Mannen i dagens artikel får nog snarare publiceras som surströmming än som gädda. Han har gått under arbetsnamn ”ostkuken” med orsak av bilden som gav bristande undelivshygien ett ansikte.

Mannen, hemmahörande i Halmstad men på tillfälligt besök i Göteborg hade alltså för avsikt  plocka upp ett trettonårigt barn som han tyckte att han skulle våldta i lastbilen som han kört dit med. Åkaren blev helt vansinnig när han fick veta vad gubben gjort och sparkade honom på stående fot. Anhöriga är informerade och gubben har blivit informerad om det faktum att barn inte vill bli våldtagna.

Kontakta alltså inte anhöriga och lastbilen har maskats med hänsyn till åkaren som släppte sin chaufför som en blöt tvål i duschen.

Chatloggar har tyvärr fotograferats då fiskaren satt med en platta som inte ville skärmdumpa. Varning för ytterst obehaglig bild i chatloggar nedan. 

Film 1:

Film 2:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE 

 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

11 thoughts on “Mannen med osten (napp igen)

 1. Bortförklaringar på bortförklaringar. Hela tiden samma . Att ni har tålamod är ett under . Bra jobbat som vanligt

 2. Vilket charmtroll!

  Jag tror honom när han säger att han inte har någon fru

  Människorna som gått i Dumpen-fällorna hittills har varit obehagliga på olika sätt och i olika grad, men denne man är den ofräschaste mätt med hygienmått. Tvåa blir den avskyvärde häktesvakten.

  Jag tror de flesta av dessa pervon har gemensamt att de intalar sig själv att de trodde ”hon var äldre än hon var” och att ”hon tog kontakt först”. Dessutom är de så pantade att de förväxlar sitt eget tyckande med lagen. Bra att Sara påpekade detta. Idag har varenda obildad jävel en åsikt men ofta inte så mycket kunskap.

 3. Hittade till denna sida idag pga oro i närområdet.
  Jag känner att jag tappar det. Svårt att ta in. Så många, så vidriga, så sunkigt ljugiga.
  Men att jag tappar det när jag ser och hör detta är så lite i jämförelse. Alla barnen som blir utsatta av dessa…
  Tack för ert arbete ❤️

 4. Skrattar så jag tappar andan. Dumpen måste vara den bästa avdelningen för lyteskomik på hela webben. Och så Patriks ordval på det:

  ”Ridderligt.”

  Mycket ridderligt, inte minst med den där bordellbelysningen han kör runt med.

  ”Intimhygien, är det nåt du har tänkt på?”

  Och så en dolme glaserad i flera veckor gammal löpe.

  Hur kan man vara så våldsamt bakom flötet? Det är helt otroligt. Christer och Brian, vilket radarpar. Vilket fantastiskt kollage vi börjar få. Den ena aptitretaren efter den andra.

  Jag njuter så innerligt av att de får sina liv tillintetgjorda på detta sätt. Tänk att skadeglädje kan sitta så vansinnigt rätt såhär i vintertid när elementen gör en dåsig av värme.

  Men nu är det läggdags. Imorgon vankas det ny pedofil! När kommer turnébussen till Märsta? 🥳🥳

  Vamos!

 5. Tack för varningen! Jag valde att avstå att kolla på chattarna denna gången. Vill liksom inte få den bilden kvar i mitt minne 🤢🤮

 6. Denne äcklige jävel raggade på mig en gång, fullkomligt vidrig, han är sjuk i hela huvudet o vet inte hur man uppför sej, är inte förvånad att han är pedofil. finns ingen med syn o luktsinne som vill ha honom

 7. Jätte bra jobb ni gör, tyvärr så behövs ni så ni kan hänga ut asen..

 8. Förutom bristen på moral och den brottsliga aspekten så undrar jag hur så många män kan vara så dumma att de tror att unga flickor vill träffa gamla gubbar och verkligen tycker att de är snygga och sexiga 🤦🏻‍♀️

 9. Jag kan inte låta bli att fascineras av den totala bristen på självinsikt. Utöver det självklara att barn inte vill ha sex med gubbar så vill man väl ännu mindre ha sex med en rutten kuk. Hoppas er sida även bidrar till att straffskalan ses över för pedofiler för det är orimligt låga straff för människor som aldrig kommer sluta med sitt äckliga beteende. Det enda som gör att jag klarar av att läsa chattarna är att jag vet att det är vuxna människor som svarar dessa äckel.

 10. ”Jag får väl ablåsa de då” 😂😂

  POV: Du bestämmer träff för att våldta en minderårig, kommer dit, det visar sig vara Dumpen.se. Då är det bara och avblåsa allting

  Klart det inte funkar så, bra jonbat Dumpen, och fräsch bild, trist bara att den blev blurrad

 11. Detta är nästan overkligt. Dessa äckliga och fula gubbar har ju absolut ingen verklighetsanknytning och blir därmed totalt gränslösa. De lever på riktigt i en fantasivärld eftersom de på riktigt tror att de är attraktiva. Inte ens den mest desperata vuxna skulle vilja ha en fet stinkande gubbe som ser ut som ett arsel, och som dessutom har kuken full av flensost till bakteriehärd. De är benägna till att göra precis vad som helst. Detta borde mer än väl räcka för att låsa in dem för livstid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X