Mannen som ville ta med sitt barn när vi i förra veckan mötte honom på Märsta station sitter nu häktad misstänkt för grov våldtäkt mot barn och grovt barnpornografibrott.

Vill med detta skicka en gigantisk eloge till poliserna och socialförvaltningen som grep in och såg till att barnet är tryggt. Vill även hylla våra fiskare som verkligen kämpar för att orka med detta mörka och otäcka.

Mannen som tidigare är ostraffad har varit väldigt aktiv även mot våra konton som tonåringar, men nu ser vi förhoppningsvis inte till honom på ett bra tag. Vi hoppas även att flickan som hörde av sig och som berättat om sin kontakt med honom tar mod till sig att anmäla.

På förekommen anledning har vi kontakt med Facebook för att de ska ta bort hans konto.

Nu börjar det dra ihop sig till nästa runda, alltså bör ni som är sugna på barn hålla gylfen stängd och tankarna på annat.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

18 thoughts on “Mannen som ville ta med sitt barn – häktad

 1. Mina tankar går till dottern och hennes mamma

  Jag hoppas dom kan ta sig igenom denna fruktansvärda tid och få leva ett bra liv efter det som dom tvingats gå igenom

 2. Bra!! Tänk hur många läskiga peddofil monster som gör detta i hemlighet och aldrig får ta konsekvenser för sina handlingar 🙁

 3. Tack och lov att han är inlåst och barnet utom hans räckhåll.
  Bra att ni jobbar för att få hans facebooksida nedstängd. Det är sjukt äckligt att se hur han poserar med barnet som om han vore en kärleksfull pappa.
  Stackars lilla flicka 😢
  Ni har gjort ett fantastiskt bra jobb alla ni som jobbat med det här, vet att ni räddat åtminstone ett barn men förmodligen flera.
  Se nu till att ni själva får stöd att bearbeta, det här måste ha varit mycket påfrestande.
  Tack än en gång för att ni finns ❤️

 4. Bra jobbat Dumpen och rättsväsendet! 👏
  En fråga, vad hände med den andra mannen som påstod att han våldförde sig på sin lilla dotter? Där chattloggarna blev borttagna? Har tänkt mycket på det stackars barnet.

 5. Vilken bra sida och vilket bra arbete ni gör!
  Hade trots att jag själv har en grabb på snart 6 år, knappt tänkt en tanke på att det finns såna här farliga och sjuka människor och framförallt inte att de verkar vara så många av dem därute. Har på ett dygn tittat igenom hela sajten helt hänförd av vilket arbete ni lägger ner och måste säga vad skönt att se att det bär frukt också!

  Tack för ni rensar upp och gör Sverige en säkrare plats för våra barn!

 6. Sjukt bra jobbat!
  Älskar älskar er och allt sjukt ni förhindrar för så många oskyldiga barn. Nu gör ett så otroligt viktigt och enormt bäst jobb.

 7. Jag kräks när jag ser alla bilder på han och hans dotter tillsammans, helt obegripligt att han kan göra så mot sitt eget lilla barn. Men det är viktigt att vi andra i samhället konfronteras med dessa hemskheter, dessa farliga män behöver jagas ner och avslöjas, tack Dumpen för att ni orkar göra just detta! 🙏💗

 8. Tack för att ni förändrar och räddar liv 💕 så många barn som får helt andra förutsättningar i livet tack var det ert arbete. 1000 tack för att ni finns!

 9. Sådan tur ni finns 🙏
  läser om och om och fattar inte hur jävla sjuka dessa människor är 🥺

 10. Har jag fattat det rätt? Blev han häktad efter att Dumpen konfronterade honom? För på konfrontations videon säger ni att han tidigare har varit misstänkt för våldtäkt mot barn, men det friades han för. Är han häktad nu igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X