Efter ett flertal uppfiskade kranbilsförare, trodde vi att mannen bakom alias Kranbalk uppkallat sig efter sitt yrke. När ett av barnen som Kranbalk sexchattade med frågade om namnet härrör från hans yrke så svarade han att han är ekonom men kallar sig kranbalk på grund av vad han har mellan benen.

Kranbalk har för oss som haft med honom att göra ett tag gått under arbetsnamnet ”håriga underbyxan”. Håriga underbyxan/Kranbalk bokade först upp en dejt med en fjortonåring i Malmö, men uteblev från träffen och slutade svara.

 

 

Nästa träff bokade han upp I Kristianstad, men nerverna ballade ur och han uteblev ännu en gång men skam den som ger sig.

Tredje gången dök han upp, klädd i blå arbetskostym med blomma på slaget satt han och väntade på att barnet skulle dyka upp. Han uttryckte att han tyckte det var ytterst obehagligt när barnen visade sig vara vuxna och som en tvål i duschen slank han upp på Malmötåget efter en stunds diskussion.

 

 

VILL NI HJÄLPA TILL ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

45 thoughts on “Håriga underbyxan på besök i Kristianstad (napp igen)

 1. Konstigt att han inte blev mer upprörd över att någon hackat hans bilder och utgett sig för att vara honom om han nu är så himla oskyldig. Hela hans kroppsspråk skriker att han just blivit påkommen med fingrarna i syltburken. Läcker duckface-selfie à la 2010 också 😙

 2. Bra jobbat som vanligt Dumpen! Vi som bor i Malmö-regionen hejar på er! Tack för att ni fiskar upp gäddor i våra krokar 👍

 3. Ännu ett ärkekräk! Han var förvånansvärt lugn- Det var nog inte hans första gång.

 4. Hahaha! Dom bilderna alltså hehehe, jag höll på att skratta ihjäl mig. Kolla in den sista med ’pussmunnen’. Hur är det möjligt att någon kognitivt fungerande varelse kan tro att detta är sexigt, och dessutom tror att det skall attrahera en tonårsflicka? Vilket ynkligt litet kräk. Kan tänka mig att han känner sig tuff och i full kontroll när han tror att han snackar med en osäker liten tonårstjej, men här gick han bet. Hans uppspärrade stirrande fiskögon såg ut som någon som bevittnar ett skräckscenario där hela hans liv oåterkalleligt just håller på att långsamt glida ner i avgrunden, utan att kunna göra någonting åt det. Hans mun var torr. Han svalde nervöst gång på gång. Du är utskämd för evigt nu ditt missfoster, välkommen till ditt nya liv där ALLA vet att du är ett pervo.

  Ge fan i barnen i framtiden så slipper du sådana ”otrevliga” konfrontationer ditt vidriga pedofiläckel!

 5. Ja, det var lite spännande att se sin gamla HR här, som dessutom är på väg (eller ja efter detta förhoppningsvis inte) kliva in i den rollen igen.

 6. 42 år hmm han drog nog av 20 år minst, vilken jävla idiotisk och äcklig typ. Noll självinsikt svish!👍

 7. Så patetiskt han ska försöka spela så lugn och samlad vid konfrontation. Lite annorlunda stil med pussmun och snett leende på bilderna han skickade till vad han trodde var ett barn. Borde låsas in!

 8. Man ska alltid lita på sin magkänslan första gången men ändå va du för sugen på det mest förbjudna! Må ditt liv slås i spillror och låsas in på obestämd tid, äckel! 🤮

 9. Hål i huvudet, hår i brallan och ett försök till pussmun på det. En ”vuxen” karl som plutar med munnen och har komplex för sin håriga nederdel, vilken löjeväckande figur. Han måste haft problem med kvinnor i hela sitt liv och haft svårt att närma sig dem. För att få känna sig lite macho så ger man sig på att våldta minderåriga. Löjlig och farlig på samma gång.

 10. Fy fasiken vilka äckel det finns och gifta/sambos har många. Det vänder sig i magen såna vidriga människor det finns. Ni tar ju flera i veckan, så sjukt detta är. Hur många peddos finns det?

 11. Hans blick är den stora behållningen. Ögonen uppspärrade som på en nyligt upplöjd sork!

 12. Ditt äckliga fega lilla svin! Låt BARNEN vara!
  Vilken nolla du är! ÄCKLIGA PEDDO GUBBE!

 13. Haha detta måste vara det PINSAMMASTE konfrontationen ever! Jag hade dött att vara i en väntsal där alla hör!
  Gissar man blir så chockad att man paralyseras när man torskar dit så!
  Hur korkad får man inte vara att ens överväga att hamna i en sån här situation! Hoppas detta avskräcker fler! Bra jobbat dumpen!

 14. Den mest logiska reaktionen om någon säger ”kranbalk” till en hade ju varit att man frågar vad det är?
  Men när Sara säger kranbalk till honom så reagerar han direkt och säger att det inte är han.
  Så busted!!

  1. Oj, precis det som jag skrev nyss, reagerade direkt på hans helt orimliga svar

 15. Bra jobbat. Men det känns lite tveksamt att helt oskyldiga människor blir ”uthängda” på dumpen med, jag tänker då på människorna man ser i klippet inkl deras ansikten. Tror inte de är super glada att hängas ut i dessa sammanhang. Det hade inte jag varit. Framöver kanske ni bör maska deras ansikten etc? Tack.

 16. Sitter i det stationshuset varje gång, lite lagom less över att man missade att se dumpen in action men glad att dem tog ett grisigt peddo som likväl hade kunnat sitta bredvid en där.

  Bra jobbat👍🏻

 17. Alltså detta måste vara den ”pinsammaste” videon ever ! I en väntsal som det EKAR i , gud vad pinsamt och så sjukt att han nekar fast det finns bevis. Älskar också Patriks alla kommentarer ”eller är det din tvillingbror” eller har nån hackat din mobil osv . Tack för att ni finns ♡

 18. Hur många gånger kan man fråga ”eller var jag hemsk nu?” i en chattkonversation? Eller skriva lem och styv och underbyxa 🤢

 19. Det mest obehagliga med alla dessa gäddor, är att de ser ut precis som vilka gubbar som helst. Innan den här sidan och videos från gäddfiske dök upp, hade jag en förutfattad mening – en bild i huvudet hur en pedofil bör se ut och uppträda. Den bilden har för längesedan gått i kras. Av alla äckel jag tittat på här, har bara någon enstaka (i min värld) sett ut som en peddogubbe. Det skrämmer mig…

 20. Tänk er att personer från högsta nivå sitter och chattar med barn…….. det är så skrämmande att man inte vet hur man ska tänka längre. Har själv 3 döttrar, hur fan ska jag våga låta dessa ha egna telefoner osv i framtiden? 🙁

 21. Jag uppskattar verkligen det ni gör och de ska sättas åt hårt.
  Men effekten tror jag skulle bli bättre om ni sansade er lite vid konfrontation och skippade ”knulla barn, kuk hit och kuk dit”. Förstår att det rinner över men jag tror det skulle gynna saken.
  Fortsätt och jaga.

 22. Man ska alltid lita på sin magkänslan första gången men ändå va du för sugen på det mest förbjudna! Låt våra barn bara!! Fyfan, du får nog äta fiskögonen resten av tiden nu. Må ditt liv slås i spillror och låsas in på obestämd tid, äckel! 🤮

 23. En person som uppträtt i sådana här sammanhang är rökt i professionella sammanhang. Ingen seriös arbetsgivare befattar sig med sådana här och representativa yrkesroller är inte att tänka på. Taxibranschen har däremot gjort sig känd för att anställa allt knepigt och kriminellt skit som den reguljära arbetsmarknaden vägrar befatta sig med. Akademikern kan redan nu planera sin nya karriär som taxichaufför.

 24. Ännu en fast i nätet! Ert tålamod med fiskeriet är enastående! Ni borde få medalj av Konungen!! Kommer fortsätta Swisha och stödja så mycket jag kan! Tack 🙏🏻

 25. Ja den här herrens karriär lär ju va rökt. Äktenskapet likaså, vilket svek… Så sjukt att alla dessa kåta män uppenbarligen är beredda att förlora allt av värde i sitt liv – för att få sätta på ett barn. Helt obegripligt. Och ännu mer obegripligt är det att inte en jävel av dem bryr sig om vad som händer med barnet som ska sättas på och utnyttjas efter alla deras behag. Det är skrämmande att det finns så många män med fullständigt bristande empati och moral. Och det värsta är att samhället inte på allvar ingriper mot dessa män – innan Dumpen fanns så härjade alla dessa män mer eller mindre helt fritt, det va patetiskt sällan de åkte fast och aldrig uthängda. Så glad att ni gör detta fantastiska jobb på Dumpen, äntligen någon som står på barnens sida och slår hårt mot pedofilerna där det skadar mest – att få sin smutsiga buk uppvisad för hela svenska folket 👍

 26. Wtf. Hon säger ”Kranbalk”, och hans svar är, ”nej inte jag”. Ett rimligt svar hade varit, ”vad menar du med det”, men han visste att hon åsyftade ett användarnamn eftersom att det är hans användarnamn. (Borttaget av Admin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X