25 mars, 2023

Vi åkte hela vägen till Fränsta utanför Sundsvall för att göra en brandman mycket besviken. Mannen har i perioder varit en flitig kontakt till våra fiskare och när han blev väldigt sugen på vår pedofilkvinna Sanna så passade vi på att träffa upp honom.

Lyssnar man på de röstmeddelande som han  skickat till vår fiskare,  (lyssna på filmklipp nedan) så hör man hur Kristian säger “stenhård kuk där Leah får styrt in kuken i din fitta” och en del andra obehagligheter.  Att Leah är sju år gammal lär brandmannen inte ha missat. Inte heller kände han något hinder att uttrycka denna önskan i text. VARNING FÖR EN DEL OBEHAGLIGA VIDEOS I SEKVENSEN !

 

Kristian har med råge slagit föregående rekordhållare “Man söker KK” som skickade  85 filmer och bilder på sitt könsorgan. Alltså ligger anmälan om en kavalkad med sexuella ofredanden i pipeline.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Tjatig logg från Petra 14 år med profilbild:

86 thoughts on “Brandmannen Kristian slår rekord (napp igen)

  1. Fängelse i alla ära:)) Men det värsta straffet för den Kiristian är nog på det sociala planet, Fru, barn, mamma o pappa, vänner o bekanta, kompisar.. sen förlora sina jobb , Där har ni det bästa straffet:))

 1. Jamen, va faaaaaan. Ärkesvin!

  Jag tror bestämt att två jobb kommer att ledigförklaras i Sundsvall väldigt snart. Ett på en skola och ett som brandman.

   1. Som jag förstår jobbar han som stödperson på en skola.
    Även som brandman.
    Han har varit ungdomsledare väldigt många år, och även jobbat inom kriminalvården med bla pedofiler

    1. Ja han jobbade som stödperson i andra klass på fränstaskolan. (Kommunen har lagt ut på hemsidan att han nu är avstängd och polisanmäld). Han har jobbat på viskananstalten som har stängts ner. Men som nu kommer öppna igen. Han kanske har första tjing på plats där 👍🏻

 2. Men va f-n. Jag, som vuxen, blir ju äcklad. Stackars, stackars barn som hamnar i klorna på de fastnar i era fiskenät.

  1. Jag med tror jag 2020, från BC. Inge prat om barn men att han hade sex med kvinnor som var på station av nån anledning. Skrev dagboksanteckningar om det på BC. Rösten och filmerna var väldigt bekanta. Väldigt på.

 3. Usch. Han förnedrar sig själv genom att slingra sig. En hal jävel, ett praktarsle.

 4. Äntligen en som inte kutar iväg eller låtsas svimma.
  För övrigt skulle varje län behöva en Sara & Patrik.

 5. Men va F-N är det för fel på dem😳🤮man borde inte bli chockad efter att ha sett flera av era napp, men blir f-n mer o mer chockad o äcklad o FÖRBANNAD 🤬samt LIVRÄDD för att dejta🙄de finns ju verkligen ÖVERALLT !!

  Ni gör ett grymt jobb 👊stor eloge till er👏
  att ni orkar (såklart för barnen) men det måste ta bra på psyket🙁❤️

 6. Sorgligt, sorgligt. Hur kan man swisha om man ej bor i Sverige?
  Ni gör ett kanon jobb. Älskar er!
  Jag va med om en granne, då jag bodde på fosterhem. Han hade kor o djur. Jag va kanske 9 år gammal och han ville betala mig 500 kronor om jag skulle stå naken framför honom. Det va mycket pengar för mig. Jag förstod inte då exakt vad det innebär. Men jag gjorde det. Berättade sedan för mina forsterföäldrar. Vet ej exakt vad som hände, men han försvann och ingen förklarade för mig vad som hände med honom.

 7. Vadå jag vet inte. Dom säger samma sak allihopa. Blir tröttsamt att höra. Såklart dom vet . Men dom är så jävla sjuka och äckliga så dom fattar inte . Ge fan i barnen . Punkt slut

 8. Hade den här också fru/sambo? Att bli bedragen är så klart en fet käftsmäll oavsett men att bli varse att ens sambo försökt bedra en med att sätta på en mamma och hennes sjuåriga dotter…+ chattarna, bilderna och runkfilmerna…

  1. Ja, han är gift och har barn, äldre barn.

   Hade även 2 barn inneboende ett tag som nån slags stödfamilj eller så, vet inte exakta detaljerna om just det.

   En människa som alla på byn känner, lättsam, alltid trevlig och glad. Tror han har chockat hela kommunen.

   Man har känt honom sen man själv var barn, chocken är total.

   Hade tydligen jobbat på skolan idag också, helt jävla otroligt. Kommer knappast synas där igen dock.

 9. Men såååå bra jobbat! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Hur fan vågar du smutsa ner våran brandkår med dina sjuka böjelser!? Sparkad med en fot där bak på en Fredag hoppas jag du blivit! Och i skolan sätter du inte din fot igen bland våra barn.. ! Den här snubben kommer få det lite tufft i tillvaron 🥸 ” förutom att runka” vad gör du då? 🤣🤣 bästa kommentaren Patric!
  Nä Snyggt jobbat hela dumpengänget 🥳

 10. …å en såndär ska jobba med barn!!!
  Som speciallärare för barn med funktionsnedsättningar och tränar flickor i fotboll, FyFan!!!

 11. Märkligt nollställt och affektlöst ansikte …

  Till och med i de privata filmsnuttarna där han beskriver sina fantasier, så ser han lika engagerad ut som om han läste en inköpslista. (Även röstläget är ungefär lika nollställt och monotont.)

  1. Kände samma. Han har inte en tanke på kärlek eller lära känna en människa. Bara sex i huvet. Förstörd människa.

 12. Skolor vill ju alltid “tysta ner” alla skolans skandaler, rektorerna. Men nu är detta offentligt o sprids även på alla sociala kanaler. Uppmanar ALLA föräldrar på peddots skola där han sökt sig att jobba med “barn” att noga förhöra era barn om läraren/brandmannen antastat era barn eller våldtagit dem inne på ngn skoltoalett. Fy f..n vilken tur att jag inte har mina 2 små flickor på den skola där läraren/brandmannen jobbar.
  O så chockad man blir att en brandman åkt dit som ett äckligt peddo, smutsa ner en kår med äckel o önskningar om våldtäkt av barn! Brandmän som anses som folkets största riddare o som folk ser upp till som hjältar, fy f…n.
  Hörs också när peddot sitter o drar i sin äckliga snorre att han sitter o stönar när han spelar in o snackar hårdsnack att han vill kxxxlla hårt och sedan rabblar peddot fxxxa som ett mantra, man hör också tydligt när peddot säger att den lilla flickan ska delta i sexet, genom att flickan ska ta hans snorre o “föra in den i mammans fzzza!
  Hoppas pedofilens fru sparkar ut honom omedelbart, inte en normal kvinna vill bo under samma tak som en äcklig pedofil o som dessutom lägger ut sina äckliga runkfilmer på nätet, snuskgubbe!
  Goodbye fru, goodbye brandkår, goodbye skolan o hej polisen o hej Dumpen!

 13. Ja vad ska man säga, man blir ju förbannad!

  Bra jobbat Sara och Patrik. Ni är hjältar. Swishar ♥️♥️♥️

  1. Det var bra att han kom upp i ljuset, att ni fångade in han för nu kan polisen få kännedom om denna farliga människa. Jobbade han med barn på skola och har varit runt barn i andra sammanhang så blir jag mörkrädd av tanken att många barn kan ha blivit utsatta. Han måste ju få sparken efter detta,någonting annat vore ju orimligt.

 14. Gud vilket bra jobb ni gör sara och patrik!. Häng ut äcklet. Får han inte fängelse, så kommer han iaf vara synlig för allmänheten. Snacka om körd!

 15. Fruktansvärt. Blir fan mörkrädd. Mörkrädd att jag har en liten flicka själv som får växa upp till alla dessa äckliga svinen. Vågar inte skriva ut mitt hat mer än så för då hämtat nog polisen mig. Så resten håller jag för mig själv.
  Swishade en gåva häromdagen. Tack för allt ni gör ! Så våra barn kan få växa upp till en iallafall lite tryggare framtid. Ni är hjältar

 16. Fruktansvärt. Blir fan mörkrädd. Mörkrädd att jag har en liten flicka själv som får växa upp till alla dessa äckliga svinen. Vågar inte skriva ut mitt hat mer än så för då hämtat nog polisen mig. Så resten håller jag för mig själv.
  Swishade en gåva häromdagen. Tack för allt ni gör ! Så våra barn kan få växa upp till en iallafall lite tryggare framtid. Ni är hjältar

 17. Bra catch. Tror detta kan vara bland den farligaste ni tagit. Dels pga att han hållit på under lång tid men även hans sätt att slingra sig och förklara sig under filmningen. Vågar/kan inte erkänna fel… inte ens 1% fel… Låg affekt. Psykopatiskt drag kanske?

 18. Bra catch. Tror detta kan vara bland den farligaste ni tagit. Dels pga att han hållit på under lång tid men även hans sätt att slingra sig och förklara sig under filmningen. Vågar/kan inte erkänna fel… inte ens 1% fel… Låg affekt. Psykopatiskt drag kanske?

 19. Bra jobbat som vanligt 👏.
  Hoppas att hans arbetsgivare är informerade? Jobbar han verkligen med funktionsnedsatta barn? Detta är kanske bara början på denna hemska historia…

 20. Det är ju bara för sorgligt att dessa människor finns som vill förorena människors liv med sina perversa böjelser. Män som riskerar allt för att snoppen styr deras liv och att de verkar vara så många är skrämmande. Värsta pandemin, detta snoppvirus, helt sjukt!?

  Vad beror denna utveckling på att det inte verkar finnas några som helst tabun längre eller har det alltid varit så här utbrett? Har svårt att tro det.

 21. Vänta lite nu………
  Han jobbar alltså på en skola och är deltids brandman och som någon skrev tidigare en trevlig och omtyckt person.
  Där ser man att dessa sjuka jävlar finns i alla samhällsklasser och dessutom är “respektabla” medborgare.
  Det finns nog ingen i hans omgivning som ens hade kunnat tro detta om honom!
  Då kommer ju nästa tanke: Hur många barn har han lyckats förgripa sig på för detta är mest troligt inte första gången han har träffat någon!
  Jag tycker mig kunna känna att han har ganska lång erfarenhet av att gripna barn genom hans sätt att skriva i chattarna.
  Jag är säker på att det finns oerhört mycket mera material som han skickat till småtjejer på nätet.
  Kan bara tänka på hurdan han har varit i kontakten med barn i hans närhet för att dessa mänskliga rovdjur är som vilda rovdjur då de betraktar sin omgivning för att hitta en svag individ som de kan rikta in sig på.
  Är helt övertygad om att denna varulv har lyckats med sin jakt förut och kunnat förgripa sig på ett barn utan att bli upptäckt.
  Han är ju som sagt en respekterad och omtyckt man i samhället och han kan ju omöjligt hamna i facket som möjlig pedofil…….Eller??
  Nä fyfan för denna man!!
  Dessutom rekord i skickade runkvideor……. Må hans liv bli till det helvete som utsatta barn får genomlida under en lång tid efteråt….. Må han bli bespottad och hatad under väääldigt lång tid för det är ett värre straff än böter/ fängelse för denna jävel.

  1. Ja det är nog precis som du beskriver, och en sak är säker om inget annat, dessa pedofiler söker sig till jobb där ingen vill, vågar eller kan ifrågasätta dom. Kolla bara alla präster som härjat runt i Frankrike och USA, mer än en halv miljon(540000) barn har räknar rättsväsendet med att dom har förgripit sig på.
   Guds män….. joo tjena, frågan är bara hur många såna vi har i Sverige som utnyttjar sin ställning, och hur jävla många är dom egentligen, pedofilerna, detta är ju helt absurt.
   Tack än en gång för det jobb ni gör, suveränt!!

 22. Jobbat många år som kriminalvårdare på fd viskansanstalten, utbildade sig sedan till kriminalvårdsinspektör och jobbade sedan några år som chef över normalavdelningen på anstalten saltvik så det blir nog en comeback innanför murarna,,,,,,,

 23. Om jag inte ser fel så verkar kommunen, lägligt nog, ha studiedag på måndag?

  Då borde man kunna lägga in en timme extra värdegrundsarbete.

  1. Ja eller kalla det gammaldags hyfs att du inte beter dig som ett arsle, varken i den fysiska världen eller i den elektroniska världen.

   Sedan detta med att vilja ha sex med barn. Det är mer en fråga för psykiatrin. Det är helt rubbat. Förvar? Kemisk kastrering? Internering på obebodd ö? Nåt måste göras, men vad?

 24. Han verkar jaga både kvinnor och barn.
  Desperat sexmissbrukare med sjuka böjelser.
  Hoppas att han aldrig har utsatt någon under 15 på riktigt(även om digital kommunikation är illa nog)
  Usch ,det måste kännas hemskt för hans fru just nu…

  1. Han och hans fru har en flicka som är typ 13-14 som är familjehemsplacerad där. Frun jobbar borta må-to.
   Då är det bara flickan och han hemma 😭

 25. Det ni gör är helt fantastiskt, ni står upp utsatta barn och sätter fast dessa vidriga människor som har förbrukat all sin rätt att ens få någon form av förståelse.

  Men något man måste tänka på;
  Det blir fel om man provocerar fram ett beteende, vilket gjordes här om man läser chatt-loggarna. Han ÄR ett kräk och ska behandlas som sån men det är inte han som trycker på eller ens visar intresse för hennes barn innan mamman propsar på. Det blir fel och jag tycker man har gott om material för att få han avskedad från jobb, informera hans familj och visa han för det han är; en riktig idiot och ett ärkesvin. Förstå mig rätt, jag varken försvarar eller förmildrar. Men jag tycker att det ska göras på rätt sätt om man ska hänga ut någon.

  Ni gör ett fantastiskt jobb och jag saluterar er!

   1. Nej, en människa med normal sexualitet hade ju sagt stopp direkt. Jag tänker dock lite samma som “Tänker Högtsson”, kan inte heller utläsa av chatt att det är hans initiering att ha med barn, dock kanske inte vi ser allt här el hur/var konversationen startade, men han hakar på för att det läggs fram ser det ut som. Tror han är grav sexmissbrukare som är öppen för vad som,bara det innefattar sex. Oavsett är det fruktansvärt att en människa som dessutom arbetar med barn beter sig såhär öht.

 26. Jag blir riktigt rädd, chockad och vansinnig! Jag har själv en dotter som snart fyller 11. Det som kanske skrämmer mig mest är att VEM SOM HELST i ens omgivning skulle kunna vara pedofil. Det finns inget bra riktmärke för att kunna skilja dem från mängden. Ni gör ett fantastiskt jobb och jag är så tacksam över att ni hjälper till att fånga upp dem!!

 27. Dumpen, när ni polisanmäler, vilket material lämnar ni då över? Hela chattloggar? Delar av chattloggar? Samtliga chattloggar om det handlar om flera fiskare? Bilder?

  1. Ja, dels allt sattyg han kan ha ställt till med, dels tidsspillan. Verkar helt meningslöst att skriva snusk och skicka runkvideo till främlingar.

 28. Här ser vi hur jävla viktigt jobb ni gör! Fy fan om han fått fortsatt!
  Swishar bidrag för omkostnader.

 29. Fy fan va gött att ni kommer åt alla dessa svin som gömmer sig i skuggorna. ert arbete stoppar så mycket elände från att ske,

  Så jävla najs att ni finns.

 30. Han är inte en äkta Brandman, att han har lurat sig till en tjänst och utbildning som brandman är en sak, men en Äkta Brandman kommer han aldrig bli, för en Brandman uppför sig aldrig så, Det du däremot har gjort är att du dragit in smuts inom räddningstjänsten, men det värsta är inte vad du gjort mot en yrkesgrupp utan att du ens tänkt tanken på att skada barn för livet för att tillfredsställa dig själv, du borde skämmas. och om där ens är något av en man i dig, så bör du stå rakryggad och erkänna för dig själv att du behöver söka hjälp.

 31. Där gick hans liv åt h-e. Skulle han tänkt på innan han ville våldta barn. Ett peddo mindre. Fantastiskt jobb ni gör. 👍👍

 32. Gillar det ni gör men en sak jag stör mej på är att ni inte låter den som ni konfronterar få tala till punkt och svara på eran fråga utan att ni börjar tjattra i munnen på varandra och även personen i fråga. Det gäller inte bara det här klippet utan även andra klipp

 33. Tycker synd om familjen (om han nu har någon) förmodligen har de oxå blivit Utsatta.. Vidrigt! Dom kommer få lida för alltid!!

 34. Det som jag tänker.. han ser snäll och trevlig ut. Välvårdad. Han jobbar (jobbade) som brandman och på en skola, vad jag förstått. Hans yrke är att hjälpa människor, rädda liv. Men egentligen, inom sig, är han ondskan själv. Stämmer träff för att våldta ett barn. Alltså.. hur tänker man?! Jag kan verkligen inte förstå. Det är så sjukt! Och det som är otäckt är att vem som helst kan vara personen som begår dessa avskyvärda handlingar. Det är skrämmande. Riktigt vidrigt!

 35. Dessa män är sjuka och helt vidriga. Bra att dom hängs ut. Dock borde dom sitta inlåsta väldigt långe. Jävla svin!!

 36. Det är så tragiskt att sådana här “män” förstör livet för barn samt all verksamhet inom barn och skola. Tror det är viktigt för barn att både män och kvinnor jobbar som lärare, fritidsledare, assistenter etc för att dom ska kunna få både manliga och kvinnliga förebilder/vägledare men det kanske inte går att ha så längre. Har långt tillbaka i tiden jobbat inom skola och kan helt ärligt säga att det skulle jag aldrig göra igen trots att det var ett roligt jobb. Jag har fått höra om hur män har börjat känna sig obekväma i sina jobb pga allt som kommit upp till ytan som sorgliga ursäkter till “män” gjort. Gå runt på jobbet och känna sig skyldig fast man är oskyldig är nog ingen trevlig känsla. “Tror föräldrarna att jag är en sån person som han som jobbade i ……., vad tänker dom om mig?”. I en normal värld ska det inte behöva vara så.

 37. STOR varning!! Denna mannen hänger nu på dejtingsidor delvis HP han skrev till mig där och jag har anmält honom till sidan men tror inte dom kan göra något, han kontaktar nog folk han ser är mammor där med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *