Sponsorer

Hej, jag heter J och är 22 år idag, när jag va 8 så spelade jag ett spel som hette habbohotell. Det va som en spelsida på nätet där man spelade och chattade med vänner, men de va online så man spelade med folk över hela Sverige. Då fick jag kontakt med män som utgav sig för att va i samma ålder som mig, så jag började skriva med dom. Detta ledde till att vi började skriva på Skype. Där  ville dom att jag skulle visa mig naken framför kameran vilket jag gjorde, för dom manipulerade mig. Sedan övergick det till kik och höll på i flera år, när jag va 12 blev jag våldtagen av en av killarna jag hade kontakt med.

Jag anmälde till polisen som gick igenom min mobil. Där fanns bevis för våldtäkten och konversationer med pedofiler som va kända pedofiler för polisen. Dom la ner min anmälan och sa bara till mamma att jag hade kontakt med pedofiler, sen gjorde dom inte mer. Det är typ de som jag orkar skriva, detta har gjort att jag inte känner tillit till polisen.

PS älskar de arbete ni gör, önskar verkligen någon fanns så för mig, ni gör ett fantastiskt jobb tack❤ DS
Mvh J
VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE ÄR VI TACKSAMMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *