Jag har haft det struligt senaste åren på grund av en man jag träffade på en app. För att göra en lång historia kort: 

Har hela livet haft dåligt självförtroende, aldrig riktigt känt att jag varit fin nog, bra nog. Detta ledde till att jag redan som 12-åring hamnade på livechatten ”Chatroulette” efter att en skolkompis visat mig sidan. Männen där skrev alltid att man var vacker och gav en komplimanger men ville samtidigt ”såklart” att man skulle visa mer. Jag gjorde det. Däremot (pga min ålder och att året var 2013) så hade vi ingen övrig kontakt på andra appar (som tur var).

Att jag sökte kontakt med män som tyckte att jag var fin höll i sig ända upp i tonåren då jag laddade ner apparna Badoo och Snapchat. På Badoo började en 38-årig man skriva till mig. Han skrev i princip samma saker som tidigare män – jag var vacker osv. Han ville lägga till mig på Kik. Jag gick med på det och där fortsatte vi skriva. Mannen ville ses, vilket jag inte kände mig redo för då jag aldrig tidigare träffat någon. Då tyckte han att jag iallafall kunde skicka en bild som han kunde få ”drömma om”, vilket jag tyvärr gjorde. Bilden sparade han och började därefter utpressa mig. Han skrev att han skulle dela bilden till alla mina vänner, föräldrar och i övrigt på sociala medier om jag inte gick med på att träffa honom.

Övergreppen pågick sedan under fem månaders tid, mestadels under skoltid vilket ledde till att jag var tvungen att skolka. Jag utvecklade ett självskadebeteende och fick ätstörningar, anorexia. Mina lärare, vänner och min ridskolelärare märkte att jag mådde sämre och sämre vilket ledde till att jag tillslut bröt ihop och berättade allt för en av mina lärare. Helvetet som jag redan var i blev faktiskt värre därefter. Min lärare polisanmälde händelserna direkt trots att jag var livrädd över konsekvenserna från min förövare. Mina föräldrar fick reda på allt som hänt. Då kom skammen.

Jag kände mig så otroligt äcklig och skämdes så mycket att jag samma kväll gick till tågspåret för att avsluta mitt liv. Jag blev stoppad i sista stund av en kvinna som såg vad jag var påväg att göra. Jag berättade för mannen om polisanmälan och han försvann med orden: ”nämner du mitt namn så kommer bilderna finnas överallt imorgon”. Tyvärr vågade jag aldrig nämna hans namn, vilket jag ångrar extremt mycket idag då jag växt upp och blivit vuxen.

På grund av honom har jag fortfarande stora trauman kvar. Jag har försökt avsluta mitt liv kring 25-30 gånger. Jag har suttit på HVB-hem och SIS då jag ansetts vara för farlig för mig själv både på grund av självmordsförsök och drogproblematik.

Jag har förlorat många av mina vänner då jag slussats mellan olika institutioner i Sverige. Har ärr över båda armarna och fortfarande svårigheter att duscha då många övergrepp begicks just där. Den mannens vidriga fantasier har förstört min ungdom. Trots att jag fortfarande har mycket stöd runt omkring mig samt psykologkontakter ser jag ärligt ingen framtid.

//Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X