Sponsorer
Jag är en idag medelålders kvinna som i barn och ungdom erfarit övergrepp.
Vid lågstadiet ålder var första gången. Jag sålde jultidningar och gick runt i grannskapet för att sälja jultidningar. Släpptes in hos en granne, vars fru aldrig annars släppte in någon. De va lite ensliga och egendomliga. Den här gången var frun inte hemma så han släppte in mig och vi gick till tv rummet. Han satte sig vid tv bordet och tittade i tidningarna. Jag stod bredvid och tittade. Då började han ta på mig och fingrade runt och vid mitt könsorgan. Därefter försvann minnen hur allt fortsatte, minns bara detaljer hur han andades hårt samtidigt som han gned fingrarna där nere på mig och hur sträva fingrarna var. Det gjorde mest ont.
Senare i livet var förövaren en bekant, och vi va även deras hundvakt. Mannen ringde mamma och bjöd mig att komma och plocka bär på deras buskar. Han kom ut i trädgården och plockade med mig och sedan gick vi in i huset för att rensa bären och då tog han för sig. Grovhånglade med mig samtidigt som han smekte brösten och blev hård därnere. Sa till mig att det är vår lilla hemlighet.
En släkting har förståndshandikapp, men är intellektuellt fungerande, fullt läs och räknekunnig och hanterar data och tv som få. I tonåren kom hormoner ikapp även honom och jag blev hans objekt att få utlopp för en del. Han tittade på porr och kom regelbundet in till mig för att smeka brösten. Om jag protesterade blev han argsint och stampade i golvet, så bästa var att ligga och låta honom hållas till han var nöjd. Jag försökte smörja kroppen med lotion med parfym för när han var liten tyckte han det luktade äckligt och höll sig långt ifrån mig, men nu hjälpte det inte. I början höll han nävarna utanför tröjan och tafsade, men senare vande han sig och brydde sig inte om lotionen längre och tog på mig även under tröjan. Han var aldrig försiktig, han klämde och rattade på mina bröst på det sätt som behagade honom.
Jag har dessa erfarenheter i mitt bagage och visst har det i högsta grad påverkat mig hela livet. Har  barn som jag försökt skydda och stärka men även hen blev utsatt för övergrepp av en jämnårig.
Mitt sätt att bearbeta allt jag varit med om har varit att studera i ämnen inom vård och människans intellekt mm.
Tack så mycket för det arbetet ni gör och hoppas att lagarna ska skärpas mot dessa avskum som har mage att utnyttja barn och unga.
Offren är de som försummats känslomässigt och som inte känner sig uppskattade och värdefulla av sina föräldrar. De är ensamma och enkla offer. Så även föräldrar ska tänka till hur de engagera sig i sina barn och unga.
Varma hälsningar från K

Har du också en berättelse som du vill dela med dig här på dumpen, så skicka den till [email protected]

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *