Barnet som var på besök i Nybro hade ”fint” mottagande att vänta vid ICA. Mannen som inte precis var buskablyg i vilka avsikter han hade med barnet satt snällt på en bänk och väntade när vi dök upp.

Han satt på rätt plats, vid rätt tid, klädd I samma tröja som han haft på bild, likväl hävdade han att han befann sig på platsen för att handla.

Efter våra vägar skildes åt så gick han in i butiken och när han kom ut med en liten påse i hand, så spanade vi lite för att ta reda på vilken bil som var hans. Han gick dock en lång runda och placerade sig på en parkbänk på torget. Efter en stund återvände han till ICAs parkering, med oss smygande som indianer efter. Mannen gled in i skåpet på en gammal husbil och stängde dörren efter sig.

Hoppas de fem milen hem till Mönsterås kändes riktigt långa.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

55 thoughts on “Husbilsgädda med plats för barn Napp #101 Nybro

 1. Att gubben inte ens tänker på att ”tjejen” inte frågar vad han heter? Det brukar ju vara det första man vill veta…

  1. Hahaha precis, han verkar verkligen inte ha alla hästar hemma i stallet 🙈🙈😂😂🤮

 2. Den där fan finns ju på bodycontact å överallt. Inte förvånad att han dök upp här äcklet.

  1. Det gör ju bevisligen du med om du sett honom där hahaha 🙂 Och vad är det för fel på att vara med där förresten?

  1. TYPER SOM HONOM MÅSTE VARA INLÅSTA RESTEN AV SITT LIV OCH SMAKA PÅ SIN EGEN MEDECIN!!!

 3. Vad heter han? Känner så väl igen honom. Bor också i Mönsterås nämligen 😱

 4. Härligt att ytterligare ett äckel hittas. Men måtte fan få tag i dig, sitter och blåljuger, det måtte snurra bra i din tomma skalle vid konfrontationen.

 5. Vilket jävla pervo. Hans fru har säkert inte haft nån aning om hans hemliga liv där han jagar barn på både kik och bodycontact. Känns som en väldigt porrfixerad sexuellt störd individ som drivs av egoistiska lustar och perversioner. Måtte han inte ha barn 💔

  1. Exakt. Porrskadad och tragisk. Tungt för anhöriga, kompisar och kollegor att få reda på detta. Om personen har barn hoppas jag att de inte drabbas negativt av exponeringen.

 6. Han måste ju vara närmare 60.. vet inte varför han tror det skulle göra honom mer attraktiv att säga 40.. 40 är en gubbe det med sedan ser man ju att han är en gubbe ändå 😂 vilket äckel , ingen går på dina lögner /ursäkter

 7. Pedofiler har alltid varit min värsta mardröm.

  När jag var gravid hade jag mardrömmar om pedofiler, för de är osynliga monster som är ute efter det dyrbaraste man har i livet.

  De finns ju (uppenbarligen) överallt i samhället, likt en fruktansvärd farsot.
  Jag kan inte förstå varför dessa avarter agerar på sina drifter, när de vet att de förstör barns liv!

  Har man så sjuka drifter, så borde man ju flytta till någon avlägsen plats där det inte finns några barn på tusentals mil och sen helt enkelt leva ett liv i avskildhet.

  Vill man inte leva själv och vet man med sig att man inte har självdisciplin nog att leva i celibat, ja då är det för mig i ärlighetens namn inte alls märkligt om man väljer att avsluta sitt liv.

  Då har man ju i alla fall gjort något klokt och genomtänkt under sitt liv, man har bidragit till världen och framtiden.

  Dör man för barnens skull, innan man hunnit skada någon, då har man ändå gjort något hedervärt.

  Vad gäller de vider som agerar på sina sjuka drifter.. ..de kommer aldrig bli förlåtna. Deras själar är för evigt märkta och kommer brinna i tidernas evighet.

  Patrik och Saras arbete ger mig hopp.
  Det känns som att inget gjordes förrän de startade Dumpen.

  Tyvärr finns det troligen pedofiler på höga poster inom rättsväsendet, det finns annars ingen rimlig förklaring till varför man inte lägger oändligt mycket mer resurser på att fånga in och oskadliggöra dessa rovdjur.

  Så tack för ert arbete, ni är hjältar.

 8. Hoppas att inte har någon familj eller att han har träffat någon minderårig.
  Så pinsamt beteende dessa gubbar har, noll självinsikt

 9. Uuuiiieee så äcklig han är , det sättet han skriver till ett barn . ” jag älskar dej puss ” tyy så äcklig person han är . Varför inte bara erkänna istället vad man gör där. Hahaha så sjukt att de helt plötsligt sitter på platsen just vid samma tidpunkt men ändå nekar till det. Uuuiieeee plus att han tror på riktigt att han ser ut som 41 nänänä verkligen inte . Så pinsamt🙈🙈🙈😂😂😂🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 10. Ursh vad äcklig han är !!! Skriva att man älskar en 14 åring typ 40 års skillnad . Så sjukt, varför inte erkänna bara! Tror dom på att det ska gå hem , deras lögner att de just råkar vara på samma plats och tidpunkt. Blir såååå irriterad på dessa äckel människor!!!!! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 11. Vilket ”mysterium” att upp på rätt plats, rätt tid. Finns bilder på mannen, men ändå är det inte han? 🔍🙄🤯

 12. Lite synd att ni öppnar samtalet med att låta honom få en chans att förneka att det är han som är rätt person. Det gör att hela samtalet handlar om huruvida det är han eller inte. Visst förstår jag och alla andra att det är han men hela samtalet är fast i det. Eftersom ni lät honom få möjlighet att förneka det så blir det enkelt för honom att fortsätta på det spåret.
  Sluta fråga om han vill se bilder, chatloggar etc. Sluta fråga hur kan vi ha din bild, hur vet vi att du är här. Säg istället: Här har vi chatloggen DÄR DU har skrivit… Här har vi en bild SOM DU har skickat.
  Öva gärna detta med någon (varandra) och ni skulle ta det hela till en så mycket högre nivå.

  1. Grymma idéer, ser fram emot att se dina videos när du briljerar på detta vis. 🙂

  2. Det är beundransvärt att de inte tappar tålamodet på dessa idioter. Jag tror inte att de kan ha ett ” manus ” att gå efter. Därför denna videon blev som du skriver, men jag tycker patrik och sara gör det oerhört bra i dessa stunder. En annan hade tappat det totalt och skrikit och gapat 🙈🙈😂😂😂😒😟

 13. 😡 En till som inte är skyldig 😂😂
  Samma tafatta NEJ.
  Går bättre att uttrycka sig med snuskig text, då sitter det minsann inte fast.
  Och dessa bilder på sina äckliga ormar 🤮
  Fy fan 🤬
  Bra jobbat igen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
  Det finns troligen ingen botten, dom finns i stim överallt 😱

 14. Klart han har, det är inte troligt att man åker fast första gången, tyvärr. Men man hade hoppats att det inte har skett innan!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Det är så ironiskt att dessa män på riktigt tror att barn verkligen vill och blir sugna av att se deras skogsniglar 🤮
  Det är en extremt sjuk värld vi lever i och det är bra att dessa vider exponeras för oss övriga i samhället så vi vet vilka gubbar vi ska skydda barnen ifrån.

 16. Jag ska ärligt talat säga att jag varit naiv. Tänkt att de kanske inte är regelrätta pedofiler när de söker flickor som är strax under byxmyndighet. Tänkt att de mest är äckel och porrskadade etc. Men nu fattar jag bättre, han frågar vad flickan VÄGER och hur LÅNG hon är. Nu fattar jag att de är äckel, porrskadade OCH pedofiler. Usch.

  1. Men egentligen är inte ens 15 okej, om jag minns rätt är det i usa inte okej med 15 heller. Jag förstår inte hur svårt det ska vara att vänta tills någon åtminstone fyllt 18 vilket är väldigt ungt det med

 17. Att han tror att man ska gå på att han är 41 år , kyss mej i räven att han är !!! Snarare 20 år till 🙈🙈🙈😂😂😂😂😂

 18. Han blåljuger naturligtvis, hade han varit oskyldig hade det ju inte funnits någon som helst anledning att ljuga om fru och barn

 19. Stackars stackars fru som har levt med ett sånt här äckel 💔 Vilken chock, hoppas hon sparkade ut det snuskiga kräket illa kvickt, han är definitivt inte värd att ha nån fru eller familj.

 20. Han flinade inte Patrik. Kolla på videon igen så ser du att det hör till hans base line.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X