest avskyvärda jag läst hittills som gäddor skrivit.
  Att det verkligen finns sådana här totala blådårar är verkligen helt otroligt, de senaste snuskgubarna ni fångat i nätet tar verkligen priset. Jag hoppas innerligt att det som dessa galningar påstår att de/andra har gjort bara är fantasier, men att de skickat barnporr är såklart graverande. Vedervärdigt!!!

 7. Hjärtat går sönder samtidigt som jag blir så fruktansvärt arg när jag läser om barnet med nappflaskan OM det är sant så borde mamman och han få konsekvenser !!

  Glad att han är uthängd nu iallafall, sjuka sjuka p*ddo

 8. Känner igen honom hur han ser ut haha nu blir det inte så roligt för honom å springa runt överallt.. dem är såå jvla oroliga för sin egen säkerhet men är så vidriga och äckliga mot barn. Han påminner mig om några av dem värsta p.*ddo fallen jag läst om, FARLIG människa!!

 9. Detta finns i vårt samhälle och även hos kvinnor 🤮 Idag på morgonen program på tv så var incest uppe på agendan ✊️✊️ Vågar påstå att er kamp för barn ger effekt och fortsatt er kamp för barnens säkert 🙏🙏 Släpp aldrig taget oavsett den kritik dumpen får i media.

 10. Knappt jag kan ställa mig upp på benen, man vet vad som finns men när det återupprepar sig, kommer nära är det återigen så fasansfullt. Alla barn, alla djur, dom närstående som inte vet osv osv….mörkaste mardrömmar man kan tänka sig. SÅÅÅ BRAAA JOBBAT! KÄRLEK till er! (Swish på G)

 11. Riktigt äcklig person detta. och utan er så hade inte denna personen åkt fast
  Mycket bra Sara och Patrik och alla fiskare på Dumpen.

 12. Herregud! Ni är sånna hjältar! 🙏💗 Att ni vågar konfrontera dessa farliga män, som blir helt desperata när de åker fast hos er, med risk för ert eget liv. Om inte ni är hjältar, vem är det då?! 💗 Tack för att ni gör detta och att ni aktiverar polisen. Pedofilerna har fått härja fritt i alla år med klena lagar, för lite polis-resurser och en blundande allmänhet som inte orkar se de grymheter som begås mot barn i det dolda… Tack för att ni för fram pedofilerna i ljuset 🙏

 13. Detta är nog nästan det värsta jag läst, stackars den lilla flickan som de gav kiss och välling, hoppas man kan få reda på vem den andra peddo mamman är . 🥺🥺

 14. Jag får sån jävla panik! Hoppas att föräldrarna till barnen också åker dit! Kissvälling… sjukaste jag har hört

 15. Vad får dom för straff som gör så med barn, helt vidriga personer får dom fängelse eller vård?

 16. Bra jobbat!!!! Skönt att han blev identifierad och att polisen fick tag på honom! En fråga! Kontaktades länsstyrelsen också?
  TACK FÖR ALLT NI GÖR! 🙏🏼

 17. 130 bilder/videos på barn av ”särskilt hänsynslös karaktär”.

  Ps: @dumpenpunktse om ni ändrar inställningarna så att ”senast kommentar” kommer överst så håller ni kommentarsfältet alltid aktuellt och relevant och det medför hundratals fler kommentarer och delningar. Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *