Sponsorer

 

OBS! Mannen i videon är INTE  bosatt i Torslanda. 

Barnen som han kontaktat bor dock där. 

 

ARBETSGIVARE ÄR INFORMERAD OCH VIDTOG ÅTGÄRDER MED OMEDELBAR VERKAN !! KONTAKTA INTE ARBETSGIVARE! 

Dessa underbara ungar!
Ett par barn uttryckte oro över en äldre man som kontaktat flera barn i området i sexuellt syfte till sina föräldrar. Mannen har alltså rullat runt med ett par limpor cigg i bilen, som han gladeligen erbjudit barnen för att träffa honom.

 

Efter ett dygn av intensiv kontakt med en av föräldrarna så lyckades vi etablera kontakt med en man med liknande användarnamn, som även han visade ett sexuellt intresse för vårt barn, men när han skickade ansiktsbild så visade detta sig vara fel gädda.

 

OBS! Mannen i videon är INTE  bosatt i Torslanda. 

 

Vi började om på ny kula och när han skickade bild så insåg vi att vi hittat rätt man. Även denne svalde betet med hull och hår. Han tyckte förvisso att 12 var i lägsta taget, men med tanke på att hon redan var ”inkörd” som han uttryckte det så gick det alldeles utmärkt.

 

OBS! Mannen i videon är INTE  bosatt i Torslanda. 

Stort tack till barnen som agerade helt rätt, och tänk på att det ALDRIG blir ett barns fel vad vuxna gör.

 

 

 

OBS! Mannen i videon är INTE  bosatt i Torslanda. 

 

VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

 

35 thoughts on “Cigarett-Berra levererar Napp #98

 1. Läskigt att han låtit barn åka med i hans lastbil o detta är bara barnen vi vet om, han har ju levt i 68 år och har not gjort detta många gånger undra hur många barn som fallit offer för det. Som vanligt är dom helt oberörda över konsekvenser av att göra såhär mot minderåriga.. inte ens någon som var myndig 18+ hade velat ha honom så vet inte vad han tror eller tänker i sitt lilla huvud..

 2. Varför publiseras inte kuk bilderna?, varför väljer ni att censurera när er site är från 18års gräns?
  Grov porrfilm kan man hyra i videoaffären när man är 15år eller se på satelit när man är 8år. Nu får ni ge er. Ni cenurerar bara mer och mer. Jävla sätt. De som inte vill se kan blunda.

  1. Det är sunt att inte visa könsorgan. Jag hoppas Dumpen fortsätter med att skippa kukbilderna.

   1. Denna sida ska visa vad barn får utstå. Där maskas inga kukbilder. Barn får vara tacksamma om de slipper få den i halsen. Är man fin i kanten och moralist, ja då kan man fortsätta med strutsstrategin.

    1. Du har helt rätt. Här visas det som barn tvingas få dagligen i sina telefoner för att någon bestämt sig för att skicka det.
     Markus svarade kanske mest på en kommentar från Åsa H som efterfrågade k*kbilderna. Vi är nöjda med att slippa se/publicera bilder på byxinnehåll. Som Jennie skrev tidigare i kommentarsfältet är bilden skickad till ett riktigt barn.

     1. Aha, okay! Sorry. Att be om kukbilder är vridet.

     2. Helt riktigt. Jag uppfattade kommentaren jag besvarade som en önskan av att få se pervots kuk och en sån önskan uppfattade jag som udda och osmaklig. Lite typ ”men var är ballen då? den vill man ju se!”
      Mitt svar kanske hamnade lite snett i kommentarsflödet.

  2. Beror antagligen på att de var skickade till ett riktigt barn och inte till fiskaren?

  3. Skämtar du?
   Grov por*film är det väl ändå inte Dumpen.se som ligger bakom?
   Det är inte heller Dumpen.se som ansvarar för vad som är lagligt på internet, så du borde nog klaga hos någon annan. Behöver du foto för att fatta? Tror dem flesta av oss Helst avstår från andra foton än ansiktet.

   All heder till Patrik och Sara –
   Tack igen för att ni gör detta!
   Det gör faktiskt världen en aning mer uthärdig, att se att det finns motkrafter.
   Att helvetet inte bara får pågå i tystnad🙏🏼❤️❤️❤️❤️

  4. Men han har ju sänt och kontaktat ”riktiga” barn som bett dumpen om hjälp, allt blir bevis material, som inte kan läggas ut offentligt innan DOM fallit.

 3. Obehagligt med gamla gubbar som ägnar sina dagar åt att ständigt söka kontakt med barn 😡 Helt gränslös. Undrar hur länge han har hållit på så här? Och hur han beter han sig när barnen hoppar in i lastbilen i hopp om cigaretter och annat han lockar/groomar dem med? Känns ytterst riskabelt, undrar om han har kladdat på någon eller begått sexuella övergrepp? Risken känns ju överhängande. Hoppas ryktet sprider sig att han har åkt fast av Dumpen så barn som blivit utsatta för honom känner igen honom och vågar träda fram och berätta till föräldrar eller Dumpen.

 4. Berra personifierar arketypen av den ”fula gubben” man själv blev varnad för som barn. Gubbjäveln har ingen skam i kroppen. I avsaknad av stupstockar, i denna dekadenta tid, är Dumpen det näst bästa alternativet. Förhoppningsvis kan nu föräldrarna i rovdjurets hemtrakter varna sina barn och hålla ögonen öppna. Den gamla förmaningen ”ta aldrig emot godis från främmande män” gäller fortfarande, fast numera är tydligen cigaretter mer eftertraktade av 12-åringar än godis.

 5. Bra Sara! Han satt som ett frimärke i väggen. Min magkänsla säger mig dock att han är erfaren av detta. Han verkar inte det minsta berörd. Jag tror detta är en riktigt ful fisk.

 6. Tycker att det ni gör är riktigt grymt och behövligt. Jag känner vissa av kvinnans frågor är knivskarpa, som tex vad tror du detta får för konsekvenser för barnen? Riktigt jävla bra fråga, som även svaras på av (henne) som visar att den här gubben inte alls brytt sig om att tänka de stegen längre. Ibland kan frågorna eller påståendena vara känslostyrda vilket är otroligt rimligt i denna typ av situation men som kanske också saknar ”vikt” till att kunna analysera honom mer eller leda honom till att prata (erkänna) hans handlingar. Tex du vet väl att detta kommer anmälas till polisen eller kommer spridas på sociala medier. Det är redan en självklarhet för er men skapar nog bara rädsla och att gubben stänger sig istället för att kanske svara på era annars knivskarpa frågor. Hur som helst var det bara mina two cents som ni kanske vill ha med er mer av i framtiden men oavsett så gör ni ett grymt jobb! Mvh

 7. Alltså…vad är det med äckelgubbar och varselkläder?!
  Tycker de att det är snyggt?
  Inte för att det spelar någon roll alls, men de har inte ens vett att ta en dusch och åtminstone försöka klä upp sig. Bleka, feta, smutsiga. Har absolut ingen betydelse, INGEN vuxen ska ge sig på barn, men man undrar ju hur dessa någonsin kommit nära en kvinna ens.

  1. Korkad kommentar. Hade det varit okey om det var en välvårdad och snygg karl eller? Tänk lite.

   1. Fast Andreasson skriver ju faktiskt att det inte spelar någon roll, så hen har nog redan tänkt på det.

   2. Precis…Som jag skrev här ovan om du Stef hade läst ordentligt, så skrev jag ju att det INTE har någon som helst betydelse. INGEN får förgripa sig på barn. Jag gjorde bara ett konstaterande att många av de gäddor de tagit verkar vara rätt nedgångna typer som troligen sällan duschar och som dessutom tycker varselkläder är snyggt.

  1. Tror inte hans kondition tillåter någon löpning. För mycket snabbmat och cigg. En väldigt ful fisk!

 8. Tack för ert viktiga arbete. Beklagligt att det finns idioter som drar egna slutsater och hänger ut fel person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *