Sponsorer

Jag är en man, 40 plus som när jag var yngre utsattes för övergrepp när jag var i ett badhus tillsammans med en kompis. Vi var väl 9 och han var 60 plus. Vi träffades flera gånger och han var en snäll man som gav oss saker men det slutade med ett eller flera övergrepp då det fanns ett rum tillgängligt på badet. Så här, cirka 35 år senare förstår jag mentalt att jag inte hade med saken att göra. Känslomässigt kan jag fortfarande tveka. Övergreppet/en har satt sina spår genom att jag tidigt blev sexuell på olika plan. En viss rädsla, som jag samtidigt vet är befängd men samtidigt smugit sig på, är hur jag skulle göra med egna barn. Jag har alltid, i närheten av barn en medveten spärr om vad jag gör och hur det kan komma uppfattas. Jag tror att många inte behöver reflektera kring detta.

Att vara aktiv som barn i att bli utsatt sätter sina spår, bland annat de jag skriver om ovan. Jag blir ledsen när jag ser påhopp på personer som vill skydda barnen i inläggstråden som att de skulle vilja skydda pedofilerna. Det känns konstigt att människor väljer att vara rovdjur mot personer som vill skydda barnen. Jag vill äga min berättelse. Jag kan gärna beskriva konsekvenserna men ser inte vad detaljerna gör för nytta för någon annan än de pedofiler som njuter av det. Konsekvenserna tror jag inte är så upphetsande.

Att den mannen hade hängts ut på nätet hade varit bra (internet var inte så stort för 35 år sedan) så badhuset var väl dåtidens plats. Men jag hade föredragit att bli lämnad utanför. Om jag inte blivit lämnad utanför hade jag absolut inte velat att detaljer skulle komma fram och är det behövligt att detaljer kommer fram vill jag inte att detaljer om mig som aktiv kommer fram. Det är ju främst det som plågat och plågar mig. Orden att jag var ett barn och 100 förklaringsmodeller hjälper inte mot upplevelsen och bearbetandet av det jag varit med om. Den andra sidan finns där, mindre idag än då men kommer nog alltid att göra sig påmind. Jag tror att kommentarer som; -”Du gick ju in med honom själv”, -”Du tog ju av dig badbyxorna när du badade” och andra (säkert nyfikna frågor) hade garanterat varit förödande för mig som person.
Anonym T

 

VILL DU HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE

2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *