Sponsorer

Inatt ringde min telefon. Först ett samtal med en förtvivlad människa som haft med mannen från gårdagens publicering att göra på annat sätt, och sedan ringde flickan som bekräftade misstankarna om att han även varit i kontakt med andra riktiga barn. Med orsak av att mannen varit väldigt intensiv i kontakten med fyra av våra barnkonton så har vi misstänkt detta.

Flickan grät och berättade om deras kontakt. Hon berättade att hon är livrädd för att hennes föräldrar ska få veta vad hon gjort.

Upprepade flera gånger under samtalet att det inte är hon som gjort, det är han. Det är han som är vuxen och hon som är ett barn.

Tidigt imorse bekräftade advokat Monica Crusner att det är klart att hon ordnar fram målsägandebiträde. Nu återstår arbetet att stötta knatten så att hon faktiskt orkar anmäla och ta sig igenom en rättsprocess.

För att verkligen få stopp på individer som är ute efter sexuella kontakter med barn så behöver man i alla lägen anmäla. Varje barn som vågar anmäla är en hjälte som räddar andra barn.

En rättsprocess är jobbig och därför är ett bra målsägandebiträde av största vikt. Monica Crusner har med sina 13 advokatkontor bullat upp med duktiga jurister och advokater beredda att hoppa in som målsägandebiträden.

Vi som sitter i stödlinjen har sekretess och är alltid beredda att prata, utan att berätta för någon annan om vad som hänt.

Att vara barn och utsatt för sexualbrott är ungefär lika vanligt som att vara pollenallergiker. För att främja barnen till att prata så måste vi föräldrar vara redo att höra sanningen från dem, utan att skuldbelägga eller bestraffa. Skulden är oavkortat förövarens och där måste det stanna oavsett vad förövaren förmått våra barn att ställa upp på.

Detta är orsaken till varför vi inte blurrar. Vi anser att finns ett oavvisligt allmänintresse att visa upp ansiktet på de som vi fiskar upp så att vi kan etablera kontakt med ytterligare offer och uppmuntra dem att anmäla för att individerna i slutändan ska kunna lagföras.

Nu kör vi så det ryker ❤

Nummer till stödlinjen är 020 – 899334

Länk till Crusner Advokatbyrå
https://www.crusner.se/team/monica-crusner

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

1 thought on “Vi söker fler offer

  1. Jag hade svårt att somna igår efter att ha läst senaste gäddan, den tog otroligt hårt, som en riktig käftsmäll.
    Är så otroligt ledsen över det lilla barnet och den ovetandes sambo.
    Hur ser stödet ut till dessa 2, erbjuds sambon/flickan hjälp och stöttning från er ?
    Så glad och tacksam för det heroiska arbete ni alla lägger ned ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *