Från att villigt erbjuda sig att hoppa in som barnens ”sex-instruktör” till ett maraton i undanflykter som stod härliga till kan vi nu presentera vinnaren av Dumpens mästerskap i bortförklaringar.

 

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

41 thoughts on “Förstapris i bortförklaringar (Napp #107)

 1. Han låstades få ett samtal men var ju helt mörkt på telefonen haha, han lät lite påverkad med .. inte så trevlig snubbe , har märkt en trend med att det är oftast dom som inte har ngn lycka på vanliga dejtingsidor med vuxna som verkar söka sig till barn, är det de enda dom tror dom kan manipulera sigb till? Vet att det är en sjukdom men det är ändå mer än så

 2. Vilken gris, som inte kan hålla sig borta från att ragga på barn! 🤯 Vad är det för fel på dessa jävla män !?! Ge fan i våra barn!! ❌

 3. Skitbra snack både Patrik och Sara! 😀👍👍 Denna killen är helt klart van vid att snacka sig ur svåra situationer, han kör stilen ”lägga sig flackt” och ”ska-aldrig-mer-snacket” vilket är rätt farligt för det är en ögontjänare-stil som säkert har funkat 99 ggr av 100 för honom i andra sammanhang. Men i detta fallet när han aktivt söker upp ett barn i sexuellt syfte så tror i vart fall jag inte ett skit på hans ord. Han är både en man som är kapabel att va otrogen mot sin livskamrat och som inte har några som helst problem med att grooma/sexuellt utnyttja ett barn. Han hör hemma på kåken!💥

  1. Jag lovar dig per, denna man har hållit på med detta i över 6 år, han leker offer.

  1. Samma här. Gick i nån paralellklass. Tragiskt att det finns så många av den typen :/…

  2. Samma… polare och polare vi gick i samma klass som liten.
   Hade det varit för 3-4 år sedan så skulle jag personligen lagt upp en annan typ av video på honom.
   Idag ser jag saker på annat sätt.
   Jävligt tragiskt!

   1. Jag var utsatt av honom för flera år sedan som barn. Han har hållit på länge med detta tyvärr.

 4. Att dom här ryggradslösa kräken alltid ska försöka köra rovslickartaktiker med att säga ”Aaah det är så bra det ni gör, TACK för att ni tog mig, jag lärde mig en läxa” bla bla bla….KONFRONTERA deras jävla lismande, och ställ frågan:

  Varför i helvete är du ”glad” för att du blev tagen för? Stå inte här och fjäska ditt lismande lilla kisspeddo!
  Dom ska inte tro att dom ska komma undan lindrigare med lite billigt fjäske-trams!

 5. Varför låtsas många vara tacksamma för uppmärksamheten, och fjäskar för Patrik och Sara? Det handlar väl om att dom instinktivt tänker: ”Om jag beter mig trevligt nu, säger att jag uppskattar deras arbete och låtsas ångra vad jag gjort eller ljuger om att jag kom hit för att övertala tjejen att sluta chatta med såna som mig – så kanske dom inte publicerar min film.”

  Självklart känner dom ingen ånger får vad dom gjort, utan bara ångest för att ha blivit påkomna och konsekvenserna för dom själva..

  1. Den där ursäkten om att dom bara skulle varna flickan lär vara en av dom dummaste någon skulle kunna komma på. Om det var faller skulle dom redan varnat online och slutat chatta, dessutom snackade dom mycket om sex innan var det del av läxan då eller?

   Han var ju klart påverkad men även folk som inte är påverkade drar samma ursäkter

   En till sak som förvånar mig är hur många som faktiskt svarar på tilltalet från dumpen, eftersom ingen ursäkt kommer göra det bättre borde dom bara vara tysta nu blir det ju roligt content för dumpen men i såna här fall är det smartast att inte säga för mycket eftersom inget man säger kommer vändas till något till ens fördel ändå

  2. Hahhha så tror jag med att det är ! De tror att de kan fjäska så dom inte kommer lägga upp videon. Men så pinsamt att vara både full/ drogad och otrogen/ våldtäkt på samma gång!! Spyr på sånna människor 🤮🤮🤮🤮

 6. Ni gör ett jättebra jobb, och jag förstår att det är svårt att tänka och snacka strukturerat när adrenalinet pumpar, men jag tycker att ni borde försöka vara ännu tydligare när ni förklarar att detta kommer läggas upp på en webbplats som heter Dumpen och berättar hur många besökare sajten har.

  Ni borde kanske ge gäddorna ett enkelt visitkort med information om Dumpen plus Preventell, så har gäddorna nåt att läsa efter ni skiljts åt och den första chocken lagt sig.

  När ni säger att filmen kommer publiceras offentligt, blir det ofta en stark reaktion hos gäddan, så tryck på det.

  Fråga gärna dessutom hur gäddan känner inför att partner, familj, vänner och arbetsgivare kommer kunna se det här mötet och läsa deras chattloggar.

  Ofta verkar det nämligen inte gå fram för gäddorna vad som är syftet med konfrontationen, och vad det kommer bli för konsekvenser för dom.

 7. Det första han säger är ”Jag har fru och grejer i Iran”. Vad det med saken att göra? Det går dessutom lätt att kolla upp att det är en lögn. Han är registrerad som ogift. Däremot stämmer det som han skriver i chatloggen att han har två inneboende i sin bostad.

 8. Han skriver i chatten ”Gumman, jag är 30. Jag kör utan skydd, men jag vet när jag ska dra ut.” Även australiensaren skrev i sin chatt att han aldrig använder kondom. Skrämmande.

 9. Som sagt. Äntligen någon som gör någonting på riktigt och inte bara snackar. Sånt här borde polisen i Sverige gjort för länge sen. Detta gör skillnad på riktigt.

  1. Polisen få inte ägna sig åt brottsprovokation. Vore högst konstigt om de fick göra det.

 10. Vilket smuts. Fy faen. Stackars hustru. Hoppas hon blir informerad om vilket avskum hon är gift med. Tack för ert viktiga arbete.

 11. Hahaha nog aldrig skrattat så mycket som när han tog av solglasögonen. ”Rökt” ”lite”.
  Men nog om skratt…
  Obehagligt det hade varit ifall ett barn möter upp detta pårökta skogstroll i sånt skumt jävla ställe också.

 12. ”Ni fick mig att verkligen tänka till” wow !! ytterligare en med huvet i sin röv! då han bevisligen inte kan tänka själv . Fast det han egentligen säger är ” jag har gjort bort mig-förlåt, det kommer att hända igen ”

 13. Ush vilket äckel, han har nog doppat sin slemmige i det mesta 🤮 Fy fan att va gift med honom 🤮

 14. Hej, sjuk sak men haft denna snubbe på snapchat för länge länge sen… Tyvärr printade jag inte saker han skrev till mig osv då jag blockade honom direkt efter jag både idiotförklarade och kallade han de ena och de andra. Jag var helt i chock efter att han bara lagt till mig och de var de första han snakca om…

  Då var jag bara 13-14…. Känner nu att jag gjorde jävligt rätt men tråkigt nog inte uppmärksammade med prints och anmälan. Synd att detta hände nyligen 2022… De var 2015 detta hände mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X