Sponsorer

Jalle har varit i kontakt med ett antal av våra fiskare. Nedanför ser man loggen där han var väldigt sugen på att träffa en trettonåring i sexuellt syfte. Han bjöd in henne till sin arbetsplats på Södersjukhuset samtidigt som alla kollegor gick hem för dagen. Bortförklaringen att han var på platsen för att mäta en dörr och bara skulle visa lokalerna för barnet var några av de sämsta vi hört.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

55 thoughts on “Tumstocksgäddan (Napp #117)

 1. Rakar sig verkligen 13-åringar idag? Jag brukade klippa bort håret med en sax när jag var i den åldern. Raka med epilator började jag med först på gymnasiet.

  1. Jag testade att raka mig i den åldern även för över 10 år sedan tror inte det är ovanligt

  2. Hade du såpass mycket hår att du kunde det? I den åldern har man ju bara få strån. Lustigt att det är detta du reagerar på av allt som skett i videon också.

 2. Den äckliga gäddan blev rökt. Bokstavligen!
  Tror han har samma IQ som sin skostorlek!
  Hoppas allt går åt helvete för denna individ!

 3. Med all respekt och jag förstår att ni är less dessa ljugande och urskuldrande gäddorna, men jag tycker att ni klipper och släpper dem för tidigt.
  Låt dem få trassla in sig och konfronteras med sina skrivna ord i chatloggarna. Invänta deras svar innan ni ställer nästa fråga. Den här gäddan hade behövt mer tid till hur dennes arbetsgivare skulle förhålla sig till hans beteende samt det faktum att det är våldtäkt på barn han sysslar med.
  Ursäkta att jag är en sån baksätesschaufför, jag skulle inte kunna göra ert jobb bättre än ni, se det som en reflektion från en betraktare som verkligen uppskattar ert arbete.
  Tack för att ni finns och orkar ❤️

  1. Jag håller verkligen verkligen med. Ni har ett guldläge i dom konfrontationerna där hen stannar kvar och prata med er. Va saklig, ställ relevanta frågor och låt hen svara på frågorna. Förklara och betona allvaret.

   1. Det går lätt att kolla varje pedofil på ratsit om de är sambo eller har barn. Har de barn, bör dumpen omedelbart göra en orosanmälan till socialen för att hjälpa barnen bort från pedofilföräldrar!!

  2. Jag håller med.
   Var saklig och invänta deras svar.
   Låt dom svettas lite mer. Det måste vara sjukt jobbigt att svara på era frågor.
   Fortsätt med det ni gör!

  3. Verkligen. Håll ut. Låt dom tala mer och göra bort sig.
   Det ska göra ont som fan i själen.
   Som med idiot gubben
   Ursäkta, ursäkta jag kan kyssa din hand. Sen hoppar han in i Saras bil.

 4. Han vill ha ett barn som hemlig flickvän alltså…. Vid konfrontation så nekar han till att han kontaktat barn i sexuellt syfte. Varför fråga han om hon va rakad då? Och bad henne ha kortkort kjol? Och frågar henne om hon har små bröst och brukar pulla? Skriver man så till ett barn ditt pucko? 🤮 Hoppas hans kompisar och släktingar inte låter deras barn komma i närheten av honom längre, uppenbart tänder han på små flickor och underutvecklade bröst 🤮 oavsett vad man tycker om Dumpen så kan ingen man/kvinna längre jaga barn utan risken att åka fast av Dumpen, äntligen någon som ser till så att dessa gäddor inte kan härja fritt och skörda barn på löpande band, karma 🙏💗

 5. I nästan samtliga inlägg så finns det ett flertal fel med inläggen. Glömd censur, fel ordning och massvis med dubbletter på screen shotsen, etc. Det hade varit uppskattat om det blev en bättring där så det är lättare att ta del av gäddinläggen! Oklart varför det är så fel så ofta.

  1. Är det verkligen det enda inlägg du har i ämnet?! Herregud! Nog fattar du väl vad som är tanken med att lägga ut chat-loggarna?! Inte är det för att det blir svårare med dubbletter och fel ordning för ”vissa” att läsa vartenda ord och kanske gå igång på det!!

 6. Dem tror verkligen små tonårstjejer vill ha dem , dålig verklighetsuppfattning./ så tjatig om bilder
  Med .. äcklig

  1. Hahhhha jag fick samma tanke !! Så pinsamt att han går på det att han är gullig. Ursh 😔🤮🤮

 7. Förutom det vidriga faktum att han vill förgripa sig på barn så verkar ju karln helt sanslöst dryg i största allmänhet. Han kan inte ha haft det lätt ifall han har försökt kontakta kvinnor med den där taktiken…

  1. Haha….det är nog rätt svårt att vara ett socialt geni när man har dumpen med kameran framme framför sig dock, hans liv går nog i spillror pga det här så det är inte jätteförvånande ändå att de sociala skillsen inte ligger på topp här.

 8. Man nr 117 som dumpen har haffat och exponerat för att de sökt efter barn i sexuellt syfte. Nåt som slår mig är att det finns så jäkla många människor som tänder sexuellt på barn OCH aktivt söker efter barn i sexuellt syfte SAMT inte tar något som helst ansvar för sin sexuella dragning till barn, man bara lever ut det helt egoistiskt och skiter i vilka konsekvenser det får för barnet, sin egna familj (och sina egna barn!), anhöriga och samhället i stort. Kritiker till Dumpen menar på att man genom att exponera de här männen gör dem till samhällets paria, utstötta från alla håll, förlorar arbete och familj samt krisar ihop psykiskt vilket ökar risken för att dessa män (fortsätter) begå sexuella övergrepp mot barn. Jag tror definitivt att det finns pedofiler som har ett gott hjärta och som aktivt väljer att inte begå övergrepp, som gör allt för att tygla sig själv och hålla sig inom lagen, och som kämpar i det tysta med sin förbannelse till sexualitet/störning. Men dess män som Dumpen haffar och exponerar tillhör INTE den skaran män, männen Dumpen exponerar är de pedofiler som skiter i barnen, som är hjärtlösa egoister som aktivt jagar barn att förgripa sig på – de har ingen som helst avsikt att sluta förgripa sig på barn och behöver bli stoppade/inburade! Därför blir denna debatt så sned. Man pratar om två helt olika grupper av pedofiler: de som håller sig i schack och de som är aktiva förövare. Att aktiva förövare blir paria i samhället är väl ändå inte mer än rätt?? Likaså blir män som gruppvåldtar paria i samhället, med all rätt. De SKA bli av med allt de håller kärt: familj, vänner, jobb, anseende. Dessa män kommer att fortsätta begå övergrepp ändå. Jag tror inte man kan gå från att va en man som gruppvåldtar till att sen bli en normal man med sunda värderingar, bra kvinnosyn och ett sunt psyke, lika lite som jag tror att man kan gå från att våldta barn till att va en normal familjefar med normal/frisk kontakt med sina (och andras) barn. För allas bästa bör dessa män exponeras, så att alla runtomkring dessa män kan skydda sig mot dem. De ska inte längre kunna spela Dr Jekyl Mr Hyde i sina familjer och begå övergrepp i det dolda.

  1. Mycket bra skrivet M, håller med dig till 100%!
   Håller också med flera andra om att det vore bra om ni vid konfrontationer väntar in deras svar och inte låter dem komma undan för lätt. Imponerad som alltid av ert arbete!

 9. Fantastiskt jobbat, som vanligt. Men försök memorisera flera av gäddans värsta fraser, till exempel att han ville ha henne som sin hemliga flickvän. Bra att kunna använda när han står och ljuger

 10. Fräscht att han ska träffa henne i svettiga arbetskläder och står och röker. Fascinerande att dom inte ens anstränger sig lite för att vara lite tilldragande…

  1. Tänker samma sak. Alla dessa gäddor med fullt självförtroende. Undrar om dom ser sina offer som riktiga människor?

 11. Ni borde överlämna ett papper till de ni konfronterar, med information och kontaktuppgifter till exempelvis Preventell och andra ställen där de kan söka hjälp.

  1. Tror inte det är lönt
   Vill dom söka hjälp finns information en googling bort och vill dom inte kommer ett papper på kontaktuppgifter inte förändra deras vilja

 12. Bra av han att slänga cigarretten i naturen, med tanke på nya lagen om nerskräpning…

  1. Och cigaretten är det enda som du ”tänker” på eller skriver omg!!!!!

 13. Så här skriver företaget där gäddan jobbar på sin hemsida:
  (Borttaget av Admin)
  Ingår det i det professionella att ha ett äckel anställd som sexchattar och försöker locka en 13-åring till arbetsplatsen när kollegorna slutat?

  Fy fan!

  1. Vart är du deras kommentar? Fick höra på omvägar att han fick behålla sitt jobb trots att han var beredd att ta med en 13 åring in på bygget

 14. Jag har sagt det förr, ni borde trycka upp en lapp, typ ett visitkort, med Dumpens webbadress och en kort beskrivning av vad Dumpen det är, antal besökare på webbsidan, info om Preventell och dylikt – och ge det till gäddan, så han har nåt att läsa när det sjunkit in. Att bara säga ”Vi kommer från Dumpen” verkar inte säga gäddorna så mycket. Viktigt även att berätta att nära och kära kommer kunna läsa gäddans chattloggar, inte bara se filmen. Chattloggarna är ju värst.

  1. Bra ide ! Jag tror faktiskt det hade varit nåt att göra så . De är så otroligt chockade vid en konfrontation och lyssna nog inte på allt sara och Patrik säger i stunden.

 15. Det mest intressanta och anmärkningsvärda med alla som torskar är ju att majoriteten om inte alla är verkar vara etniska svenskar 🤔 väldigt intressant parentes.

  1. .. Kanske för att vi än idag fortfarande är majoritet svenskar i Sverige? Dessutom tror jag mycket pedofili hos invandrare kommer i andra former så som barnaäktenskap osv. För om du kollar runt om i världen så är det rätt mycket pedofili där med. Sett ett inslag från (ett land i asien, landet borttaget av Admin) där en gubbe stolt pratar om att han och andra äldre män våldtog en pojke på bussen och det är bara ”sånt man gör när man är kåt”.

  2. Om Dumpenfiskarna byter till (annat språk /Admin) i sina chattar så skulle många icke etniska svenskar fastna i fällan.
   Skulle vara intressant att göra det experimentet

 16. ”Snygg” frilla på den här pedofilen. Grymt jobb för övrigt, Sara och Patrik. Sluta aldrig jaga dessa avarter!

 17. Fy fan ta honom som inte kan tänka sig för vilka som blir drabbade i slutändan!!

  Fy fan vilket jävla svin som vågar dra in jobbet och ha det som en mötesplats!! Ursh !! 🙄🥺😡

 18. Fan ta alla ”skeva vuxna” som inte kan ge fan i minderåriga, förstöra framtiden för flera av dessa.
  Verkligen HJÄLTAR är ni Sara och Patrik
  Tack ifrån hela mitt hjärta, Tack för den kampen ni gör!

 19. Och denna kommer aldrig att sluta. Vår tagen på förhör av polisen för skrivit med en 13 åring i (hemorten borttagen av Admin) innan flydde här ifrån. Fått anmälningar men tyvärr som lagts ner. Han har gjort en del som han kommit undan med tyvärr. Och han kommer aldrig sluta

 20. ja vad ska man säga??? ja man får ju inte ta livet av dom tyvärr, – för så är inte dom svenska lagarna reglerade på det sättet eller utställda i moderSveas rikes lagbok tyvärr suck. jag uppviglar inte heller att någon gör något dylikt heller. men man blir fruktansvärt upprörd och skit förbannad . att detta existerar och mörker talen i dessa brott är mega stora och inte bara lokala äckel gubbar eller kvinnor heller, – högt uppsatta personer med höga positioner och poster i vårat samhälle håller på också . – och inte bara i vårat land överallt i världen händer detta!!! . hur fan kan man få stopp på att våra och andras barn inte blir utsatta för dessa äckel.. ja jag hade ju tagit lagen i mina egna händer
  om något dylikt hade hänt mej. och skulden jag som förälder hade känt att inte vara förmögen att skydda mitt barn mot något sådant här om det hade hänt mej. hade ju total förstört hela mitt liv!!!!

 21. Där står han och ser lite ynklig och oskyldig ut. Han gör sig dessutom dummare än vad han redan är (om det går)?
  Ändå var hans plan hela tiden att utnyttja en minderårig.
  Tack till Patrik och Sara som än en gång förhindrade en våldtäkt.
  Hoppas avskummet blev av med jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *