Sponsorer

Mannen ville först träffa en trettonårig flicka i sällskap med sin manliga kompis, men ändrade sig i sista stund och skulle dyka upp med en tjej. När tjejen blev försenad så dök han upp på egen hand. Han verkade dock inte speciellt sugen på att prata och sprang istället iväg. Lämpligt nog så kom en piketbuss körande och med tanke på att han både skickat bilder på sitt könsorgan och skickat bilder på en flicka så bad vi dem köra efter. Vi hade ett TV team med oss så det blev ett jätterabalder med kameror och sladdar till myggmikrofoner men polisen hittade honom och tog med honom för att senare dyka upp och förhöra mig och Patrik.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

20 thoughts on “Enkel resa till polisstationen (napp igen)

 1. Hua, blir mörkrädd. Sån tur att det inte var ett riktigt barn han skulle träffa. Min magkänsla säger att det här är ett avskum som inte enbart är ute att tillfredställa sin egen förvrängda libido utan också agerar hallick/människohandlare/porrfilmsskapare. Det hade blivit en våldtäkt rakt in i prostitutionens mörka värld. Ni är hjältar!

  1. Jag tror att det var flera män som väntade någonstans på en tjej som han skulle lura.
   Bra jobbat Sara och Patrik.

  2. Hej M!
   Jag håller med dig fullständigt M. Bara tanken vad dessa flickor/ tonåringar skulle råka ut för med detta äckel som ser värre ut en Frankensteins monster’s brorsa , vill ens inte tänka på vad galningen hade gjort med flickorna / tonåringarna.
   Jag arbetade som croupier i Gbg för många år sedan och då hade vi en chackpundare som
   kom till restaurangen och försökte ”beckna” bort lite skrotguld för att få ihop några kronor till amfetamin.( han blev oftast utslängd av vakterna)

   Han erbjöd mig då( tänk nu pundare) att jag satt på en ” guldgruva” som han uttryckte sig. Han kunde fixa så jag kunde få fram bra snabba stålar.( den tandlösa pundaren skulle / trodde att han då äcklet skulle bli någon slags hallick….🥴🥴 🤮🤢

   Tack till Sara och Patrik samt deras underbara Team.
   💐🌸💕
   Ps! Jag nappade aldrig på det förträffliga affärsavtalet som han erbjöd mig.🤢

 2. Ja otäckt att den snubben hänger på sajter där han letar efter våra barn! 🤮 Jag hade inte velat ha honom runt mina barn 💔 Bra att ni fick polisen att agera på detta!

 3. Instämmer med tidigare kommentarer.
  Mycket bra jobbat Dumpen att avslöja den hemska pedofilen och världens lycka att polisen
  var precis utanför butiken och kunde plocka in pedofilen.

  Mvh: Mikael ”Smirre” Westergren

 4. Vilken ful jävel på alla sätt , haha 😆
  Hur fan kan han tro att ett barn vill träffa han 🤣
  Måste ha en övertro på sig själv 😅

 5. Det är så skruvat… Jag har inte ens reflekterat över vad jag varit med om – bara över att jag har fuckat upp mina stora kärlekar för att jag inte trodde att de ville ha MIG utan bara ligga..
  * när jag 6 och på väg från förskolan kom en man och bad mig följa med honom. Jag skulle få godis. Jag sa nej för mamma hade sagt till mig att jag ALDRIG fick följa med någon som lovade godis. Då sa han att jag kunde få en Barbie. Det hade min mamma aldrig sagt nåt om men när han drog ner brallorna o set var någon grotesk röd sak där sprang jag. Jag sa inget hemma för jag fattade ju att JAG gjort bort mig. Och som vuxen är det en rolig historia.
  När jag var nio och skulle hem från fiollektionen kom en äldre man och pratade med mig. Konstig men jättesnäll. Han pratade om mon fiol och hur duktig jag var
  hur söt jag var. Bussen kom och vi satte oss bredvid varann och han frågade om jag var rädd för honom. Vilket jag var. ”Nä” sa jag.
  ”Bra” sa han. ”Jag är snäll”. Och han tog min hand och tittade på den och sa att jag hade en fin violinhand och la den på sitt skrev – och det var hårt och typ… pulserande. Han sa att jag inte skulle ta bort handen, han höll i min underarm och blev tyst.
  ”Jag ska av här” pep jag – tre kilometer hemifrån – och slet åt mig handen. Jag berättade inget hemma, för jag skämdes.
  När jag var 13 blev jag ihop med en kille som var 21. Innan han tog min oskuld hade han varit jätterar mot mig. Han hade en Porsche, en röd. Och min kompis fick åka med oss. Jag var superstolt. Men efter att vi legat med varann var han inte lika trevlig. Han ville bara ligga. Och min bästa kompis ville åka Porsche så hon sa till mig att inte göra slut. Mina föräldrar var vansinniga och skällde ut honom – förbjöd oss att träffas, men han sa att de ju var psyksjuka. Jag förnekade att vi hade sex inför Mina föräldrar. Men han gjorde slut med mig och blev tillsammans med min bästis istället. Jag åkte inte Porsche efter det. Däremot hade han tipsat sina polare om att jag var tillgänglig så två av dem fick uppvakta mig, ligga och dra – och jag fick ett fnaskrykte. Jag känner igen mig i ”13åringen” här – en liten snorunge som säger ”ja gärna” Men som menar att förihelveteÄLSKAMIG.
  Sen vid femton. En pojkvän som var otrogen JÄMT. Han var 19 och kusin till killen med Porschen. Jag var ju liksom bara ett luder ändå
  Vid 18 blev jag grymt bekräftad och ”älskad” av en kille – vi höll ihop i 15 år. Jag blev bedragen, slagen, förnedrad. Under tiden träffade jag Kääääärleken som ville ha mig men jag vågade inte. Jag var inte värd det. Han är nu lycklig med nån enklare brud.
  Vid 33 träffade jag en snäll man. Så snäll. Vi har två underbara barn och ett hem. Han skulle inte märka om jag försvann, men han är en fantastisk far, men under vårt förhållande mötte jag Kärleken igen. Men inte fan vågade jag gå in i det för han ville säkert bara ha en sak från mig, till skillnad från den snälle – som inte ens vet att jag finns. Jag tror att ärren från barndomen gjorde att jag själv såg mitt värde i sex och kanske fortfarande gör. Även om jag inte ser mig som ett OFFER så tänker jag att jag nog är just det. Även om Porschekillen och hsns kompisar var något som jag valde. Men jeeeeez – jag var ett BARN!

  1. 😰❤️. Du är värd att bli sedd,du är skyldig dig själv att få uppleva den riktiga kärleken och få bli lycklig ❤️❤️❤️

  2. Jag vill så gärna ge dej tro och hopp att förstå ditt värde !! Att inte det du varit med om när du var liten ska få ”vinna” över dina känslor. Ta allt skit och begrav de långt åt fanders!! Livet är redan så skört o kort som det är ! Lev livet som du håller kärt ♡ kram till dig

 6. Kommer det mer filmmaterial i detta fallet? Vore intressant och se mer av händelsen. Vilket äckel som uppenbarligen håller på med detta så ofta han kan och även har andra män som vill deltaga. Superbra jobbat som vanligt! 👍

 7. Vilket avskum! Är uppenbart en som sysslar med detta så ofta han får möjlighet. Även andra män som vill deltaga och ytterligare en tjej med obekräftad ålder. Superbra att ni fick honom och att polisen agerade. Kommer ni publicera med videomaterial om detta? Vore intressant och se hela händelsen. Mycket bra jobbat som vanligt. Tack för ni finns

 8. Har en fd vän som visade sig vara ett peddo. Jag och (nästan) alla hans vänner och bekanta visade väldigt tydligt att ett sådant beteende inte var accepterat på nåt vis… ändå gick han rakryggad genom stan och visade någon slags stolthet över det han har gjort.
  Med det i åtanke, så tror jag att dom enda som undviker internet är offren själva!
  I dom bästa världar skulle det vara tvärtom!

 9. Varför sitter polisen bara och väntar på att brott ska ske i stället för att plocka dessa fula gubbar innan?
  Finns det någon i hela världen som tänder på en kukbild?
  Idiotierna som fotar sin snopp och tror att barn applåderar. 🤢

  1. Hur tänkte du där? Ska polisen plocka in människor som inte begått brott menar du?

   Hela Dumpens verksamhet är ju till för att sätta dit personer som polisen sällan når. Polisen jobbar inte med brottsprovokation såsom Dumpen gör och polisen tar inte personer som inte begått något brott. Det blir lite som att ta lagen i egna händer och straffa personer utanför rättssystemet, bara att straffet inte är böter eller fängelse, och kraven på bevis är låg eller saknas helt. Detta är ju i grunden anledningen till den kritik Dumpen får, speciellt när de är ute på hal is såsom med ”gällivaremannen” där faktumet att han vill våldta ett barn baserades på antaganden, men bevisen saknades helt. Han hade såvitt jag minns det inte begått något brott heller (ex. skickat kukbild). Som tur var är ju de flesta fall som Dumpen lägger ut mer solklara, såsom detta fall exempelvis där det är svårt att säga något annat.

 10. En av de mest fascinerande sakerna med alla dessa avslöjanden är hur besatta pervona är av sitt eget könsorgan. Allt detta runkande och alla dessa kukbilder.

  Det är ofattbart om det vore riktat mot vuxna kvinnor men ännu mer ofattbart när det skickas till barn. Undrar om de har så dålig koll att de tror att ungar tycker om det eller om de är ute på en pervers mission och drar lans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *