Sponsorer

Det finns en och annan som tycker att det är kul med pedofilhumor och som gillar att busringa till stödlinjer och 112.

Martin Soneby är en av dem. Han testade att ringa stödlinjen Livbojarna och lät ganska förvånad när han fick prata med mig.

Telefonsamtalet livesändes i hans podd:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

71 thoughts on “Martin busringer till stödlinjen Livbojarna

 1. Vilken jävla loser som tar upp tid för er och gör narr på det sättet han gör!
  Jävla pinsam människa han är rent ut sagt!
  Sorlig individ som skämtar om övergrepp. Fy fan!!!!!!

   1. Citat ”Det är som ett sexuellt övergrepp bit ihop och kom över det” karma is a bitch. You can RUN but you can not HIDE. Mr ”Pancho”

 2. Han den där Martin och kompani är helt sjuka i huvudet. Blev blockerad på twitter av han ….Ni gör ett grymt jobb

 3. Såna fruktansvärt pinsamma människor! Jag gillar komik men detta är ljusår ifrån kul.

  1. Vad är det för efterblivna människor som lyssnar på sånt här? Vilket trams.

 4. Herregud alltså… Jag är helt mållös… Detta var nog det dummaste jag någonsin hört. Vilka jävla nötter hela bunten. Hur fan kan man ha samvete att ta upp tiden för en stödlinje för barn som utsatts för sexuella övergrepp OCH SKÄMTA om det!?!!! 💔 Det är HELT obegripligt. Både jag och min sambo blev helt mållösa av att lyssna på det här, för att det är så empatilöst och ja vidrigt rent ut sagt. Hur tänker dessa skrattandes personer?? Vad exakt är det som är roligt? Alltså ärligt talat tror jag att det kommer att gå spikrakt nerför i karriären för dessa personer, vem fan vill ha att göra med (eller ens synas ihop med) personer som gapflabbar åt BARN som blivit utsatta för sexuella övergrepp??? 💔Jag är HELT mållös..

  1. Håller helt och hållet med dig till punkt och pricka. Bra skrivet, kunde inte sagt bättre själv…
   Mats Rydberg.

 5. Det här agerandet ifrån dem är så otroligt IQ-befriat att jag inte vet vad jag ska säga. De borde söka hjälp för mentala problem omgående!

 6. Alltså ?! Hur kan man tycka att detta är humor? Är dessa människor på riktigt? Vem var de som satt och hejade på?
  Skämta om sexuella övergrepp?!!
  Fyfan vilka vidriga kryp till människor 😡🤬

 7. Vad man än tycker om det ena å det andra så måste det här vara världshistoriens absolut sämsta busringning. Så talanglöst att inte ens hans egna mamma kan tycka det är bra.
  Vem är den flamsiga kvinnan som hörs emellanåt i programmet?

 8. Har ingen aning om vem han är, men om han (och hans anhang) på något sätt anser dig vara ”komiker”, så var ju detta ett fatalt misslyckande på alla upptänkliga sätt!
  Kan man inte vara rolig på ett ”bra” sätt så kan man tydligen sjunka hur lågt som helst i sin strävan efter att få ett skratt. Dock fastnar skrattet i halsen….
  Ett patetiskt lågvattenmärke.

 9. Martin måste förstå att en komiker måste vara rolig. Det är det enda hantverk som spelar roll. Det går inte kompenseras för genom att vara oförskämd eller vulgär. Kanske bäst att byta karriär.

 10. Tidigare har jag tyckt att Martin har varit en hyfsad komiker. Men nu har han, till min stora besvikelse, visat att han inte alls är någon komiker.
  Om han vill driva med Dumpen – fine. Men att driva med något är inte samma sak som att sprätta skit och sprida lögner. Och personligen har jag svårt att se varför man skulle vilja driva med något så seriöst och viktigt som människor som dagligen räddar barn från sexuella övergrepp. Vad är roligt med det!?
  Att uppta stödlinjen med sitt misslyckade försök att vara rolig, det är inte bara patetiskt. Det är även att stjäla resurser från utsatta barn – och det sitter han och hans gelikar och skrattar åt! Hur fan är man funtad då? Det knyter sig i magen på mig. Det gör ont i hjärtat att se att vuxna människor kan bete sig på det sättet. Ingen av de som deltar i detta ska sedan komma och beklaga sig över att barn mobbar varandra!
  Men det ”hedrar” Martin att han la ut den dikeskörning som hans ”busringning” var, även om det skvallrar om pinsamt dålig självinsikt.
  Kanske är det så att man kan skämta om pedofili, även om jag inte tillhör skaran som någonsin skulle tycka att det var roligt – på samma sätt som jag aldrig kommer att skrattat åt Stefan & Krister. Men man använder inte ”skämt” om pedofili som ett slagträ mot människor som vigt sitt liv åt att försöka rädda utsatta barn. Känn in rummet, för fan!
  Har AMK några sponsorer? Jag är genuin motståndare mot cancel culture, men i det här fallet är det så jävla grovt så att åtminstone jag vill veta om några av de varumärken jag använder stöttar AMK, så att jag kan välja andra alternativ.
  Jag förstår att det måste ha varit en chock för Martin när han fick veta att en i AMKs styrelse (ja, han sitter fortfarande där, kolla https://www.allabolag.se/5590483136/befattningar ) är pedofil. Det jag inte förstår är Martins agerande. Istället för att visa ryggrad, ta avstånd, och sparka ut honom från styrelsen, så började Martin agera gödselspridare över Dumpen. Jag tror inte att det var Martins avsikt att ta pedofilernas sida, men det var vad han gjorde.
  Martin, det gör inte ont (snarare tvärtom) att medge att man har gjort en felbedömning! Man kan backa, göra om och göra rätt. Och därmed bli en större människa.
  Om Martin skulle stå fast vid sitt ”skämtande” så blir jag – på riktigt – orolig för hans nyfödda barn.

 11. Bedrövligt att busringa öht men det var ju inte en sekund som var rolig. Inte ett enda inslag av humor! Är detta en komiker alltså? Aldrig hört talas om människan och hoppas jag aldrig gör det igen.

  1. Ingen risk. Detta är bara avdankade och misslyckade ”komiker”, och detta är ett bevis på detta. Okej att vissa tycker att man får skoja om allting, så må det vara i ”rätt” sammanhang, men detta är inte i egenskap av ”komiker”. Det hör man tydligt. Detta är deras verkliga jag.

 12. Det där samtalet gick nog inte riktigt som Soneby hoppats. Fy fan vad patetiska dessa självförhärligande, bortskämda medelålders låstasrebeller är. Ni är vuxna bebisar som sitter och fnittrar som pinsamma tonåringar åt att barn blir våldtagna, era små fjollor. Ni är inga tuffa rebeller som slåss mot systemet, ni är systemet! Martin Soneby blev utvald av det politiskt korrekta, genomkorrupta etablissemanget att bli deras lilla gullgosse, att bli nån sorts kändis, utan någon som helst talang.

  Klart som fan att han är avundsjuk på kämpar med riktig talang som PS och SN.

 13. Klart att man kan skämta om allt, även pedofili. Problemet är att den här personen saknar finess, kunskap och tajming. Han är helt enkelt inte rolig, utan mest bara sorglig och flamsig. Han är som en sjuttonåring som inte riktigt är i mål med lärandet och utvecklingen.

  1. Jag är av den åsikten att man kan och ska skämta om allt, med finess och tajming som du nämner. Det är sunt att göra om man har kompetens som komiker, MEN INTE PÅ EN STÖDLINJE FÖR VÅLDTÄKTSOFFER!

 14. De här människorna är på en otroligt låg nivå. Tramsar och skrattande likställer de sexuella övergrepp med bagateller:
  ” … det är som med sexuella övergrepp, bara gå vidare …”
  Det är en spottloska rakt i ansiktet på de som varit med om fruktansvärda händelser och som kämpar för att överleva dagen.

 15. Borde inte en ståuppkomiker vara proffs på just detta, att spontansnacka på ett skojigt sätt med till exempel häcklare?

 16. Alltså enda anledningen till att han gör detta är för att han är en komiker utan fans.. försöker nu få följare/fans genom att vara pinsam utan komik. Mainstreammedia vågar såklart inte rapportera om detta. Pedofilernas nya idol?

 17. Det som gjorde det *lite* roligt var att det var så jävla awkward och blev fel. Men verkar som dom insåg det i alla fall. Pinsamt nederlag. Riktigt bra hanterat av Sara.

 18. Lågvattenmärket verkar ha parkerat sig på bottenskrapet. Dessa kallar sig komiker…
  Har dom över huvudtaget reflekterat över att dom faktiskt har lyssnare?
  Visst ska man kunna skämta om det mesta, men då krävs det en hel del av skämtaren.
  Här saknas allt från empati till insikt om sin egen dumhet som man utan bromsspår skickar ut i etern. Det är ju gentilt att bjuda så mycket på sig själv att inga vidare beskrivningar krävs när man blir tillfrågad vem man är. Pedofiloffer ska bita ihop och gå vidare mm mm.
  Nu vill jag inte påstå att pedofiloffer är dom det är mest synd om i världen. Men dessa komiker verkar inte ha några filter vad det än gäller.

 19. Den här så kallade busringningen avslöjar rätt mycket av Martin som person: han har onekligen någon form av empatibrist och har synnerligen svårt att förstå att andra kränks eller blir emotionellt skadade av hans agerande (han bryr sig föga om det, han har inte det i sig), i hans inre värld ska allt som han tycker är roligt även per automatiskt va roligt för andra som drabbas av hans ”humor” (typisk mobbare), han styrs av att få uppmärksamhet till varje pris (”me me me, narcissist…), han tar inget som helst ansvar för sitt agerande och beter sig som ett omoget barn (hans behov går alltid först). Har han därtill en pedofil läggning själv (med tanke på att lika barn leka bäst och han tar inte ställning mot pedofiler, snarare tvärtom) så är det en farlig kombo. Frågan är varför folk fortfarande ens vill synas ihop med honom på hans uppmärksamhetskåta podd?? Obegripligt.

 20. Vilken jävla pajas. Borde sminka upp sitt fula tryne och snubbla runt i en cirkusmanege…

 21. I vanliga fall, tycker jag att humorn är ett bra sätt för att lyfta/avdramatisera jobbiga saker. Men detta är ju bara pinsamt o osmakligt. Inte ett uns av värme, respekt eller förståelse…..utan bara kräkframkallande från några ”jag-är-inte-komiker-utan-bara-mediakåt”.

 22. Humor?? Komiker??

  Så jädra pinsamma.

  Å vem fasen prankar stödlinjer och Nödlinjer, de måste ju kunna anmälla på ngt sätt.

 23. Djävla muppar.
  Hur kan man skämta, hoppas att de själva blir drabbade på något sätt och är i behov i framtiden av stöd och hjälp

 24. Satan va fel det blev IGEN.
  De som sitter med och skrattar är lika skyldiga, hade det varit lite ryggrad i dem hade de lämnat studion. Sprid detta så mycket som möjligt i alla sociala medier så man slipper se och höra dem mer. IDIOTER

 25. Usch, vilken pinsam ”busringning” 🫣. Förstår inte vad som skulle vara roligt med den. Det måste eka mellan öronen om man tycker det var roligt. De ringde för att bevisa att ingen skulle svara, men misslyckades och gjorde bort sig istället? Och varför är de så besatta av dumpen? Det kan man fråga sig.

 26. Vilka fega kräk. Smuts hela högen. Så här gör man inte, man använder inte en hjälplinje så här. Pinsamt med folk i medelåldern som tror dom är roliga. Det här var ju bara droppen för ms och gänget. Inte ens deras fans kan tycka detta var kul. Vilken fegis som hade chansen att fejsa Sara och ta ett snack. Fegade ur. Hur rädd får man va?

 27. Jag säger bara fy f- n för detta. Mina barn på dagis är mer vuxna än denna idiot! Vad tror han att han ska tjäna på detta? Jag blir så förbannad och ledsen,hur kan man tro att detta är roligt😡😡😡patetiskt är det. Åååhhhhh,jag kokar😡😡😡😡

 28. Soneby, vi har gemensamma vänner du och jag. Du kan gott gå runt och tro att bara för att folk i din närhet inte säger det rakt ut till dig så pratas det nu bakom din rygg. VI tycker du totalt har tappat det.

  Pudla nu.

  /Vasastan

 29. Jag tycker inte man skall lyncha komiker. Man skall kunna skämta om allt detta är inget stasiland. MEN… Han är absolut inte rolig och beter sig som 5 åring. Så tragiskt människa.

 30. Inte roligt, att tjejen som intervjuar skrattar är sjukt. Hade hon skrattat om man busringde någon annan organisation som hjälper människor??

  Och Martin är sjukt omogen

 31. Dessa äckel med MS i frontlinjen ska nog se sig över axlarna i framtiden för att slippa obehag.

 32. Jag har mycket humor men detta va ju inte roligt alls!! Pinsamt vilka idiotier det finns…

 33. Vad heter asen som sitter bredvid och applåderar? De är minst lika skyldiga till detta bottennapp.

 34. Kan ni informera om vilka samarbeten denna komiker har så man kan bojkotta dessa företag?

 35. Seriöst, vafan är det här för stolpskott??
  Likställer övergrepp med misslyckade skämt..
  ”Det är som med sexuella övergrepp, bara att bita ihop och gå vidare..”
  Hur fan kan dom få fortsätta?
  Lika illa som pedofilerna!

 36. Martin Soneby…. Men vilken pajas…
  Hur skulle detta bli roligt? Totalt humorbefriad , kallar sig för komiker 😂😂 så poänglöst och pinsamt. Hur jävla lågt kan en person sjunka? Sluta att häckla på dumpen, dom gör ett jättebra jobb. Att några äntligen på allvar kämpar för att få alla dessa pedofiler på kartan, och att en förändring i samhället kan leda till något bättre för barn. Tänk till så förstår du nog vad patetiskt dina drag är. Lycka till.

 37. Åh gud. Nej!
  Pinsamma, lilla, lilla
  människa 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
  Skäms ihjäl, å hans vägnar.
  Hjärndöd!🤢

 38. Fantastisk humor. Så jävla dåligt, fy fan. Martin Soneby är ju totalt befriad…trist.

 39. ⚠️ Håll alla barn & ungdomar borta från honom & resten av dom i studion inkl alla som ’spelar på samma planhalva’ som dem. ⚠️

 40. Som ni sa i eran podd en gång: ”man måste kunna skämta om det för annars blir det för tungt” eller något i den stilen, sötnosar

  1. Att kunna skämta innebär inte att påstå att ’det är skönt’. Det är inte roligt.

  2. Ja och det kom från sötnosarna som jobbar med detta varje dag. Det är skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *