Vi åkte hela vägen till Fränsta utanför Sundsvall för att göra en brandman mycket besviken. Mannen har i perioder varit en flitig kontakt till våra fiskare och när han blev väldigt sugen på vår pedofilkvinna Sanna så passade vi på att träffa upp honom.

Lyssnar man på de röstmeddelande som han  skickat till vår fiskare,  (lyssna på filmklipp nedan) så hör man hur Kristian säger “stenhård kuk där Leah får styrt in kuken i din fitta” och en del andra obehagligheter.  Att Leah är sju år gammal lär brandmannen inte ha missat. Inte heller kände han något hinder att uttrycka denna önskan i text. VARNING FÖR EN DEL OBEHAGLIGA VIDEOS I SEKVENSEN !

 

Kristian har med råge slagit föregående rekordhållare “Man söker KK” som skickade  85 filmer och bilder på sitt könsorgan. Alltså ligger anmälan om en kavalkad med sexuella ofredanden i pipeline.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Tjatig logg från Petra 14 år med profilbild:

79 svar på ”Brandmannen Kristian slår rekord (napp igen)”
  1. Det som jag tänker.. han ser snäll och trevlig ut. Välvårdad. Han jobbar (jobbade) som brandman och på en skola, vad jag förstått. Hans yrke är att hjälpa människor, rädda liv. Men egentligen, inom sig, är han ondskan själv. Stämmer träff för att våldta ett barn. Alltså.. hur tänker man?! Jag kan verkligen inte förstå. Det är så sjukt! Och det som är otäckt är att vem som helst kan vara personen som begår dessa avskyvärda handlingar. Det är skrämmande. Riktigt vidrigt!

  2. Dessa män är sjuka och helt vidriga. Bra att dom hängs ut. Dock borde dom sitta inlåsta väldigt långe. Jävla svin!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.