Sponsorer

Sen hade vi det där med att snurra in sig i sina egna ord. Mannen som hängt på KIK i snart 10 år snurrade in sig något fruktansvärt i sina egna ord och saken blev inte bättre när han försökte förklara varför han skulle träffa en fjortonåring med kondomer på Jägersro center i Malmö.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

32 thoughts on “Mogen gift man söker… Napp #93

 1. Jättebra!!! Han skriver att han är på jobbet.
  Han skriver även att han är gift.
  Sen vill han möta en flicka och ber att hon kommer till träffen i kort kjol och utan trosor.
  Men grädden på moset är att han ber henne om att hon ska köpa kondomer……
  Va fan tror han alltså?????
  En gammal gubbe på 55 bast tror att en ung flicka vill ha sex med honom och dessutom är det hon som ska köpa kondomer……Hur jävla blåst kan man vara???
  Det måste vara allvarliga problem dessa gäddor har i huvudet Allvarliga problem.

  1. Haha ja ovanpå allt ska hon köpa gummin… 🙈 men måste kommentera fiskarens insats, visst det funkade. Men det var amatörmässigt. För mycket ”hihi” och direkt att de ska ses på toaletter och ha sex. Lät som en fälla. Men som sagt, det funkade, vissa tänker ju med ***en.
   Men jag hade inte varit så framfusig, låtit gäddorna vara de mer skriva.
   Men bra jobbat, ännu en mindre ut…

  2. Dessa gubbar är så kåta på småtjejer att de förlorar förståndet när en ung tjej vill träffa de.
   Trodde han att en 14 årig tjej kommer köpa kondomer och sedan klä sig i en kjol utan trosor och bege sig till ett köpcenter och för att där träffa en främmande gubbe?
   Det är inte många vuxna kvinnor som skulle gå med på ett sådant upplägg.

 2. De gör bort sig något fruktansvärt och att hänga ut dem kan ju diskuteras huruvida det är rätt eller inte men oavsett så ska man absolut inte ta lagen i egna händer och bilda lynchmobbar.

  Sen är det ju som så att de ändå kommer att hänga ut sig själv, med det vill sägas att de efter förättat värv lär bli ökända och då är det än värre för då har dessutom ett barn blivit utnyttjat och kanske fått sitt liv ödelagt.

  1. Hans iq kan ju inte vara skyhögt även kvinnot som är under 35 tycker 55 är i det äldre laget och detta skulle vara en 14 åring, sen. Tycker han 14 åringen dessutom ska fixa kondomer. Korkad

  2. Blir spyfärdig på gifta gubbar som inte kan vara trogna sedan med barn dessutom blä!!

  3. Tro mig hade du haft en 14 årig dotter som hade råkat ut för detta hade du mer än gärna velat att svinet ska hängas ut . Inte ens uthängning är tillräckligt.

   1. Man undrar ändå var barnens föräldrar håller hus idag?
    Hoppas att Saras och Patriks arbete får fler föräldrar att få upp ögonen för vad deras tonåringar gör och håller hus på nätet.
    Observera att det är naturligtvis gäddorna som är grundproblemet. Jag försöker inte skylla över deras skuld på barnens föräldrar.

 3. Det är verkligen så himla intressant att få bevittna när ni konfronterar dessa män ur ett ”hur-funkar-människor-perspektiv”. Ofta verkar de bli helt lam-slagna av chock, chocken att de blivit överlistade, påkomna och åkt fast som de snuskhumrar-sexualförbrytare-otrogna jävlar som de är. Samt att de med skräck inser att detta nu får konsekvenser, vilket de alltid glidit undan med innan. Många av männen kör med det beteendet som förmodligen alltid funkat för dem innan (i olika sammanhang, konflikter, relationer): denne man försöker se oskyldig och söt ut, som han säkert gjorde som barn när mamma/pappa misstänkte honom för något, ett beteende som säkert räddat han ur många situationer. Det är det som är så härligt med Dumpens avslöjande journalistik: nu funkar inte männens vanliga ”se oskyldig ut” och ”jag är missförstådd-snack” , ”det är absolut inte så som det ser ut, jag är snäll och oskyldig”. Faktan talar för sig själv. Det går inte att snacka sig ur. Jag älskar det! 😀👍👍

 4. Ni gör ett bra jobb! Men…

  Jag tycker att ni bör bli tydligare med ålder, så att det inte längre kan råda några tvivel om att gäddan har förstått åldern. Det är viktigt om man ska hänga ut dem på detta vis. Om jag får gissa så gissar jag att gäddan i detta fall har uppfattat åldern, men en gissning är inte belägg nog att hänga ut någon. Det finns ett annat fall när ni också inte var jättetydliga med åldern. Jag tänker på ”mina barn – dina barn”-mannen. Otydliga med åldern och sedan lite knackig svenska på det… Han frågade till och med om flickan bor själv om de skulle gå till hennes lägenhet o.s.v. vilken är märkligt att fråga om han tror att hon är 14. (Och NEJ – jag försvarar inte pedofiler och jag är än mindre pedofil själv. så de kommentarerna undanbedes)

  Jag menar endast att komma med feedback för att förbättra dumpen och således världen! =)

 5. Gift man, 55 år sitter på ett jobbmöte och drömmar träff med en 14-åring som han tycker ska komma i kjol utan trosor och köpa med sig kondomer. Det finns ju ingen hejd på gäddornas självförtroende😂😂

 6. Och dessutom tror fanskapet att han ska få en avsugning. Med ryggsäcken på😂😂😂😂 Jösses vilken stjärna😂

 7. Vi som har läs o skrivsvårigheter kan faktiskt ha gjort missen han pratar om.
  Jag hade faktiskt kunnat uppfattat fel.
  Enda gången jag blivit lite osäker på erat arbete.

  1. Jag tycker det står ganska tydligt personen är 14+ när han ska fram med resonemang så hör man han helt klart ljuger

 8. Om du som är från Flashback o kommenterar så mycket om dina anhöriga o hur dem drabbas , du är löjlig. Absolut är det synd om dem anhöriga, men det är ingen som anklagar dem anhöriga. Vi anklagar personen som gjorde brottet, och vi är arga på den. Ingen hängs ut, annat än den som gjort det äckliga. Precis som en del brottslingar hängs ut i tidningar osv det är ingen som öcklas av dem anhöriga det är bara personen som gjort det som bekymrar folk. Jag tycker det dumpen gör är riktigt bra, dessa äckel har nästan aldrig fått konsekvenser innan 🙂

 9. Först tänkte man att ett misstag kanske begåtts när han säger att han inte läst att hon var 14 och landat ihop det med att den äldsta hon varit med är 25år. Likaså att han egentligen bara var nyfiken då han ändå hade den vägen att gå. Men sen hamnade han under rätt rejäl press och trasslar in sig i ett omöjligt resonemang där ingenting verkar stämma. Ändrar sin historia gång på gång. Jag kommer inte välja att tro på det han säger och hoppas ingen annan heller gör det.

 10. Raggar man mus på Kik (i nästan 3000 dagar!) så är man nog inte ute efter jämnåriga, just saying… Löjligt att han försvarar sig med att han inte visste hennes ålder, det är barn och pedofiler som hänger på Kik… 🌈🦄

  1. Inte alls bara barn och pedofiler på kik.
   Det är väldigt vanligt att hamna där vid vanlig nätdejting också.
   Jag hade kik ett tag av den anledningen. Hade ingen aning om att det var en barn och pedofil app. Det fick jag reda på här.

 11. det står väldigt tydligt att personen säger att den är 14, ni som säger detta kan missförstås ni är märkliga.

  1. Ändå säger Patrik att hon skulle vara 13 år flera gånger i början. Lite missvisande och onödigt slarvfel, som sen ändras till 14 år efter några repliker. Det kan tyckas vara små detaljer, men helheten är viktig om det ska slippa bli en massa onödiga frågetecken efteråt. Kör hårt! 👍

 12. Jag tycker att ni gör ett underbart jobb som sätter dit dessa kräk!

  …MEN! Snälla låt personerna prata till punkt, ni avbryter ju HELA tiden.

 13. Bra att svinen hängs ut för allmän beskådan! Peddo-gubbe som har IQ-fiskmås. Ge fan i barnen. Hoppas din fru tar ett klokt beslut angående äktenskapet. Fortsätt såhär dumpen. Bra att ni iaf hinner ifrågasätta och samtala. Blir tokig på alla gäddor som tror de kan fly från allt bara de kör iväg. Gratis lyktstolpar till alla pedofiler! Rep också!

 14. Har ni kontaktat hans anhöriga och arbetsgivare? Berätta gärna mer om den delen, det vore intressant att få veta mer om hur anhöriga/kollegor/chefer etc agerar efter att sanningen kommit fram.

 15. Hur efterbliven får man vara som en 55-åring gubbe tro sig vara eftertrånad att ett barn ska köpa kondomer innan de ska ses… Han är inte bara pedofil och nolla, han skriker väl när han skiter också.
  Så äckligt att han dessutom klätt sig som att han är i samma ålder som henne i tron om att försöka se yngre ut.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤮🤮🤮🤮

 16. Bra att han hängdes ut, Så att han förhoppningsvis inte fortsätter. Det värsta är att han kanske under åren lyckats med någon, men idag vet ingen om det är så. Anmäl om du vet att brott begåtts ingen ska behöva känna skuld om ni blivit kontaktad av denna man. så gör gärna en polisanmälan om det är så. för att bara att kontakta barn och prata om sex, träffar, konstiga bilder är grooming = olagligt.

  Det värsta är att när han väl frågar fiskare via appen om ålder igen. Så har han redan sett att han håller på och bli tagen. Så frågan kom när han väl insåg att nu är det kört. Han visste mycket väl att det var en 14 åring han ville träffa. sen när han insåg att så var inte fallet så försökte han snabbt skriva om ålder igen. Det gjorde han säkert bara för att ha något att försöka försvara sig mot om det bli polissak eller liknande. men jag säger fortfarande ge f.. i barnen och är frun kvar får hon skaffa föräldrakontroll på hans dator och telefon.

 17. Jisses! Undrar vad arbetsgivaren tycker om att han sitter och chattar med småflickor och dessutom på arbetstid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *