Sponsorer

Tommy snubblade över vår fiskare i en svensk incestgrupp. Finns det sådana? Ja, det gör det. Precis som frimärkssamlarna har sina sidor och schackklubbarna sina så har de som söker efter incestrelationer sina grupper. Denna typen av grupper är totalt mörker och för att ta sig in och få fram de som visar intresse för just incest så krävs det att man utger sig för att vara likasinnad.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

BORTPLOCKAD CHATLOGG

 

BORTPLOCKAD CHATLOGG

BORTPLOCKAD CHATLOGG

BORTPLOCKAD CHATLOGG

 

 

BORTPLOCKAD CHATLOGG

 

26 thoughts on “Napp från incestgrupp (napp igen)

 1. Kan vara den värsta hittills, vad händer uppe i den där hjärnan???, tack för att ni räddar våra barn från dessa avskum 🙏🏻❤️

 2. Jag blev gråtfärdig när jag läste chattkonversationerna…så hemskt och vidrigt!.
  Oavsett äcklet har barn eller inte, så ska han inte vara närheten av barn, OCH även om han säger att det var bara på chatten som skrev så och han anser att han inte gjort ngt brott.
  Men ändå stod han där och skulle möta upp sitt offer och peddomamman, inte en enda normal person hade mött upp eller skrivit till en peddomamma, och en normal person hänger inte på sådana forum.
  Jag reagerade på hur han börja bli arg och hur han försvarade sig med att han har inte gjort ett brott, jag tror att han vet precis vad han ska säga och att han även har kontakt med andra pedofiler som ger råd till varandra i just såna här situationer eller ngt liknande. Jag fick rysningar av honom!

 3. Vilket jävla svin!
  Sjöberg du är sån jävla king ” ha en trevlig kväll nu ditt äckel” hörru, hörru vadå 😂 hoppades nästan han ville dansa med dig där.
  Grymt jobbat av er, som jag alltid säger. Dumpen är det bästa som hänt Sverige.

 4. Tar de aldrig slut med pedofiler. Blir riktigt mörkrädd . Låt barnen vara ifred

 5. Patetiskt när han försöker snacka sig ur detta. Det som står i chatten kommer från en sjuk människa, och han själv erkänner att han skrivit detta, men inte gjort något 🙄 Kan vara sant 🤔 Men skrivelsen är så sjuk så han indirekt erkänner att han är en sjuk människa och skall inte vistas i närheten av barn #fakta

 6. Stort stort TACK för att ni finns Dumpen & jobbar med det här! 🙏🙏🙏💗 Så fruktansvärt tacksam att ni jagar fatt i de här svinen, de ska fram i ljuset så alla får veta vilka vidriga sexualförbrytare de är. De har alldeles för länge fått härja fritt i Sverige, svåra att få tag i, det är slut på det nu 🙏

 7. Var det den här Patrik sa skulle vara den värsta hittills? För det hade han helt rätt i! Vidrigt kryp! Följ gärna upp om han hade barn och om han blev av med jobbet och vårdnaden! Bra jobbat! Man kommer långt på en skåning och en göteborgare!

 8. “Fiskarna”gör ett grymt bra jobb på att få fram sådana här människor ,utan dom hade detta inte varit möjligt .Sara och Patrik gör ett grymt jobb som konfronterar dessa människor med ett sådant lugn (kan själv intyga att det är fruktansvärt svårt att behålla lugnet när man träffar sådana här personer ) inte ett barn till 🙏🏻

 9. Detta är det värsta jag någonsin läst!! Har själv två små flickor o att se denna mannens ord det får allt att vrida sig inombords.

  Och det som är värst det är alla som kritiserar det ni gör. Man tänker tanken på om det inte varit ni som mött upp alla gånger utan verkligen en ung, ensam flicka.
  Fan detta samhället e sjukt o det värsta är att dessa vidriga förövarna försvaras o ni ställs till svars!!

 10. Fyfan va grymma ni är!!

  Jag är pappa åt 3 små barn. Jag är med er hela vägen!!
  Att ni klarar av att intervjua äcklet utan att bryta var enda ben han har på kroppen!!!

 11. Detta måste vara den vidrigaste människan ni har hängt ut hitills. Extremt obehaglig, man blir alldeles darrig.

 12. ”Ha en trevlig kväll ditt äckel”
  ”Hörrö”
  ”Vad hörrö?
  ”Ofredande”
  ”Haha”

  😂

 13. Ert fantastiska arbete är ett föredöme för alla i Sverige.

  ❤❤❤❤❤

 14. Fyfan vad ni är bra!!!❤️
  Kan inte tacka nog för det ni gör🙏🏼🙏🏼
  Ni står upp för alla barn som inte har en egen röst.
  Sanna hjältar i havet av avskum, där man lätt tappar hoppet om människan.
  All kärlek❤️

 15. Jag förstår bara inte. Denna vidriga typ har gått över alla gränser och mer därtill.
  Han visar inte upp någon form av medkänsla eller förståelse. Han försöker ju faktiskt inte ens förklara sig utan försöker flytta fokus till att det är Patrik och Saras fel. Dessutom så är han riktigt otrevlig. Hur kan han ens ha mage att vara otrevlig? Detta svin borde få sitta i fängelset ett helt liv. Han ska vara glad att han kommer så lindrigt undan. Usch!

 16. Sara läser upp pedofilens meddelande: ”Hon har tyckt att det har gjort ont och då har vi slutat”

  Pedofilen: ”Ja precis”

  Reaktionen han får därefter är prislös. Han upptäcker att han erkände lite mer än att han enbart hade skrivit det.

 17. Tack dumpen för det enorma arbeten ni gör för att sätta dit dessa svinen.. hjälper er gärna om det behövs..
  Vad är det för vrickad värld vi lever i där människor gör detta mot våra barn?

 18. Ingen ursäkt i världen slätar över att den/det där dök upp på plats……
  Finns heller ingen ursäkt som håller för dylikt chattande fr predatoter.
  Kvittar om det handlar om sk ”fantasier” då det är så sjukt vidrigt att det saknar mänsklighet redan vid pennspetsen sas.
  Man kan dra parallel till vad som helst man kan fantisera över, fantiserar man om att hoppa fallskärm är risken överhängande att man oxå gör det när tillfälle väl bjuds.
  Jag läser mkt mkt sällan och då mkt mkt lite av dessa chattloggar som presenteras för jag klarar helt enkelt inte av att läsa skiten.
  Tycker inte ett dugg synd om de som blir påkomna och att deras liv raseras, deras omgivning däremot, familj och vänner, deras smärta går att relatera till……..

 19. Sicken snubbe han försökte verkligen att leka smart, men han höll ju på att lägga en kladd i småbyxorna av nervositet.

  Tack bästa Dumpen för er fina arbete.

 20. Det är klart att han är en vidrig pedofil av det värsta slaget! Han har garanterat gjort det han har skrivit, små bebisar, små barn, och letar garanterat efter ensamstående mammor. Dessa s.k. fantasier har redan skett, och de blir bara värre med tiden för att de ska få samma ”kick”. Dessa vidriga as, ska låsas in för evigt och kasta bort nyckeln! Dessa män, as är oftast självgoda, arroganta, manipulativa monster och vet precis hur när själva brottet ska ske och dessvärre behöver de tas på nästan bar gärning.

  Jag är ett av dessa barn, offer till pedofiler och det finns inget mer att göra än att låsa in dem, och kasta bort nyckeln för evigt. Det går INTE att bota en sjuk sexuell läggning som sitter i deras hjärna! Punkt!

  Låt våra barn vara ifred, lås in dem alla på en rymsäker ö, låt dem förgripa sig på varandra, alt Sibirien nästa.

  Märkligt att svenska män är överrepresenterade, ofta gifta/sambos med egna barn dessutom, alt plast pappor. Det finns lika många vidriga kvinnor, mammor som är deltagare, medverkande, medansvariga och dessa förtjänar samma öde.

  Finner inte ord nog för dessa odjur. De förlorar på sin höjd sitt jobb, om de inte är slipade nog att snacka sig ur situationen, för manipulatörer är de av högsta rang.

  Jag har noll empati för denna störning odjur. Drabbade barn skadas halva sitt liv minst, medan deras liv snurrar på som vanligt.

  Detta är bottenskrapet, de värsta odjuren har sina inre kretsar, plattformer och sitter rätt säkert. Det vore intresant om ngn kunde infiltrera in sig i dessa grupper och se vilka namn som dyker upp.

  Barnhandel, sexslavhandeln går även det hand i hand med pågående pedofeli verksamheten och den är ännu mörkare och brutalare. Och idag fullt laglig i samband med s.k jourhem, familjehem osv. Det finns många vittnesmål.

  Tack Dumpen för att ni gör vad ni kan🙏

 21. Jag uppskattar VERKLIGEN det ni gör, och när gäddorna sitter i saxen NJUTER jag verkligen… Tyvärr är det ju dessa korkade idioter till män utan skrupler som kastar en mörk skugga över oss andra…. Ni gör ett BRA jobb som vanligt, och det är ju en SKAM att vår NUVARANDE regering verkar bagatelissera det ni gör….

 22. Är imponerad att man kan infiltrera en grupp. Jag skulle nog bli så förbannad och avslöja mig direkt. All heder till alla som orkar och kan stoppa detta.

 23. Hur kan någon annan veta vad man gör hemma om man inte är ögon vittne?

  Om man säger att man förgriper sig på sin dotter, hur skall någon veta om det är sant eller falskt?
  Ni borde ha haft polisen på plats, för tänk om en av dem som ni konfronterar faktiskt sen hemma har en dotter och sen hämnas på sitt offer som kanske är en dotter.

  Ni jobbar ju i brottsförebyggande,men tänk om en konfrontation leder till ett övergrepp hemma?

  Hur kan man veta vad dessa pedofiler faktiskt gör efterråt?

  O vem som eventuellt blir offer för deras sjuka fantasier eller hämnd,bara en tanke som slår mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *