26 mars, 2023

Tommy snubblade över vår fiskare i en svensk incestgrupp. Finns det sådana? Ja, det gör det. Precis som frimärkssamlarna har sina sidor och schackklubbarna sina så har de som söker efter incestrelationer sina grupper. Denna typen av grupper är totalt mörker och för att ta sig in och få fram de som visar intresse för just incest så krävs det att man utger sig för att vara likasinnad.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

BORTPLOCKAD CHATLOGG

 

BORTPLOCKAD CHATLOGG

BORTPLOCKAD CHATLOGG

BORTPLOCKAD CHATLOGG

 

 

BORTPLOCKAD CHATLOGG

 

189 thoughts on “Napp från incestgrupp (napp igen)

 1. Kan vara den värsta hittills, vad händer uppe i den där hjärnan???, tack för att ni räddar våra barn från dessa avskum 🙏🏻❤️

 2. Vilken jävla sprätt! Detta är bland de allra otäckaste ni fått tag på hittills. Är han identifierad? Har han en tioårig dotter måste någon se till att DIREKT ta henne ur hans förmyndarskap!

 3. Den här rackaren har nog ett par dåliga historier att berätta. Hoppas polisen kan gräva i denne snubben liv och ev rädda en dotter från övergrepp.

 4. Det här fick mig fan till tårar!!
  Stackars hans dotter!!!
  Alltså – snälla säg att hon också är räddad nu?

 5. Jag blev gråtfärdig när jag läste chattkonversationerna…så hemskt och vidrigt!.
  Oavsett äcklet har barn eller inte, så ska han inte vara närheten av barn, OCH även om han säger att det var bara på chatten som skrev så och han anser att han inte gjort ngt brott.
  Men ändå stod han där och skulle möta upp sitt offer och peddomamman, inte en enda normal person hade mött upp eller skrivit till en peddomamma, och en normal person hänger inte på sådana forum.
  Jag reagerade på hur han börja bli arg och hur han försvarade sig med att han har inte gjort ett brott, jag tror att han vet precis vad han ska säga och att han även har kontakt med andra pedofiler som ger råd till varandra i just såna här situationer eller ngt liknande. Jag fick rysningar av honom!

 6. Fy fan, ibland förlorar man nästintill hoppet om mänskligheten. Hur i helvete tillåts såna här missfoster gå lösa? Jag hoppas verkligen att kräket ljög om att han har ett eget barn, men ifall detta är sant måste han fråntas vårdnaden omgående!

  Måtte detta monster ALDRIG få komma nära ett barn igen.

 7. Fyyyy vilket vedervärdigt avskum!!! Blir mörkrädd över vad det är för skeva personer som finns i överallt !!!

 8. Så vidrigt att jag inte kunde läsa hela chattloggen. Fy fan vilket mongo. Man blir så jävla frustrerad.

 9. Alla dessa pedofilsvin får mig att vilja spy. jag tycker ofta att de har hittat den värsta, men det här svinet spelar i en helt annan liga där han är ett riktigt rötägg. FY FAN!!!!

 10. Okej. Detta var den värsta. Får panik. Snälla se till att dottern till honom räddas, och får hjälp.
  Han har alltså utfört oralsex och tagit på henne sedan hon låg på skötbordet?

  Får fullständig panik av tanken. Denna ska fast. Så är det bara.

  1. Inte oralsex. Sex och barn finns inte ihop. Han har utnyttjat henne, våldfört sig på henne. Fy fan vilket äckel. Finner inga ord…

 11. Det är viktigt att inte sväva iväg. Vi vet inte om han är pedofil eller om han bara visat sexuellt intresse för barn. Men som Sara försökte förmedla. Det handlar inte om det. Det handlar om att han har sjuka, farliga intressen som omgivningen måste få veta. Riktigt sjuka grejer. Hoppas verkligen det bara var snack angående dottern. Det är inte orimligt. Bakom tangentbordet blir folk tuffa som fan och är man i en sjuk subkultur där incest 🤮 är status, då är det nog nära till att bre på.

  1. Definitionen av pedofili är en vuxen människas sexuella dragning till barn. Den här mannen är utan minsta tvekan pedofil. Sen är det inte säkert att han förgripit sig på sin dotter, men jag hoppas innerligt att detta kollas upp!

  2. Ytterst osannolikt att någon hänger på incestforum för att vara tuff, utan man gör det för att man är sjuk i huvudet.

    1. Men det begriper ni väl att jag menar att “vara tuff” är här att inte bara ha denna störning utan även säga att han agerar på sina sjuka lustar?

     Det är klart ingen är på incestforum för att vara tuff. Skärp er.

   1. Vadå? Du vill veta hans personuppgifter? Dumpen sköter kontakten med anhöriga. Tycker de varit väldigt tydliga med det. Eller vill du ha tips på det där underjordiska forumet?

  1. Mikael – har du jobbat med honom så ge Dumpen all info du har om honom tex förnamn, efternamn, var han kan tänkas bo. Viktigt att dumpen kan kontakta hans fru/sambo + arbetsgivare 🙏

  2. De ber om hjälp med att identifiera honom på 2forty2 på Facebook nu.
   Du kanske kan hjälpa?

 12. Ni måste få hans dotter därifrån!!!! Stackars stackars stackars lilla flicka 😭😭😭

 13. Vilket jävla svin!
  Sjöberg du är sån jävla king ” ha en trevlig kväll nu ditt äckel” hörru, hörru vadå 😂 hoppades nästan han ville dansa med dig där.
  Grymt jobbat av er, som jag alltid säger. Dumpen är det bästa som hänt Sverige.

 14. Alltså gud vad VIDRIGT!!! Det här är en av de sjukaste hittills. Stackars dotter som är totalt traumatiserad för livet. PEDOFILER ÄR INTE MÄNNISKOR!!

 15. Patetiskt när han försöker snacka sig ur detta. Det som står i chatten kommer från en sjuk människa, och han själv erkänner att han skrivit detta, men inte gjort något 🙄 Kan vara sant 🤔 Men skrivelsen är så sjuk så han indirekt erkänner att han är en sjuk människa och skall inte vistas i närheten av barn #fakta

 16. @Mikael

  ” Vilket jävla AS!!!
  Och de där fanskapet har man jobbat me😡😡😡”

  Känner du till personen i fråga, och vet du om han faktisks har barn i åldern han skriver om i chatten, och vårdnad/umgänge? (Uppmanar inte till doxxning av identitet.)

 17. Kan någon snälla ta reda på om han faktiskt har en dotter…
  Tack för allt ni gör. Sverige behöver er.

 18. Viktigt att ta reda på om han har barn och om han har det BUP och polis!! Förhör och inlåsning och all hjälp som finns till barnet.

 19. Han har säkert barn, säkert en dotter som får utstå allt detta. Fy fan 😭 gräv mer i hans liv så barnen slipper denna äckliga man!! 😭😭

 20. Fy faan vilket jävla äckligt svin han är!! Mår fan dåligt när jag läste att han hade förgripit sig på sin dotter när han bytte blöja på henne. Usch!! Säg inte att det är sant att han har barn för såna som han förtjänar inte att ha barn överhuvudtaget!! Äckliga pedofiljävel må du brinna i helvetet!!

 21. Stort stort TACK för att ni finns Dumpen & jobbar med det här! 🙏🙏🙏💗 Så fruktansvärt tacksam att ni jagar fatt i de här svinen, de ska fram i ljuset så alla får veta vilka vidriga sexualförbrytare de är. De har alldeles för länge fått härja fritt i Sverige, svåra att få tag i, det är slut på det nu 🙏

 22. Detta var det vidrigaste ja ha läst på länge…🤬alltså vi ha så mkt pedofiler omkring oss blir mörkrädd…men denna man tar priset…usch säger ja

 23. Fy fan vilket bottenskrap till människa man blir totalt mörkrädd. Även om han förhoppningsvis inte har en dotter så går fanstyget igång sexuellt på detta. Efter alla dessa napp, och speciellt detta, vill man bara gråta. Det är bara så jävla ynkligt att samhället inte gör mer för att skydda våra barn. Men ett stort tack för att ni finns där och gör skillnad. Ni är två superhjältar i det verkliga livet.

 24. Snälla, denna människa förtjänar inte att vandra runt på denna jord. Man blir så äcklad så man kräks. Stackars, stackars barn!
  Snälla, jag ber till högre makter att han inte har en dotter men det är nästan lika jävligt ändå. Snälla, se till att hans liv går i spillror och att precis ALLA får reda på vilket hemsk peddoavskum han är!
  Dumpen for president. Stort tack!

 25. Fyfan. Är han identifierad?

  Anhöriga, arbetsgivare måste se vilken jävla äckel han är.

  Hoppas ditt liv rasar sönder och samman, ditt smuts.

 26. Fyfan…. Värsta hittills. Är spyfärdig.
  Så jävla hemskt. Hoppas att han inte har någon dotter….

 27. Vadå sugit/runkat och att han har slickat henne?? Nej nej nej. Han har tvingat sig på sin dotter sen hon var liten. Dessutom skriver han att han ville normalisera det för henne genom att börja tidigt.. fyfan vilket jävla as!!!

  Hoppas verkligen att det inte finns någon dotter. Då måste hon bort från honom på en gång. 😭😭

  Tusen tack för erat arbete. Ni gör skillnad 🙏

 28. Alltså nä nä nä 😰😰😰 Säg att ni kollar upp om den här jäveln har barn, och att polisen blir riktigt inblandad! Det HÄR var topp 3 .. 2 vidrigaste hittills och mitt hjärta blöder! 😭😭 Den där hoppas jag plockas! innan han kommer i närheten av något fler barn! Dumpen ÄR barns räddning! 🙌🏻 Sara Patrik.. ❤️

 29. Chattloggarna fick mig både förbannad och gråtfärdig. Oavsett om innehållet i individens texter är sant eller falskt, skriver man inte på det viset. Han erkänner i princip en brottshandling, för att – enligt honom – ‘nå fram till kvinnan’? Eller vad annars? En av många bortförklaringar – absolut. Bara tankarna på att förgripa sig på en familjemedlem är helt vansinnig.

  Lite konstruktiv kritik till er: Försök varje gång uppmana dessa individer till att på riktigt söka hjälp, samt var de ska vända sig. Jag vet att ni gör detta i många fall, dock inte alltid. Målet och syftet med hela denna sida måste vara att minska antalet personer i Sverige med vidrig sexuell syn, för att på det viset minska antalet som faller offer för detta, och som får men för livet. Behandling ges för detta, och den är till för sådana personer ni tar fast. Informera alltid om detta!

  Vill verkligen understryka och berömma er för detta engagemang. Ni gör ett fantastiskt jobb med det förebyggande. Även om det inte kommer märkas konkret, kommer massor av framtida människor slippa trauman från övergrepp, sexuellt ofredande och i värsta fall våldtäkt. Tack för ert arbete!

 30. Fyfan kunde inte slutföra läsning av chatten! Snälla rädda hans dotter om han nu har någon, sätt henne i säkerhet! Blir så ledsen, äcklad förbannad 😡 jävla psyko, äckel, svin!! Tack dumpen för att ni jagar på

 31. Är rädd för att han nog har en familj då han skriver ang inbjudan att träffa pedofilmamman:
  ”Hade jag bara vetat det tidigare så jag inte hade matlagningen idag så.”

  Hoppas ni hittar familjen och kan varna dem.

 32. Invasiva avarter!! Vad är det för fel i huvet på dessa!?? Dom snackar om att dom inte gjort nått olagligt!??? Bara det svaret berättar ju att dom är en tickande bomb!
  Ska vi vänta tills dom förstört nått barn innan dom stoppas !??
  Nä, med dessa bevis som Dumpen får fram är det helt klart rätt att publicera dom offentligt, så minskar deras pedofiliska spelplan iaf.
  Fyyy faan! Tvi! Tvi!👊 För dessa invasiva avarter!
  Å hatten av och en eloge till alla er som glr detta stora och behjärtansvärda arbete. 🙏

 33. Detta gjorde så jävla ont att läsa. Snälla säg att han är identifierad och att familjen (om han nu har någon, hoppas inte) är varnad. Stackars älskade barn 😭

 34. Han måste fast fort som f*sen. Detta är den sjukaste hittils.. Dottern måste räddas och arbetsgivare, familj mm måste få denna infon. Sprid detta på sociala medier!

  Dumpen, ni är så bra! Hjältar och tack för att ni räddar våra barn från dessa sjuka monster.

 35. Usch en riktig fuling! Hans liv känns rätt så rökt framöver, packa ihop dina prylar och dra !

 36. Kan ni inte berätta hur det gått för alla. Vill veta att deras fruar o barn har det bra.

 37. Var det den här Patrik sa skulle vara den värsta hittills? För det hade han helt rätt i! Vidrigt kryp! Följ gärna upp om han hade barn och om han blev av med jobbet och vårdnaden! Bra jobbat! Man kommer långt på en skåning och en göteborgare!

 38. Fyfaaan🤮🤮🤮 identifierad ?? Någon kommer förhoppningsvis få tag i han. Må fanskapet få lida

 39. Hej, hoppas verkligen ni gått vidare med den här mannen?
  Han erkänner ju i chatten övergrepp på sin egna dotter.
  Hoppas dotterns mamma, polis och socialtjänst vet detta idag?
  Han ska inte vara nära barn, speciellt inte sina/sitt egna.

  Tack för denna sidan, man får se en sida av Sverige man knappt trodde existerade.
  Man blir bara mer och mer mörkrädd, inte konstigt att det finns så många trasiga själar i dagens samhälle.

   1. Blir intressant att läsa uppdateringen, men om han inte har en dotter blir jag förvånad. Känns som han skulle ha förnekat det tidigare i konfrontationen annars.

    1. Undrar också när man får en uppdatering av detta så fan att han visst har förgripit sej på sin dotter annars skriver man inte så och hans reaktion visar att det är sant ursh så hemskt 🥺😳

 40. Ursäkta men ett sådant monster skall låsas in på livstid . Han har ingen rätt att befinna sig utanför sitt låsta mörka rum.

 41. “Fiskarna”gör ett grymt bra jobb på att få fram sådana här människor ,utan dom hade detta inte varit möjligt .Sara och Patrik gör ett grymt jobb som konfronterar dessa människor med ett sådant lugn (kan själv intyga att det är fruktansvärt svårt att behålla lugnet när man träffar sådana här personer ) inte ett barn till 🙏🏻

 42. “Hon suger mig”, “Jag slickar henne”, “Vi försökte…” Ditt jävla vider! Hon har inte gjort ett skit med dig! Ni har inte gjort något i samförstånd! DU har våldfört dig på ditt eget barn! Äckel!

 43. Fruktansvärt!
  Att han inte förstår att när han skriver och har dessa tankar så påverkar det barnen. Han skall inte vara nära ett barn överhuvudtaget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Så sjukt och fruktansvärt. Hoppas han verkligen INTE har barn och inte skaffar några heller.
  Så svagt att säga att han gjorde det för kvinnans skull!!! Vem vill träffa henne isåfall???? OM man själv inte har den läggningen.

 44. Vilken otroligt osmaklig uthängning ni gör här dumpen. Tänk om han har en dotter på riktigt. Hur tror ni hon känner det om hennes kompisar tittar på den här filmen, känner igen pappan och konfronterar henne?

  1. Är det inte bättre att någon skulle känna igen honom så att det sen slutade istället? Oroligt smaklöst av dig

   1. Att hänga ut honom på det här sättet innebär i förlängningen att dottern hängs ut (förutsatt att hon existerar). Och detta oavsett om han utsatt dottern för det som står i chatten eller inte. Det kan ju t.ex. förhålla sig på det sättet att han aldrig utsatt henne för någonting. Du vet ingenting om det. Förstår du vilken chock för dottern om hon aldrig sett den här sidan av sin far när några mobbare i skolan skickar filmen till henne? Nej, det dumpen gör här är extremt osmakligt och gamblar med dotterns psykiska välmående på ett sätt som antyder att de är beredda att offra henne ”for the greater good”.

    1. Gaggra, jag antar att du är ett utav peddosvinen? Det sjuka är att DU månar om pedofiler. Usch på dig!

    2. Om han gjort det han skriver att han gjort, så har han gamblat med hennes välmående sen hon låg på skötbordet….

    3. Tycker du lyfter en väldigt viktig fråga i dumpens arbete här faktiskt.
     Tyvärr är det så många som hatar pedofiler mer än de bryr sig om barnen här. Det är bara till att titta på kommentarerna du fått för att inse det.
     Dumpen gör överlag ett väldigt bra jobb men barnens bästa måste stå i centrum. Vi i (mobben) som älskar att se pedofiler lida kanske inte behöver se riktigt allt.

     1. Det är för att vi bryr oss om barnen som vi hatar pedofiler. Hatet är ju en följd deras vidriga brott som de begår emot barn. Att kalla de som reagerar mot dessa förfärliga övergrepp för mobben och på det sättet förta reaktioner från de flesta som har någon empati i kroppen känns som ett försvar för pedofiler, det finns inget försvar för dem som ger sig på de allra mest sårbara och utsatta. Att ha en sådan far som går ut med sina sexuella fantasier om barn i ett chattforum, oavsett om han har gjort något eller inte mot sin dotter är vedervärdigt.
      Han var ju dessutom i full fart att ge sig på ett barn, vad gjorde han där annars.

      Att deras egna barn få lida för deras sjuka böjelser är pedofilernas eget ansvar. Att det sedan ska finnas hjälp när anhöriga genomgår detta trauma är en sak men de ska inte skyddas från sanningen på bekostnad av de barn som blir utsatta för sexuella övergrepp av dessa avskum till människor.

      Det är bra att en del av detta mörkertal kommer upp i ljuset, även om det bara är toppen av ett isberg som det verkar, tragiskt nog!

    4. Er det værre enn at misbruket fortsetter og hennes liv blir ødelagt for alltid,? Forsvare et sånt mennesket sier mye om deg!

  2. Jag håller med att den är osmaklig på den punkten att Sara och Patrik inte ( östan aldrig) låter dom få prata.

  3. Gaggra! Tycker du inte att det högst osmakliga är vad hennes pappa gjort med henne under alla år? Nej, slut på skyddande av monstren som förstör små barns liv, de blir trasiga vuxna för att pedofiler tar sig vidriga friheter. Av alla inlägg så verkar det som dessa män har ett lindrigare förståndshandikapp, nån märklig omognad….

  4. Vad föredrar du? Att en eventuell dotters kompisar möjligt får se hennes pappa här eller att övergrepp fortsätter?

  5. Nämen hej!
   Du som är i videon va eller annan sköning från samma typ av forum?
   Nämligen bara den typen av fanskap som har mage att kalla det här för en osmaklig uthägning.
   Behövs ingen “uthägning”. Det skötte han/du så fint på egen hand. Man letar sig inte in på ett incestpeddoforum och skriver sådär ifall man inte är en pedofil.
   Ingen köper bara-en-fantasi-bullshittet.
   Kom med nåt nytt för fan.
   Om du bryr dig så förbannat om dottern, -ring soc.
   Jag mår illa.

   1. Hade han en dotter? Vill börja gråta när jag såg vad han hade skrivit om dottern på skötbordet 🥺🥺

  6. Anledningen till hans möte med modern och dottern, att han skulle våldta ett barn, DET är osmakligt! Herregud vad folk är korkade.

  7. Om han har en dotter så är det bara bra att detta läggs ut han förtjänar detta, äcklig kommentar av dig

 45. Det absolut värsta hittills!

  Snälla Dumpen, informera om när hans identitet är bekräftad och framför allt om han har egna barn och om så är fallet, att soc och polis är kontaktade.

  Med tanke på uthängningens extrema art och chattlogga, är det ett allmänintresse att ni informerar.

  1. Han har barn ! Jag känner han jag måste spy jävla äckel har aldrig trott detta. Mitt barn har varit hemma hos han!

   1. Fyfan alltså du måste känna dig riktigt illa till mods! Men jag hoppas att han inte rört något annat barn.

   2. Hej. Vi känner ingen Maggan. Men snällt av dig att hänga ut att vi har barn, du förstår inte att det kan sätta dom i en jäkla sits? Dom har det tufft som det är. Det är INTE dom som har gjort fel och ska inte behöva ta konsekvenserna, vilket dom ändå får utan att bli outade, med tanke på att deras kompisar sett filmen. Men tack för att du riskerar att göra det värre.

    1. Hoppas du lämnar din man, för det är illa att stanna med en sån person när man vet vad dem gjort!

     1. Så onödig kommentar. Jag tänker inte försvara honom, men jag blir lite nyfiken då det låter som du har koll, vad exakt är det han gjort? (Förutom att skrivit vidriga saker,vilket är uppenbart.) och nej jag försvarar inte det, blev bara nyfiken på vad du vet i fallet, tänker att du kanske har insider info.
      Du får gärna uppdatera mig.

    2. Emy om du stannar med en person som skriver sådär är du en udda person, speciellt när det är om barn. Och du VET att han skrivit så!! 🙁

    3. Och EMy detta är en av dem vidrigaste i sättet han skrivit på denna sajten, alla vet vem han är. Ingen kul människa att dela sitt liv med? Men upp till dig!

     1. En som skriver på det där sättet i en incestgrupp och dessutom möter upp i tron att han ska få träffa en peddomamma med ett litet barn är ju helt skruvad! Varför går man överhuvudtaget in i en incestgrupp om man inte är intresserad av just incest. Stackars barn med en sådan pappa. Arbetade på ett dagis, där en liten tjej blev utsatt av sin pappa. Mötte henne sedan på ett hem för unga tjejer, nerknarkad och skadad av sin barndom. Hon hade en mamma som svek henne hela uppväxten, annars kanske hon hade överlevt, men kärringen valde att stanna hos pedofilen och svika sin dotter!

    4. Och emy om du genuint bryr dig om ert gemensamma barn gör en soc anmälan och lämna denna mannen, du bör bry dig mer om det än uthängningen på dumpen. Se vad han skriver OCH han dök upp, han dök inte upp för en kaffe utan för att våldta ett LITET barn!! Du måste skärpa dig..

    5. Ja vad gjorde han egentligen mer än att skriva att han våldta små barn? Dök upp på PLATS för att våldta ännu ett barn!!

 46. Absolut detta är helt vidrigt skrivet av han. Totalt olämpligt på alla plan och aldrig försvarbart på något sätt. Men snälla snälla dumpen, ni ger aldrig någon chansen att faktiskt svara på era frågor eller förklara. Ni ställer fråga efter fråga och påstår att ni inte får svar. Men ni avbryter hela tiden och ger dom faktiskt inte chansen att ge er något svar.

  Gillar verkligen att ni finns och det fantastiska jobb ni gör. Men snälla låt dom få prata.

 47. Snälla, tänk lite på barnet som ni hänger ut. Det som skrivs kanske inte ens är sant utan bara skriverier. Ska barnet få stå till svars för det och lida alla kval som denna uthängning innebär för henne? Trovärdigheten i att ni arbetar för barn minskar rejält när ni är kapabla att själva utsätta ett barn för detta.

  1. Är du dum på riktigt,de har ju alla chattloggar dokumenterade?De går aldrig på människor om de inte är 100% säkra.Han har själv försatt sig i situationen!

 48. Men tänk på barnet om ni nu bryr er om barn! Häng inte ut barn. Om hon finns är hon 10 år och alldeles för liten för att behöva utsättas för de konsekvenser denna uthängning innebär. Hon kanske inte ens har gjort det hennes pappa skriver och han kanske inte ens har gjort något på henne utan bara skriver sjuka fantasier. Det ni gör mot henne är ett hemskt övergrepp mot henne.

  1. Inget barn har hängts ut.
   Märkligt att du skriver _precis_ på samma sätt som Gaggra och hänger upp dig på samma sak.
   Mycket märkligt……

   1. Nej, det Gaggra gör är att känna för pedorastorns barn som är oskyldig och i meddelandena blir oskyldigt uthängd. Att fritt gå ut vad du varit med om i detalj är väl okej men här får alla läsa det öppet. Det är alltså inte pederastorns uthängande som är problemet utan att detaljer kring det eventuella barnet som blir uthängda. Fast det kanske är okej i den värld? Då kan ju rättssystemet sluta kalla barn vid A i rättegångsprotokoll och skriva ut deras personnummer också?

   2. Jo, detaljer kring barnet hängs ut. Får människor, typ grannar, lekkamrater, idrottskamrater, Flashback osv. Att hennes pappa är pedofil kan ju vara svårt att låta bli att hänga ut men detaljer kring vad hon eventuellt fått utstå är något annat. Om du blir våldtagen kanske det är okej att det kommer ut uppgifter om den som gjort det i första steget, i andra steget att det var du som blev våldtagen men vill du att detaljerna ska stå på internet för allmän beskådan? I så fall är du unik Alice. Eller är det så att detaljerna som publiceras ger dig något? Det är ju lite av problemet med sidor där personer lägger ut sina personliga övergreppsberättelser, att det också finns dem som går igång på berättelsen och läser dem i det syftet snarare än andra. För egentligen, vad har vi för nytta av loggarna?

  2. Maria, Johanna och Gaggra, det är inte jättesvårt att förstå att “ni” är samma person 🙄

 49. Detta är det värsta jag någonsin läst!! Har själv två små flickor o att se denna mannens ord det får allt att vrida sig inombords.

  Och det som är värst det är alla som kritiserar det ni gör. Man tänker tanken på om det inte varit ni som mött upp alla gånger utan verkligen en ung, ensam flicka.
  Fan detta samhället e sjukt o det värsta är att dessa vidriga förövarna försvaras o ni ställs till svars!!

 50. @Dumpen snälla kan ni försöka inte avbryta när dom ska försöka förklara sig? Fattar att ni inte orkar höra alltid men högre underhållningsvärde om man får höra deras resonemang och även intressant. Detta är nog förövrigt det värsta jag sett på dumpen tillsammans med Lastbilschauffören och Mr x.
  Keep up the good work ! <3

 51. Man kan ju misstänka att de som skrivit att detta är en osmaklig uthängning är vääääldigt nära vän med mannen i filmen eller ännu mer troligt baskermannen själv i egen hög person. Ingen annan borde tycka att denna uthängning är osmaklig.
  Har denna avart ett barn så snälla hjälp henne därifrån!
  Stackars lilla tjej, hjärtat brister! 😥

  1. Jag tänker samma sak, vem skulle annars kalla det osmakligt etc. Dessutom så känns “användarnas” sätt att skriva på väldigt “likt” så att säga. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om det är så att det faktiskt är han som skriver kommentarer med olika namn.
   Vi får innerligt hoppas att han inte har barn, men jag tror nog han har det tyvärr, sättet han svarar tyder på att han har det.
   Sara citerar- “Jag har inte fått knulla min än, hon har tyckt det gör ont så då har vi slutat” Slut citat.
   Han svarar- “ja”
   Sara citerar- “Som mest har hon sugit och runkat mig, och jag har slickat och pullat henne” Slut citat.
   Han svarar återigen “ja”
   Sara frågar- “Har du barn?”
   Han svarar med panik i rösten “Nej,,, NEJ!”

   Känns som han tyvärr har barn. Jag hoppas min korta analys är fel. Men eftersom han nu är identifierad så lär det komma fram, eller iaf har så har Dumpen iaf fått kännedom om läget.

   Återigen,, Dumpen, ni gör ett fantastiskt arbete

   1. Precis, Johannes!
    Just under det här inlägget är det många “olika” som skriver samma sak kort efter varandra och hänger upp sig på samma sak. De har inte kommit och gafflat i tidigare inlägg vad jag lagt märke till.
    Det är en och samma person.
    Inte helt otroligt att det är stjärnan själv så att säga.
    Om det är han, hoppas jag oavsett paniken han känner, gör rätt sak, söker hjälp samt lämnar sitt och andras barn ifred för all framtid. I bästa fall går till polisen själv, men det är nog att hoppas på för mycket.

 52. Hej Dumpen!
  Fantastiskt bra jobbat som vanligt! 🙏🌟
  Rådfråga gärna nån NGO/polis som jobbar med sexualbrott mot barn hur ni bäst kan göra när det gäller tex chatt-loggar där pedofilen antyder potentiella övergrepp mot deras egna barn eller andra närstående som annars lätt kan identifieras. Så slipper ni den kritiken framöver. Allt för att finslipa ert superviktiga barnrättsarbete, ni är hjältar! 🙏

 53. Fyfan va grymma ni är!!

  Jag är pappa åt 3 små barn. Jag är med er hela vägen!!
  Att ni klarar av att intervjua äcklet utan att bryta var enda ben han har på kroppen!!!

  1. Cklart det är samma person! Jag tror det är den retliga slemmiga baskern som är inne själv och skriver! Han ger sig inte han är en sån där som bara argumenterar på sitt fåniga retliga sätt tills han får en riktig smäll.
   Det är en och samma person bakom de du räknade upp plus kanske 1 till

  1. Hej iller! Vi har lagt en spoiler innan chattloggarna. Du får klicka på “Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll” för att se dem.

    1. Ja förlåt. “Tommys” chattloggar har vi plockat bort medan vi går vidare med identifiering och vidare kontakt.

 54. Jag förstår att ni är upprörda men ni skulle tjäna på att tala lugnt och sansat med dom ni haffar. Att hoppa på dom och prata i mun på varandra för att ni är arga leder liksom ingenstans utan pedofilen åker bara därifrån direkt.
  Kolla Christopher Hansen från programmet “To Catch a Predator” som talar lugnt och sansat med pedofilerna och på så sätt får dom att öppna sig och börja prata.

  1. Jag håller med dig till fullo Stef. Man ska alltid visa att man har det psykologiska övertaget. Om man låter sina känslor dra iväg med en, har man också förlorat det psykologiska övertaget. Dessutom så framstår man som mera professionell om man bevarar fattningen och inte kallar dessa individer för till exampel äckel och liknande, även om detta är vad man innerst inne tycker.

 55. Grymt bra jobb!!!!! Bort med alla äckliga jävla idioter!!
  Men snälla ta bort det där tjutljudet i början, fick ju tinitus 😀

 56. Trots alla otrevligheter och påhopp mot dem som velat skydda det eventuella äkta barn som detaljerat fått vissa av sina övergrepp utsatta verkar Dumpen ha gjort bedömningen att ta bort chatloggen. Hoppas att det har med detta att göra och att de skyddar barn på liknande sätt framöver samt att de fått reda på vem denne man är.

  Det finns en del forskning med djupintervjuer av förövare där de förklarar sina intressen för barn. De kan vara intressanta för dem som vill ha en förklaring men problemet med förklaringen är vi människor efterkonstruerar saker för att få världen att hänga ihop vilket gör deras förklaringar helt värdelösa och meningslösa. Oavsett vad som rör sig i ens huvud borde det vara bättre att försöka söka hjälp. Tankar ska aldrig leda till handlingar då dessa är olagliga. Det kanske inte är olagligt att finnas på ett forum och dela med sig av sina olagliga tankar men i dessa fall ytterst olämpligt.

 57. Han har garanterat en dotter iomed att dumpen valt att ta bort chattloggarna där han beskriver vad han gjort.
  All ära till er älskade Sara och Patrik!

 58. Mår dåligt när jag läser kommentarer som inte förstår att ni med stor sannolikhet räddat minst ett barn.

 59. En fråga: ni säger att ni ska ”gå till polisen”. Håller det? Eller ses det som brottsprovokation? Dvs blir det några juridiska påföljder eller är straffet själva uthängningen.

  1. Det är förbjudet enligt svensk lag att utge sig för att vara polis s.k “föregivande av allmän ställning”. Poliser får inte ägna sig åt brottsprovokation. Männen polisanmäls för sexuellt ofredande utifrån de explicita bilder de skickat.

 60. Detta måste vara den vidrigaste människan ni har hängt ut hitills. Extremt obehaglig, man blir alldeles darrig.

 61. Man kan ju tydligt se att bakom flera av nicken sitter en och samma person som försöker”försvara” pedoraptorn och dessutom så är dessa inlägg av samma typ av kaxiga dryga snack som denna idioten försökte köra med i konfrontationen.
  Detta är en typ av person/ personlighet som jag starkt ogillar då dessa personer försöker vinna varje diskussion genom att försöka blanda kaxighet med ngn sorts självuppfattad intelligens.
  För egen del så undviker jag sådana här personer då en smocka aldrig är långt borta.
  Förövrigt så gör ni ett toppenjobb Sara och Patrik.
  P.S. D.S : Denna “man” ska inte gå lös där det finns småbarn.Hoppad det görs en ordentlig genomgång av denna personens privatliv och annat av ordningsmakten samt dumpen.
  e

 62. Varför har ni tagit bort chattarna? Har ni fått reda på om har har en dotter på riktigt????? Vidrigaste jag sett

 63. “Ha en trevlig kväll ditt äckel”
  “Hörrö”
  “Vad hörrö?
  “Ofredande”
  “Haha”

  😂

 64. Ert fantastiska arbete är ett föredöme för alla i Sverige.

  ❤❤❤❤❤

 65. Ni får gärna uppdatera nu, har han dotter. Vad har hänt med aset?
  Nått måste ni fått fram eftersom ni plockat bort chatloggar utav hänsyn till anhöriga 🤨

  1. Ja när kommer den utlovade uppdateringen? Att ta bort chatloggar som tidigare funnits tyder på något. Att han har en dotter?

 66. Fyfan vad ni är bra!!!❤️
  Kan inte tacka nog för det ni gör🙏🏼🙏🏼
  Ni står upp för alla barn som inte har en egen röst.
  Sanna hjältar i havet av avskum, där man lätt tappar hoppet om människan.
  All kärlek❤️

 67. Hej!

  Förstår att det är ett känslig läge
  Men när kommer det någon uppdatering? Tack för allt ni gör!

  1. Hej. Varför så nyfiken? Du är inte närstående. Hade du verkligen brytt dig i detta känsliga läge som du tydligen förstår att det är så kan det ju va läge att backa och inte låta nyfikenheten ta överhand.

   1. Kan ni som är närstående eller känner honom sluta kommentera på varenda post? Han är redan uthängd alla vet redan vilken hemsk o pinsam person han är.. ni gör det inte bättre genom o försvara honom här ni försvarar bara ett peddo

 68. Ja vi vill ha uppdatering på detta fallet ett av de värsta!! Man hoppas ju inte han får va i närheten av sin dotter

 69. Hoppas hans fru som kommenterat i detta kommentarsfältet har lämnat honom, hon är nästan i samma nivå som honom om hon stannar efter allt det här..

 70. Ja hon försvara ju hans sjuka beteende och menar på att “han bara skrivit ” “inget hände ” fy fan vad sjukt! Spyr på båda två 🤮🤮

  1. Jag vet, det är därför jag blir så aggressiv. Även om det ”bara” var att skriva så har han skrivit så äckliga saker att det är utom denna värld och borde vara oförlåtligt!!! Dessutom var det inte ”bara” att skriva utan han dök upp på PLATS för att han hoppades på att få våldta ett litet försvarslöst barn!!

   Att stanna med den här mannen o försvara honom gör henne lika äcklig, båda borde soc anmälas.. hoppas d kmr ngn uppdatering snart..

 71. Jävla baskerfetto. Går från att skämmas att till att bli advokat på slutet. Men tror faktisk inte nån skulle vilja knulla med ett sånt fult fetto så tror faktisk inte han har något barn sån tur vad. Ingen som vet huruvida de var med det egentligen? Nån borde ju känna igen honom? Ett sånt fult fettoplyte känner man ju om man sett förut

  1. Verkar som han tyvärr har barn, både basker gubben och hans fru är ofta här inne i tråden och försöker förminska sina handlingar
   Är dock besviken att dumpen aldrig kom med någon uppdatering på detta kioskmongot

 72. Ser ingen uppdatering och chattloggarna är borta. Hoppas han åker in på livstid jävla äckel!!!

    1. Då har du inte läst ordentligt. Dessa chattloggar kommer inte att läggas tillbaka med hänsyn till anhöriga (som det kanske skrivs om i loggarna)

 73. Hemskt att ens tro att dessa människor kan eller ens har MÖJLIGHETEN att “få stöd”.
  Jag är oändligt tacksam över att ni namnger och hänger ut dessa människor så att någon med mindre medkänsla och omtanke än mig själv löper amok en otroligt vacker dag och släcker deras äckliga existens.
  Är själv ett offer och önskar inget annat. Finns inga ursäkter… Finns ingen hjälp.
  DELETE.

 74. Jag förstår bara inte. Denna vidriga typ har gått över alla gränser och mer därtill.
  Han visar inte upp någon form av medkänsla eller förståelse. Han försöker ju faktiskt inte ens förklara sig utan försöker flytta fokus till att det är Patrik och Saras fel. Dessutom så är han riktigt otrevlig. Hur kan han ens ha mage att vara otrevlig? Detta svin borde få sitta i fängelset ett helt liv. Han ska vara glad att han kommer så lindrigt undan. Usch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *