Med en svada som får Hans Scheike att framstå som både trevlig och familjär har MrNiceguy försökt charma våra fiskare. Niceguy knatade in på MalmöC igår med avsikt att ha en valentinedate och trekant med två barn. När han såg oss så tappade han dock suget och pinnade iväg.

Observera att personen aldrig arbetat på företaget vars logga syns på jackan.

 

Lite blandade chatloggar från MrNiceguy. Vissa kommer från en gruppchat mellan honom och två av våra barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

15 thoughts on “MrNiceguy var inte nice (napp igen)

  1. Kastrering är enda ordet jag kommer på 🤮🤮 Helt sjukt vilken självbild de har om sig själva 🙄

  2. Riktigt obehaglig typ! Förmodligen pedofilpsykopat deluxe! Må han brinna i helvetet !

  3. Men ser på hans ögon att han VET att det är kört ,därför han väljer att avlägsna sig snarast och komma med dåliga ursäkter . Finns ju en anledning till att dessa människor sitter med likasinnade och inte bland vanliga intagna 🙄

  4. Videon funkar inte. Jag har läst chatten, vill se skräcken i monstret ögon när han blir konfronterad. Jag kommer aldrig glömma hans face🤮 Han är en riktig riktig störd jävel. AVSKUM. Han borde sitta inne på LIVSTID. Man undrar vad han har gjort mot sin stackars hund. Jag ber till alla gudar som finns att han inte har några barn. Han är EXTREMT FARLIG för barn. Han tycker säkert att han är skit tuff och manlig när han får lite bekräftelse från ett litet barn.

    1. Hej, det verkar som om en av sidorna vi använder som video host, bitchute.com har något problem. Ska försöka lösa det. Tack för hjälpen.

  5. ÄCKEL PEDOFIL. Hur många barn har du förgripit dig på? Har du varit på djuren också???

  6. Det var en mycket sjuk chattkonversation. Han är sjuk i huvudet. Lås in fanskapet och släng nyckeln. Han ska aldrig vistas ute i samhället igen. En pedofil är alltid en pedofil.

  7. Denna personen bor i min trapp, har alltid tyckt att han varit väldigt märklig. Efter att ha sett detta faller det mesta på plats. Jag kommer att printa ut detta och lägga i brevlådan hos alla de boende i trappen för att de ska veta vad han är för en hemsk människa, fyfan vilket svin.

      1. Alla i huset fick sig varsitt tjockt häfte med utskrifter ifrån denna sidan, inklusive lite bilder som han skickat på sig själv! Så nu vet alla vem han är.
        Han bor tyvärr fortfarande kvar men man ser inte honom speciellt ofta. Han har ingen fru och inga barn så vitt jag vet. Innan bodde han tillsammans med en kvinna, som jag inte sett på över ett halvår. Dom hade 4 stycken chihuahuor tillsammans men nu tror jag att han enbart har två. Han har uppenbarligen studerat till fastighetsförvaltare så det hade varit intressant att veta var han arbetar (om han arbetar). Någon som vet om han har varit häktad? Jag har hört rykte om att han varit häktad men har inte hittat något om det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X