Jag har aldrig riktigt fattat att jag blev utnyttjad, men jag spelade basket som barn/ungdom och när jag var runt 12 eller 13 var jag med mitt lag på ett en cup i Örebro så och sov över där i någon vecka. Det var killar och tjejer i min ålder och äldre ungdomar + ledare/domare.

Hursomhelst, ena kvällen festade dom äldre lagen och vi yngre var ju inte med, men vi hade gemensamma toaletter (vi sov i nån skola typ). Två äldre kvinnor som var tränare för ett av tjejlagen stoppade mig i korridoren vid toaletterna och frågade om jag ville ha kul. Jag reagerade inte så mycket för dom var coola, äldre och snygga (mellan 20 till 30 år typ) och jag kände till deras lag och fattade typ vad dom ville men sa nej först, men dom kallade mig bög och bla bla, så jag följde med dom in på ena toan och blev snabbt avsugen av ena och hade sex med den andra.

Grejen är att jag har mått dåligt av det hela tiden för jag förlorade min oskuld då, men har aldrig vågat/velat berätta för nån för det kändes inte kul. Jag grät nästan varje natt i över ett år för visst var det skönt och som kille ”ska” man inte gnälla över att få sex, men jag fattade inte vad jag gjorde. Jag har fortfarande skitsvårt att bli kär och har sex ofta med främlingar. Jag dricker för mycket och har helt enkelt en dålig relation till samlevnad överlag.

Kort sagt: Det skadade mig, och jag är så tacksam för ert arbete!

Mvh Anonym

 

Har du också en berättelse som du vill dela med dig här på dumpen, så skicka den till [email protected]

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X