1 december, 2022

Inatt ringde min telefon. Först ett samtal med en förtvivlad människa som haft med mannen från gårdagens publicering att göra på annat sätt, och sedan ringde flickan som bekräftade misstankarna om att han även varit i kontakt med andra riktiga barn. Med orsak av att mannen varit väldigt intensiv i kontakten med fyra av våra barnkonton så har vi misstänkt detta.

Flickan grät och berättade om deras kontakt. Hon berättade att hon är livrädd för att hennes föräldrar ska få veta vad hon gjort.

Upprepade flera gånger under samtalet att det inte är hon som gjort, det är han. Det är han som är vuxen och hon som är ett barn.

Tidigt imorse bekräftade advokat Monica Crusner att det är klart att hon ordnar fram målsägandebiträde. Nu återstår arbetet att stötta knatten så att hon faktiskt orkar anmäla och ta sig igenom en rättsprocess.

För att verkligen få stopp på individer som är ute efter sexuella kontakter med barn så behöver man i alla lägen anmäla. Varje barn som vågar anmäla är en hjälte som räddar andra barn.

En rättsprocess är jobbig och därför är ett bra målsägandebiträde av största vikt. Monica Crusner har med sina 13 advokatkontor bullat upp med duktiga jurister och advokater beredda att hoppa in som målsägandebiträden.

Vi som sitter i stödlinjen har sekretess och är alltid beredda att prata, utan att berätta för någon annan om vad som hänt.

Att vara barn och utsatt för sexualbrott är ungefär lika vanligt som att vara pollenallergiker. För att främja barnen till att prata så måste vi föräldrar vara redo att höra sanningen från dem, utan att skuldbelägga eller bestraffa. Skulden är oavkortat förövarens och där måste det stanna oavsett vad förövaren förmått våra barn att ställa upp på.

Detta är orsaken till varför vi inte blurrar. Vi anser att finns ett oavvisligt allmänintresse att visa upp ansiktet på de som vi fiskar upp så att vi kan etablera kontakt med ytterligare offer och uppmuntra dem att anmäla för att individerna i slutändan ska kunna lagföras.

Nu kör vi så det ryker ❤

Nummer till stödlinjen är 020 – 899334

Länk till Crusner Advokatbyrå
https://www.crusner.se/team/monica-crusner

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

17 thoughts on “Vi söker fler offer

 1. Hur kan man som barn vara så korkad att man tar kontakt med dessa pedofiler och sen faktiskt själv väljer att träffas? Då förtjänar man faktiskt att bli våldtagen. Ingen sympati alls faktiskt.

  1. Det handlar inte att man som barn är ”korkad” utan att man bara vill synas, kanske få den uppmärksamhet som föräldrar inte ger eller att detta barn inte har några vänner som söker kontakt med folk på nätet. Dessa barn vet heller kanske inte vad som är normalt att prata om och var gränsen går när frågor går på tok över styr. Dessa barn är svagast och behöver mest hjälp i samhället. Vi kan onekligen inte hindra dessa från att ha mobil och vi kan heller inte beskylla dom för att vara ”dumma” som inte bryter kontakten. Det är dom vuxna som begår brott och det är även dom som gör fel. Barnen vill bara vara en del av samhället och gör allt för att smälta in någonstans och bara få känna kärlek ifrån någon som inte är inom familjens ramar.
   #Tackföralltjobbdumpen

  2. Ett barn är just ett barn och det utnyttjas av vissa typer.
   Så att de skulle förtjäna bli våldtagna tycker jag är mer än magstarkt.

   Däremot hoppas jag att Dumpen verkligen ruskar liv i många föräldrar därute. Det är verkligen hög tid att börja lägga sig i och vara riktigt offensiv när det gäller barnens surfvanor. Det finns ju som vi ser faror därute.

  3. Troll eller inte, så förtjänar personen bakom den kommentaren en kastrering för allas bästa, sprid inte ut dina gener.

  4. Birgitta
   Du är riktigt rubbad.
   Obildad idiot . Troll
   Håll dina sjuka felaktiga åsikter för dej själv .
   Farmor/Mormor till 9 underbara barnbarn
   Tack för att ni orkar jaga äcklen

  5. Det här var verkligen korkat skrivet. Om ett barn är inne på en sida för att han/hon vill ha kontakt med någon för att utbyta tankar och så tar en PEDOFIL kontakt med barnet (alltså inte så att barnet tar kontakt med pedofilen), så kanske inledningen av kontakten är väldigt “kompisartad”. Det kan ju vara kul för att barn att få chatta med någon vuxen. Kanske har barnet berättat något om att man idrottar i ett visst lag i en viss åldersgrupp och så finns det foto på nätet med namn så att pedofilen helt plötsligt vet mycket mer om barnet. Så kommer nästa steg. Samtalet styrs in på kläder, utseende, sexuella erfarenheter och med barnets omogenhet blir det innästlat i något som det blir svårt att ta sig ur och så vågar man inte tala om det för föräldrarna… Tillvägagångssätten är många och ovanstående är ett av dem.

  6. Du är efterbliven eller hur?? 🙂 du kan absolut inget om barn och jag HOPPAS att du inte har barn själv!!

  7. Troll: är du kanske själv pedofil eftersom du aktivt väljer att försvara förövaren?

  8. Om du är vuxen vilket jag förutsätter då du kan kommrnters här bör du vara övrr 18 tryckt på den gröna knappen i alla fall.
   Hur kan du som vuxen skuldbelägga barn?
   Barn förtjänar att vara barn
   OCH ingen absolut ingen varken barn eller vuxen förtjänar att bli våldtagen !!!

  9. Alltså, du är ju verkligen dum i huvudet på riktigt. Säg att du tänkte fel. Tankevurpa much? Du får nog vända på resonemanget och mer korrekt frågeställning är hur dessa vuxna män kan vara så korkade att vilja möta barn.

 2. Jag hade svårt att somna igår efter att ha läst senaste gäddan, den tog otroligt hårt, som en riktig käftsmäll.
  Är så otroligt ledsen över det lilla barnet och den ovetandes sambo.
  Hur ser stödet ut till dessa 2, erbjuds sambon/flickan hjälp och stöttning från er ?
  Så glad och tacksam för det heroiska arbete ni alla lägger ned ❤️❤️

 3. “Birgitta”!
  Karma is a bi*ch👹
  Det finns en särakild plats i helvetet för mons*er som dig.
  Hoppas inte du är i närheten av barn – eller någon annan heller för den delen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.