Sponsorer

För exakt ett dygn sedan gick brandmannen ut från brandstationen och visade på så sätt att det faktiskt var han som låg bakom kontot ”Kristian brandmannen” mannen heter alltså inte Kristian – egentligen. Istället lånade han kollegans namn. Hemligare än så blev han inte och bilderna som han skickat är definitivt bilder på samme man som kom ut för att möta upp Sanna på  brandstationens parkering.

Att ha avsikt och vilja att förgripa sig på barn är i Sverige inte något brott, således har vi istället polisanmält hans notoriska vana att skicka bilder och videos när han onanerar.

https://www.st.nu/2022-02-12/skolanstalld-i-ange-kommun-stangs-av–polisanmald-for-sexuellt-ofredande

Räddningstjänsten I Fränsta ville inte ha en brandman som går runt och drar slangen i  och tänker på barn, mannen är sedemera tagen ur tjänst.

Ånge kommun har gått ut med ett meddelande på hemsidan om att man stängt av mannen från tjänsten på skolan. Även Ånge kommun har anmält saken till polisen.

Mannen själv skickade ett meddelande till fiskaren imorse om att han sökt hjälp.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

 

37 thoughts on “Mycket kan hända på ett dygn

 1. Hade dumpen inte funnits så hade han säkert kunnat fortsätta med detta utan att åka fast. Nu har han kommit upp i ljuset tack vare er.

 2. Toppen! Jätte bra. Vad hemskt när man tänker på att han jobbat med barn och ungdomar. Kändes helt overkligt när jag såg honom som såg helt normal ut och sen sett när han drar i sin lille och tänker på en liten flicka. Kan inte fatta! Men detta är verkligheten, tyvärr!

 3. Vad jag har förstått har han en gång fått sluta som idrottslärare… Alla måste bli bättre på stå upp för sånt här! En bekant är inte alls förvånad över vad som nu kommit fram kring detta äckel!

  1. De verkar kunna undanhålla sånt här för sina anhöriga medans andra vet. Vilken chock när man får veta att ens närstående beter sig som han. Tydligen inte bara som idrottslärare utan även inom kriminalvården, (som man kan läsa i en av kommentarerna). Hur har han klarat sig undan?Förvånansvärt hur han kan gå så långt och fota bihanget i en kavalkad, bild på bild.

   Tror alla de här gubbarna att de har ett praktexemplar som de delar med kreti och pleti eller är det blottartendenser, varför vill man visa snoppen hela tiden? Att den kan var så central att man glömmer alla betänkligheter och underlivet får styra. ”Hål som hål även om det sitter på en gris”. De där äcklen verkar kunna sätta på allt ifrån nyckelhål till gud vet vad med total hänsynslöshet och utan urskiljning.

 4. Ni är hjältar i mina ögon. Är själv förälder till två flickor på 11 och 13 och oroar mig för dem trots att jag pratat med dem om hur samhället kan vara.

 5. Tack för att ni (för denna gång) har satt stopp för och hindrar en äcklig en att förstöra barn!
  Och jag fortsätter att chockas av hur normal en pedofil kan se ut…

 6. En till borta från ”marknaden”. Dessvärre är där många kvar. Bra jobbat.

 7. Detta var ett bra slut, under förutsättning att han nu har sökt hjälp som han meddelade.
  Jag antar att de flesta gäddor som har torskat men skiter i att begära hjälp för sin störning, förr eller senare är ute och raggar på småtjejer igen.

 8. ”Förskolan” ?!?

  Va fan , jobbade han på en förskola?

  Manlig dagispersonal har alltid gett mig obehagskänslor.

  1. Jag har såklart inte en aning om varför du får obehagskänslor av män i förskolan. Men det säger väl sig självt att barn som tvingas in i barnomsorgen inte bara ska möta kvinnor. I en värld utan män, men med massor av genuspedagoger, blir barn könsförvirrade. Vill vi att barn ska växa upp och ha en sund heterosexualitet så bör nog män i förskolan vara en del i ekvationen. Däremot måste predatorer stoppas.

   1. ”Vill vi att barn ska växa upp och ha en sund heterosexualitet så bör nog män i förskolan vara en del i ekvationen.”

    Ja för det spelar nog jättestor roll. Glöm inte att det är större risk för homosexualitet om pojkarna får måla sina naglar…

    🤦‍♀️🙄

 9. Ska man vara noga så var det inte en förskola han jobbade på. Han jobbade som stödlärare åt en klass i åk. 2.

 10. Hoppas att han blir utsparkad av sin fru om han nu har det så att han får börja leta efter en bekväm parkbänk jävla äckel!🤮😡

 11. Den grisen var chef på kriminalvården i Härnösand. Riktigt daltande med han som vad så bra. Så konflikträdd så han gjorde i brallan. Skrev sms och inviter till sina kvinnliga medarbetare som han var chef åt. Som vanligt så släta arbetsgivaren över det. La över skuld på andra och ville han och de utsatta skulle sitta i trepartssamtal med mig som facklig. Icke sa Nicke . Bedrövligt dåligt skött, säkert hindrat aset om de tagit tag u bekymret då. Men nu så !!

  1. Så vanligt att arbetsgivare och även skola slätar över och lägger skuld på offren. Skapar tystnadskultur som möjliggör för dessa avskum. Gott att du inte gick med på trepartssamtal! Är så glad att Dumpen finns!

 12. Bra. Min förövare var en vaktmästare på min skola. Såna människor ska inte jobba i närheten av barn.

 13. lycka till och söka jobb i framtiden. Alltså det måste ju vara en sån sjuk hjärna, att samtliga pedofiler sätter hela sitt liv på spel, och sina offer. Hela livet blir ju förstörd på en gång. jag fattar inte….

  1. Jag tror en förklaring kan vara att de är så vana att komma undan med det de gör genom att det är många runt omkring som skyddar dem och skuldbeläggar/hotar offren eller den som gör en anmälan. Pedofiler (även andra förövarre) drar alltid på sig offerkoftan och då är det många som tycker synd om dem. ”Han är ju så trevlig och bra” ”Han ställer ju alltid upp” ”Han säger så bra saker” osv och till offer/anmälare säger man ”barnet har livlig fantasi” ”har du något emot honom?” ”vad har du att vinna på detta?”, ”du måste missuppfattat situationen”, ”det är alvarligt att ljuga om sådant här” osv

 14. Som svensk boende i Italien sen många år, följer jag ett arbete på distans.
  Ni gör ett jättebra jobb, min kommentar har inte mer relevans mer än så.
  Ville bara tala om att ni gör ett bra jobb med att skydda våra barn.

  Jag har ingen ambition eller längtan att återvända till Sverige då jag anser att det är ett dåligt land med dåliga människor, så om ni någon gång kommer till Rom så bjuder jag på middag❤️

  Ni gör ett bra jobb och fortsätt med det, jag ber släktingar i Sverige att svischa er.

  1. Italien verkar vara ett fantastiskt land helt utan dåliga människor och pedofiler….

 15. Jag skäms över att jag tyckte synd om Gällivare mannen, för den här mannen påminner väldigt mycket om honom. Han kommer med samma ursäkt om att det var mamman han skulle träffa, att han inte har något intresse av något annat. Det kan vara lätt att känna medlidande med vissa då vissa kan bete sig bättre, stå kvar och prata istället för att fly iväg osv. Men de är alla samma skrot och korn, lika farliga för barn.

  1. Pedofiler är experter på att dra på sig offerkoftan och få andra att tycka synd om dem. Det är så de kommer undan med så mycket både på arbetsplatser/skolan/samhället och i familjer. Jag får kväljningar av dessa offerkoftor, men ser hela tiden hur människor faller till föga och hjälper och underlättar för dessa avskum.
   Gott för dig att du nu ser igenom detta, kan vara avgörande för ett barn.

   1. De uppehåller fasaden genom att verka vara de mest trevligaste och mest omtänksamma samtidigt få folk att tycka synd om dem, taktik!

 16. Han brukade gå mig hem ibland när jag var liten då jag bodde längs med hans väg hem. Han var aktiv i skid förbundet och alltid involverad med barnen. Jag har alltid varit rund och det tog mig därför ganska lång tid runt elljusspåret. Han var den som var där och peppade mig i mål.

  Han har även varit vikarie lärare i ett flertal skolor i omnejden. Han har även varit involverad i simhallen som ligger i byn bredvid om jag minns mig rätt. Den enda simhallen i hela kommunen där alla barn lär sig simma. Han brukade också åka skridskor med oss barn när jag var liten. Han är stark genom all sin träning så han vara alltid populär när det kom till att snöra skridskor.

  Jag hade bara bra minnen av honom. Nu känns allt det förstört. Tänker på hur många barn han har varit i kontakt med genom alla sina aktiviteter, det måste vara hundratals genom åren i dom olika byarna över en 25 års period.

 17. Vill bara meddela att mannen ni pratar om fortsätter ragga nå BC! Jag träffade honom i min hemstad en gång för många år sedan! Och blev väldigt chockad av detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *