Sponsorer

Vi åkte hela vägen till Fränsta utanför Sundsvall för att göra en brandman mycket besviken. Mannen har i perioder varit en flitig kontakt till våra fiskare och när han blev väldigt sugen på vår pedofilkvinna Sanna så passade vi på att träffa upp honom.

Lyssnar man på de röstmeddelande som han  skickat till vår fiskare,  (lyssna på filmklipp nedan) så hör man hur Kristian säger ”stenhård kuk där Leah får styrt in kuken i din fitta” och en del andra obehagligheter.  Att Leah är sju år gammal lär brandmannen inte ha missat. Inte heller kände han något hinder att uttrycka denna önskan i text. VARNING FÖR EN DEL OBEHAGLIGA VIDEOS I SEKVENSEN !

 

Kristian har med råge slagit föregående rekordhållare ”Man söker KK” som skickade  85 filmer och bilder på sitt könsorgan. Alltså ligger anmälan om en kavalkad med sexuella ofredanden i pipeline.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

2000

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

Tjatig logg från Petra 14 år med profilbild:

21 thoughts on “Brandmannen Kristian slår rekord (napp igen)

 1. Usch. Han förnedrar sig själv genom att slingra sig. En hal jävel, ett praktarsle.

 2. Äntligen en som inte kutar iväg eller låtsas svimma.
  För övrigt skulle varje län behöva en Sara & Patrik.

 3. Men va F-N är det för fel på dem😳🤮man borde inte bli chockad efter att ha sett flera av era napp, men blir f-n mer o mer chockad o äcklad o FÖRBANNAD 🤬samt LIVRÄDD för att dejta🙄de finns ju verkligen ÖVERALLT !!

  Ni gör ett grymt jobb 👊stor eloge till er👏
  att ni orkar (såklart för barnen) men det måste ta bra på psyket🙁❤️

 4. Vadå jag vet inte. Dom säger samma sak allihopa. Blir tröttsamt att höra. Såklart dom vet . Men dom är så jävla sjuka och äckliga så dom fattar inte . Ge fan i barnen . Punkt slut

 5. Ja vad ska man säga, man blir ju förbannad!

  Bra jobbat Sara och Patrik. Ni är hjältar. Swishar ♥️♥️♥️

 6. Fruktansvärt. Blir fan mörkrädd. Mörkrädd att jag har en liten flicka själv som får växa upp till alla dessa äckliga svinen. Vågar inte skriva ut mitt hat mer än så för då hämtat nog polisen mig. Så resten håller jag för mig själv.
  Swishade en gåva häromdagen. Tack för allt ni gör ! Så våra barn kan få växa upp till en iallafall lite tryggare framtid. Ni är hjältar

 7. Bra catch. Tror detta kan vara bland den farligaste ni tagit. Dels pga att han hållit på under lång tid men även hans sätt att slingra sig och förklara sig under filmningen. Vågar/kan inte erkänna fel… inte ens 1% fel… Låg affekt. Psykopatiskt drag kanske?

 8. Jag blir riktigt rädd, chockad och vansinnig! Jag har själv en dotter som snart fyller 11. Det som kanske skrämmer mig mest är att VEM SOM HELST i ens omgivning skulle kunna vara pedofil. Det finns inget bra riktmärke för att kunna skilja dem från mängden. Ni gör ett fantastiskt jobb och jag är så tacksam över att ni hjälper till att fånga upp dem!!

 9. Här ser vi hur jävla viktigt jobb ni gör! Fy fan om han fått fortsatt!
  Swishar bidrag för omkostnader.

 10. Fy fan va gött att ni kommer åt alla dessa svin som gömmer sig i skuggorna. ert arbete stoppar så mycket elände från att ske,

  Så jävla najs att ni finns.

 11. Det som jag tänker.. han ser snäll och trevlig ut. Välvårdad. Han jobbar (jobbade) som brandman och på en skola, vad jag förstått. Hans yrke är att hjälpa människor, rädda liv. Men egentligen, inom sig, är han ondskan själv. Stämmer träff för att våldta ett barn. Alltså.. hur tänker man?! Jag kan verkligen inte förstå. Det är så sjukt! Och det som är otäckt är att vem som helst kan vara personen som begår dessa avskyvärda handlingar. Det är skrämmande. Riktigt vidrigt!

 12. Denna videon ger mej rysningar den är så sjuk !! Han är ett sånt jävla äckel!

 13. Det är så tragiskt att sådana här ”män” förstör livet för barn samt all verksamhet inom barn och skola. Tror det är viktigt för barn att både män och kvinnor jobbar som lärare, fritidsledare, assistenter etc för att dom ska kunna få både manliga och kvinnliga förebilder/vägledare men det kanske inte går att ha så längre. Har långt tillbaka i tiden jobbat inom skola och kan helt ärligt säga att det skulle jag aldrig göra igen trots att det var ett roligt jobb. Jag har fått höra om hur män har börjat känna sig obekväma i sina jobb pga allt som kommit upp till ytan som sorgliga ursäkter till ”män” gjort. Gå runt på jobbet och känna sig skyldig fast man är oskyldig är nog ingen trevlig känsla. ”Tror föräldrarna att jag är en sån person som han som jobbade i ……., vad tänker dom om mig?”. I en normal värld ska det inte behöva vara så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *