Tommy snubblade över vår fiskare i en svensk incestgrupp. Finns det sådana? Ja, det gör det. Precis som frimärkssamlarna har sina sidor och schackklubbarna sina så har de som söker efter incestrelationer sina grupper. Denna typen av grupper är totalt mörker och för att ta sig in och få fram de som visar intresse för just incest så krävs det att man utger sig för att vara likasinnad.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

BORTPLOCKAD CHATLOGG

 

BORTPLOCKAD CHATLOGG

BORTPLOCKAD CHATLOGG

BORTPLOCKAD CHATLOGG

 

 

BORTPLOCKAD CHATLOGG

 

172 svar på ”Napp från incestgrupp (napp igen)”
   1. Blir intressant att läsa uppdateringen, men om han inte har en dotter blir jag förvånad. Känns som han skulle ha förnekat det tidigare i konfrontationen annars.

 1. Ursäkta men ett sådant monster skall låsas in på livstid . Han har ingen rätt att befinna sig utanför sitt låsta mörka rum.

 2. “Fiskarna”gör ett grymt bra jobb på att få fram sådana här människor ,utan dom hade detta inte varit möjligt .Sara och Patrik gör ett grymt jobb som konfronterar dessa människor med ett sådant lugn (kan själv intyga att det är fruktansvärt svårt att behålla lugnet när man träffar sådana här personer ) inte ett barn till 🙏🏻

 3. “Hon suger mig”, “Jag slickar henne”, “Vi försökte…” Ditt jävla vider! Hon har inte gjort ett skit med dig! Ni har inte gjort något i samförstånd! DU har våldfört dig på ditt eget barn! Äckel!

 4. Fruktansvärt!
  Att han inte förstår att när han skriver och har dessa tankar så påverkar det barnen. Han skall inte vara nära ett barn överhuvudtaget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Så sjukt och fruktansvärt. Hoppas han verkligen INTE har barn och inte skaffar några heller.
  Så svagt att säga att han gjorde det för kvinnans skull!!! Vem vill träffa henne isåfall???? OM man själv inte har den läggningen.

 5. Vilken otroligt osmaklig uthängning ni gör här dumpen. Tänk om han har en dotter på riktigt. Hur tror ni hon känner det om hennes kompisar tittar på den här filmen, känner igen pappan och konfronterar henne?

  1. Är det inte bättre att någon skulle känna igen honom så att det sen slutade istället? Oroligt smaklöst av dig

   1. Att hänga ut honom på det här sättet innebär i förlängningen att dottern hängs ut (förutsatt att hon existerar). Och detta oavsett om han utsatt dottern för det som står i chatten eller inte. Det kan ju t.ex. förhålla sig på det sättet att han aldrig utsatt henne för någonting. Du vet ingenting om det. Förstår du vilken chock för dottern om hon aldrig sett den här sidan av sin far när några mobbare i skolan skickar filmen till henne? Nej, det dumpen gör här är extremt osmakligt och gamblar med dotterns psykiska välmående på ett sätt som antyder att de är beredda att offra henne ”for the greater good”.

    1. Gaggra, jag antar att du är ett utav peddosvinen? Det sjuka är att DU månar om pedofiler. Usch på dig!

    2. Om han gjort det han skriver att han gjort, så har han gamblat med hennes välmående sen hon låg på skötbordet….

    3. Tycker du lyfter en väldigt viktig fråga i dumpens arbete här faktiskt.
     Tyvärr är det så många som hatar pedofiler mer än de bryr sig om barnen här. Det är bara till att titta på kommentarerna du fått för att inse det.
     Dumpen gör överlag ett väldigt bra jobb men barnens bästa måste stå i centrum. Vi i (mobben) som älskar att se pedofiler lida kanske inte behöver se riktigt allt.

     1. Det är för att vi bryr oss om barnen som vi hatar pedofiler. Hatet är ju en följd deras vidriga brott som de begår emot barn. Att kalla de som reagerar mot dessa förfärliga övergrepp för mobben och på det sättet förta reaktioner från de flesta som har någon empati i kroppen känns som ett försvar för pedofiler, det finns inget försvar för dem som ger sig på de allra mest sårbara och utsatta. Att ha en sådan far som går ut med sina sexuella fantasier om barn i ett chattforum, oavsett om han har gjort något eller inte mot sin dotter är vedervärdigt.
      Han var ju dessutom i full fart att ge sig på ett barn, vad gjorde han där annars.

      Att deras egna barn få lida för deras sjuka böjelser är pedofilernas eget ansvar. Att det sedan ska finnas hjälp när anhöriga genomgår detta trauma är en sak men de ska inte skyddas från sanningen på bekostnad av de barn som blir utsatta för sexuella övergrepp av dessa avskum till människor.

      Det är bra att en del av detta mörkertal kommer upp i ljuset, även om det bara är toppen av ett isberg som det verkar, tragiskt nog!

  2. Jag håller med att den är osmaklig på den punkten att Sara och Patrik inte ( östan aldrig) låter dom få prata.

  3. Gaggra! Tycker du inte att det högst osmakliga är vad hennes pappa gjort med henne under alla år? Nej, slut på skyddande av monstren som förstör små barns liv, de blir trasiga vuxna för att pedofiler tar sig vidriga friheter. Av alla inlägg så verkar det som dessa män har ett lindrigare förståndshandikapp, nån märklig omognad….

  4. Vad föredrar du? Att en eventuell dotters kompisar möjligt får se hennes pappa här eller att övergrepp fortsätter?

  5. Nämen hej!
   Du som är i videon va eller annan sköning från samma typ av forum?
   Nämligen bara den typen av fanskap som har mage att kalla det här för en osmaklig uthägning.
   Behövs ingen “uthägning”. Det skötte han/du så fint på egen hand. Man letar sig inte in på ett incestpeddoforum och skriver sådär ifall man inte är en pedofil.
   Ingen köper bara-en-fantasi-bullshittet.
   Kom med nåt nytt för fan.
   Om du bryr dig så förbannat om dottern, -ring soc.
   Jag mår illa.

   1. Hade han en dotter? Vill börja gråta när jag såg vad han hade skrivit om dottern på skötbordet 🥺🥺

  6. Anledningen till hans möte med modern och dottern, att han skulle våldta ett barn, DET är osmakligt! Herregud vad folk är korkade.

  7. Om han har en dotter så är det bara bra att detta läggs ut han förtjänar detta, äcklig kommentar av dig

 6. Det absolut värsta hittills!

  Snälla Dumpen, informera om när hans identitet är bekräftad och framför allt om han har egna barn och om så är fallet, att soc och polis är kontaktade.

  Med tanke på uthängningens extrema art och chattlogga, är det ett allmänintresse att ni informerar.

  1. Han har barn ! Jag känner han jag måste spy jävla äckel har aldrig trott detta. Mitt barn har varit hemma hos han!

   1. Fyfan alltså du måste känna dig riktigt illa till mods! Men jag hoppas att han inte rört något annat barn.

   2. Hej. Vi känner ingen Maggan. Men snällt av dig att hänga ut att vi har barn, du förstår inte att det kan sätta dom i en jäkla sits? Dom har det tufft som det är. Det är INTE dom som har gjort fel och ska inte behöva ta konsekvenserna, vilket dom ändå får utan att bli outade, med tanke på att deras kompisar sett filmen. Men tack för att du riskerar att göra det värre.

    1. Hoppas du lämnar din man, för det är illa att stanna med en sån person när man vet vad dem gjort!

     1. Så onödig kommentar. Jag tänker inte försvara honom, men jag blir lite nyfiken då det låter som du har koll, vad exakt är det han gjort? (Förutom att skrivit vidriga saker,vilket är uppenbart.) och nej jag försvarar inte det, blev bara nyfiken på vad du vet i fallet, tänker att du kanske har insider info.
      Du får gärna uppdatera mig.

    2. Emy om du stannar med en person som skriver sådär är du en udda person, speciellt när det är om barn. Och du VET att han skrivit så!! 🙁

    3. Och EMy detta är en av dem vidrigaste i sättet han skrivit på denna sajten, alla vet vem han är. Ingen kul människa att dela sitt liv med? Men upp till dig!

     1. En som skriver på det där sättet i en incestgrupp och dessutom möter upp i tron att han ska få träffa en peddomamma med ett litet barn är ju helt skruvad! Varför går man överhuvudtaget in i en incestgrupp om man inte är intresserad av just incest. Stackars barn med en sådan pappa. Arbetade på ett dagis, där en liten tjej blev utsatt av sin pappa. Mötte henne sedan på ett hem för unga tjejer, nerknarkad och skadad av sin barndom. Hon hade en mamma som svek henne hela uppväxten, annars kanske hon hade överlevt, men kärringen valde att stanna hos pedofilen och svika sin dotter!

    4. Och emy om du genuint bryr dig om ert gemensamma barn gör en soc anmälan och lämna denna mannen, du bör bry dig mer om det än uthängningen på dumpen. Se vad han skriver OCH han dök upp, han dök inte upp för en kaffe utan för att våldta ett LITET barn!! Du måste skärpa dig..

    5. Ja vad gjorde han egentligen mer än att skriva att han våldta små barn? Dök upp på PLATS för att våldta ännu ett barn!!

 7. Absolut detta är helt vidrigt skrivet av han. Totalt olämpligt på alla plan och aldrig försvarbart på något sätt. Men snälla snälla dumpen, ni ger aldrig någon chansen att faktiskt svara på era frågor eller förklara. Ni ställer fråga efter fråga och påstår att ni inte får svar. Men ni avbryter hela tiden och ger dom faktiskt inte chansen att ge er något svar.

  Gillar verkligen att ni finns och det fantastiska jobb ni gör. Men snälla låt dom få prata.

 8. Snälla, tänk lite på barnet som ni hänger ut. Det som skrivs kanske inte ens är sant utan bara skriverier. Ska barnet få stå till svars för det och lida alla kval som denna uthängning innebär för henne? Trovärdigheten i att ni arbetar för barn minskar rejält när ni är kapabla att själva utsätta ett barn för detta.

  1. Är du dum på riktigt,de har ju alla chattloggar dokumenterade?De går aldrig på människor om de inte är 100% säkra.Han har själv försatt sig i situationen!

 9. Men tänk på barnet om ni nu bryr er om barn! Häng inte ut barn. Om hon finns är hon 10 år och alldeles för liten för att behöva utsättas för de konsekvenser denna uthängning innebär. Hon kanske inte ens har gjort det hennes pappa skriver och han kanske inte ens har gjort något på henne utan bara skriver sjuka fantasier. Det ni gör mot henne är ett hemskt övergrepp mot henne.

  1. Inget barn har hängts ut.
   Märkligt att du skriver _precis_ på samma sätt som Gaggra och hänger upp dig på samma sak.
   Mycket märkligt……

   1. Nej, det Gaggra gör är att känna för pedorastorns barn som är oskyldig och i meddelandena blir oskyldigt uthängd. Att fritt gå ut vad du varit med om i detalj är väl okej men här får alla läsa det öppet. Det är alltså inte pederastorns uthängande som är problemet utan att detaljer kring det eventuella barnet som blir uthängda. Fast det kanske är okej i den värld? Då kan ju rättssystemet sluta kalla barn vid A i rättegångsprotokoll och skriva ut deras personnummer också?

   2. Jo, detaljer kring barnet hängs ut. Får människor, typ grannar, lekkamrater, idrottskamrater, Flashback osv. Att hennes pappa är pedofil kan ju vara svårt att låta bli att hänga ut men detaljer kring vad hon eventuellt fått utstå är något annat. Om du blir våldtagen kanske det är okej att det kommer ut uppgifter om den som gjort det i första steget, i andra steget att det var du som blev våldtagen men vill du att detaljerna ska stå på internet för allmän beskådan? I så fall är du unik Alice. Eller är det så att detaljerna som publiceras ger dig något? Det är ju lite av problemet med sidor där personer lägger ut sina personliga övergreppsberättelser, att det också finns dem som går igång på berättelsen och läser dem i det syftet snarare än andra. För egentligen, vad har vi för nytta av loggarna?

  2. Maria, Johanna och Gaggra, det är inte jättesvårt att förstå att “ni” är samma person 🙄

 10. Detta är det värsta jag någonsin läst!! Har själv två små flickor o att se denna mannens ord det får allt att vrida sig inombords.

  Och det som är värst det är alla som kritiserar det ni gör. Man tänker tanken på om det inte varit ni som mött upp alla gånger utan verkligen en ung, ensam flicka.
  Fan detta samhället e sjukt o det värsta är att dessa vidriga förövarna försvaras o ni ställs till svars!!

 11. @Dumpen snälla kan ni försöka inte avbryta när dom ska försöka förklara sig? Fattar att ni inte orkar höra alltid men högre underhållningsvärde om man får höra deras resonemang och även intressant. Detta är nog förövrigt det värsta jag sett på dumpen tillsammans med Lastbilschauffören och Mr x.
  Keep up the good work ! <3

 12. Man kan ju misstänka att de som skrivit att detta är en osmaklig uthängning är vääääldigt nära vän med mannen i filmen eller ännu mer troligt baskermannen själv i egen hög person. Ingen annan borde tycka att denna uthängning är osmaklig.
  Har denna avart ett barn så snälla hjälp henne därifrån!
  Stackars lilla tjej, hjärtat brister! 😥

  1. Jag tänker samma sak, vem skulle annars kalla det osmakligt etc. Dessutom så känns “användarnas” sätt att skriva på väldigt “likt” så att säga. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om det är så att det faktiskt är han som skriver kommentarer med olika namn.
   Vi får innerligt hoppas att han inte har barn, men jag tror nog han har det tyvärr, sättet han svarar tyder på att han har det.
   Sara citerar- “Jag har inte fått knulla min än, hon har tyckt det gör ont så då har vi slutat” Slut citat.
   Han svarar- “ja”
   Sara citerar- “Som mest har hon sugit och runkat mig, och jag har slickat och pullat henne” Slut citat.
   Han svarar återigen “ja”
   Sara frågar- “Har du barn?”
   Han svarar med panik i rösten “Nej,,, NEJ!”

   Känns som han tyvärr har barn. Jag hoppas min korta analys är fel. Men eftersom han nu är identifierad så lär det komma fram, eller iaf har så har Dumpen iaf fått kännedom om läget.

   Återigen,, Dumpen, ni gör ett fantastiskt arbete

   1. Precis, Johannes!
    Just under det här inlägget är det många “olika” som skriver samma sak kort efter varandra och hänger upp sig på samma sak. De har inte kommit och gafflat i tidigare inlägg vad jag lagt märke till.
    Det är en och samma person.
    Inte helt otroligt att det är stjärnan själv så att säga.
    Om det är han, hoppas jag oavsett paniken han känner, gör rätt sak, söker hjälp samt lämnar sitt och andras barn ifred för all framtid. I bästa fall går till polisen själv, men det är nog att hoppas på för mycket.

 13. Hej Dumpen!
  Fantastiskt bra jobbat som vanligt! 🙏🌟
  Rådfråga gärna nån NGO/polis som jobbar med sexualbrott mot barn hur ni bäst kan göra när det gäller tex chatt-loggar där pedofilen antyder potentiella övergrepp mot deras egna barn eller andra närstående som annars lätt kan identifieras. Så slipper ni den kritiken framöver. Allt för att finslipa ert superviktiga barnrättsarbete, ni är hjältar! 🙏

 14. Fyfan va grymma ni är!!

  Jag är pappa åt 3 små barn. Jag är med er hela vägen!!
  Att ni klarar av att intervjua äcklet utan att bryta var enda ben han har på kroppen!!!

  1. Cklart det är samma person! Jag tror det är den retliga slemmiga baskern som är inne själv och skriver! Han ger sig inte han är en sån där som bara argumenterar på sitt fåniga retliga sätt tills han får en riktig smäll.
   Det är en och samma person bakom de du räknade upp plus kanske 1 till

 15. Jag förstår att ni är upprörda men ni skulle tjäna på att tala lugnt och sansat med dom ni haffar. Att hoppa på dom och prata i mun på varandra för att ni är arga leder liksom ingenstans utan pedofilen åker bara därifrån direkt.
  Kolla Christopher Hansen från programmet “To Catch a Predator” som talar lugnt och sansat med pedofilerna och på så sätt får dom att öppna sig och börja prata.

  1. Jag håller med dig till fullo Stef. Man ska alltid visa att man har det psykologiska övertaget. Om man låter sina känslor dra iväg med en, har man också förlorat det psykologiska övertaget. Dessutom så framstår man som mera professionell om man bevarar fattningen och inte kallar dessa individer för till exampel äckel och liknande, även om detta är vad man innerst inne tycker.

 16. Grymt bra jobb!!!!! Bort med alla äckliga jävla idioter!!
  Men snälla ta bort det där tjutljudet i början, fick ju tinitus 😀

 17. Trots alla otrevligheter och påhopp mot dem som velat skydda det eventuella äkta barn som detaljerat fått vissa av sina övergrepp utsatta verkar Dumpen ha gjort bedömningen att ta bort chatloggen. Hoppas att det har med detta att göra och att de skyddar barn på liknande sätt framöver samt att de fått reda på vem denne man är.

  Det finns en del forskning med djupintervjuer av förövare där de förklarar sina intressen för barn. De kan vara intressanta för dem som vill ha en förklaring men problemet med förklaringen är vi människor efterkonstruerar saker för att få världen att hänga ihop vilket gör deras förklaringar helt värdelösa och meningslösa. Oavsett vad som rör sig i ens huvud borde det vara bättre att försöka söka hjälp. Tankar ska aldrig leda till handlingar då dessa är olagliga. Det kanske inte är olagligt att finnas på ett forum och dela med sig av sina olagliga tankar men i dessa fall ytterst olämpligt.

 18. Han har garanterat en dotter iomed att dumpen valt att ta bort chattloggarna där han beskriver vad han gjort.
  All ära till er älskade Sara och Patrik!

 19. Mår dåligt när jag läser kommentarer som inte förstår att ni med stor sannolikhet räddat minst ett barn.

 20. En fråga: ni säger att ni ska ”gå till polisen”. Håller det? Eller ses det som brottsprovokation? Dvs blir det några juridiska påföljder eller är straffet själva uthängningen.

  1. Det är förbjudet enligt svensk lag att utge sig för att vara polis s.k “föregivande av allmän ställning”. Poliser får inte ägna sig åt brottsprovokation. Männen polisanmäls för sexuellt ofredande utifrån de explicita bilder de skickat.

 21. Detta måste vara den vidrigaste människan ni har hängt ut hitills. Extremt obehaglig, man blir alldeles darrig.

 22. Man kan ju tydligt se att bakom flera av nicken sitter en och samma person som försöker”försvara” pedoraptorn och dessutom så är dessa inlägg av samma typ av kaxiga dryga snack som denna idioten försökte köra med i konfrontationen.
  Detta är en typ av person/ personlighet som jag starkt ogillar då dessa personer försöker vinna varje diskussion genom att försöka blanda kaxighet med ngn sorts självuppfattad intelligens.
  För egen del så undviker jag sådana här personer då en smocka aldrig är långt borta.
  Förövrigt så gör ni ett toppenjobb Sara och Patrik.
  P.S. D.S : Denna “man” ska inte gå lös där det finns småbarn.Hoppad det görs en ordentlig genomgång av denna personens privatliv och annat av ordningsmakten samt dumpen.
  e

 23. Varför har ni tagit bort chattarna? Har ni fått reda på om har har en dotter på riktigt????? Vidrigaste jag sett

 24. Ni får gärna uppdatera nu, har han dotter. Vad har hänt med aset?
  Nått måste ni fått fram eftersom ni plockat bort chatloggar utav hänsyn till anhöriga 🤨

  1. Ja när kommer den utlovade uppdateringen? Att ta bort chatloggar som tidigare funnits tyder på något. Att han har en dotter?

 25. Fyfan vad ni är bra!!!❤️
  Kan inte tacka nog för det ni gör🙏🏼🙏🏼
  Ni står upp för alla barn som inte har en egen röst.
  Sanna hjältar i havet av avskum, där man lätt tappar hoppet om människan.
  All kärlek❤️

 26. Hej!

  Förstår att det är ett känslig läge
  Men när kommer det någon uppdatering? Tack för allt ni gör!

  1. Hej. Varför så nyfiken? Du är inte närstående. Hade du verkligen brytt dig i detta känsliga läge som du tydligen förstår att det är så kan det ju va läge att backa och inte låta nyfikenheten ta överhand.

   1. Kan ni som är närstående eller känner honom sluta kommentera på varenda post? Han är redan uthängd alla vet redan vilken hemsk o pinsam person han är.. ni gör det inte bättre genom o försvara honom här ni försvarar bara ett peddo

 27. Ja vi vill ha uppdatering på detta fallet ett av de värsta!! Man hoppas ju inte han får va i närheten av sin dotter

 28. Hoppas hans fru som kommenterat i detta kommentarsfältet har lämnat honom, hon är nästan i samma nivå som honom om hon stannar efter allt det här..

 29. Ja hon försvara ju hans sjuka beteende och menar på att “han bara skrivit ” “inget hände ” fy fan vad sjukt! Spyr på båda två 🤮🤮

  1. Jag vet, det är därför jag blir så aggressiv. Även om det ”bara” var att skriva så har han skrivit så äckliga saker att det är utom denna värld och borde vara oförlåtligt!!! Dessutom var det inte ”bara” att skriva utan han dök upp på PLATS för att han hoppades på att få våldta ett litet försvarslöst barn!!

   Att stanna med den här mannen o försvara honom gör henne lika äcklig, båda borde soc anmälas.. hoppas d kmr ngn uppdatering snart..

 30. Jävla baskerfetto. Går från att skämmas att till att bli advokat på slutet. Men tror faktisk inte nån skulle vilja knulla med ett sånt fult fetto så tror faktisk inte han har något barn sån tur vad. Ingen som vet huruvida de var med det egentligen? Nån borde ju känna igen honom? Ett sånt fult fettoplyte känner man ju om man sett förut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.