Sponsorer

I raden av gäddor så är Frank i särklass en av de med absolut konstigaste råd och syn på hur barn ska växa upp. Att övergrepp skulle vara någonting fel verkar inte finnas i hans sinnevärld.

Första kontakten med Frank etablerades i slutet av augusti. Då såg vi honom som helt omöjlig att dra upp. Han ratade våra fiskare på löpande band när de inte var tillräckligt undergivna så tappade han intresset och kastade ur sig otrevligheter.

Med hans konstiga syn på föräldraskap och sexuellt utnyttjande av barn så ville vi ändå se vem som var personen bakom kontot. I oktober levererade vi ett barn med svårigheter hemma. Direkt blev han intresserad av att adoptera henne för en incestuös typ av relation men undergivenheten var ändå inte riktigt i klass med vad han krävde.

 

 

I november gav vi oss på på att knäcka  nöten via ännu ett konto. Han var förvisso intresserad och genom detta kontot fick fram tillräckligt med information för att en fiskare skulle kunna lägga allt krut på att dra upp honom.

Samtidigt som vi rullade upp mot Sundsvall där träffen var bestämd så gav fiskaren allt för att leva upp till alla konstiga krav som han ställde på sin framtida dotter-flickvän. Halvvägs upp fick vi informationen om att han nu inte skulle köra till Sundsvall längre. Mannen som verkade helt övertygad om sin attraktionskraft blev inte ett dugg förvånad över att hon erbjöd sig att åka till Kramfors. Istället bad han henne ta bussen till Sollefteå, och väl framme på plats beordrade han ut henne på en flera kilometer lång promenad där han ställt upp lastbilen för en mysig träff med barnet.

Som man kunde ana så ville han inte alls diskutera saken med oss och plötsligt uppgav han felaktigt Holland som hemland. Trots att han tidigare skrivit på tyska i chatten så pratade han varken tyska, svenska eller engelska. Han hade bara väldigt bråttom in på toaletten.

Mannen har flyttat från Tyskland, tagit en snabb runda i Danmark, för att sedan landa i Sverige och nu kan man undra om det inte börjar bli dags att flytta igen när det börjar hetta till under tassarna.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

OBS! Klicka på plustecken för att läsa loggar 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

 

 

 

 

16 thoughts on “Gädda med smak av ananas (napp igen)

 1. Till Patrik, en som jag tidigare avfärdat som jävligt arrogant och obehaglig machoman, jävlar vad jag fått omvärdera allt. Tack jag kanske fortfarande kan hoppas på mänskligheten. Och ni är bäst vill jag tillägga.

  1. Bagarn
   Kan bara hålla med dig ang Patrik, tyckt det varit som du skriver en arrogant och dryg jävel som jag INTE GILLAT. Men har totalt likt dig fått omvärdera min åsikt och ser honom nu lite som nån man kunde ta en bärs med

  1. Ja, en helpall med konserverad ananas 🍍 hade varit passande, hehe… En sån äckelgubbe. 🤮

 2. Kan också hålla med om det ni skriver om Patrik! 😂 Har länge tyckt att han verkar vara en dryg och otrevlig jävel, men det tycker jag inte längre! Det som Patrik & Sara gör här på Dumpen är ett bra och viktigt arbete! Det är bara så vidrigt och hemskt att se vilka otäcka människor det finns, och vad dom faktiskt är beredda på att göra med andra människor..

 3. Ananasgubben ”kan tänka sig att erbjuda henne till andra män” – usch får kopplerivibbar utöver pedofilin!! Är nog inte en slump att de här asen jobbar som långtradarchaffisar.

  Vilket värdefullt jobb ni gör, räddar många barn från att bli traumatiserade av sådana här kräk.

 4. Men dra åt helvete🤮 Vilken sjuk varelse, så vidrig😡 Han är overklig på nåt sätt, nån som någon har grävt upp ur ett träsk.
  Vilken tur att ni fick fatt ”detet ” 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻. Nu återstår bara vart denne tar vägen😱

 5. först outar ni dom, sen säger ni åt dom att söka hjälp när det är typ försent. för då är det verkligen försent. nej jag är ingen peddo kramare och nej jag är inte peddo själv, men tänk lite. Annars gör ni det bra. =)

  1. Du låter som en peddo kramare tyvärr.. doah!

   Dessa vuxna människor gjorde aktiva medvetna val att kontakta barn, det skulle dem inte göra från första början om dem inte ville hamna i sitsen dem är i.

   Att be dem skaffa hjälp är ett råd, men oftast brukar dem fortsätta trots hjälpen..

   Större chans dem blir rädda att råka stöta på dumpen.se igen när dem blir konfronterade,.

 6. Av ren nyfikenhet hur gör ni när dem ber er att ta vissa bilder? Han frågade flertals om att ni ska ta nakna bilder och det ser ut som att ni göra det med tanken på att det är en bild på chatten efteråt? Eller fejkar ni det på något vis eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *