Mannen tänkte ta med sig en fjortonåring i bilen och köra iväg för en hotellvåldtäkt. Han såg så nöjd ut när han såg en flicka som stod och väntade på mötesplatsen.

Han gick fram och sa hennes namn och frågade om det var hon. Flickan som var vår lilla (inte minderåriga) decoy svarade ja och följde med honom ut från affären där jag väntade med telefonen i högsta hugg.

När han insåg att det var lika lönlöst att försöka diskutera om saken som det är att prata med en parkeringsautomat så skuttade han iväg i full spänst i vårsolens sken.

 

VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

37 thoughts on “Hotellgädda blir besviken Napp #97

 1. En riktig feg äcklig pedofil! Mera gratis rep och lyktstolpar till dessa vidriga varelser! LÅT BARNEN VARA!

  Heja Sara och Patrik! 👍🏻

 2. Bra tävlat i 400 meter gädda, hans snabbhet har dock mycket att önska. Istället för att kvala till OS så bör han omedelbart infinna sig på närmsta anstalt.

 3. Bättre fly än illa fäkta eller hur?
  Det skulle vara suveränt om Dumpen kunde göra ett videoklipp med alla gäddor som väljer att lägga benen på ryggen i stället för att svara på helt rimliga frågor. Ett videocollage med flyende fegisar. Tack för att ni håller gatorna rena från slödder.

 4. Hahaha JA det hade varit riktigt kul med en dumpen-video med alla som springer, ihopklippta med lite kul musik till 🤣🤣🤣👍 Så jäkla fegt att de springer, ta det som en man liksom, alla kommer ju ändå se chattlogg, foton och videon. Malmö är litet, ett dumpen-tillslag sprider sig snabbare än vinden…

  1. Är det et skämt för dig, blir riktigt förbannat när man läser din kommentar, kul med alla som springer, med lite musik till. Väx upp.

 5. Vad i h-te vad mycket ”kackerlackor” det finns? Vad är der för fel på dessa s.k. ”män”? Har dom för små k*kar o för klent intellekt för en vuxen kvinna eller vad är felet? Blir bara mer o mer galet förbannad. Att ha tonårsdöttrar mitt i detta hav av vidriga rovdjur är minst sagt en utmaning. Blir så satans förbannad!!! 🤬🤬🤬

 6. Skithög🤮
  Konstigt att kräken alltid låtsas att dom missat ålder på barnen dom ska våldta ?
  Dom är ju vaken och på hugget i allt annat i texterna de skriver. Jävla skitsnack helt enkelt. Vart fan springer dom till ?😂😂 det är ju kört 👍 😡
  Bra fångst igen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 7. Som läsare är det svårt att hålla ordning på alla nu när det är så många, bra med regelbundna vad hände sen-artiklar.

 8. Dumpen har fått in frågor på om denna gädda är identifierad. Svaret är ja.

 9. Ytterliggare en till medlem till löparklubben, snart får Ni starts ett maratonlopp för dom 😂😂😂

  1. Om man skriver att någon är en P så verkar det redigeras eller tas bort? Vet ngn varför ?

   1. Dumpen hänger ut gäddor. Gäddor attackerar sina egna och är en otäck sort. Du kan tycka vad du vill att du anser en gädda vara, men du tillåts inte skriva ut p**ofil.

  1. Ja uppenbarligen mer ovanligt med tanke på övervägande majoritet svenska gäddor på dumpen. Vad anser du om det?
   För att vara någorlunda mer seriös än dig. Gädda som gädda, skit ska skit ha.
   Väx upp och höj nivån

 10. Är bara så himla tacksam att ni avslöjar dessa barn-jagare, att de inte ska gå fria från att söka kontakt med barn i sexuellt syfte! 🙏 Hoppas denna man fick sig en rejäl dos skam, ge fan i att försöka stoppa snoppen i barn! 😡

 11. Han är gift och hans barn är ungdomar, så skämit tänck hans fru o barn ser videon

 12. Stackars mor och barn till denna idiot som inte vet att denna skandal för alltid kommer att vanära hela hans familj….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X