Sponsorer

När jag är ca fem år gammal minns jag första övergreppet. Jag låg i hans säng för att somna och känner hans händer över hela min kropp. Minns att jag försökte spela att jag sov. Kommer ihåg förvirringen, men jag litade på honom, min pappa.

Varannan helg, lov och semestrar kommer i många år bli mina värsta stunder.

Jag får uppleva många olika sexuella övergrepp, bland annat bli filmad när han sticker in olika föremål i mig. Han hotade att sälja mig till personer som spelar in porrfilm, det verkställde han som tur var inte för att han vart rädd att bli påkommen. Inte för att skydda sin dotter utan för sin egen skull. När jag är sex år gammal våldtar han en ung vän till familjen bredvid mig med orden – Vi måste lära henne hur man gör! Tänker ofta på den unga tjejen, som jag inte vet vem hon var.

Pappa reste ofta till afrikanska länder och jag kan bara tänka vad han gjort där… Garanterat begått massor med övergrepp där med.

Pappa har fotat mig i ”sexiga” underkläder och försökt få hem mina kompisar hem till honom också. Jag vet inte säkert, men hoppas att han aldrig har lyckats med det. Han har även provat skära bort hud vid mitt kön för jag började bli i tonåren fick behåring. Han hatade att jag började bli vuxen. Han fortsatte tills jag var 15 år. Sen vägrade jag åka dit mer, 10 års helvete gav han mig.

Alla dessa övergrepp har gett otroligt stora sår i mig. Jag har inte kunnat lita på någon i hela mitt liv. Kan sörja så otroligt mycket att aldrig fått uppleva den där tryggheten som en pappa ska ge sin dotter. Ingen någonsin fick reda på detta när jag var ung. Berättade när jag var över 30 år. Under alla dessa visste ingen, inte ens min mamma.

Har haft otroligt svårt att se mitt eget värde. Så jag har fortsatt blivit utnyttjad av andra män också. Jag var ett lätt byte, då jag känt att det här var det enda jag dög till. Eller inte haft kraften att säga nej. Har alltid burit med mig att JAG gjort fel! Det vet jag idag att det inte var och är. Dom enda som ska känna skuld och skam är alla förövare, inte vi överlevare!

Under mitt liv har jag blivit utsatt av lärare, andra män och ”vänner”. Även när jag varit ute på praktik i travstallar när jag gick mitt gymnasium. Travtränaren våldtog mig i familjens tvättstuga när vi hade varit inne och ätit lunch, tvingades att suga av honom till och ifrån olika travbanor. Det är så sjukt när jag tänker efter…

Så klart har detta lett till att jag varit i flera destruktiva förhållanden. Speciellt ett, där en man fullständigt tryckte ner mig och det har tagit många år att komma tillbaka och över övergreppen han gjorde. Det var inte av sexuell karaktär men psykiskt och mentalt.

Det här min historia i korthet. Idag mår jag väldigt bra efter många år av terapi. Att jag ens fungerar normalt är ett under! Skickar all kärlek jag kan till andra utsatta ❤ Förövarnas bästa är tystnaden, så skrik!

Anonym M

VILL DU HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *